אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 ינואר 2013, 22:18

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:הבעיה עם סמית', זה שבלאט החליט שהוא יהיה הקלע של הקבוצה. הבן-אדם לוקח המון זריקות ממצבים לא הכי טובים, ובלאט לא בא אליו בטענות בכלל, כאילו הכל "מן אללה".

הוא כן קלעי יותר טוב ממה שהוא מראה בתקופה האחרונה (ולמרות ההבדלים בהגנות, הפער באחוזים בין היורוליג לליגה הוא פשוט נראה גבוה מידי עבור אותו שחקן באותה תקופת זמן).
אבל אני מסכימה שהוא לוקח יותר מידי זריקות ולא כולם זריקות טובות.
ככה זה כשבלאט חש געגועים לבלו ומחפש לו תחליף (שלא קיים בסגל הנוכחי...)

זה כי מדלי פצוע. כשהוא יחזור עוד שבועיים את תראי פה בלו משודרג.

כמובן.... :tongue3

זו גם הסיבה שפתחנו את השלב עם 2 הפסדים, כל עוד מדלי היה בריא, סיימנו מקום ראשון בשלב הראשון.
זה לא שבנו כאן קבוצה מהגרועות שראינו כאן, זה סתם פציעה וחוסר מזל.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי גל גל » 03 ינואר 2013, 22:29

אם כבר מתכננים את שנה הבאה אז הייתי מביא את טיוס במקום תומאס גם ישראלי ומביא מה שהוא מביא פחות או יותר פלאנניץ נראה כבסיס מעולה משאיר את גיימס לחיפוי
נותן ללאנדסברג ופניני את עמדה 3 ככה זה יפנה כסף לרכז נורמאליייייי
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 ינואר 2013, 22:31

גל גל כתב:אם כבר מתכננים את שנה הבאה אז הייתי מביא את טיוס במקום תומאס גם ישראלי ומביא מה שהוא מביא פחות או יותר פלאנניץ נראה כבסיס מעולה משאיר את גיימס לחיפוי

זאת עמדה 3 שלך?
פניני נורא, לא אהבתי גם שהיום בזמן פיגור 12 הוא העביר עם אליהו דאחקות על הספסל..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי גל גל » 03 ינואר 2013, 22:32

LIAV10 כתב:
גל גל כתב:אם כבר מתכננים את שנה הבאה אז הייתי מביא את טיוס במקום תומאס גם ישראלי ומביא מה שהוא מביא פחות או יותר פלאנניץ נראה כבסיס מעולה משאיר את גיימס לחיפוי

זאת עמדה 3 שלך?
פניני נורא, לא אהבתי גם שהיום בזמן פיגור 12 הוא העביר עם אליהו דאחקות על הספסל..

מה לעשות שמכבי לא משחררים כסף? יותר טוב שישימו מיליון דולר על רכז נורמלי
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי yzafrir » 03 ינואר 2013, 22:32

אפשר להתחיל תכנן את העונה הכאה ?? אם במכבי כבר התחילו (פלאנניץ') אז אנחנו לא נתחיל ??
המשחק היום לא שינה כלום מבחינת הדעות שלי לשנה הבאה .
הזרים שצריכים להשאר הם דארקו וסמית' . מכבי צריכה רכז ראשון זר כשיוגב המחליף שלו בדומה למה שהיה עם פארמר .
מכבי צריכה שוטינג גארד זר כשלאנדסברג והלפרין מחליפים .
עמדה שלוש סגורה עם סמית' , פניני ולאנדסברג שגם יכול לתת דקות בעמדה הזאת .
עמדה 4 תלויה באיך ליאור יראה עד סוף העונה . אם יחזור ליכולת שלו מתחילת העונה אז אפשר להביא 4 מחליף זול רק השאלה אם אחד הגנתי יותר או התקפי יותר ? זה תלוי לדעתי באיזה סנטרים יהיו לנו אבל אם צריך 4 התקפי אז מכיוון שאני לא מאמין שבלו יחזור אז פאט קלאתיס מחיפה נראה לי מעניין בגלל היד מבחוץ .
בעמדה 5 דארקו צריך להיות סנטר מחליף של סנטר בכיר כמו מאריץ' , ויויוקאס או כל אחד מהשמות שכבר טחנו עליו בקיץ...לגבי ג'יימס , אם לא המחיר הגובהה שלו הייתי משאיר אותו אבל אני חושב שכרגע נקבל אותו תפוקה גם מטיוס ובפחות כסף ובלי בעיות של מספר זרים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחף » 03 ינואר 2013, 22:33

