בעולם

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בעולם

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 דצמבר 2015, 19:39

MTA2311 כתב:כשהאירופאים מדברים בפוליטיקלי קורקט על המוסלמים זה מרתיח אותנו, אבל כשבא מישהו ואומר את הדברים כמו שהם אנחנו מזדעזעים מהישירות?

אז בואו אני אחדש לכם. דאעש יש גם בארצות הברית, ויש גם בישראל. כל מה שצריך זה תא אחד בשביל לגרום נזק עצום כמו שראינו בצרפת. סטטיסטית, התא הזה יהיה מוסלמי.

מדובר באמירה לגיטימית.

זאת ממש לא אמירה לגיטימית
ברור שיש טרור בכל מקום, אז מה?
אין לארה''ב את שטף הפליטים שיש לאירופה שכל אחד נכנס בלי מסמכים

כמה ימים לפני שעשו מה שעשו בסן ברנרדינו הלך נוצרי אדוק ורצח אנשים במרפאה שנקראת planned parenthood בגלל שהם מבצעים הפלות
אז למה טראמפ לא אמר שצריך למנוע כניסה של כל גבר נוצרי לבן לארה''ב? הרי נוצרים הם אלה שמבצעים את רוב מקרי הרצח בארה''ב (ולא חסר להם מקרי רצח)

הם כבר פחות או יותר מובילים את העולם (אולי חוץ מישראל וגם זה אני לא בטוחה) בבדיקה של מי נכנס אליהם לארץ ומי לא, אז לקחת את זה צעד אחד קדימה בגלל שזוג מוסלמים עשו משהו שנוצרים עושים שם כל יום?
הלבן הנוצרי שרצח שחורים בכנסייה בצ'רלסטון, או זה שרצח 27 ילדים בסנדי הוק, או אלה שרצחו בתיכון קולומביין
סטטיסטית, לאמריקאים יש סיכוי הרבה, ה-ר-ב-ה יותר גדול להירצח ע''י לבן וצרי מאשר ע''י מוסלמי
ארה''ב זה לא אירופה ואין סיבה להתייחס אליה כמו אירופה בכל הסיפור הזה

להודות שיש בעיה עם האיסלאם זה דבר אחד, להגיד שאסור להם להיכנס למדינה בגלל מקרה אחד בזמן שאתה מתעלם מ-140K מקרים אחרים בשנה זה צביעות
בטח כשזה מגיע מטראמפ שהוא מהתומכים הגדולים ביותר בחופשיות הצריכה של הנשקים בארה''ב, אותו חופש שאיפשר לזוג הזה לקנות כל כך הרבה רובים ותחמושת בלי שהם צריכים לעבור שום בדיקה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 דצמבר 2015, 20:49

יש רצח שהוא לא כחלק טרור בכל מקום בעולם. זה נשמע כמו תירוץ זהבה גלאוני כזה. האסלאם הוא בעיה. בכל העולם. גם בארצות הברית. אם יש בן אדם שמוכן לדבר על זה, כדאי לנו לקחת את זה ולשתוק. כי האלטרנטיבה היא כל מני שבדיות טיפשות שמאשימות אותנו בכל החרא שהם הביאו על עצמם.

האמירה הזאת קיצונית, אבל היא לגיטימית. עוד לא ראיתי םתרון טוב יותר לבעיית האסלאם הקיצוני.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 דצמבר 2015, 20:58

MTA2311 כתב:יש רצח שהוא לא כחלק טרור בכל מקום בעולם. זה נשמע כמו תירוץ זהבה גלאוני כזה. האסלאם הוא בעיה. בכל העולם. גם בארצות הברית. אם יש בן אדם שמוכן לדבר על זה, כדאי לנו לקחת את זה ולשתוק. כי האלטרנטיבה היא כל מני שבדיות טיפשות שמאשימות אותנו בכל החרא שהם הביאו על עצמם.

האמירה הזאת קיצונית, אבל היא לגיטימית. עוד לא ראיתי םתרון טוב יותר לבעיית האסלאם הקיצוני.

יש פשע בכל העולם ויש את בעיית הפשע בארה''ב שהיא ברמה אחרת לגמרי
יש שם יותר מקרים מרובי מוות ממה שיש ימים בשנה, אבל מקרה אחד של טרור ע''י מוסלמים גורם לשחרר הצהרה כזאת?
לפי ההגדרה של טרור יש להם לא מעט מקרים כאלה שמגיעים מהצד הלבן והנוצרי

יש מספיק אנשים שרצים לנשיאות שהם בעדנו, לא צריך להידבק לקיצוני ולמגעיל ביותר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 דצמבר 2015, 21:01

אני לא חי בארצות הברית. על הזין שלי מה שקורה שם.
מה שאני רואה, זה מועמד מוביל לנשיאות, שמוכן לנקוט באמצעים קיצוניים נגד האסלאם. ואני גם מאמין לו. זה כל מה שמשנה בשבילי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 דצמבר 2015, 21:03

MTA2311 כתב:אני לא חי בארצות הברית. על הזין שלי מה שקורה שם.
מה שאני רואה, זה מועמד מוביל לנשיאות, שמוכן לנקוט באמצעים קיצוניים נגד האסלאם. ואני גם מאמין לו. זה כל מה שמשנה בשבילי.

סבבה, אז פה ההשקפה שלנו שונה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 09 דצמבר 2015, 21:48

Holiday_Armadillo כתב:היהודים שנגעלים מהאמירות של טראמפ מצטרפים לשאר ארה''ב ואלה שיוצאים נגד לה פאן עושים את זה כי הם יודעים שבסוף היא גם תגיע אליהם

אני לא מפחד מלה-פן. זה לא 1930. יש מדינה שקוראים לה ישראל. לה פן ממש לא תצא נגד היהודים וגם אם כן, ממש אין לי בעיה עם זה.

בכל מקרה "ארגוני היהודים" יוצאים נגד לה-פן וטראמפ לא כי הם מפחדים מהם, אלא בגלל שהם אפסים גלותיים שחושבים שאם הם יתחנפו למוסלמים ויראו להם "סולידריות" אז אולי המוסלמים יפסיקו להרוג אותם. אין דבר יותר עלוב, דוחה ופתאטי מזה.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 09 דצמבר 2015, 22:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2015, 22:15

כרמל, אני חושב שאת מפספסת את הנקודה החשובה.
רוב מנהיגי העולם, עדיין לא אומרים בפה מלא את צירוף המילים "טרור איסלאמי".
לא משנה כרגע מה קורה עם דתות אחרות. הטרור האיסלאמי הוא בעייה כלל עולמית. אובאמה מעדיף להתעסק בדברים אחרים,
וזה ממש לא נכון שבעיית הטרור האיסלאמי היא רק של ישראל או של אירופה.
הבעיה היא של העולם כולו, כולל של ארה"ב (ואני מזכיר לך את אסון התאומים).

איזה משוגע אחד ריסק מטוס מלא באנשים לתוך הר. אבל זה משוגע בודד. לא אידיאולוגיה, בדיוק כמו המשוגע שירה בילדים בקונטיקט,
או המשוגע שהטביע את הבת הפעוטה שלו באמבטיה. טרור איסלאמי זה משהו אחר לגמרי, ואין שום קשר בין הדברים.
האידיאולוגיה של האיסלאם הקיצוני היא ג'יהאד, היא רצח והרג של כל מי שלא הולך בדרכה.
ככל שיבינו את זה מוקדם יותר, ויילחמו מול זה מוקדם יותר, כך הצעדים יצטרכו להיות קיצוניים פחות.
אם לא יעשו כלום, אז בעוד 20 שנה, נצטרך להודות לבורה עולם על כל מטוס שממריא ונוחת בשלום...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 דצמבר 2015, 22:26

jol9 כתב:כרמל, אני חושב שאת מפספסת את הנקודה החשובה.
רוב מנהיגי העולם, עדיין לא אומרים בפה מלא את צירוף המילים "טרור איסלאמי".
לא משנה כרגע מה קורה עם דתות אחרות. הטרור האיסלאמי הוא בעייה כלל עולמית. אובאמה מעדיף להתעסק בדברים אחרים,
וזה ממש לא נכון שבעיית הטרור האיסלאמי היא רק של ישראל או של אירופה.
הבעיה היא של העולם כולו, כולל של ארה"ב (ואני מזכיר לך את אסון התאומים).

איזה משוגע אחד ריסק מטוס מלא באנשים לתוך הר. אבל זה משוגע בודד. לא אידיאולוגיה, בדיוק כמו המשוגע שירה בילדים בקונטיקט,
או המשוגע שהטביע את הבת הפעוטה שלו באמבטיה. טרור איסלאמי זה משהו אחר לגמרי, ואין שום קשר בין הדברים.
האידיאולוגיה של האיסלאם הקיצוני היא ג'יהאד, היא רצח והרג של כל מי שלא הולך בדרכה.
ככל שיבינו את זה מוקדם יותר, ויילחמו מול זה מוקדם יותר, כך הצעדים יצטרכו להיות קיצוניים פחות.
אם לא יעשו כלום, אז בעוד 20 שנה, נצטרך להודות לבורה עולם על כל מטוס שממריא ונוחת בשלום...

יוני, בוא לא ננסה לשכנע אותי שהטרור האיסלאמי זה דבר רע
נכון שזאת בעיה ענקית ונכון שהרוב מפחדים לדבר על זה אבל זה לא אומר שכל העניין עם טראמפ הוא לא צבוע וקיצוני
זה גם לא אומר שהבחור הלבן שירה בשחורים בתוך כנסייה הוא לא טרוריסט או שהגבר הלבן שירה בתוך מרפאה שמבצעת הפלות הוא לא טרוריסט

זה שרוב האנשים מתים מתאונות דרכים לא אומר שלא צריך לדבר על המחלות שסיגריות גורמות אבל גם לא צריך לערבב שמחה בשמחה

העניין עם המוסלמים באירופה הוא שונה לגמרי ממה שקורה בארה''ב
עניין חוקי הנשק בארה''ב לעומת זאת קשורים ישירות גם למה שקרה שם לפני שבוע וגם לטראמפ עצמו
אז אפשר להגיד ''לא אכפת לי ממה שקורה בארה''ב'' (ואני מעדיפה את הכנות הזאת) או שאפשר לדבר על כל הגורמים ביחד, אבל לא להגיד שאסור לערבב משהו שקשור לדיון אחרת עדיף לא לנהל אותו בכלל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2015, 00:01

עניין הנשק בארה"ב לחלוטין לא קשור לטרור האיסלאמי. ב9.11 לא היו כלי נשק שנקנו בחנויות על המטוסים, וגם אם כן, זה ממש לא היה העניין שם.
גם לא בפיגועים איסלאמיים אחרים שהיו בארה"ב, והיו עשרות.
גם המקרה האחרון, לא קשור בשום אופן לנשק, וזאת טעות לעשות את הקישור הזה.
אנשים קיצוניים משיגים כלי נשק, בין אם זה בחנויות ובין אם זה בדרכים אחרות.

עניין הנשק בארה"ב הוא עניין פנימי שלהם, שממש לא נוגע לנו, לעומת זאת מלחמה בטרור האיסלאמי זה משהו גלובלי, שאנחנו חלק
בלתי נפרד ממנו.

המקרה האחרון היה הטריגר שגרם לטראמפ להגיד את הדברים, אבל זה ממש לא משנה למה טראמפ אמר את זה.
מה שחשוב זה שבן אדם שמועמד לנשיאות, אומר בפה מלא שצריך להילחם בטרור האיסלאמי. זה מה שחשוב בעיניי,
ולא הפיקנטריה מסביב.
אין כאן שום צביעות. קיצוניות בהחלט כן, אבל צביעות? למה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 דצמבר 2015, 00:15

jol9 כתב:עניין הנשק בארה"ב לחלוטין לא קשור לטרור האיסלאמי. ב9.11 לא היו כלי נשק שנקנו בחנויות על המטוסים, וגם אם כן, זה ממש לא היה העניין שם.
גם לא בפיגועים איסלאמיים אחרים שהיו בארה"ב, והיו עשרות.
גם המקרה האחרון, לא קשור בשום אופן לנשק, וזאת טעות לעשות את הקישור הזה.
אנשים קיצוניים משיגים כלי נשק, בין אם זה בחנויות ובין אם זה בדרכים אחרות.

