פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
27 יוני 2011, 16:27
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:ברקוביץ' שיחק הרבה סקנד גארד העונה. מתאים ליד כל אחד מהגארדים של אשדוד. מאמין שישאירו אותו, ולו לשם ההמשכיות- שניכר שהם דבקים בה, ויפה שכך.
משום מה כשקראתי על ההחתמה של חג'ג' חשבתי שברקוביץ' ישוחרר..אבל עכשיו נזכרתי שצריך יותר ישראלים השנה..
מעניין בסוף אם מקל,נעימי ואוחיון יילכו לאירופה..ואז איזה ישראלים יישארו
יישארו הישראלים של מכבי חחחח.
אני לא דואג ,זה יתן במה לשחקנים ישראלים אחרים שיכולים לפרוץ.
27 יוני 2011, 16:32
אני מקווה שנועם מטלון ישחק בליגת העל(בבקעה או בקבוצה אחרת)
28 יוני 2011, 06:44
בינתיים חוץ ממכבי רק אשדוד וגליל נערכות לעונה הבאה(הבקעה ונתניה גם מתחילות להערך)
השאר ישנות בעמידה או שמחכות שלא ישארו להם זרים.
(אשדוד וגליל עושות החתמות יפות מאד)
28 יוני 2011, 06:50
הבעיה זה לא זרים , תמיד ישארו ואף פעם לא היו חתימות בזמן הזה אלא אחרי המחונות שאין השנה . הבעיה היא בכלל ישראלים ....
28 יוני 2011, 11:56
בני השרון בסכנת פירוק
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02406.htmlמצד אחד..זה נורא לכדורסל הישראלי..פשוט נורא..
אף פעם לא חיבבתי קבוצה שניצחה אותנו כל כך הרבה פעמים כמו שאני מחבבת את בני השרון..
זה כנראה בגלל שהם תמיד מצליחים להעמיד קבוצה מכובדת++
מצד שני..אני לא יכולה שלא להסתכל על זה דרך עיניים קצת פחות אובייקטיבית וטיפה לשמוח שיכול להיות שהכבשה השחורה לא תהיה פה בשנה הבאה..
בכל מקרה..דברים כאלה איכשהו תמיד מסתדרים..
נערך לאחרונה על ידי
Holiday_Armadillo בתאריך 28 יוני 2011, 15:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
28 יוני 2011, 14:48
Holiday_Armadillo כתב:בני השרון בסכנת פירוק
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02406.htmlמצד אחד..זה נורא לכדורסל הישראלי..פשוט נורא..
אף פעם לא חיבבתי קבוצה שניצחה אותנו כל כך הרבה פעמים כמו שאני מחבבת את בני השרון..
זה כנראה בגלל שהם תמיד מצליחים להעמיד קבוצה מכובדת++
מצד שני..אני לא יכולה שלא להסתכל על זה דרך עיניים קצת יותר אובייקטיבית וטיפה לשמוח שיכול להיות שהכבשה השחורה לא תהיה פה בשנה הבאה..בכל מקרה..דברים כאלה איכשהו תמיד מסתדרים..
מכל צד שאסתכל על זה, וגם אם אגייס כל טיפת אובייקטיביות שיש בי - באמת שלא אוכל לשמוח בפירוק/ירידת ליגה שלא באופן ספורטיבי/כל דבר אחר שיגרום להיחלשות לא מוצדקת, של קבוצה כמו בני השרון.
לא משנה כמה פעמים היא ניצחה או תנצח אותנו, היא חייבת להישאר בליגה הזאת - לטובתה, לטובת הליגה ולטובת כל איזור השרון.
28 יוני 2011, 15:07
מקבלת את מה שאתה אומר:)
אני רק אתקן ואוסיף שהתכוונתי בעיניים ''פחות'' אובייקטיביות וכמובן שלא ''יותר'' אובייקטיביות
28 יוני 2011, 19:09
הפועל ר''ג נרשמה באיגוד ותשחק החל מהשנה בליגה ב'..
עוד קבוצה בשביל קופמן לפתח איתה יחסי אהבה-שנאה
29 יוני 2011, 05:41
ההחתמה של טיוס היא עוד בינגו של אשדוד. סנטר ליגה לגיטימי שבתוך שנה גם יהיה ישראלי לכל דבר? שאפו.
29 יוני 2011, 06:31
פיני גרשון בדרך לניהול המקצועי של הפועל חולון?
29 יוני 2011, 06:44
כולי תקווה שנהול מקצועי שלו יותר טוב מנהול בחנות "פילא" שהיה לו בזמנו .
29 יוני 2011, 07:35
החציל האצטקי כתב:ההחתמה של טיוס היא עוד בינגו של אשדוד. סנטר ליגה לגיטימי שבתוך שנה גם יהיה ישראלי לכל דבר? שאפו.
מחליף עתידי ליניב גרין או בלו במכבי ??
29 יוני 2011, 07:43
yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:ההחתמה של טיוס היא עוד בינגו של אשדוד. סנטר ליגה לגיטימי שבתוך שנה גם יהיה ישראלי לכל דבר? שאפו.
מחליף עתידי ליניב גרין או בלו במכבי ??
באיזה עמדה הוא משחק??
29 יוני 2011, 07:50
אז הוא סנטר גמדי,לא חושב שיש מקום בשבילו למכבי יש מספיק שחקנים לעמדה 4 בשנים הקרובות
29 יוני 2011, 08:44
itay92 כתב:אז הוא סנטר גמדי,לא חושב שיש מקום בשבילו למכבי יש מספיק שחקנים לעמדה 4 בשנים הקרובות
בתור מתאזרח עוד שנתיים (שיגמר החוזה שלו עם אשדוד) כאשר בלו יהיה בן 33 והוא יהיה בן 25 הוא בהחלט יתאים.
29 יוני 2011, 09:01
er79 כתב:פיני גרשון בדרך לניהול המקצועי של הפועל חולון?
מצויין לנו, עוד כסף שיתפנה לעונה הבאה.
29 יוני 2011, 09:13
שחף כתב:er79 כתב:פיני גרשון בדרך לניהול המקצועי של הפועל חולון?
מצויין לנו, עוד כסף שיתפנה לעונה הבאה.
כבר לא משנה, מאחר שפיני סיים העונה לקבל כסף ממכבי.