העימות הנשיאותי הראשון-THE BIG BIRD DEBATE

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: העימות הנשיאותי הראשון-THE BIG BIRD DEBATE

הודעהעל ידי Mta_atic » 17 אוקטובר 2012, 09:12

yiffy כתב:
Mta_atic כתב:אובמה הפך את הקערה על פיה.
רואים שהוא עשתה שיעורי בית ונגע בנקודות הנכונות בעיתוי הנכון.

חבל לי מאד שרומני פספס הזדמנות להלום באובמה על הפקרת המזרח התיכון וישראל בפרט.
איכשהו, נושא בעל חשיבות רבה שיכל להיות מהלומה פוליטית פוטנציאלית, תפס איזה שורה או שתיים שהשחיל רומני ולא בדיוק בצורה מאתגרת שדורשת תשובה מלאה מהנשיא.

דבר אחד שצרם לי - הרגשתי שאובמה משחק במגרש הבייתי שלו.
ידוע ש-CNN הם פרו אובמה. התחושה הייתה שגם המנחה הייתה מוטה יותר לטובתו ואפילו התערבה והתקילה את רומני בנושא התבטאות הנשיא אחרי המתקפה על השגרירות בלוב.

מקאדו,
כל מה שאמרת טוב ויפה, אבל במבחן התוצאה - בארבע שנות כהונת אובמה המזרח התיכון הוא מקום הרבה פחות סימפטי לחיות בו.

תרשה לי להרגיע אותך. העימות האחרון בבוקה רטון יעסוק באופן בלעדי בנושאי חוץ, וישראל תעלה שם על המוקד לכם. דקות טובות. בכלל, אם הייתי יכול לקבל שקל על כל פעם ששמו של ביבי יוזכר בעימות הבא, לא הייתי חוסך לפנסיה.

אני בטוח שההזדמנות לדבר על הנושאים האלה בהרחבה עוד תגיע,
אני רק מצר על כך שרומני לא ניצל נכון את האפשרות לפתוח נושא שאובמה מסתמן בו כאנדרוג ובכך לצבור עוד כמה נקודות לזכותו.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 אוקטובר 2012, 21:29

בעימות האחרון הייתה שאלה מהקהל מה מתכוונים לעשות בקשר לחוקי הנשק בארה''ב(שכמעט כל אחד יכול להשיג נשק בלי בעיות)..שני המועמדים בעצם אמרו שהם לא יעשו כלום..הם הרי יודעים שזה יעלה להם בהרבה קולות וכל הנראה בבחירות

עכשיו היה עוד ירי קטלני של מטורף בוויסקונסין וזה כמובן מצטרף למקרים קודמים כמו הירי באולם הקולנוע לפני כמה חודשים ומקרים יותר ישנים כמו מקרי הירי שהיו במכללות או בתיכון קולומביין
שוב הנושא יעלה לסדר היום ומצד אחד יגידו שצריך להקשיח את החוקים ומצד שני יהיו אלה שיגידו שלא אקדחים הורגים אלא חינוך\מחלות נפש ושוב בשורה התחתונה כולם ישכחו מזה ושום דבר לא ייעשה..שיבושם להם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 22 אוקטובר 2012, 15:56

Holiday_Armadillo כתב:בעימות האחרון הייתה שאלה מהקהל מה מתכוונים לעשות בקשר לחוקי הנשק בארה''ב(שכמעט כל אחד יכול להשיג נשק בלי בעיות)..שני המועמדים בעצם אמרו שהם לא יעשו כלום..הם הרי יודעים שזה יעלה להם בהרבה קולות וכל הנראה בבחירות

עכשיו היה עוד ירי קטלני של מטורף בוויסקונסין וזה כמובן מצטרף למקרים קודמים כמו הירי באולם הקולנוע לפני כמה חודשים ומקרים יותר ישנים כמו מקרי הירי שהיו במכללות או בתיכון קולומביין
שוב הנושא יעלה לסדר היום ומצד אחד יגידו שצריך להקשיח את החוקים ומצד שני יהיו אלה שיגידו שלא אקדחים הורגים אלא חינוך\מחלות נפש ושוב בשורה התחתונה כולם ישכחו מזה ושום דבר לא ייעשה..שיבושם להם

זה לא מדויק ששניהם אמרו שלא יעשו כלום. אובמה אמר שהוא יפעל להוצאת רובי התקיפה מחוץ לחוק למכירה פרטית ותקף את רומני על כך שהוא תומך כיום בחוקיות של רובי התקיפה למרות שכמושל מסצ׳וסטס הוא דווקא חוקק את אותם חוקים בהם אובמה מעוניין. השינוי, לטענת אובמה, הגיע בגלל הצורך של רומני לקבל מימון ותמיכה מתאגיד הנשק הלאומי, ה-NRA.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 אוקטובר 2012, 16:43

yiffy כתב:
Holiday_Armadillo כתב:בעימות האחרון הייתה שאלה מהקהל מה מתכוונים לעשות בקשר לחוקי הנשק בארה''ב(שכמעט כל אחד יכול להשיג נשק בלי בעיות)..שני המועמדים בעצם אמרו שהם לא יעשו כלום..הם הרי יודעים שזה יעלה להם בהרבה קולות וכל הנראה בבחירות

זה לא מדויק ששניהם אמרו שלא יעשו כלום. אובמה אמר שהוא יפעל להוצאת רובי התקיפה מחוץ לחוק למכירה פרטית ותקף את רומני על כך שהוא תומך כיום בחוקיות של רובי התקיפה למרות שכמושל מסצ׳וסטס הוא דווקא חוקק את אותם חוקים בהם אובמה מעוניין. השינוי, לטענת אובמה, הגיע בגלל הצורך של רומני לקבל מימון ותמיכה מתאגיד הנשק הלאומי, ה-NRA.

יש בפורבס כתבה מעמיקה על מה שני המועמדים באמת אמרו על השאלה של חוקיות הנשק באמריקה..אני לא מוצאת אותה בהיסטוריה שלי משום מה אבל זה אומר בדיוק את מה שאני אמרתי
אובמה לא אמר שום דבר מיוחד והסיט את תשומת הלב מהשאלה שנשאלה אל כל מיני סיסמאות(כמו שהוא יודע)ולניחום קורבנות ירי :rolleyes
רומני אמר שהוא נגד חוקים חדשים על נשק על הוא רפובליקני..הם מעולם לא היו נגד נשק לאזרחים אז מה חדש?

עריכה:
בסוף מצאתי
הנה הפיסקה האחרונה
My take away from last night’s debate with respect to guns is that Governor Romney has no vested interest in supporting a federal assault weapons ban or other measures to reduce gun violence. In President Obama, you have someone who in the past has said positive things about reducing gun violence (including last night), but has no actual record during his first four years of pushing for legislation that would help reduce gun deaths and injury.

בקיצור, לרומני אין שום רצון לחוקק חוקים נגד נשק ואובמה הרבה פקה-פקה ושום מעשים..כרגיל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 23 אוקטובר 2012, 02:22

העימות האחרון מאחורינו.
אובמה היה אגרסיבי מאוד ורומני דווקא היה נרפה יותר, אולי מתוך רצון להיראות מתון כדי שעצמאים וקולות מתנדנדים יצביעו עבורו. הוא כנראה ממש נכבא מקנדי קראולי בעימות הקודם, כי הוא ויתר לחלוטין על לתקוף את אובמה בנושא לוב (חרף העובדה שזה היה הנושא הראשון על השולחן ורומני היה הראשון שדיבר).

הרושם שלי: אובמה לקח. האם זה ישפיע על הסקרים? לא בטוח.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אוקטובר 2012, 03:23

yiffy כתב:העימות האחרון מאחורינו.
אובמה היה אגרסיבי מאוד ורומני דווקא היה נרפה יותר, אולי מתוך רצון להיראות מתון כדי שעצמאים וקולות מתנדנדים יצביעו עבורו. הוא כנראה ממש נכבא מקנדי קראולי בעימות הקודם, כי הוא ויתר לחלוטין על לתקוף את אובמה בנושא לוב (חרף העובדה שזה היה הנושא הראשון על השולחן ורומני היה הראשון שדיבר).

הרושם שלי: אובמה לקח. האם זה ישפיע על הסקרים? לא בטוח.

קראולי בעימות הקודם הייתה מזעזעת
בכלל בכל העימותים ללא יוצא מן הכלל אובמה דיבר 3-4 דקות יותר מרומני ולא נתנו לרומני להשלים פערים לא משנה מי היה אחראי על העימות

אובמה לקח מבחינת ''נקודות יבשות''..כמו שקרב איגרוף מוכרע על ניקוד כי מתאגרף אחד בא יותר אגרסיבי ומתמודד אחר בא עם מנטליות הגנתית..זה לפי דעתי מה שקרה היום
כמו שאמרת, אני ממש לא חושבת שזה ישנה ואני גם לא חושבת שאכפת לאמריקאים כל כך ממדיניות חוץ כרגע..לא על זה יוכרעו הבחירות

הבעיה מבחינת רומני כרגע זה שהמצב כרגע הוא 248 לרומני ו-271 לאובמה(לפי CNN)ואין לרומני את מדינות המפתח נכון לעכשיו..מהרגע הזה כל המאמצים של המועמדים יילכו למדינות מפתח כמו אוהיו, פלורידה, ניו המפשייר, קולורדו וכו'
מבחינת סקרים יש תיקו או יתרון לרומני אבל מבחינת מדינות מפתח אובמה כרגע מוביל..נצטרך לחכות ולראות אם זה ישתנה עד הבחירות כי אין הרבה זמן

אני קוראת ציוצים בטוויטר בזמן אמת וזה פשוט מדהים(עאלק מדהים..כבר מזמן לא מפתיע)שכל מי שנכנס ברומני הוא 95% מהזמן עם תמונת פרופיל שרואים שהבן אדם אפרו-אמריקאי..תגידו לי עכשיו ששחורים לא מצביעים לו רק כי הוא שחור

ד''א, מישהו קרא את משאל היום בעיתון ''ישראל היום''? וואו..אנחנו עם של רפי שכל או שפשוט מצאו את הבודדים והכניסו אותם לעיתון?
הנה כמה ציטוטים
השאלה הייתה מי רוצים שייבחר לנשיאות ארה''ב
''אני מעדיף את מיט רומני. הוא לא מזייף והולך לטובת ישראל. אובמה לא פעל מספיק לטובת ישראל. צריך להיות עם היהודים ולא עם המוסלמים'' נשמע כאילו שאלו ילד בן 3 מה שהוא שמע בבית
''לא משנה לי מי ייבחר, זה נבלה וזה טריפה. אחד כבר כיהן ויודעים מה המדיניות שלו, והאחר המדיניות שלו לא ברורה ולא ידועה''..שמישהו יסביר לו בבקשה את הביטוי ''זה נבלה וזה טריפה''
''הייתי רוצה לראות את אובמה ממשיך בתפקיד. הוא יותר מתאים מרומני. רומני מבטיח הבטחות לישראל, אך שייך לדת המורמונית.'' הדת המורמונית מאמינה שהיהודים הם העם הנבחר, הם לא מעיזים לגעת בנו ומתעסקים בנו עם כפפות של משי
לפי סקרים אין דת שמעריכה אותנו יותר ונוהגת בנו יותר בכבוד מאשר הדת המורמונית
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 23 אוקטובר 2012, 05:03

כפי שהנחתי, הסקרים הולכים באופן חד משמעי עם אובמה - כמעט באותו אופן מוחץ כמו שהלכו עם רומני אחרי העימות הראשון (למגינת ליבם של החבר'ה בפוקס ניוז שמתעקשים שרומני ניצח).

כפי שאני צפיתי (ואת כרמל, אישרת), הדיון עכשיו הוא על כמה זה השפיע. הדעה שלי: השפיע קצת. העימות הזה היה מוגדר "חוץ", אבל שני המתמודדים דחפו את נושאי הפנים עד כדי שמילאו כ-40% מהעימות עצמו. הכלכלה עלתה שוב ושוב וציבור הצופים בוודאי לא סתם את האזניים נוכח העובדה שהזמן המוגדר לשיח על נושא זה כבר חלף.

כמה הערות:
א. אני לא מסכים שאובמה דיבר יותר מרומני - רומני לאורך כל העימותים משך הרבה מעבר לזמן התקני ולכן נקטע. גם אובמה עשה את זה לא מעט ובוב שיפר קטע גם אותו פעמיים הערב. הרפובליקנים לא יכולים להתלונן.
ב. קנדי קראולי צדקה - ומה לעשות שאם יש אפשרות לעשות fact checking תוך כדי עימות אז צריך לעשות את זה. עובדתית אובמה קרא לתקיפה בלוב פיגוע טרור ביום שאחרי וההצהרה של רומני הייתה שקרית.
ג. המורמונים - סתם לידע כללי, המורמונים אולי סבבה עם ישראל (חוץ מזה שהם "מטבילים אחרי המוות" יהודים ומחזירים אותם בתשובה) אבל בארה"ב הם הכת הנוצרית השנואה מכולן. הסקרים מראים שיש אחוז זהה של רפובליקנים שלא יצביעו לרומני בגלל היותו מורמוני כפי שיש דמוקרטיים שלא יצביעו לאובמה בגלל היותו שחור.

ולבסוף, אני חייב להודות שאני עדיין לא מבין מה עבר לרומני בראש כשהוא ויתר לחלוטין על פתיחת נושא לוב. מכל הנושאים שעלו על השולחן, זה באופן חד משמעי היה הנושא בו הנשיא היה הרגיש מכולם, בטח נוכח ההודעה של הילארי קלינטון לפני שבועיים על שהיא לוקחת אחריות על המקרה. צעד אסטרטגי או שגיאה של הרגע, זה לדעתי הכריע את העימות.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אוקטובר 2012, 05:16

yiffy כתב:כפי שהנחתי, הסקרים הולכים באופן חד משמעי עם אובמה - כמעט באותו אופן מוחץ כמו שהלכו עם רומני אחרי העימות הראשון (למגינת ליבם של החבר'ה בפוקס ניוז שמתעקשים שרומני ניצח).

כפי שאני צפיתי (ואת כרמל, אישרת), הדיון עכשיו הוא על כמה זה השפיע. הדעה שלי: השפיע קצת. העימות הזה היה מוגדר "חוץ", אבל שני המתמודדים דחפו את נושאי הפנים עד כדי שמילאו כ-40% מהעימות עצמו. הכלכלה עלתה שוב ושוב וציבור הצופים בוודאי לא סתם את האזניים נוכח העובדה שהזמן המוגדר לשיח על נושא זה כבר חלף.

כמה הערות:
א. אני לא מסכים שאובמה דיבר יותר מרומני - רומני לאורך כל העימותים משך הרבה מעבר לזמן התקני ולכן נקטע. גם אובמה עשה את זה לא מעט ובוב שיפר קטע גם אותו פעמיים הערב. הרפובליקנים לא יכולים להתלונן.
ב. קנדי קראולי צדקה - ומה לעשות שאם יש אפשרות לעשות fact checking תוך כדי עימות אז צריך לעשות את זה. עובדתית אובמה קרא לתקיפה בלוב פיגוע טרור ביום שאחרי וההצהרה של רומני הייתה שקרית.
ג. המורמונים - סתם לידע כללי, המורמונים אולי סבבה עם ישראל (חוץ מזה שהם "מטבילים אחרי המוות" יהודים ומחזירים אותם בתשובה) אבל בארה"ב הם הכת הנוצרית השנואה מכולן. הסקרים מראים שיש אחוז זהה של רפובליקנים שלא יצביעו לרומני בגלל היותו מורמוני כפי שיש דמוקרטיים שלא יצביעו לאובמה בגלל היותו שחור.

ולבסוף, אני חייב להודות שאני עדיין לא מבין מה עבר לרומני בראש כשהוא ויתר לחלוטין על פתיחת נושא לוב. מכל הנושאים שעלו על השולחן, זה באופן חד משמעי היה הנושא בו הנשיא היה הרגיש מכולם, בטח נוכח ההודעה של הילארי קלינטון לפני שבועיים על שהיא לוקחת אחריות על המקרה. צעד אסטרטגי או שגיאה של הרגע, זה לדעתי הכריע את העימות.

אין מה להסכים או לא להסכים עם עניין זמן הדיבור
ליד המועמדים יש שעון שמודד כמה הם דיברו ובכל העימותים ללא יוצא מן הכלל אובמה דיבר משמעותית יותר מרומני..אין מה להתווכח על זה

קראולי אולי צדקה אבל כולם(כולל CNN שניסו להתנער מזה)מסכימים שמי שאחראי על העימות לא צריך לקחת צד וקראולי שבמילא כבר הייתה שנויה במחלוקת לא הועילה לטענות של אנשים שהיא לא הייתה אובייקטיבית בדיון הזה

אני מסכימה איתך לגמרי על הקטע עם המורמונים..הם נתפסים כזרם מגוחך וקיצוני אבל התייחסתי באופן ספציפי למי שאמר שרומני לא יהיה טוב לישראלים בגלל שהוא מורמוני

הסיבה היחידה שלפי דעתי רומני לא נכנס לעניין לוב היה בגלל מה שהוא חווה בשבוע שעבר..פחד פחד מוות שהוא ייכנס שוב למלכודת כי לפני שבוע זה היה רגע לא נעים(במיוחד שהקהל הריע אחרי התיקון)
הוא כן צדק אבל בזה שהוא אמר שאובמה דיבר במשך שבועיים שהתקיפה הייתה בגלל סירטון באינטרנט כשהסתבר בכלל שהתקיפה הייתה מאורגנת וללא קשר לאותו סרט ''תמימות המוסלמים'' או איך שלא קוראים לו
אובמה גם תקף אותו שהוא מנסה להפוך טרגדיה אמריקאית לפוליטיקה אבל בשנת 2001 כשהיה את אסון התאומים ההודעה הראשונה של אובמה לא הייתה ניחום או תדהמה אלא תקיפה ישירה בשביל לנסות להרוויח BOOST פוליטי..מעניין למה רומני לא העלה את זה

מה שרומני כן עשה טוב בעימות זה שהוא העלה את עניין תלושי המזון בזה שהוא הזכיר שהיום יש 47 מליון אזרחים בארה''ב שמשתמשים בתלושי מזון לעומת 32 מליון כשאובמה נכנס לתפקיד
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 23 אוקטובר 2012, 05:34

אולי באמת מי שנכבה ברותחין נזהר בצוננין, אבל זה לא משנה את העובדה שרומני פספס הזדמנות פז. זה נכון שהייתה אי-בהירות בממשל לגבי טבע התקיפה (פחות מצידו של אובמה באופן אישי אבל כן מצידן של השגרירה באו״ם סוזן רייס והילרי קלינטון). רומני לא העלה נושא זה ולו פעם אחת בעימות הזה ועל כן יש סיכוי סביר שהוא ירד מסדר היום (לפחות באופן חלקי).

לגבי תלושי המזון - בעיני זו האשמה די מגוחכת וגם לא משכנעת. מן הסתם שאמו מה נכנס לבית הלבן בלב המשבר הכלכלי החמור ביותר מאז 29' ומיליונים איבדו את מקום עבודתם אז יותר אנשים יצטרכו תמיכה בתחומי המזון מהממשלה. מה גם, נושא תלושי המזון נחשב בעיני רבים ״טאבו״ כיוון שהלקוחות העיקריים שלו הם שחורים ולכן דיון בתוכנית זו הוא נגינה על נושאי הצבע בארה״ב. מסיבה זו אולי השתלם לדבר על זה בפריימריז הרפובליקניים, אבל בטח לא עכשיו.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 23 אוקטובר 2012, 22:03

זה באמת מוזר שכל אחד יכול להשיג נשק אבל אין שמירה בכניסה לכל מיני מקומות ציבורים?(מלון למשל)
האמת שבהרבה סדרות אני אומר לעצמי שזה ממש מעצבן ולא הגיוני שהם(השחקנים)נכנסים למקומות ציבוריים עם נשק אבל אולי זה באמת המצב בארה"ב :neutral
הבנתי כבר שבקולנוע למשל אין להם אבטחה אבל איפה עובר הקו האדום(אם בכלל)של מקומות ציבוריים בהם יש אבטחה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 24 אוקטובר 2012, 20:42

מה דעת המומחים על הצהרת דונלד טראמפ - האם זה באמת יכול לשנות משהו? יכול באמת לעזור לרומני?
במידה ואובמה לא יפרסם כלום - אני מאמין שכן, השאלה היא מה יקרה במידה ואובמה יפרסם והכל יהיה בסדר?
Maccabikid

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2012, 21:25

Maccabikid כתב:מה דעת המומחים על הצהרת דונלד טראמפ - האם זה באמת יכול לשנות משהו? יכול באמת לעזור לרומני?
במידה ואובמה לא יפרסם כלום - אני מאמין שכן, השאלה היא מה יקרה במידה ואובמה יפרסם והכל יהיה בסדר?

לא חושב שזה יעשה משהו. במשך כל תקופת כהונתו של אובמה, הרבה מאוד אנשים ואירגונים דורשים ממנו הוכחות לגבי מקום לידתו האמיתי. לדעתי אין סיכוי לדעת את האמת
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Dperk » 24 אוקטובר 2012, 22:06

השמועות אמרו שטראמפ בכלל הולך לפרסם את בקשת הגירושים של אובמה מאשתו.
Dperk

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 אוקטובר 2012, 22:55

Dperk כתב:השמועות אמרו שטראמפ בכלל הולך לפרסם את בקשת הגירושים של אובמה מאשתו.

איך בכלל יש לו נגישות לזה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Dperk » 25 אוקטובר 2012, 05:13

כסף קונה הכל
Dperk

הודעהעל ידי Maccabikid » 25 אוקטובר 2012, 19:25

felix_r כתב:
Maccabikid כתב:מה דעת המומחים על הצהרת דונלד טראמפ - האם זה באמת יכול לשנות משהו? יכול באמת לעזור לרומני?

לא חושב שזה יעשה משהו. במשך כל תקופת כהונתו של אובמה, הרבה מאוד אנשים ואירגונים דורשים ממנו הוכחות לגבי מקום לידתו האמיתי. לדעתי אין סיכוי לדעת את האמת

אבל ברגע שהוא לא יגיש - לא יבואו בטענות לאובמה - אם הכל כ"כ בסדר - למה מנעת 5 מיליון דולר מצדקה?
Maccabikid

הודעהעל ידי Dperk » 25 אוקטובר 2012, 20:44

לדעתי לא, כי אנשים באמריקה הפסיקו להתייחס ברצינות למיליארדר הזה שיש לו שועל מת על הראש.
Dperk

הודעהעל ידי felix_r » 25 אוקטובר 2012, 22:52

Maccabikid כתב:
felix_r כתב:

אבל ברגע שהוא לא יגיש - לא יבואו בטענות לאובמה - אם הכל כ"כ בסדר - למה מנעת 5 מיליון דולר מצדקה?

אם הוא יכל להציג הוכחות חותכות, הוא היה מציג אותן מזמן, ומשתיק את כל מחפשי הקונספירציות.
כנראה שמשהו שם לא ב 100% כשר, ולכן המסמכים של אובמה לעולם לא יוצגו לציבור הרחב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 נובמבר 2012, 21:45

עוד 12 שעות אובאמה יבחר לנשיא ארה״ב..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 נובמבר 2012, 21:53

LIAV10 כתב:עוד 12 שעות אובאמה יבחר לנשיא ארה״ב..

לצערי גם אני איבדתי תקווה
לעזאזל עם שיטת האלקטורים של ארה''ב
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים