על ידי felix_r » 02 דצמבר 2014, 22:28
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:אין שום דבר רע בזה אם אתה חרדי, מתנחל או איש קבע. אז מצבך יהיה הרבה יותר טוב. אם אתה לא שייך לאחד מהסקטורים האלה, מצבך יהיה הרבה יותר גרוע. אתה תשלם הרבה יותר מיסים, יהיה סיבוב נוסף עם עזה/לבנון, פיגועים, והעולם ילחץ עלינו הרבה יותר (כולל הסרת הוטו במוצעת הבטחון). קרוב לוודאי שהדינה תיכנס למשבר כלכלי, כי לא ניתן לממן את הדרישות הצבאיות ביחד עם החרדים והמתנחלים שביבי רוצה.
בקיצור - די רע.
נו באמת. אתה אפילו לא מצחיק. הכנסת לחבילה אחת את כל הדברים הרעים שיכולים לקרות (חלקם הגדול בדרך כלל נגרם על ידי ממשלות השמאל). פשוט הזוי.
ממש לא מעניין אותי ימין ושמאל. אני חושב שההגדרות האלה כבר לא ממש רלוונטיות.
תסביר לי מה בדיוק בדברים שאמרתי "הזוי". האם לא ברור לך שאם נותנים עוד 10 מליארד לצבא (כמו שבוגי רוצה וביבי מסכים) ועוד 4-5 מליארד לחרדים ועוד כמה מליארדים לחרדים אז תהיה העלאת מיסים והמדינה תיכנס למשבר כלכלי? האם לא ברור לך שיהיה סיבוב נוסף עם חמאס? האם לא ברור לך שהלחץ מהעולם יגבר אם ביבי ייבחר?
בוא תסביר לי במה בדיוק אני טועה? ומה אתה חושב שיקרה עם ממשלת ביבי-חרדים?
להסביר איפה אתה טועה? כב הסברתי. לקחת כל דבר רע שיכול לקרות והחלטת שכל זה יקרה. למה החלטת ככה? רק אלוהים יודע...
ניקח לדוגמא "עוד סיבוב בעזה ובלבנון". איך זה בדיוק קשור להרכב הממשלה? האם רק ממשלות ימין+חרדים עשו סיבובים בלבנון ובעזה? האם לפני שביבי עלה לשלטון חיינו פה בגן עדן של שלום ואחווה עם הערבים ורק ביבי הרס את הכל? מהדברים שאתה אומר זה נשמע ככה

או שהחלטת שיקרה משבר כלכלי. למה החלטת ככה אני לא יודע. דווקא ממשלות השמאל בדרך כלל עשו צעדים שלא בריאים לכלכלה.
יממנו את החרידים? תקן אותי אם אני טועה, אבל כל ממשלות ישראל לאורך השנים מימנו את החרדים. תמיד היה סטטוס קוו בעניין.
לגבי הלחץ מצד העולם. אתה צריך להבין, שהעולם לוחץ על מי שקל יותר ללחוץ. מי שנכנע ביתר קלות, לוחצים עליו יותר. כמה שהממשלה שלך תהיה יותר פרווה, ילחצו עליך יותר. למה אתה חושב שהעולם לא לוחץ על החמאס? כי החמאס שם זיין על הלחץ של העולם.
נערך לאחרונה על ידי
felix_r בתאריך 02 דצמבר 2014, 22:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!