חן, סמית' משחק ביורוליג עונה שלישית כבר. הוא לא יהפוך פתאום לג'ייסי קארול, רק כי מול בני השרון הוא מפגיז שלשות. זה פשוט לא עובד ככה. סמית' לא קלעי, ואני חושב שגילינו את זה בתחילת העונה שעברה כבר, כשבלאט ניסה להריץ לו כל מיני תרגילי קלעים ביורוליג ואחרי שני משחקים הוא ויתר על הרעיון הזה לגמרי. הבעיה של סמית' שלא כל כך ברור מה הוא כן יכול לתת בצורה יציבה בצד ההתקפי. אין לו שליטה גדולה בכדור, הוא לא חודר מדהים וגם לא אתלט מטורף, והפוסט אפ שלו לא ממש אפשרי ביורוליג. אני חושב שבכל קבוצץ יורוליג ששואפת גבוה הוא היה עולה מהספסל בכלל. מכיוון שלמכבי אין את הכסף לזה הייתי נפרד ממנו.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 ינואר 2013, 22:34

גל גל כתב:
LIAV10 כתב:

זאת עמדה 3 שלך?

מה לעשות שמכבי לא משחררים כסף? יותר טוב שישימו מיליון דולר על רכז נורמלי

תמימות משהו?
גם אני בעבר חשבתי שאם חוסכים על עמדה מסויימת אז מקבלים יותר על עמדה אחרת, המציאות היא שכאשר פדרמן חוסך על עמדה מסויימת הוא זורם ככה עם שאר העמדות, הפיתוי גדול..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי גל גל » 03 ינואר 2013, 22:34

yzafrir כתב:אפשר להתחיל תכנן את העונה הכאה ?? אם במכבי כבר התחילו (פלאנניץ') אז אנחנו לא נתחיל ??
הזרים שצריכים להשאר הם דארקו וסמית' . מכבי צריכה רכז ראשון זר כשיוגב המחליף שלו בדומה למה שהיה עם פארמר .
עמדה 4 תלויה באיך ליאור יראה עד סוף העונה . אם יחזור ליכולת שלו מתחילת העונה אז אפשר להביא 4 מחליף זול רק השאלה אם אחד הגנתי יותר או התקפי יותר ? זה תלוי לדעתי באיזה סנטרים יהיו לנו אבל אם צריך 4 התקפי אז מכיוון שאני לא מאמין שבלו יחזור אז פאט קלאתיס מחיפה נראה לי מעניין בגלל היד מבחוץ .
בעמדה 5 דארקו צריך להיות סנטר מחליף של סנטר בכיר כמו מאריץ' , ויויוקאס או כל אחד מהשמות שכבר טחנו עליו בקיץ...לגבי ג'יימס , אם לא המחיר הגובהה שלו הייתי משאיר אותו אבל אני חושב שכרגע נקבל אותו תפוקה גם מטיוס ובפחות כסף ובלי בעיות של מספר זרים...

דווקא אני מאמין שפלאנניץ כבר ישחק בהרכב שנה הבאה..אבל לא יודע שאני מסתכל על הקבוצה נראית לי מאוד אפורה בדיוק כמו השנה
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי jol9 » 03 ינואר 2013, 22:36

yzafrir כתב:אפשר להתחיל תכנן את העונה הכאה ?? אם במכבי כבר התחילו (פלאנניץ') אז אנחנו לא נתחיל ??

צפריר, אתה חייב להפנים שעם סגל של 12-13 שחקנים כמו שאתה רוצה, לא יגיע לפה לא סנטר בכיר ולא גארד בכיר ובטח לא רכז בכיר.
אתה חייב לצמצם את הסגל, וללכת על 4-5 זרים לכל היותר, ו4-5 ישראלים הכי טובים שיש בשוק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 03 ינואר 2013, 22:38

גל גל כתב:

דווקא אני מאמין שפלאנניץ כבר ישחק בהרכב שנה הבאה..אבל לא יודע שאני מסתכל על הקבוצה נראית לי מאוד אפורה בדיוק כמו השנה

זה יכול לקרות , זה לא אומר שזה טוב . לא הייתי מפיל את כל העומס הזה על ילד מוכשר ככל שיהיה , כמו שלא היה צריך להפיל הכל על שרמאנדיני העונה ולא היה צריך להפוך את ג'יימס מסנטר שלשי לראשון בתוך עונה .
יוני , אני לא כתבתי בפוסט שלי מה יהיה אלא מה אני חושב שנכון לעשות...ברור לי שזה לא יקרה אלא אם יכריזו על פיינל פור בתל אביב ב-2014 וההנהלה תגדיל תקציב משמעותית...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי גל גל » 03 ינואר 2013, 22:39

jol9 כתב:

צפריר, אתה חייב להפנים שעם סגל של 12-13 שחקנים כמו שאתה רוצה, לא יגיע לפה לא סנטר בכיר ולא גארד בכיר ובטח לא רכז בכיר.
אתה חייב לצמצם את הסגל, וללכת על 4-5 זרים לכל היותר, ו4-5 ישראלים הכי טובים שיש בשוק.

אולי נצליח להביא את כספי ישנה קצת את הסגל ואז יפנה מקום לעוד זר..

זר,אוחיון
זר,הלפרין,לאנדסברג
כספי,פניני\לאנדסברג
אליהו,קאנגור?,זר
פלאנניץ,גיימס,טיוס
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי yzafrir » 03 ינואר 2013, 22:46

אגב , זה תלוי מה מגדירים שחקנים בכירים ?
נגיד בסגל בחתימה שלי אז יש רכז בכיר (ג'אקסון) יש גארד בכיר (פארגו) יש 3 בכיר (סמית' ) ויש סנטר בכיר (מאריץ') .
כל שאר הזרים הם לא בכירים . פלאנניץ' (במקום ביינס בחתימה ) ג'פרסון או כל 4 אחר מחליף לליאור הוא לא בכיר ....
הסגל שלי בחתימה מבחינת שמות הוא לא הגיוני אבל הרעיון הכללי בו הוא נכון והוא די דומה לשלך .

בקיצור לטעמי זה צריך להראות כך :
1: זר בכיר , אוחיון
2: זר בכיר , הלפרין
3: סמית' , פניני , לאנדסברג (גם לעמדה 2)
4: אליהו , זר זול
5: סנטר בכיר , פלאנניץ' , טיוס....

לא נראה לי יותר מידי לבקש...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי גל גל » 03 ינואר 2013, 22:51

yzafrir כתב:אגב , זה תלוי מה מגדירים שחקנים בכירים ?
נגיד בסגל בחתימה שלי אז יש רכז בכיר (ג'אקסון) יש גארד בכיר (פארגו) יש 3 בכיר (סמית' ) ויש סנטר בכיר (מאריץ') .
כל שאר הזרים הם לא בכירים . פלאנניץ' (במקום ביינס בחתימה ) ג'פרסון או כל 4 אחר מחליף לליאור הוא לא בכיר ....
הסגל שלי בחתימה מבחינת שמות הוא לא הגיוני אבל הרעיון הכללי בו הוא נכון והוא די דומה לשלך .

בקיצור לטעמי זה צריך להראות כך :
1: זר בכיר , אוחיון
2: זר בכיר , הלפרין
3: סמית' , פניני , לאנדסברג (גם לעמדה 2)
4: אליהו , זר זול
5: סנטר בכיר , פלאנניץ' , טיוס....

לא נראה לי יותר מידי לבקש...

האמת נראה טוב מעמדה 3 ועד עמדה 5

הכל יקום ויפול על שני הגארדים הזרים שנביא
אבל הנה אותו סיפור כמו כל שנה שאין המשכיות
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שחף » 03 ינואר 2013, 22:52

אני לא חושב שמישהו רוצה המשכיות לסגל הנוכחי. כלומר, כל מי שלא מאמין שיותר גרוע מזה לא יכול להיות.
שחף

הודעהעל ידי גל גל » 03 ינואר 2013, 22:53

שחף כתב:אני לא חושב שמישהו רוצה המשכיות לסגל הנוכחי. כלומר, כל מי שלא מאמין שיותר גרוע מזה לא יכול להיות.

אני די מאמין שסמית היקמן גיימס ופלאנניץ ישארו..
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי jol9 » 03 ינואר 2013, 22:57

שחף כתב:אני לא חושב שמישהו רוצה המשכיות לסגל הנוכחי. כלומר, כל מי שלא מאמין שיותר גרוע מזה לא יכול להיות.

בדיוק!!!
המשכיות זה טוב כשיש שחקנים טובים ובסיס טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 03 ינואר 2013, 22:58

דרך אגב, אם אנחנו מנסים ליישם את עניין ה"שחקנים המשלימים", צריך לחתוך את החבר סמית' בסוף העונה הזאת.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 03 ינואר 2013, 22:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי גל גל » 03 ינואר 2013, 22:59

jol9 כתב:

בדיוק!!!
המשכיות זה טוב כשיש שחקנים טובים ובסיס טוב.

אבל כן יש בסיס טוב סמית גיימס ופלאנניץ אותם כן צריך להשאיר אני בספק עם סמית אבל זה נראה כאילו בלאט מאוהב בו
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי יוסי22 » 03 ינואר 2013, 23:00

גל גל כתב:

אני די מאמין שסמית היקמן גיימס ופלאנניץ ישארו..

גם ליאור פניני לאנדסרג ואוחיון בטח ישארו ...

האמת היא שהבעיה של מכבי היא עם שלישיית הגבוהית שבלאט בישל לנו (שארמדיני , תומאס ומדלי) כשדווקא את הפחות גרוע מביניהם בלאט כבר הספיק למחוק ובהמשך גם לשחרר.

ובעיית הרכז שהיא בעיה אקוטית כי אוחיון רחוק מאוד מרכז מוביל , היקמן מצוין כגארד שני אבל הוא לא רכז ונעשה לו עוול כשזה נופל עליו בדיוק כמו עם סמית שהוא 3 מצוין אבל הוא צריך רכז שינהל את המשחק.
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 03 ינואר 2013, 23:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 ינואר 2013, 23:01

יוני, ככל שאני חושבת על זה, אני לא מצליחה לראות איך ניתן לבנות סגל איכותי עם 4-5 זרים.
הרי 2 זרים בעמדה 5 חייבים כי לא קיים ישראלי לעמדה זו.
זר לעמדת הרכז כבר עונה שנייה ברצף שאנחנו מבינים שחייבים כי אוחיון פשוט לא מספיק עבור זה ואין כמובן רכז ישראלי טוב ממנו.
גארד זר נוסף לעמדה 2 גם חייבים, וזה אם הלפרין יעשה טובה לאנושות ויפסיק לשחק חתול ועכבר עם מס הכנסה, אחרת יש מצב שצריך 2 זרים לעמדה.
לאנדסברג אולי מראה יכולות נאות, אבל הוא לא בשלב של להוביל את עמדה 3 (ופניני בטח שלא יכול) מה שמחייב זר גם לעמדה זו (וצר לי אבל לא נראה לי שכספי בדרך חזרה)
בעמדה 4 אפשר לחשוב על טיוס כמחליף אופציונלי, אבל אני לא יודעת מה יהיה מחירו והאם זה יהיה שווה את זה, כי אם לא אז גם כאן יש צורך בזר מחליף (שיכול להיות זול, אבל שיהיה קצת יותר בכיוון של שחקן כדורסל ממה שתומאס או מדלי)

עכשיו כשאני סופרת, אפשר אולי במקרה הכי טוב להסתפק ב-5 זרים (וזה באמת במידה והלפרין וטיוס מגיעים, בלי שמשקיעים בהם סכום מטורף מידי שלא ישאיר כלום לאותם 5 זרים)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים