roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי באמת שאתה הזוי.
אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל.
ישראל היום זה עיתון ימני, וזה כלי התקשורת הרציני הימני היחיד בארץ, למעט ערוץ 9. תסלח לי שאני לא מחשיב את מקור ראשון...
להגיד שהיו 4-5 עיתונאים שהיו נגד ביבי, כשבמהלך חודשים ארוכים מתנהל מסע הכפשה בלתי פוסק בטלויזיה, ברדיו ובעיתונות, זה פשוט שקר גס.
אני זוכר מצויין את הויכוחים כאן בפורום הזה, שבהם הטיעון העיקרי שלך היה שמדובר בעיתונים/ערוצים פרטיים, ושמותר להם לעשות מה
שהם רוצים... אז עכשיו זה נהפך ל4-5 עיתונאים... הזוי ומביך.
אז מה אם לא היו מלחמות בעבר עם איראן? הרטוריקה והמעשים מצביעים באופן חד וברור שמובר באיום ובאיום גדול. זאת לא צפון קוריאה
שנמצאת 8000 ק"מ מישראל, ושאין לה בעצם שום דבר מהותי נגד ישראל, אלא מדינה איסלאמית קיצונית שמממנת את הטרור בסביבה,
ופועלת כל הזמן נגד ישראל ורוצה למחוק את ישראל מהמפה.
אתה באמת חושב שאיראן גרעינית זה לא איום על ישראל? אתה באמת חושב שהרוסים לא יחמשו אותם בכמה מטוסים שיוכלו לשאת את פצצות הגרעין לכיוון שלנו? עד כמה חסרי אחריות אפשר להיות?
הם לא צריכים לנהל מלחמה... רק להעיף פצצה אחת. זה יספיק.
ולגבי הרפורמה בתקשורת, על אילו קווי יסוד אתה מדבר? אין עדיין ממשלה בכלל.
אתה לוקח כל מיני רסיסי מידע מכל מיני אינטרסנטים בדיוק כמו הכתבה המטופשת שהבאת מהארץ, ומבסס על השטויות האלה את כל התאוריות
ההזויות שלך.
אני בכלל מרגיש מטומטם שאני ממשיך לנסות לשכנע אותך שביבי הוא לא היטלר.. זה פשוט דבילי לגמרי.
ישראל היום הוא עיתון רציני? זו איזושהי בדיחה? עיתון ששולח תמונות לשרה נתניהו לאישור הוא עיתון רציני בעיניך? והוא לא שום עיתון ימני. הוא עיתון שהוקם ספציפית להוות שופר לביבי. אין שום קשר לימין ושמאל.
כמה עיתונאים יש בערוץ 10 שדיברו נגד ביבי? כמה יש בידיעות? אל תדאג - זה לא יימשך. אני מבטיח לך שבתוך זמן לא ארוך לא ניתן יהיה לפרסם כתבות נגד ביבי.
מה קשר רטוריקה? להגיד אפשר הכל. לא, הרוסים לא יחמשו אותם בשום מטוסים ובמילא אין להם שום סיכוי להגיע לישראל עם מטוס. אני לא מבין את השטויות האלה של להעיף פצצה אחת. נגיד שהם מעיפים פצצה ואיכשהו הפצצה שלהם מצליחה לעבור את ההגנה של החץ ולהתפוצץ בישראל. מה אתה חושב שתהיה התגובה? הרי לישראל יש יכולת של מכה שניה. גם הם יושמדו. אם יש משהו שאיראן הוכיחה זה שהם רציונליים. מאז המהפכה האיסלאמית הם לא נכנסו לשום הרפתקאה צבאית גדולה פרט למלחמת איראן עיראק שנכפתה עליהם. אתה אוכל את כל מה שביבי אומר לך בלי לחשוב לשניה.
חלק ממהסכמות של הממשלה החדשה זה שליטה מלאה של ביבי על התקשורת ורפורמה בערוצים.
http://www.themarker.com/markerweek/1.2626123תקרא לביבי מה שתרצה. היטלר, מוסולוני, פוטין. הוא משתמש בכל הטקטיקות הידועות ובתוך מספר שנים יהיה לנו משטר פאשיסטי דלוקס במדינה. כמובן שאתה ויוסי תהיו בראש המריעים. תמונה של ביבי בסלון כבר יש לכם?
ישראל היום הוא עיתון רציני מאוד. הוא פשוט עיתון שאתה לא אוהב את מה שכתוב בו. אבל הוא לא פחות רציני מידיעות.
כמה עיתונאים? לא יודע, לא ספרתי. אולי 50.... הרבה יותר קל לספור גופי תקשורת שכל אחד מעסיק עשרות
עיתונאים - הארץ, ידיעות, ערוץ 10, ערוץ 2, 103FM, וואלה, YNET
כל אלה שציינתי הם בערך 80% מהתקשורת המיינסטרימית בארץ.
גלי צהל ניסו להיות מאוזנים, וישראל היום וערוץ 9 היו בצד הימני.
מעניין אותי מה המושג שיש לך בנושא איראן. אני מהמר שמדובר באפס אחד גדול. מי שמך לקבוע מה יהיה ומה
לא יהיה. אין לך שום מושג בנושא הזה אבל אתה מדבר כאילו אתה מינימום ראש המוסד.
הנה רק היום ג'ו ביידן אמר שהוא מבין לגמרי את החששות הישראלים ושמדובר בחששות לגיטימיים שמדינה
שהצהירה בפומבי על רצונה למחוק את ישראל מהמפה תחזיק נשק גרעיני...
אבל לא, רוי מפורום צהבת אומר שאין שום איום ושכולם מטומטמים...
אתה באמת חושב שמעניין אותי מה יקרה לאיראן, אם "רק" פצצה אחת תיפול על ישראל? הרי בישראל לא ניתן יהיה לחיות
יותר...
ברור ששלטון סביר לא אמור להשתמש בנשק מהסוג הזה, אבל אנחנו באמת רוצים לסמוך על פנאטים איסלאמיים?
ומה אם האיום יהפוך להיות ממשי לא עכשיו אלא בעוד 30 שנה? זה לא חשוב? אתה יודע מי יעמוד בראש איראן בעוד
30 שנה? אולי איזה פסיכופט?
לגבי התקשורת, אתה והכתב מסיקים מסקנות אבל בפועל העובדות הן שונות לחלוטין.
נתניהו מקדם רפורמות בתקשורת שיאפשרו ליותר גופים להיכנס לשוק ולהגביר את התחרות.
אתה עצמך אמרת על ידיעות שמדובר בגוף תקשורת פרטי שיכול לעשות מה שבא לו - רוצה תצרוך, לא רוצה אל תצרוך.
אז אני אומר לך את אותו הדבר - גופי התקשורת החדשים (שמשום מה החלטתם כבר עכשיו שיהיו תומכי ימין או ביבי)
ישדרו מה שישדרו, ואתה רשאי לא לצרוך אותם.
זה נקרא דמוקרטיה ושוק חופשי. חבל שאתה לא מבין את זה, או יותר נכון מבין את זה רק כשזה מסתדר לך עם הטיעונים.
אני רק רוצה לעלות שניה ק"מ אחד למעלה בויכוח הבלתי נגמר הזה.
הויכוח הזה מתאפיין בדבר אחד - אתה מתעסק בהמצאות וכל מי שמתווכח איתך במציאות, אתה מתעסק בהשערות ואנחנו בעובדות.
אתה מחבר כמה דברים לכדי טיעון אחד שנראה כביכול חזק, ומבסס על זה תאוריות שלמות, על מה יהיה ואיך יהיה.
אלא ששום דבר מהדברים שאמרת שקורה או שיקרו, לא קרה במציאות.
אולי עוד יקרה, אבל בינתיים לא קרה, אבל אתה מתייחס לזה כאילו זה כבר DONE DEAL.