02 דצמבר 2014, 21:25
Roni1 כתב:באמת יש סכנה מאיראן ומהזרוע שלה בלבנון, לא הייתי מזלזלת בזה, בלי ביבי לא אף אחד לא היה מנסה לעצור את איראן עכשיו.
זה כמובן לא מצדיק את ההזנחה של כל שאר תחומי החיים שלנו כאן ואת יוקר המחיה.
02 דצמבר 2014, 21:26
Holiday_Armadillo כתב:לפי הסקר של מינה צמח - ליכוד 22, הבית היהודי 17, כחלון 10, יש עתיד 9, ישראל ביתנו...שכחתי
עריכה:
סקר חדשות 2: ליכוד 22 בנט 17 עבודה 13 כחלון וליברמן 10 כ״א שס 9 אגודה 8 תנועה 4 ערבים 11 מרצ 7
02 דצמבר 2014, 21:28
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני חושב שתהיה מפלגה של מפלגות אמצע - ליברמן, כחלון, לפיד, לבני ועבודה.
ברגע שתהיה נכונות ללכת על הקו הזה אז גם החרדים יצטרפו.
הבעיה של ההסדר הזה היא שאין מי שיעמוד בראש ויהיה מקובל על כולן ואז או שיעשו רוטציה או שימליצו על ראש המפלגה הגדולה בגוש.
יונ, זה חלומות באספמיה. הממשלה הבאה תהיה ביבי-בנט-ליברמן-חרדים. ליבני תימחק ומגיע לה להימחק. לפיד ירד ל- 30% - 50% ממה שהיה בבחירות הקודמות.
02 דצמבר 2014, 21:39
felix_r כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אני חושב שתהיה מפלגה של מפלגות אמצע - ליברמן, כחלון, לפיד, לבני ועבודה.
הבעיה של ההסדר הזה היא שאין מי שיעמוד בראש ויהיה מקובל על כולן ואז או שיעשו רוטציה או שימליצו על ראש המפלגה הגדולה בגוש.
יונ, זה חלומות באספמיה. הממשלה הבאה תהיה ביבי-בנט-ליברמן-חרדים. ליבני תימחק ומגיע לה להימחק. לפיד ירד ל- 30% - 50% ממה שהיה בבחירות הקודמות.
ומה רע בזה כל כך?
02 דצמבר 2014, 21:41
02 דצמבר 2014, 21:42
חנו'ש כתב:76 מנדטים מספיק בשביל ממשלה רחבה ונוחה לביבי.
02 דצמבר 2014, 21:45
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:76 מנדטים מספיק בשביל ממשלה רחבה ונוחה לביבי.
אם העם הזה הולך להצביע לביבי בהמוניו אחרי שנחשף הדיל שלו עם החרדים אז באמת שאין לי מה להגיד יותר. כנראה שעד שלא נגיע למצב של קטסטרופה מוחלטת, לא יהיה שום שינוי.
02 דצמבר 2014, 21:46
אם העם הזה הולך להצביע לביבי בהמוניו אחרי שנחשף הדיל שלו עם החרדים אז באמת שאין לי מה להגיד יותר. כנראה שעד שלא נגיע למצב של קטסטרופה מוחלטת, לא יהיה שום שינוי.
02 דצמבר 2014, 21:52
02 דצמבר 2014, 21:54
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אני חושב שתהיה מפלגה של מפלגות אמצע - ליברמן, כחלון, לפיד, לבני ועבודה.
ומה רע בזה כל כך?
אין שום דבר רע בזה אם אתה חרדי, מתנחל או איש קבע. אז מצבך יהיה הרבה יותר טוב. אם אתה לא שייך לאחד מהסקטורים האלה, מצבך יהיה הרבה יותר גרוע. אתה תשלם הרבה יותר מיסים, יהיה סיבוב נוסף עם עזה/לבנון, פיגועים, והעולם ילחץ עלינו הרבה יותר (כולל הסרת הוטו במוצעת הבטחון). קרוב לוודאי שהדינה תיכנס למשבר כלכלי, כי לא ניתן לממן את הדרישות הצבאיות ביחד עם החרדים והמתנחלים שביבי רוצה.
