Chen כתב:איזה שחקנים אמריקאים טובים יש לעמדה 4 שיש להם יש ל3 טובה שיכולים להתאים לבלאט?
בלו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Chen כתב:איזה שחקנים אמריקאים טובים יש לעמדה 4 שיש להם יש ל3 טובה שיכולים להתאים לבלאט?
er79 כתב:Chen כתב:איזה שחקנים אמריקאים טובים יש לעמדה 4 שיש להם יש ל3 טובה שיכולים להתאים לבלאט?
בלו.
felix_r כתב:er79 כתב:Chen כתב:איזה שחקנים אמריקאים טובים יש לעמדה 4 שיש להם יש ל3 טובה שיכולים להתאים לבלאט?
בלו.
די כבר עם בלו. זהו נגמר. טוב שאתה לא דורש להחזיר את פארקר
er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:Chen כתב:איזה שחקנים אמריקאים טובים יש לעמדה 4 שיש להם יש ל3 טובה שיכולים להתאים לבלאט?
בלו.
די כבר עם בלו. זהו נגמר. טוב שאתה לא דורש להחזיר את פארקר
(-:, לא אני עדיין אסתפק בבלו, ברשותך.
felix_r כתב:jol9 כתב:אני חושב שנכון לעכשיו, כמו ששחף אומר, כנראה שצריך לחשוב מחדש על כל הקונספט של הקבוצה הזאת.
יכול להיות שהדברים ישתנו בהמשך, אבל להשאיר כאן 4 זרים זה בעצם עוד מאותו הדבר וזה לא מוצדק.
ככל שאני חושב על זה, די בטוח שיהיה מהלך להחזיר לכאן את כספי. מכאן בעצם יכול להתחיל תהליך בנייה מחודש.
מה שאני חושש ממנו זה שיבואו וימכרו לנו - הנה רציתם המשכיות, אז קיבלתם את סמית', ג'יימס, היקמן ופלאניניץ', וגם את אליהו, לאנדסברג, אוחיון ופניני...
יענו 8 שחקנים ממשיכים מהעונה שעברה...
אבל כל הקטע של המשכיות, זה להשאיר כאן שחקנים שהצליחו מקצועית כשגם הקבוצה הצליחה מקצועית. לאנגפורד היה כזה, כמובן שהטריו פארגו-פרקינס-צ'אק היו כאלה,
גם הנדריקס היה כזה.
היום כל עוד הקריטריון השני לא מתקיים, אין מה לדבר על המשכיות.
צריך לחשוב מחדש על כל הקונספט של המועדון מכבי ת"א כדורסל
jol9 כתב:מה שאני חושש ממנו זה שיבואו וימכרו לנו - הנה רציתם המשכיות, אז קיבלתם את סמית', ג'יימס, היקמן ופלאניניץ', וגם את אליהו, לאנדסברג, אוחיון ופניני...
אבל כל הקטע של המשכיות, זה להשאיר כאן שחקנים שהצליחו מקצועית כשגם הקבוצה הצליחה מקצועית. לאנגפורד היה כזה, כמובן שהטריו פארגו-פרקינס-צ'אק היו כאלה,
גם הנדריקס היה כזה.
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:אני חושב שנכון לעכשיו, כמו ששחף אומר, כנראה שצריך לחשוב מחדש על כל הקונספט של הקבוצה הזאת.
יכול להיות שהדברים ישתנו בהמשך, אבל להשאיר כאן 4 זרים זה בעצם עוד מאותו הדבר וזה לא מוצדק.
ככל שאני חושב על זה, די בטוח שיהיה מהלך להחזיר לכאן את כספי. מכאן בעצם יכול להתחיל תהליך בנייה מחודש.
מה שאני חושש ממנו זה שיבואו וימכרו לנו - הנה רציתם המשכיות, אז קיבלתם את סמית', ג'יימס, היקמן ופלאניניץ', וגם את אליהו, לאנדסברג, אוחיון ופניני...
גם הנדריקס היה כזה.
פליקס, אתה האופטימיסט שבחבורה... מה אנחנו נגיד?
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:אני חושב שנכון לעכשיו, כמו ששחף אומר, כנראה שצריך לחשוב מחדש על כל הקונספט של הקבוצה הזאת.
גם הנדריקס היה כזה.
פליקס, אתה האופטימיסט שבחבורה... מה אנחנו נגיד?
