jol9 כתב:MTA2311 כתב:מה זה אומר שהלימודים לא חובה? נותנים הדלפה לתקשורת ואז נעלמים ליומיים כי שבת, כשכל זה אמור לחזור ביום ראשון.
בינתיים כבר לא מעט ערים הודיעו שאצלן זה לא יקרה.
שכונה.
תראה, בגדול, מי שזה אמור להיות רלוונטי עבורו (אני למשל), קיבל את המידע הדרוש. מה זה אומר? מתי הילד צריך להגיע לבית ספר, לאן הוא צריך להגיע, מתי לאסוף אותו, מה המערכת,
מה הוא צריך להביא, באיזו קבוצת לימוד הוא יהיה וכד'.
מנגד, כמו שאמרת - זה בגדר רשות כרגע. כלומר, אין חובה לשלוח את הילדים. מכאן אני כבר מסיק (זה לא נאמר בפועל) שתכנית הלימודים לא באמת תמשיך כרגיל, ושרוב השיעורים יהיו
שיעורי חברה וספורט למיניהם, ופה ושם קצת חשבון ושפה.
המחנכת אמרה שהיא לא מעבירה יותר חומר בלימוד מרחוק.
בשורה התחתונה, המשבר הזה תפס את כל העולם המערבי לא באמת מוכן. כל מדינה מנסה ללמוד מהאחרת מה לעשות ומה לא לעשות, וחוץ מדרום קוריאה, נדמה לי ששום מדינה לא רשמה עד עכשיו הצלחה מוחלטת במלחמה במשבר הזה.
לדעתי האקט הזה כאן בארץ נובע מהלחץ הציבורי דווקא, שמגיע ממניעים כלכליים. את הלחץ הציבורי הזה מתרגמים יפה מאוד כלי התקשורת ללחץ על מקבלי ההחלטות, ובאותו האופן, אם זה ייכשל
הם יהיו הראשונים לזעוק "למה חזרנו כל כך מוקדם".
לדעתי אין כאן החלטה טובה או לא טובה. זה קצת כמו בניסויי מעבדה. מנסים ככה, אחר כך ככה, בסוף משהו יתפוס.
נפלת על בית ספר טוב כנראה, כי זה ממש לא המצב באופן כללי. תסתכל קצת בטוויטר, גם על תגובות של הורים, גם של מורים וגם של ראשי עיר.