בקיצור - די רע.
02 דצמבר 2014, 21:57
Roni1 כתב:קראת את כל זה אצל יריב אופנהיימר?
02 דצמבר 2014, 22:05
roy1000 כתב:Roni1 כתב:קראת את כל זה אצל יריב אופנהיימר?
אני לא קורא את יריב אופנהיימר.
אני לא בא ממקום אידיאולוגי. זו המציאות הקרה והיבשה.
02 דצמבר 2014, 22:09
felix_r כתב:roy1000 כתב:אין שום דבר רע בזה אם אתה חרדי, מתנחל או איש קבע. אז מצבך יהיה הרבה יותר טוב. אם אתה לא שייך לאחד מהסקטורים האלה, מצבך יהיה הרבה יותר גרוע. אתה תשלם הרבה יותר מיסים, יהיה סיבוב נוסף עם עזה/לבנון, פיגועים, והעולם ילחץ עלינו הרבה יותר (כולל הסרת הוטו במוצעת הבטחון). קרוב לוודאי שהדינה תיכנס למשבר כלכלי, כי לא ניתן לממן את הדרישות הצבאיות ביחד עם החרדים והמתנחלים שביבי רוצה.
בקיצור - די רע.
נו באמת. אתה אפילו לא מצחיק. הכנסת לחבילה אחת את כל הדברים הרעים שיכולים לקרות (חלקם הגדול בדרך כלל נגרם על ידי ממשלות השמאל). פשוט הזוי.
02 דצמבר 2014, 22:11
Roni1 כתב:roy1000 כתב:Roni1 כתב:קראת את כל זה אצל יריב אופנהיימר?
אני לא קורא את יריב אופנהיימר.
אני לא בא ממקום אידיאולוגי. זו המציאות הקרה והיבשה.
אבל אתה מגזים, לא כל מי ששונה ממך הוא יהודי סחטן שרוצה לקחת מאיתנו הכל. לא יהיה יותר רע ממה שעכשיו.
יש לי הרבה יותר במשותף עם מה שלפיד מייצג מאשר החרדים והמתנחלים, אבל הם ממש לא מפחידים אותי כמו שאתה מתאר. אני לא מבינה למה צריך להתייחס לציבור כלשהו במדינה בתור אסון. לפיד טעה כשהוא הטיל עליהם וטו, טעה וקרע ופילג, והוא יטעה אם ימשיך לרכוב על הנושא הזה בבחירות הקרובות.
02 דצמבר 2014, 22:19
Roni1 כתב:אבל אתה מגזים, לא כל מי ששונה ממך הוא יהודי סחטן שרוצה לקחת מאיתנו הכל. לא יהיה יותר רע ממה שעכשיו.
יש לי הרבה יותר במשותף עם מה שלפיד מייצג מאשר החרדים והמתנחלים, אבל הם ממש לא מפחידים אותי כמו שאתה מתאר. אני לא מבינה למה צריך להתייחס לציבור כלשהו במדינה בתור אסון. לפיד טעה כשהוא הטיל עליהם וטו, טעה וקרע ופילג, והוא יטעה אם ימשיך לרכוב על הנושא הזה בבחירות הקרובות.
02 דצמבר 2014, 22:24
felix_r כתב:למה את מופתעת? זאת השיטה שעובדת כבר אלפי שנים בכל העולם! הכי קל זה להאשים קבוצה מסוימת בכל הבעיות של המדינה כדי שהציבור יפנה את השינאה שלו לקבוצה הזאת ולא לבעיות האמיתיות. ככה עשו הנאצים, שהאשימו את היהודים בכל הבעיות של גרמניה. ככה גם עושה השמאל בישראל, שמאשים את החרדים בכל הצרות.
02 דצמבר 2014, 22:28
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:אין שום דבר רע בזה אם אתה חרדי, מתנחל או איש קבע. אז מצבך יהיה הרבה יותר טוב. אם אתה לא שייך לאחד מהסקטורים האלה, מצבך יהיה הרבה יותר גרוע. אתה תשלם הרבה יותר מיסים, יהיה סיבוב נוסף עם עזה/לבנון, פיגועים, והעולם ילחץ עלינו הרבה יותר (כולל הסרת הוטו במוצעת הבטחון). קרוב לוודאי שהדינה תיכנס למשבר כלכלי, כי לא ניתן לממן את הדרישות הצבאיות ביחד עם החרדים והמתנחלים שביבי רוצה.
בקיצור - די רע.
נו באמת. אתה אפילו לא מצחיק. הכנסת לחבילה אחת את כל הדברים הרעים שיכולים לקרות (חלקם הגדול בדרך כלל נגרם על ידי ממשלות השמאל). פשוט הזוי.
ממש לא מעניין אותי ימין ושמאל. אני חושב שההגדרות האלה כבר לא ממש רלוונטיות.
תסביר לי מה בדיוק בדברים שאמרתי "הזוי". האם לא ברור לך שאם נותנים עוד 10 מליארד לצבא (כמו שבוגי רוצה וביבי מסכים) ועוד 4-5 מליארד לחרדים ועוד כמה מליארדים לחרדים אז תהיה העלאת מיסים והמדינה תיכנס למשבר כלכלי? האם לא ברור לך שיהיה סיבוב נוסף עם חמאס? האם לא ברור לך שהלחץ מהעולם יגבר אם ביבי ייבחר?
בוא תסביר לי במה בדיוק אני טועה? ומה אתה חושב שיקרה עם ממשלת ביבי-חרדים?
02 דצמבר 2014, 22:31
roy1000 כתב:felix_r כתב:למה את מופתעת? זאת השיטה שעובדת כבר אלפי שנים בכל העולם! הכי קל זה להאשים קבוצה מסוימת בכל הבעיות של המדינה כדי שהציבור יפנה את השינאה שלו לקבוצה הזאת ולא לבעיות האמיתיות. ככה עשו הנאצים, שהאשימו את היהודים בכל הבעיות של גרמניה. ככה גם עושה השמאל בישראל, שמאשים את החרדים בכל הצרות.
אז מה שאתה אומר זה שהיהודים בגרמניה לא עבדו וקיבלו הטבות וכספים מהמדינה? אחלה השוואה. להגיד שהחרדים צריכים לעבוד = גרמניה הנאצית. להגיד שלא צריך לשפוך מליארדים על מאחזים של 50 איש בתוך שכם כשכל אחד במאחז מקבל משכורת של 50 אלף בחודש על חשבון המדינה = גרמניה הנאצית. פשוט דמגוגיה נהדרת.
בוא פשוט נמתג אנשים כ"שמאל" ו"ימין" ונפתור את כל הבעיות שלנו. מי שבימין הוא "טוב" ומי שב"שמאל" הוא "רע". ומה שטוב זה שאתה גם רובע שאני ב"שמאל". יפה. מעניין אם הייתי גם ב"שמאל" גם כשקיבלתי צו 8 ושחיתי בביוב של ג'נין בחומת מגן.
02 דצמבר 2014, 22:37
felix_r כתב:סליחה, אבל אני אומר את מה שכתבתי, ולא מה שאתה מנסה להציג כאילו אמרתי.
אם קשה לך להבין אני אחזור על זה: הכי קל לקחת קבוצה מסוימת ולהאשים אותה בכל הצרות.
02 דצמבר 2014, 22:39
roy1000 כתב:Roni1 כתב:אבל אתה מגזים, לא כל מי ששונה ממך הוא יהודי סחטן שרוצה לקחת מאיתנו הכל. לא יהיה יותר רע ממה שעכשיו.
אז בואי תסבירי לי למה בכלל יש מפלגות חרדיות אם לא בשביל להשיג הטבות לחרדים? לא באמת, תאירי את עיני למה קיימות המפלגות האלה ומה המטרות שלהן?
למה קיימת מפלגת מתנחלים? מה הטרה שלה אם לא להשיג הטבות למתנחלים?
ואם המפלגות האלה לא רוצות להשיג הטבות לסקטורים שלהן אז למה המתנחלים והחרדים מקבלים כאלה הטבות? הייתי שמח לדעת, אולי יש משהו שאני מפספס?
הציבור עצמו הוא לא "האסון". ה"אסון" זה ההטבות שהציבורים האלו מקבלים.