yiffy כתב:העימות האחרון מאחורינו.
אובמה היה אגרסיבי מאוד ורומני דווקא היה נרפה יותר, אולי מתוך רצון להיראות מתון כדי שעצמאים וקולות מתנדנדים יצביעו עבורו. הוא כנראה ממש נכבא מקנדי קראולי בעימות הקודם, כי הוא ויתר לחלוטין על לתקוף את אובמה בנושא לוב (חרף העובדה שזה היה הנושא הראשון על השולחן ורומני היה הראשון שדיבר).
הרושם שלי: אובמה לקח. האם זה ישפיע על הסקרים? לא בטוח.
קראולי בעימות הקודם הייתה מזעזעת
בכלל בכל העימותים ללא יוצא מן הכלל אובמה דיבר 3-4 דקות יותר מרומני ולא נתנו לרומני להשלים פערים לא משנה מי היה אחראי על העימות
אובמה לקח מבחינת ''נקודות יבשות''..כמו שקרב איגרוף מוכרע על ניקוד כי מתאגרף אחד בא יותר אגרסיבי ומתמודד אחר בא עם מנטליות הגנתית..זה לפי דעתי מה שקרה היום
כמו שאמרת, אני ממש לא חושבת שזה ישנה ואני גם לא חושבת שאכפת לאמריקאים כל כך ממדיניות חוץ
כרגע..לא על זה יוכרעו הבחירות
הבעיה מבחינת רומני כרגע זה שהמצב כרגע הוא 248 לרומני ו-271 לאובמה(לפי CNN)ואין לרומני את מדינות המפתח נכון לעכשיו..מהרגע הזה כל המאמצים של המועמדים יילכו למדינות מפתח כמו אוהיו, פלורידה, ניו המפשייר, קולורדו וכו'
מבחינת סקרים יש תיקו או יתרון לרומני אבל מבחינת מדינות מפתח אובמה כרגע מוביל..נצטרך לחכות ולראות אם זה ישתנה עד הבחירות כי אין הרבה זמן
אני קוראת ציוצים בטוויטר בזמן אמת וזה פשוט מדהים(עאלק מדהים..כבר מזמן לא מפתיע)שכל מי שנכנס ברומני הוא 95% מהזמן עם תמונת פרופיל שרואים שהבן אדם אפרו-אמריקאי..תגידו לי עכשיו ששחורים לא מצביעים לו רק כי הוא שחור
ד''א, מישהו קרא את משאל היום בעיתון ''ישראל היום''? וואו..אנחנו עם של רפי שכל או שפשוט מצאו את הבודדים והכניסו אותם לעיתון?
הנה כמה ציטוטים
השאלה הייתה מי רוצים שייבחר לנשיאות ארה''ב
''אני מעדיף את מיט רומני. הוא לא מזייף והולך לטובת ישראל. אובמה לא פעל מספיק לטובת ישראל.
צריך להיות עם היהודים ולא עם המוסלמים'' נשמע כאילו שאלו ילד בן 3 מה שהוא שמע בבית
''לא משנה לי מי ייבחר, זה נבלה וזה טריפה. אחד כבר כיהן ויודעים מה המדיניות שלו, והאחר המדיניות שלו לא ברורה ולא ידועה''..שמישהו יסביר לו בבקשה את הביטוי ''זה נבלה וזה טריפה''
''הייתי רוצה לראות את אובמה ממשיך בתפקיד. הוא יותר מתאים מרומני.
רומני מבטיח הבטחות לישראל, אך שייך לדת המורמונית.'' הדת המורמונית מאמינה שהיהודים הם העם הנבחר, הם לא מעיזים לגעת בנו ומתעסקים בנו עם כפפות של משי
לפי סקרים אין דת שמעריכה אותנו יותר ונוהגת בנו יותר בכבוד מאשר הדת המורמונית