אני בסך הכל קורא את המפה...
פעם המועדון מכבי ת"א כדורסל היה ידוע כסמל של שאיפה להצטיינות בכל מחיר.
בעידן פדרמניזם המועדון הפך לסמל של שאיפה לבינוניות במחיר מבצע סוף העונה.
אז תגיד לי אתה, האם הקונספט של המועדון נשאר כמו שהיה במשך 40 שנה?
NY boy כתב:jol9 כתב:מה שאני חושש ממנו זה שיבואו וימכרו לנו - הנה רציתם המשכיות, אז קיבלתם את סמית', ג'יימס, היקמן ופלאניניץ', וגם את אליהו, לאנדסברג, אוחיון ופניני...
גם הנדריקס היה כזה.
אין בעיה שזה מה שימכרו, ואין בעיה שזה מה שיעשו, זה גם הדבר הנכון לעשות... אם... 2 השחקנים הזרים הנוספים שיגיעו יהיו שחקנים מוכחים ומובילים באירופה. נניח סתם לדוגמא פארגו ולורבק למשל. המשכיות היא דבר חשוב ויש שחקנים במכבי השנה שבהחלט יכולים להיות בסיס (לא להוביל) של קבוצה לטופ האירופי בשנה הבאה. אבל רק בתנאי שיצרפו אליהם 2 שחקנים מובילים, בטופ האירופי, שביחד עם הסגל שיש פה יוכלו להוביל אותו קדימה ורחוק.
argof כתב:מה אני הייתי עושה? זה לא באמת חשוב, אבל בואו נשתעשע:
1- ארון ג׳קסון (או ניק קלאת׳ס) ויוגב אוחיון
2- לנגפורד ולנדסברג או הלפרין
3- כספי, פניני ושגב
4- אליהו ופט קלאת׳ס
5- פלאניניץ׳, ת׳יוס ו זלמנסון
argof כתב:מכבי צריכה שידוד מערכות, ובחינה מחדש של 2 קונספטים שהתערערו מאוד השנה :
א. הצביון הישראלי של הקבוצה
ב. השאיפה למצוינות ולהישגיות - תמצית המכביזם.
נבנה פה סגל רחב מידי, בינוני ברמתו, כי הוא צריך לפרנס 12 שחקנים של 800k ברוטו בממוצע, עתיר זרים, ובעיקר - משעמם.
מה עושים כדי לשקם את הקונספט?
1. מתעקשים על שלד ישראלי רחב, שייצור הזדהות עם הקהל.
2. מבינים שקבוצה זקוקה ללפחות 2 כוכבים, אם לא 3, אחד או שניים בקו האחורי ואחד בקו הקדמי. הם צריכים להרוויח בהתאם. המגבלה המטופשת של מקסימום מיליון דולר לשחקן - לפח.
3. כדי ששני העקרונות הראשונים יוכלו לחיות עם מגבלות התקציב, הסגל צריך להתקצר, ולכלול 9-10 בוגרים לכל היותר. 5-6 ישראלים ועוד 4 זרים. אתת הסגל ישלימו 2-3 שחקני נוער, שגם יקבלו דקות משמעותיות בליגה, ורק ככה יהיו שווים בעתיד גם דקות באירופה.
מה עושים קונקרטית?
בגזרת הישראלים - משקיעים מאמץ בלהחזיר את עמרי כספי. איך שהעונה שלו מתקדמת, ועם תום החוזה שלו, מדובר באופציה ריאלית. הוא יהיה כוכב הקו הקדמי וישתכר בהתאם. ישלימו אותו: אוחיון, פניני, אליהו, לנדסברג ות׳יוס. איתי שגב וזלמנסון ישלימו הישראלים, והלפרין בנסיבות המתאימות הוא גם אופציה.
בגזרת הזרים - צריך מנהל משחק שישלים את אוחיון, כוכב לעמדה 2, משלים לליאור בעמדה 4 (קלעי, שומר וריבאונד) וסנטר.
את הבחירות יעשה המאמן, ואם בניית הקונספט תיעשה נכון, והקצאת הכספים תיעשה בהתאם, אני בטוח שיבחר טוב.
מה אני הייתי עושה? זה לא באמת חשוב, אבל בואו נשתעשע:
1- ארון ג׳קסון (או ניק קלאת׳ס) ויוגב אוחיון
2- לנגפורד ולנדסברג או הלפרין
3- כספי, פניני ושגב
4- אליהו ופט קלאת׳ס
5- פלאניניץ׳, ת׳יוס ו זלמנסון
NY boy כתב:מצטער אבל זה רחוק מהמציאות.
פארגו, אוחיון
היקמן, לאנדסברג
סמית, פניני
אליהו, לורבק
פלאניניץ, ג'יימס
אפשר להפרד מפניני בשביל להביא את הלפרין או בלו אם רוצה לחזור לשחק.
זאת אחלה קבוצה. זה לא יקרה כי במכבי לא ישקיעו בשביל להביא שחקנים כמו פארגו ולורבק, יעדיפו להמשיך להשקיע בשארמדיני או מדלי שכאלה, שחקנים יקרים שלא עשו עדיין משהו משמעותי ולקוות שתהיה פריצה.
הקבוצה הלא מוכשרת הזאת עלתה שלב מהמקום הראשון ואני מניח שגם תאבק על כניסה (תצליח או לא זה שאלה אחרת) להצלבה בסופו של דבר. אם היו מוסיפים לקבוצה הלא מוכשרת הזאת 2 שחקנים מובילים, אבל באמת מובילים, היא הייתה בטופ האירופי.
הקבוצה הלא מוכשרת הזאת, שנה שעברה עם לאנגפורד במקום לוגן והיקמן, וסופו (ביכולת פח) הגיעה להצלבה וסדרה גדולה מול פנא שלא היה חסר שהיא תנצח אותה (והיה גם בלו כמובן, אבל שחקנים פורשים אין מה לעשות).
צריך רענון רציני? תמשיך לחשוב שתוכל למצוא שחקנים טובים מסמית, ג'יימס, היקמן בלי להוציא מיליונים (מה שבחיים לא יקרה) ואז כל שנה תמצא את עצמך עם שחקנים יותר גרועים.
jol9 כתב:NY boy כתב:מצטער אבל זה רחוק מהמציאות.
פארגו, אוחיון
היקמן, לאנדסברג
סמית, פניני
אליהו, לורבק
פלאניניץ, ג'יימס
אפשר להפרד מפניני בשביל להביא את הלפרין או בלו אם רוצה לחזור לשחק.
זאת אחלה קבוצה. זה לא יקרה כי במכבי לא ישקיעו בשביל להביא שחקנים כמו פארגו ולורבק, יעדיפו להמשיך להשקיע בשארמדיני או מדלי שכאלה, שחקנים יקרים שלא עשו עדיין משהו משמעותי ולקוות שתהיה פריצה.
הקבוצה הלא מוכשרת הזאת עלתה שלב מהמקום הראשון ואני מניח שגם תאבק על כניסה (תצליח או לא זה שאלה אחרת) להצלבה בסופו של דבר. אם היו מוסיפים לקבוצה הלא מוכשרת הזאת 2 שחקנים מובילים, אבל באמת מובילים, היא הייתה בטופ האירופי.
הקבוצה הלא מוכשרת הזאת, שנה שעברה עם לאנגפורד במקום לוגן והיקמן, וסופו (ביכולת פח) הגיעה להצלבה וסדרה גדולה מול פנא שלא היה חסר שהיא תנצח אותה (והיה גם בלו כמובן, אבל שחקנים פורשים אין מה לעשות).
צריך רענון רציני? תמשיך לחשוב שתוכל למצוא שחקנים טובים מסמית, ג'יימס, היקמן בלי להוציא מיליונים (מה שבחיים לא יקרה) ואז כל שנה תמצא את עצמך עם שחקנים יותר גרועים.
איזה פארגו, איזה לורבק תגיד לי?
תשים את KD ואת כריס פול בתוך העכברושיה של אוסישקין, והם זוכים ביורוליג.
תהיה ריאלי, ותתייחס למציאות.
במציאות, לא לורבק ולא פארגו לא יהיו כאן, ומי שיהיה בשיטה שלך זה שניים-שלושה שחקנים במקום לוגאן, מדלי ותומאס שיעזבו בוודאות, שיהיו באותן רמות שכר.
ז"א לא פארגו, לא לורבק, לא ספאנוליס, ולא קירילנקו יהיו כאן.
מי שיהיה זה עוד הימור על גבי עוד הימור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים