09 דצמבר 2015, 19:39
MTA2311 כתב:כשהאירופאים מדברים בפוליטיקלי קורקט על המוסלמים זה מרתיח אותנו, אבל כשבא מישהו ואומר את הדברים כמו שהם אנחנו מזדעזעים מהישירות?
אז בואו אני אחדש לכם. דאעש יש גם בארצות הברית, ויש גם בישראל. כל מה שצריך זה תא אחד בשביל לגרום נזק עצום כמו שראינו בצרפת. סטטיסטית, התא הזה יהיה מוסלמי.
מדובר באמירה לגיטימית.
09 דצמבר 2015, 20:49
09 דצמבר 2015, 20:58
MTA2311 כתב:יש רצח שהוא לא כחלק טרור בכל מקום בעולם. זה נשמע כמו תירוץ זהבה גלאוני כזה. האסלאם הוא בעיה. בכל העולם. גם בארצות הברית. אם יש בן אדם שמוכן לדבר על זה, כדאי לנו לקחת את זה ולשתוק. כי האלטרנטיבה היא כל מני שבדיות טיפשות שמאשימות אותנו בכל החרא שהם הביאו על עצמם.
האמירה הזאת קיצונית, אבל היא לגיטימית. עוד לא ראיתי םתרון טוב יותר לבעיית האסלאם הקיצוני.
09 דצמבר 2015, 21:01
09 דצמבר 2015, 21:03
MTA2311 כתב:אני לא חי בארצות הברית. על הזין שלי מה שקורה שם.
מה שאני רואה, זה מועמד מוביל לנשיאות, שמוכן לנקוט באמצעים קיצוניים נגד האסלאם. ואני גם מאמין לו. זה כל מה שמשנה בשבילי.
09 דצמבר 2015, 21:48
Holiday_Armadillo כתב:היהודים שנגעלים מהאמירות של טראמפ מצטרפים לשאר ארה''ב ואלה שיוצאים נגד לה פאן עושים את זה כי הם יודעים שבסוף היא גם תגיע אליהם
09 דצמבר 2015, 22:15
09 דצמבר 2015, 22:26
jol9 כתב:כרמל, אני חושב שאת מפספסת את הנקודה החשובה.
רוב מנהיגי העולם, עדיין לא אומרים בפה מלא את צירוף המילים "טרור איסלאמי".
לא משנה כרגע מה קורה עם דתות אחרות. הטרור האיסלאמי הוא בעייה כלל עולמית. אובאמה מעדיף להתעסק בדברים אחרים,
וזה ממש לא נכון שבעיית הטרור האיסלאמי היא רק של ישראל או של אירופה.
הבעיה היא של העולם כולו, כולל של ארה"ב (ואני מזכיר לך את אסון התאומים).
איזה משוגע אחד ריסק מטוס מלא באנשים לתוך הר. אבל זה משוגע בודד. לא אידיאולוגיה, בדיוק כמו המשוגע שירה בילדים בקונטיקט,
או המשוגע שהטביע את הבת הפעוטה שלו באמבטיה. טרור איסלאמי זה משהו אחר לגמרי, ואין שום קשר בין הדברים.
האידיאולוגיה של האיסלאם הקיצוני היא ג'יהאד, היא רצח והרג של כל מי שלא הולך בדרכה.
ככל שיבינו את זה מוקדם יותר, ויילחמו מול זה מוקדם יותר, כך הצעדים יצטרכו להיות קיצוניים פחות.
אם לא יעשו כלום, אז בעוד 20 שנה, נצטרך להודות לבורה עולם על כל מטוס שממריא ונוחת בשלום...
10 דצמבר 2015, 00:01
10 דצמבר 2015, 00:15
jol9 כתב:עניין הנשק בארה"ב לחלוטין לא קשור לטרור האיסלאמי. ב9.11 לא היו כלי נשק שנקנו בחנויות על המטוסים, וגם אם כן, זה ממש לא היה העניין שם.
גם לא בפיגועים איסלאמיים אחרים שהיו בארה"ב, והיו עשרות.
גם המקרה האחרון, לא קשור בשום אופן לנשק, וזאת טעות לעשות את הקישור הזה.
אנשים קיצוניים משיגים כלי נשק, בין אם זה בחנויות ובין אם זה בדרכים אחרות.
עניין הנשק בארה"ב הוא עניין פנימי שלהם, שממש לא נוגע לנו, לעומת זאת מלחמה בטרור האיסלאמי זה משהו גלובלי, שאנחנו חלק
בלתי נפרד ממנו.
המקרה האחרון היה הטריגר שגרם לטראמפ להגיד את הדברים, אבל זה ממש לא משנה למה טראמפ אמר את זה.
