jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:יפה מאוד שכולכם מעדיפים סגל קצר, אבל לקבוצה הזאת יש מאמן, ואחד החוקים הראשונים בספר שלו, זה סגל עמוק , ורוטציה רחבה. קצת קשה מצד אחד לרצות שבלאט ישאר פה לנצח, ומצד שני לצפות ממנו לשנות את פילוסופיית הכדורסל שלו.
בלאט משחק בפועל עם מעט שחקנים. אני חושב שהוא וההנהלה צריכים לדבר על זה בקיץ, לנתח סטטיסטית את דקות המשחק של השחקנים והתרומה שלהם
ולהיווכח, שגם אם בונים סגל של 20 שחקנים, בסוף יהיו רק 6 שמשחקים דקות משמעותיות ומצליחים להיות בכושר טוב.
אבל הוא החתים הרבה שחקנים, במטרה לשתף אותם. זה שבפועל רוב הסגל לא שווה אפילו דקה זה כבר עניין אחר.
איכשהו אנחנו כל פעם מגיעים לדיון הזה על בלאט. אתה רוצה שהוא יתן לליאור 30 דקות למשחק ולא יחתים 4 מחליף, וזה בחיים לא יקרה. כולנו רוצים סגל מצומצם יותר שבו הכסף יילך למקומות הנכונים, וכנראה שגם זה בחיים לא יקרה. זה בלאט, לטוב ולרע.
אבל הוא כבר עונה שלישית במכבי, ובכל עונה הסגל הרחב שהוא וההנהלה בונים מצטמצם ל7-8 שחקנים במקרה הטוב.
נשאלת השאלה, למה צריך בכל עונה את ה4-5 העציצים הקבועים??
אני לא מקבל את האמירה שזה בלאט לטוב ולרע. כל אחד מתפתח ומתקדם עם השנים ותפיסות משתנות.
אחרי העונה הזאת, עם התקציב שיש למכבי וה"נכונות" של ההנהלה להשקיע בחיזוק איכותי, האסימון צריך ליפול והשקפות העולם צריכות להשתנות.
לגבי ליאור - הוא חתום בקבוצה והוא מרוויח הרבה כסף.
אין לי בעיה שפעם ב הוא משחק פחות ונותן משחק פחות טוב, זה קורה לכולם, הבעיה היא שאצל בלאט זה מגמתי כלפי ליאור.
היקמן יכול לחרב למכבי משחקים, והוא עדיין יישחק 35 דקות, כנ"ל סמית'. אבל אצל ליאור האצבע קלה על ההדק.
הבעיה הגדולה היא שהעונה בניגוד לשנתיים הקודמות, אין את דייויד בלו, ולכן גם אין תחליף אמיתי וראוי לליאור.
אני מאמין שהאסימון הזה גם כן צריך ליפול לבלאט מתישהו.
לא יודע. לא ראיתי הרבה מאמנים שבגיל הזה שינו את תפיסת העולם שלהם, ובלאט פעם אחר פעם בשנתיים וחצי שהוא פה, מוכיח שאין לו שום כוונה לעשות את זה. הסיכוי היחיד לסגל קצר, הוא אם ההנהלה תתערב בבניית הקבוצה, דבר שאתה לא רוצה שיקרה.
לגבי ליאור, אני באמת לא מבין מה אתה עוד צריך. כמו שאמרת, המחליף היחיד של ליאור העונה, הוא איזה אקרובט בן 24 שכל מה שהוא יודע לעשות זה לקפוץ ממש גבוה, ועדיין בלאט לא שם על ליאור. יכולות להיות שתי אופציות, או שאתה צודק ובלאט טועה, או שבלאט צודק וליאור באמת לא מתאים לרמות האלה. מה שבטוח, זה שבלאט לא יתחיל להאמין בליאור כל עוד ליאור לא ישתנה.