המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Assaf M כתב:עדיין, אני פחות תופס מקאחה, שבלי קו הגבוהים שלה הייתה כלום ושום דבר. יש לה הרבה מזל שעם קו אחורי שכזה היא מגיעה לאן שמגיעה.
gamer777 כתב:מישהו פה רואה פאו -קובנה? רק עכשיו מתברר לי שהם צירפו את קאפונו שלוהט בנתיים עם 14 נק' ב 7 דק!! לדעתי הולך להיות אחד השחקנים הטובים בטופ 16
gamer777 כתב:מישהו פה רואה פאו -קובנה? רק עכשיו מתברר לי שהם צירפו את קאפונו שלוהט בנתיים עם 14 נק' ב 7 דק!! לדעתי הולך להיות אחד השחקנים הטובים בטופ 16
שמואל1 כתב:ברצלונה מפרקת בקלות בבית את פנרבחצ'ה אולקר 100:78 מרשים. חלוקת נקודת מרשימה של הספרדים (6 שחקנים קלעו בדאבל פיגרס).
אנטה טומיץ' הצטיין במשחק עם 12 נק', 11 ריב', 5 אס' ו 3 חס' ב 20 דקות בלבד . סך הכל 27 מדד מה שמביא לו את תואר ה MVP של המחזור הראשון בטופ 16. מדהים איזו התקדמות עשה הקרואטי. ולחשוב שהוא היה על סף חתימה במכבי.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:ברצלונה מפרקת בקלות בבית את פנרבחצ'ה אולקר 100:78 מרשים. חלוקת נקודת מרשימה של הספרדים (6 שחקנים קלעו בדאבל פיגרס).
אנטה טומיץ' הצטיין במשחק עם 12 נק', 11 ריב', 5 אס' ו 3 חס' ב 20 דקות בלבד . סך הכל 27 מדד מה שמביא לו את תואר ה MVP של המחזור הראשון בטופ 16. מדהים איזו התקדמות עשה הקרואטי. ולחשוב שהוא היה על סף חתימה במכבי.
פה הוא היה נראה כמו שרמאדיני. גם הוא שחקן הגנה רע ולא אגרסיבי.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:ברצלונה מפרקת בקלות בבית את פנרבחצ'ה אולקר 100:78 מרשים. חלוקת נקודת מרשימה של הספרדים (6 שחקנים קלעו בדאבל פיגרס).
פה הוא היה נראה כמו שרמאדיני. גם הוא שחקן הגנה רע ולא אגרסיבי.
מבחינת הגנה הוא חוסם הרבה יותר טוב משרמדיני (טומיץ' בין החוסמים הטובים השנה ביורוליג) וריבאונדר מצויין. בהתקפה הוא טוב יותר משרמדיני בכל פרמטר. אין השוואה ביניהם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], JarJarBinx ו־10 אורחים