מה שחשוב זה שבן אדם שמועמד לנשיאות, אומר בפה מלא שצריך להילחם בטרור האיסלאמי. זה מה שחשוב בעיניי,
ולא הפיקנטריה מסביב.
אין כאן שום צביעות. קיצוניות בהחלט כן, אבל צביעות? למה?
10 דצמבר 2015, 00:49
10 דצמבר 2015, 00:54
jol9 כתב:הטרור האיסלאמי בארה"ב לא מסתכם ב9.11 בדיוק כמו שהטרור בישראל לא נגמר באינטיפדה השניה.
את מוזמנת להעיף מבט כאן: http://www.thereligionofpeace.com/pages ... ttacks.htm
שוב. אותי לא מעניינים ענייני הפנים של ארה"ב. כמות ההרוגים שם מנשק חם צריכה להטריד אותם, אבל כמו שכבר
אמרתי זה העניין הפנימי שלהם. אותי מעניינת האמירה של מועמד לנשיאות, שבה הוא מודה שיש טרור איסלאמי ושיש להילחם בו,
ואני מעדיף נשיא שיתמודד עם הטרור האיסלאמי, מאשר אחד שיתעלם ממנו.
באשר להתייחסות הספציפית - ברור שאין שום הגיון וסיבה להכליל את כל המוסלמים. אף אחד לא עושה את זה, וגם טראמפ לא יעשה את זה.
אני גם לא חושב שמישהו כאן נדבק לטראמפ באופן ספציפי, אבל עובדה שהאמירה שלו עושה גלים בעולם, בניגוד לכל מיני אנשים אחרים,
שאף אחד לא סופר אותם.
10 דצמבר 2015, 01:01
10 דצמבר 2015, 01:04
MTA2311 כתב:זאת ממש לא אמירה אידיוטית.
יש טרור מוסלמי בארצות הברית (ההיקף פחות חשוב כרגע). אם עוצרים כניסה של מהגרים מוסלמים לארצות הברית, מקטינים משמעותית את כמות האנשים שתוכל לבצע פיגועי טרור בשנים הבאות. זאת עובדה.
ושוב, לא נתקלתי בפתרונות טובים יותר לבעיה הזאת. לא בארצות הברית ולא בשום מקום אחר.
10 דצמבר 2015, 01:14
10 דצמבר 2015, 01:23
10 דצמבר 2015, 01:39
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הטרור האיסלאמי בארה"ב לא מסתכם ב9.11 בדיוק כמו שהטרור בישראל לא נגמר באינטיפדה השניה.
שוב. אותי לא מעניינים ענייני הפנים של ארה"ב. כמות ההרוגים שם מנשק חם צריכה להטריד אותם, אבל כמו שכבר
אמרתי זה העניין הפנימי שלהם. אותי מעניינת האמירה של מועמד לנשיאות, שבה הוא מודה שיש טרור איסלאמי ושיש להילחם בו,
באשר להתייחסות הספציפית - ברור שאין שום הגיון וסיבה להכליל את כל המוסלמים. אף אחד לא עושה את זה, וגם טראמפ לא יעשה את זה.
אני גם לא חושב שמישהו כאן נדבק לטראמפ באופן ספציפי, אבל עובדה שהאמירה שלו עושה גלים בעולם, בניגוד לכל מיני אנשים אחרים,
שאף אחד לא סופר אותם.
אני מכירה את הרשימה הזאת ולא כל המקרים שם נכנסים להגדרה של טרור, זאת עובדה
אם כל בן אדם שמזדהה כדת מסויימת ויבצע פשע יוגדר כטרוריסט אז מספר הנוצרים בארה''ב יעלה על זה של המוסלמים, פשוט לאלה שפתחו את האתר הנפלא הזה לא ממש אכפת אז הם לא עוקבים אחרי הקבוצה השנייה בשביל לשים טבלה יפה באתר שלהם
ואם כמות ההרוגים מירי היא עניין פנימי שלהם אז גם העניין עם סן ברנרדינו הוא עניין שלהם ולא צריך לעניין אותנו אבל מכיוון שמבחינת ארה''ב כל העולם הוא עניינה והם יתמכו במי שהם רוצים בסוריה ויטלטלו כמה שהם רוצים את המזרח התיכון אז גם זכותו של שאר העולם להגיד מה דעתם עליהם ועל הבעיות שלהם
אפשר להגיד עד מחר שטראמפ לא יכליל אבל הוא כבר עשה את זה ברגע שהוא אמר שצריך לאסור באופן מוחלט על מוסלמים להיכנס למדינה
זה שהאמירה שלו עושה גלים זה בגלל שהוא בן אדם הזוי שבשנים האחרונות עובר מפרובוקציה לפרובוקציה
כל מועמד רפובליקני יגיד לך שיש בעיה עם הטרור האיסלאמי, הם פשוט לא אידיוטים מספיק בשביל להגיד מה שטראמפ אמר, אז השטות הזאת שטראמפ הוא היחידי שמודה שיש איזשהי בעיה זה בדיוק זה - שטות
זה שאנשים מתייחסים לטראמפ ממש לא עושה שירות טוב לא לרפובליקנים בארה''ב, לא לנו וגם לא פוגע במוסלמים אלא רק מחזק אותם כי אנשים מתייצבים לצידם (לעומת צרפת למשל)
10 דצמבר 2015, 01:47
jol9שלuote="Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הטרור האיסלאמי בארה"ב לא מסתכם ב9.11 בדיוק כמו שהטרור בישראל לא נגמר באינטיפדה השניה.
שאף אחד לא סופר אותם.
אני מכירה את הרשימה הזאת ולא כל המקרים שם נכנסים להגדרה של טרור, זאת עובדה
אם כל בן אדם שמזדהה כדת מסויימת ויבצע פשע יוגדר כטרוריסט אז מספר הנוצרים בארה''ב יעלה על זה של המוסלמים, פשוט לאלה שפתחו את האתר הנפלא הזה לא ממש אכפת אז הם לא עוקבים אחרי הקבוצה השנייה בשביל לשים טבלה יפה באתר שלהם
ואם כמות ההרוגים מירי היא עניין פנימי שלהם אז גם העניין עם סן ברנרדינו הוא עניין שלהם ולא צריך לעניין אותנו אבל מכיוון שמבחינת ארה''ב כל העולם הוא עניינה והם יתמכו במי שהם רוצים בסוריה ויטלטלו כמה שהם רוצים את המזרח התיכון אז גם זכותו של שאר העולם להגיד מה דעתם עליהם ועל הבעיות שלהם
אפשר להגיד עד מחר שטראמפ לא יכליל אבל הוא כבר עשה את זה ברגע שהוא אמר שצריך לאסור באופן מוחלט על מוסלמים להיכנס למדינה
זה שהאמירה שלו עושה גלים זה בגלל שהוא בן אדם הזוי שבשנים האחרונות עובר מפרובוקציה לפרובוקציה
כל מועמד רפובליקני יגיד לך שיש בעיה עם הטרור האיסלאמי, הם פשוט לא אידיוטים מספיק בשביל להגיד מה שטראמפ אמר, אז השטות הזאת שטראמפ הוא היחידי שמודה שיש איזשהי בעיה זה בדיוק זה - שטות
זה שאנשים מתייחסים לטראמפ ממש לא עושה שירות טוב לא לרפובליקנים בארה''ב, לא לנו וגם לא פוגע במוסלמים אלא רק מחזק אותם כי אנשים מתייצבים לצידם (לעומת צרפת למשל)
10 דצמבר 2015, 02:07
טרור הוא טקטיקה של מאבק אלים, המופנה בעיקר כלפי אזרחים, לשם השגת מטרות פוליטיות-חברתיות. מטרה נוספת של הטרור היא הניסיון לגרום למדינות לשנות מדיניות, ואף להפיל ולמוטט משטרים
10 דצמבר 2015, 02:11
jol9 כתב:זאת ההגדרה של טרור מויקיפדיה:טרור הוא טקטיקה של מאבק אלים, המופנה בעיקר כלפי אזרחים, לשם השגת מטרות פוליטיות-חברתיות. מטרה נוספת של הטרור היא הניסיון לגרום למדינות לשנות מדיניות, ואף להפיל ולמוטט משטרים
אני לא רואה איך המקרה בנורבגיה מתאים להגדרה הזאת.
בכל אופן, האמריקאים סבלו מהטרור האיסלאמי לא פחות, ואף יותר מכל מדינה אחרת בעולם, פרט לישראל, ויש לם את הזכות להחליט
מתי בא להם להוריד את הכפפות.
באמת שאני לא רואה שום סיבה שאנחנו נטיף להם מוסר ונכנה אותם צבועים, אפילו שאנחנו יודעים דבר או שניים על טרור בעצמנו.
ביום המתקפה עצמה, הוא פרסם, תחת השם אנדרוּ בֶּרְוויק, את המניפסט "2083: הכרזת העצמאות האירופית". הוא זיהה עצמו כאנטי רב-תרבותיות, וכמי שרואה באיחוד האירופי "אירו-ערביה" - ישות ששואפת להביא להתאסלמות האוכלוסייה האירופית.