עניין הנשק בארה"ב הוא עניין פנימי שלהם, שממש לא נוגע לנו, לעומת זאת מלחמה בטרור האיסלאמי זה משהו גלובלי, שאנחנו חלק
בלתי נפרד ממנו.

המקרה האחרון היה הטריגר שגרם לטראמפ להגיד את הדברים, אבל זה ממש לא משנה למה טראמפ אמר את זה.
מה שחשוב זה שבן אדם שמועמד לנשיאות, אומר בפה מלא שצריך להילחם בטרור האיסלאמי. זה מה שחשוב בעיניי,
ולא הפיקנטריה מסביב.
אין כאן שום צביעות. קיצוניות בהחלט כן, אבל צביעות? למה?

9.11, כמה שנים עברו מאז? אה כן, 14

תמונה

מבחינה סטטיסטית, הטרור האיסלאמי הוא non-issue בארה''ב
מי שסובל ממדיניות החוץ של ארה''ב בכל מה שקשור לאיסלאם זה בערך כולם חוץ מארה''ב

טראמפ יבוא אליך אחרי כל טרגדיה ויגיד לך ''אם היו עוד רובים אז זה היה נמנע וכל האנשים האלה לא היו מתים'', ניצול ציני ודוחה של הטרגדיה
אם מבחינתו צריכים להיות כמה שיותר רובים לכמה שיותר אנשים אז הוא מבחינתו סיים את תפקידו בכל מה שקשור למי קונה את הרובים האלה
הטרוריסט מסן ברנרדינו קנה את הרובים האלה בצורה חוקית, ביחד עם 4,000 כדורים, כי טראמפ והחברים שלו שכל כך מוטרדים מהטרור האיסלאמי מונעים וחוסמים כל חוק שאמור להגביל את הקנייה של נשק חם
אחרי ש-14 איש נהרגו, 14 שנה אחרי המקרה הוא בניו יורק ואחרי שכל שנה נהרגים בערך 140,000 איש בארה''ב בגלל חגיגת הרובים שהוא והחברים שלו מעודדים הוא מחליט שזה הקש ששבר את גב הגמל?

שיידבר על הטרור העולמי, אין בעיה, אבל להכליל אוכלוסיה שלמה שהצליחה להשתלב כל כך טוב במדינה (ומשתפת פעולה באופן מעולה עם ה-FBI וה-CIA) בגלל 14 הרוגים כשלא אכפת לו ממאות אלפי הפצועים וההרוגים שיש שם כל שנה, כן, זה צביעות
ואם יש כנס היי-טק בארה''ב ואתה מזמין חברה כמו גוגל שמביאה איתה 100 איש ויש להם 5 עובדים מוסלמים, אז אתה תגיד שלהם אסור להיכנס? זה מגוחך

לא צריך ללכת רחוק בשביל למצוא אנשים שמדברים על הטרור האיסלאמי, כל מועמד רפובליקני יגיד את זה ויישלח עוד איזה 200,000 חיילים להילחם מעבר לים אם ייבחר לנשיא
להידבק למועמד הכי הזוי והכי דוחה שיצא מארה''ב בשנים האחרונות? יש גבול
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2015, 00:49

הטרור האיסלאמי בארה"ב לא מסתכם ב9.11 בדיוק כמו שהטרור בישראל לא נגמר באינטיפדה השניה.
את מוזמנת להעיף מבט כאן: http://www.thereligionofpeace.com/pages ... ttacks.htm

שוב. אותי לא מעניינים ענייני הפנים של ארה"ב. כמות ההרוגים שם מנשק חם צריכה להטריד אותם, אבל כמו שכבר
אמרתי זה העניין הפנימי שלהם. אותי מעניינת האמירה של מועמד לנשיאות, שבה הוא מודה שיש טרור איסלאמי ושיש להילחם בו,
ואני מעדיף נשיא שיתמודד עם הטרור האיסלאמי, מאשר אחד שיתעלם ממנו.

באשר להתייחסות הספציפית - ברור שאין שום הגיון וסיבה להכליל את כל המוסלמים. אף אחד לא עושה את זה, וגם טראמפ לא יעשה את זה.

אני גם לא חושב שמישהו כאן נדבק לטראמפ באופן ספציפי, אבל עובדה שהאמירה שלו עושה גלים בעולם, בניגוד לכל מיני אנשים אחרים,
שאף אחד לא סופר אותם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 דצמבר 2015, 00:54

jol9 כתב:הטרור האיסלאמי בארה"ב לא מסתכם ב9.11 בדיוק כמו שהטרור בישראל לא נגמר באינטיפדה השניה.

שוב. אותי לא מעניינים ענייני הפנים של ארה"ב. כמות ההרוגים שם מנשק חם צריכה להטריד אותם, אבל כמו שכבר
אמרתי זה העניין הפנימי שלהם. אותי מעניינת האמירה של מועמד לנשיאות, שבה הוא מודה שיש טרור איסלאמי ושיש להילחם בו,

באשר להתייחסות הספציפית - ברור שאין שום הגיון וסיבה להכליל את כל המוסלמים. אף אחד לא עושה את זה, וגם טראמפ לא יעשה את זה.

אני גם לא חושב שמישהו כאן נדבק לטראמפ באופן ספציפי, אבל עובדה שהאמירה שלו עושה גלים בעולם, בניגוד לכל מיני אנשים אחרים,
שאף אחד לא סופר אותם.

אני מכירה את הרשימה הזאת ולא כל המקרים שם נכנסים להגדרה של טרור, זאת עובדה
אם כל בן אדם שמזדהה כדת מסויימת ויבצע פשע יוגדר כטרוריסט אז מספר הנוצרים בארה''ב יעלה על זה של המוסלמים, פשוט לאלה שפתחו את האתר הנפלא הזה לא ממש אכפת אז הם לא עוקבים אחרי הקבוצה השנייה בשביל לשים טבלה יפה באתר שלהם

ואם כמות ההרוגים מירי היא עניין פנימי שלהם אז גם העניין עם סן ברנרדינו הוא עניין שלהם ולא צריך לעניין אותנו אבל מכיוון שמבחינת ארה''ב כל העולם הוא עניינה והם יתמכו במי שהם רוצים בסוריה ויטלטלו כמה שהם רוצים את המזרח התיכון אז גם זכותו של שאר העולם להגיד מה דעתם עליהם ועל הבעיות שלהם
אפשר להגיד עד מחר שטראמפ לא יכליל אבל הוא כבר עשה את זה ברגע שהוא אמר שצריך לאסור באופן מוחלט על מוסלמים להיכנס למדינה
זה שהאמירה שלו עושה גלים זה בגלל שהוא בן אדם הזוי שבשנים האחרונות עובר מפרובוקציה לפרובוקציה
כל מועמד רפובליקני יגיד לך שיש בעיה עם הטרור האיסלאמי, הם פשוט לא אידיוטים מספיק בשביל להגיד מה שטראמפ אמר, אז השטות הזאת שטראמפ הוא היחידי שמודה שיש איזשהי בעיה זה בדיוק זה - שטות
זה שאנשים מתייחסים לטראמפ ממש לא עושה שירות טוב לא לרפובליקנים בארה''ב, לא לנו וגם לא פוגע במוסלמים אלא רק מחזק אותם כי אנשים מתייצבים לצידם (לעומת צרפת למשל)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 דצמבר 2015, 01:01

זאת ממש לא אמירה אידיוטית.
יש טרור מוסלמי בארצות הברית (ההיקף פחות חשוב כרגע). אם עוצרים כניסה של מהגרים מוסלמים לארצות הברית, מקטינים משמעותית את כמות האנשים שתוכל לבצע פיגועי טרור בשנים הבאות. זאת עובדה.

ושוב, לא נתקלתי בפתרונות טובים יותר לבעיה הזאת. לא בארצות הברית ולא בשום מקום אחר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 דצמבר 2015, 01:04

MTA2311 כתב:זאת ממש לא אמירה אידיוטית.
יש טרור מוסלמי בארצות הברית (ההיקף פחות חשוב כרגע). אם עוצרים כניסה של מהגרים מוסלמים לארצות הברית, מקטינים משמעותית את כמות האנשים שתוכל לבצע פיגועי טרור בשנים הבאות. זאת עובדה.

ושוב, לא נתקלתי בפתרונות טובים יותר לבעיה הזאת. לא בארצות הברית ולא בשום מקום אחר.

כן כי ארה''ב ממש משופעת בפיגועי שרשרת
וגם הטרוריסט מלפני שבוע לא גדל שם והבריח את כל הנשקים מבחוץ

רוצים דרך להוריד עוד יותר את הכמות האפסית של הטרור במדינה שלכם? שימו הגבלות על הנשקים ואז תוכלו לראות אם יש פעילות חשודה של מישהו שקנה נשק
אבל טראמפ לא יעשה דבר כזה כי ה-NRA שולט בו אז הוא מעדיף שימשיכו להירצח אבל העיקר שזה לא יהיה בשם אללה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 דצמבר 2015, 01:14

את סתם הולכת ראש בקיר.
הבעיה עם הsecond amendment היא גדולה ומוחשית. זה לא אומר שאין בעיית טרור, וזה לא אומר שאין סכנת טרור עתידית. כמו שאמרתי, דאעש קיים גם בארצות הברית. אפשר לרצות לטפל בטרור, בלי שיקפצו על ה second amendment ישר. אלה לא דברים מקבילים בהכרח.

אם מסתכלים על עצם האמירה, היא לגיטימית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 דצמבר 2015, 01:23

בכל מדינה יש בעיית טרור ויש צעדים הכרחיים שרצוי לפוליטיקאים לאמץ, במיוחד באירופה
בארה''ב זה מצב שונה לחלוטין ובגלל שהקהילה השתלבה שם כל כך יפה הדאגה שלהם צריכה להיות לא מזה שהם קיימים אלא מזה שהם יכולים להשיג 40 רובים אם בא להם בתוספת אלפי כדורים ושכפ''צים

מישהו אמר לא מזמן שמאז 9.11 היו 20 איומים על ניו יורק
גם לא כזה הרבה וגם הצליחו לעצור את זה אז הדאגה שלהם צריכה להיות לא מהמאורגנים אלא מהספונטנים שכרגע הם לא יכולים לעקוב אחריהם כי אין רישומים על נשק

כל בן אדם יכול להחליט שבא לו להתאסלם וכל בן אדם יכול להחליט שבא לו לירות במישהו, אז האיסור על מוסלמים לא פרקטי למניעת הנשק לא ריאלית כל עוד אין פיקוח
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2015, 01:39

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:הטרור האיסלאמי בארה"ב לא מסתכם ב9.11 בדיוק כמו שהטרור בישראל לא נגמר באינטיפדה השניה.

שאף אחד לא סופר אותם.

אם כל בן אדם שמזדהה כדת מסויימת ויבצע פשע יוגדר כטרוריסט אז מספר הנוצרים בארה''ב יעלה על זה של המוסלמים, פשוט לאלה שפתחו את האתר הנפלא הזה לא ממש אכפת אז הם לא עוקבים אחרי הקבוצה השנייה בשביל לשים טבלה יפה באתר שלהם

ואם כמות ההרוגים מירי היא עניין פנימי שלהם אז גם העניין עם סן ברנרדינו הוא עניין שלהם ולא צריך לעניין אותנו אבל מכיוון שמבחינת ארה''ב כל העולם הוא עניינה והם יתמכו במי שהם רוצים בסוריה ויטלטלו כמה שהם רוצים את המזרח התיכון אז גם זכותו של שאר העולם להגיד מה דעתם עליהם ועל הבעיות שלהם
אפשר להגיד עד מחר שטראמפ לא יכליל אבל הוא כבר עשה את זה ברגע שהוא אמר שצריך לאסור באופן מוחלט על מוסלמים להיכנס למדינה
זה שהאמירה שלו עושה גלים זה בגלל שהוא בן אדם הזוי שבשנים האחרונות עובר מפרובוקציה לפרובוקציה
כל מועמד רפובליקני יגיד לך שיש בעיה עם הטרור האיסלאמי, הם פשוט לא אידיוטים מספיק בשביל להגיד מה שטראמפ אמר, אז השטות הזאת שטראמפ הוא היחידי שמודה שיש איזשהי בעיה זה בדיוק זה - שטות
זה שאנשים מתייחסים לטראמפ ממש לא עושה שירות טוב לא לרפובליקנים בארה''ב, לא לנו וגם לא פוגע במוסלמים אלא רק מחזק אותם כי אנשים מתייצבים לצידם (לעומת צרפת למשל)

זה נכון שלא הכל ברשימה הזאת זה טרור איסלאמי, אבל לפחות חלק לא קטן מהרשימה הזאת זה כן טרור איסלאמי.
האמת שאני לא מכיר שום טרור אחר, ככה שאנחנו נשארים רק עם טרור איסלאמי.
זה הדבר היחיד היום, פרט לחוסר שפיות, שהורג אנשים רק לשם ההרג (בטוענת שווא כלשהי).

איך בדיוק סן ברנרדינו זה עניין פנימי שלהם, אם הרצח שם נעשה לא מתוך חוסר שפיות, אלא בעבור אללה?

לגבי שאר הדברים, אנחנו הולכים במעגלים.
אני מנסה למקד את הדיון בטרור האיסלאמי, ואת הולכת לכיוונים של צביעות אמריקאית, הנשק שנמכר בחנויות, המוקיוניות של טראמפ וכו'.
אני מאמין שלפחות בחלק מהדברים שאת אומרת, אני מסכים, אלא שפשוט זה לא מה שרציתי להתמקד בו.

יכול להיות שהנקודה המעניינת ביותר היא האם המלחמה בטרור תעלה מדרגה, האם נראה צעדים פרקטיים של ממשלות בעולם,
ועד כמה זה יצליח.
חייב להגיד לך את האמת שלא ממש איכפת לי עד כמה האזרחים המוסלמים התמימים כביכול ייפגעו מהמלחמה בטרור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 דצמבר 2015, 01:47

jol9שלuote="Holiday_Armadillo כתב:

שאף אחד לא סופר אותם.

זה נכון שלא הכל ברשימה הזאת זה טרור איסלאמי, אבל לפחות חלק לא קטן מהרשימה הזאת זה כן טרור איסלאמי.
האמת שאני לא מכיר שום טרור אחר, ככה שאנחנו נשארים רק עם טרור איסלאמי.
זה הדבר היחיד היום, פרט לחוסר שפיות, שהורג אנשים רק לשם ההרג (בטוענת שווא כלשהי).

איך בדיוק סן ברנרדינו זה עניין פנימי שלהם, אם הרצח שם נעשה לא מתוך חוסר שפיות, אלא בעבור אללה?

לגבי שאר הדברים, אנחנו הולכים במעגלים.
אני מנסה למקד את הדיון בטרור האיסלאמי, ואת הולכת לכיוונים של צביעות אמריקאית, הנשק שנמכר בחנויות, המוקיוניות של טראמפ וכו'.
אני מאמין שלפחות בחלק מהדברים שאת אומרת, אני מסכים, אלא שפשוט זה לא מה שרציתי להתמקד בו.

יכול להיות שהנקודה המעניינת ביותר היא האם המלחמה בטרור תעלה מדרגה, האם נראה צעדים פרקטיים של ממשלות בעולם,
ועד כמה זה יצליח.
חייב להגיד לך את האמת שלא ממש איכפת לי עד כמה האזרחים המוסלמים התמימים כביכול ייפגעו מהמלחמה בטרור.[/quote]

כמובן שיש טרור אחר וכבר הבאתי פה דוגמאות שקרו לא מזמן
זה שלך לא נראה שנוצרי אדוק נכנס עם מכלי פרופן והרג אנשים במרפאה להפלות זה לא טרור לא אומר שזה לא
זה שנראה לך שלבן עם תסביך עליונות לא רצח 9 שחורים בכנסיה בגלל שהוא רוצה אמריקה לבנה זה לא טרור לא אומר שזה לא
כנ''ל לטרוריסט מנורבגיה

אתה מנסה למקד אותי בטרור האיסלאמי ואני כבר אמרתי לך שאני לא יכולה ולא רוצה לדון בזה בכל מה שקשור לאמריקה אם אתה לא מוכן להתייחס לכל המשתנים מעבר ל''מוסלמים זה רע'', זה לא נראה לי רציני ככה
אם זה היה דיון על הטרור האיסלאמי בעולם לא הייתה לי בעיה, בגלל שהדיון הוא על ארה''ב אני מתנגדת לנהל דיון שלא כולל בתוכו התייחסות לבעיה כולה אלא רק בידוד של אספקט אחד בה, אין פואנטה בזה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2015, 02:07

זאת ההגדרה של טרור מויקיפדיה:
טרור הוא טקטיקה של מאבק אלים, המופנה בעיקר כלפי אזרחים, לשם השגת מטרות פוליטיות-חברתיות‏‏‏. מטרה נוספת של הטרור היא הניסיון לגרום למדינות לשנות מדיניות, ואף להפיל ולמוטט משטרים

אני לא רואה איך המקרה בנורבגיה מתאים להגדרה הזאת.

בכל אופן, האמריקאים סבלו מהטרור האיסלאמי לא פחות, ואף יותר מכל מדינה אחרת בעולם, פרט לישראל, ויש לם את הזכות להחליט
מתי בא להם להוריד את הכפפות.
באמת שאני לא רואה שום סיבה שאנחנו נטיף להם מוסר ונכנה אותם צבועים, אפילו שאנחנו יודעים דבר או שניים על טרור בעצמנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 דצמבר 2015, 02:11

jol9 כתב:זאת ההגדרה של טרור מויקיפדיה:
טרור הוא טקטיקה של מאבק אלים, המופנה בעיקר כלפי אזרחים, לשם השגת מטרות פוליטיות-חברתיות‏‏‏. מטרה נוספת של הטרור היא הניסיון לגרום למדינות לשנות מדיניות, ואף להפיל ולמוטט משטרים

אני לא רואה איך המקרה בנורבגיה מתאים להגדרה הזאת.

בכל אופן, האמריקאים סבלו מהטרור האיסלאמי לא פחות, ואף יותר מכל מדינה אחרת בעולם, פרט לישראל, ויש לם את הזכות להחליט
מתי בא להם להוריד את הכפפות.
באמת שאני לא רואה שום סיבה שאנחנו נטיף להם מוסר ונכנה אותם צבועים, אפילו שאנחנו יודעים דבר או שניים על טרור בעצמנו.

ביום המתקפה עצמה, הוא פרסם, תחת השם אנדרוּ בֶּרְוויק, את המניפסט "2083: הכרזת העצמאות האירופית". הוא זיהה עצמו כאנטי רב-תרבותיות, וכמי שרואה באיחוד האירופי "אירו-ערביה" - ישות ששואפת להביא להתאסלמות האוכלוסייה האירופית.

הוא רצח את האנשים האלה בשם white power ובשביל לקדם את האידיאולוגיה שלו

הם מטיפים לכל העולם מוסר אבל אסור לעשות אותו דבר להם?
חוץ מזה שלא קראתי להם צבועים, רק לבן אדם ילדותי, מגלומן, אידיוט, חולה נפש וגועלי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים