אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

הודעהעל ידי קודי » 29 יוני 2011, 09:24

קובי כתב:עפ"י הפרסומים, אשתקד הוא דרש ממכבי חוזה של 1.3 מליון יורו לעונה. אני מניח שתג המחיר שלו לא ירד אחרי אליפות היורוליג האחרונה.

אין סרט בעולם שסיינה, קבוצה עם תקציב לא גדול משל מכבי (ובהתחשב בליגה האדריאטית לדעתי למכבי יש יותר כסף) יכולה להחתים שחקנים כמו ניקולאס, אנדרסון, מקאלב ולברינוביץ ומכבי לא יכולה אפילו להתמודד איתה על אחד מהם. קו אחורי של מקאלב וניקולאס יחד עם אנדרסון ולברינוביץ מתחת לסל זה משהו שיהיה יותר מדי בשביל מכבי, בלי קשר למה שבלאט יוכל להוציא מהסגל שלו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2011, 09:32

קודי כתב:
קובי כתב:עפ"י הפרסומים, אשתקד הוא דרש ממכבי חוזה של 1.3 מליון יורו לעונה. אני מניח שתג המחיר שלו לא ירד אחרי אליפות היורוליג האחרונה.

אין סרט בעולם שסיינה, קבוצה עם תקציב לא גדול משל מכבי (ובהתחשב בליגה האדריאטית לדעתי למכבי יש יותר כסף) יכולה להחתים שחקנים כמו ניקולאס, אנדרסון, מקאלב ולברינוביץ ומכבי לא יכולה אפילו להתמודד איתה על אחד מהם. קו אחורי של מקאלב וניקולאס יחד עם אנדרסון ולברינוביץ מתחת לסל זה משהו שיהיה יותר מדי בשביל מכבי, בלי קשר למה שבלאט יוכל להוציא מהסגל שלו.

1) מאיפה האמונה שלסיינה תקציב נמוך מזה של מכבי? עד כמה שזכור לי, הוא גבוה יותר.
2) על תשכח את המיסים הגבוהים בארץ
3) סיינה עובדת בסגנון שמכבי עבדה לפני 5-6 שנים אצל גרשון: חמישיה חזקה וזבל על הספסל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אורי » 29 יוני 2011, 09:38

מכבי הלכה לכיוון אחר לגמריי, היא במכוון מעדיפה לא לשלם לשחקנים מיליון דולר לעונה, ובנתיים זה מצליח לה.

שחף, מה שאמרת לא קשור, כי מכבי בסופו של דבר נתנה עונה מדהימה, הגיעה לגמר היורוליג ולך תדע אם היא היתה זוכה בו לולא הפציעה של פרקינס, ואז אף אחד לא היה מדבר על חיסרון בשחקן יוצר.
כשאני חושב על זה, כמעט באף קבוצה אלופה לא היה יותר משחקן אחד שיודע ליצור ברמה גבוהה מאוד מכדרור, כולל מכבי הענקית, שם פארקר היה בערך השחקן היחידי שאתה יכול לסמוך עליו שיגבור על השומר שלו באחד על אחד.
אורי

הודעהעל ידי קובי » 29 יוני 2011, 09:39

פליקס, בקשר לסעיף האחרון - זו לא הסיבה. רוב הקבוצות היו רוצות "להמר" על חמישיית על תמורת ספסל מוחלש. העניין כאן לדעתי הוא שמישהו בסיינה פשוט דחף את היד עמוק לכיס הקיץ.
נערך לאחרונה על ידי קובי בתאריך 29 יוני 2011, 09:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי אורי » 29 יוני 2011, 09:42

קובי כתב:פלירס, בקשר לסעיף האחרון - זו לא הסיבה. רוב הקבוצות היו רוצות "להמר" על חמישיית על תמורת ספסל מוחלש. העניין כאן לדעתי הוא שמישהו בסיינה פשוט דחף את היד עמוק לכיס הקיץ.

אף אחד לא דחף את היד לכיס, לסיינה אין בעלים משוגע שיכול להוציא מיליון יורו מתי שמתחשק לו. העיניין שקיימת ירידה ברמת התקציבים באירופה, וסיינה פשוט מנצלת זאת היטב.
אורי

הודעהעל ידי קודי » 29 יוני 2011, 09:45

felix_r כתב:
קודי כתב:

1) מאיפה האמונה שלסיינה תקציב נמוך מזה של מכבי? עד כמה שזכור לי, הוא גבוה יותר.
2) על תשכח את המיסים הגבוהים בארץ
3) סיינה עובדת בסגנון שמכבי עבדה לפני 5-6 שנים אצל גרשון: חמישיה חזקה וזבל על הספסל.

1) כי זה מה שמפורסם בכל מקום. לשתי הקבוצות היה תקציב דומה בעונה האחרונה ועם התוספת של האדריאטית אני מניח שהתקציב של מכבי לכל הפחות לא נופל מזה של סיינה.
2) גם באיטליה המיסים לא נמוכים ובארץ המיסים על זרים נמוכים.
3) לא יודע על איזה זבל על הספסל אתה מדבר, אבל בעונה האחרונה הם העלו מהספסל שחקנים כמו זיזיס, יאריץ ולברינוביץ.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 29 יוני 2011, 09:47

מה שמטריד אותי שבמכבי הזכרון הוא לטווח קצר ונראה לי שמסתנוורים יותר מדי מעונה האחרונה, בה בלאט באמת עשה קסמים וגם נהנה מהעובדה שהספרדיות והרוסיות נחלשו. אני לא מאמין שבכל עונה בלאט יוכל להפוך צוות שחקנים בינוני פלוס לקבוצה כל כך טובה ובמכבי לא לוקחים את זה בחשבון. חשוב להסתכל גם על איכות ולא רק על אופי טוב של שחקנים וצריך להפנים שבלאט הוא לא אלכימאי עם יכולות אינסופיות ויש צורך לצייד אותו בכלים שמתאימים למטרות. במכבי חושבים ששנה אחרי שנה יביאו שחקנים ב-300-400 אלף דולר ובלאט יהפוך אותם לקבוצת פיינל פור ונראה לי שקצת נסחפים עם הפנטזיה הזו.
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 29 יוני 2011, 10:23

קודי כתב:מה שמטריד אותי שבמכבי הזכרון הוא לטווח קצר ונראה לי שמסתנוורים יותר מדי מעונה האחרונה, בה בלאט באמת עשה קסמים וגם נהנה מהעובדה שהספרדיות והרוסיות נחלשו. אני לא מאמין שבכל עונה בלאט יוכל להפוך צוות שחקנים בינוני פלוס לקבוצה כל כך טובה ובמכבי לא לוקחים את זה בחשבון. חשוב להסתכל גם על איכות ולא רק על אופי טוב של שחקנים וצריך להפנים שבלאט הוא לא אלכימאי עם יכולות אינסופיות ויש צורך לצייד אותו בכלים שמתאימים למטרות. במכבי חושבים ששנה אחרי שנה יביאו שחקנים ב-300-400 אלף דולר ובלאט יהפוך אותם לקבוצת פיינל פור ונראה לי שקצת נסחפים עם הפנטזיה הזו.

הוצאת לי את המילים מהפה,אי אפשר לסמוך רק על בלאט ולהביא שחקנים שלא ידוע כיצד יתרמו וצריך להביא שחקנים יותר מוכחים
בכלל אני לא מבין למה אנשים עושים פה מהמיליון דולר כזה סיפור(לא שאני מזלזל)הרי לפני שנתיים פיני הביא ארבעה שחקנים של מיליון דולר(וזה לא שהיא התפרעה עם התקציב):אנדרסון,וויזנייבסקי.לאמפה(1.200)ואידסון(שלא קיבל מיליון אבל שילמו עליו גם ביי אאוט וזה מתקזז עם לאמפה).
ובבקשה אל תגידו שמכבי לא יכולה להוציא את הסכומים האלו כי היא יכולה מה גם שהיא הצטרפה לאדריאטית,וגם נגיד ולא היא יכולה לפחות לשלם סכומים כאלו לשלושה שחקנים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2011, 12:44

אלישי כדיר שוחרר מהמועדון
http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3026

האיחוד עם קטש באופק?
אני מאוד מקווה שלפחות לא שילמנו לו פיצוי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 29 יוני 2011, 12:58

Holiday_Armadillo כתב:אלישי כדיר שוחרר מהמועדון
http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3026

האיחוד עם קטש באופק?
אני מאוד מקווה שלפחות לא שילמנו לו פיצוי

אני מניח שמכבי שילמה לו פיצוי נמוך יחסית (פחות מ-100 אלף דולר כשהיה לו חוזה של 300) והוא ילך לדרכו. בסה"כ בחור טוב שנקלע למכבי בתקופה לא טובה מבחינתו, כשעל העמדה שלו יש 2 שחקנים ישראלים טובים ממנו בהרבה. שיהיה לו בהצלחה לאן שילך, גם אם זה יהיה לירושלים. מבחינת כל הצדדים זו עסקה טובה - מכבי חסכה לא מעט כסף, כדיר ישחק היכן שירצה וירושלים תשרוף עליו הרבה כסף...
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 29 יוני 2011, 13:01

איזה עונת מלפפונים משעממת , מרוב שעמום אנחנו מתעסקים בשטויות כמו כדיר או אם הלפרין טוב או לא טוב....
יאאללההה תביאו כבר מלפפונים !!!!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2011, 13:04

yzafrir כתב:איזה עונת מלפפונים משעממת , מרוב שעמום אנחנו מתעסקים בשטויות כמו כדיר או אם הלפרין טוב או לא טוב....

אני חושבת שאנחנו מתעסקים בהאם הלפרין טוב או לא ולא במלפפונים לגיטימיים בדיוק בגלל הלפרין..
עד שהוא לא יחתום לא יוחתם גם זר אחר(אני מניחה שיתאימו את הצרכים לחתימה או אי חתימה של הלפרין)

כדיר על סף סיכום לשנתיים בהפועל ירושלים
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02474.html

לא שונה ממקל..
ניסה את מכבי..חזר לאמא'לה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 29 יוני 2011, 13:10

טוב מאוד שנפטרנו ממנו,הצעד הזה יכניס לנו עוד כסף
כעת נותר רק לשחרר את פוט(מה איתו באמת?)ומכבי תפסיק לשלם פיצויים לשחקנים מזה הרבה זמן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 29 יוני 2011, 13:14

לא לא מכניס לנו כסף זה משאיר יותר כסף עבור שחקנים /שחקן שרוצים להחתים . גם עם שלמו לו 100 אלף דולר ולא נראה לי זה משאיר לפחות 400 אלף חופשי .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2011, 13:16

טיקי חוזר כתב:לא לא מכניס לנו כסף זה משאיר יותר כסף עבור שחקנים /שחקן שרוצים להחתים . גם עם שלמו לו 100 אלף דולר ולא נראה לי זה משאיר לפחות 400 אלף חופשי .

וכמו שאמרתי על ההצעה שנתנו לאידסון ולא מומשה(1.4 מליון):''אני בספק אם הכסף הזה יילך לשחקן אחר''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 29 יוני 2011, 13:19

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:איזה עונת מלפפונים משעממת , מרוב שעמום אנחנו מתעסקים בשטויות כמו כדיר או אם הלפרין טוב או לא טוב....

אני חושבת שאנחנו מתעסקים בהאם הלפרין טוב או לא ולא במלפפונים לגיטימיים בדיוק בגלל הלפרין..
עד שהוא לא יחתום לא יוחתם גם זר אחר(אני מניחה שיתאימו את הצרכים לחתימה או אי חתימה של הלפרין)

כדיר על סף סיכום לשנתיים בהפועל ירושלים
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02474.html

לא שונה ממקל..
ניסה את מכבי..חזר לאמא'לה

איזה פתטיים ספורט 5 - עלק "פרסום ראשון"
כאילו זה לא היה ברור שאם הוא משתחרר ממכבי זה רק בגלל שהוא סגור בירושלים ב-100%
לא דנים על זה כבר כמה ימים?

בכל מקרה, מאחל לכדיר בהצלחה.
באמת שאני מחבב את הבחור הזה שהגיע במו ידיו לקבוצה.
הסיטואציה שנוצרה בקבוצה דפקה אותו (כ"כ כאב לי לראות אותו משחק בלי שמחת חיים במכבי חיפה), ואני מקווה שהוא ישתפר בירושלים כי באמת שמגיע לו.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי BIG sofo » 29 יוני 2011, 13:25

Holiday_Armadillo

מעניינת אותי הדעה שלך לגבי ההחתמה האחרונה של מכבי - דווין סמית'.
אני מודה שלא יצא לי לראות אותו משחק, אבל לפי הסטס' שלו ועל פי הקטעים ביוטיוב נראה שמדובר בשחקן די אפור. הוא לא מצטיין בדבר מסויים. הוא קלעי טוב(יום אסל,יום בסל - יש ימים שהוא יכול לסיים משחק עם 1-7 לשלוש ויש ימים של 5-7 לשלוש). הוא לא מוליך כדור טוב. הוא ריבאונדר די טוב לעמדה שלו(5 ריבאונדים למשחק).שומר נחמד .הוא בגיל שהוא כבר לא יכול להשתנות הרבה מן הקצה אל הקצה והיכולות שלו פחות או יותר ידועות. השאלה אם זה השחקן שמתאים לפאזל? ואל תגידי לי שבגלל שבלאט בחר אותו את סומכת עליו... אני שואל אותך על סמך היכולות שלו. ברור שההחתמה הזאת יכולה להסתמך כהחתמה טובה. אבל שוב, אני מדבר על סמך היכולות שלו עד עכשיו.
BIG sofo

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 29 יוני 2011, 13:28

יש לו 5 ריבאונדים ולא 3 :
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=36146
1.5 חטיפות למשחק , איפו ראת 3 ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2011, 13:35

BIG sofo כתב:Holiday_Armadillo

מעניינת אותי הדעה שלך לגבי ההחתמה האחרונה של מכבי - דווין סמית'.
אני מודה שלא יצא לי לראות אותו משחק, אבל לפי הסטס' שלו ועל פי הקטעים ביוטיוב נראה שמדובר בשחקן די אפור. הוא לא מצטיין בדבר מסויים. הוא קלעי טוב(יום אסל,יום בסל - יש ימים שהוא יכול לסיים משחק עם 1-7 לשלוש ויש ימים של 5-7 לשלוש). הוא לא מוליך כדור טוב. הוא ריבאונדר די טוב לעמדה שלו(5 ריבאונדים למשחק).שומר נחמד .הוא בגיל שהוא כבר לא יכול להשתנות הרבה מן הקצה אל הקצה והיכולות שלו פחות או יותר ידועות. השאלה אם זה השחקן שמתאים לפאזל? ואל תגידי לי שבגלל שבלאט בחר אותו את סומכת עליו... אני שואל אותך על סמך היכולות שלו. ברור שההחתמה הזאת יכולה להסתמך כהחתמה טובה. אבל שוב, אני מדבר על סמך היכולות שלו עד עכשיו.

הדעה שלי בקשר לדווין סמית' היא שהוא יכול להיות ''אחד מאלה ש..''
אני מדברת על הקבוצה של השחקנים שתמיד אמרו שיש להם מספיק כישרון,אבל תמיד נשארו ברמה של יורוקאפ ומעולם לא הצליחו לעשות את הצעד הנוסף בשביל להיחשב כשחקנים ברמה גבוהה..
אני אישית חושבת שאת אותן יכולות שהוא נתן בקבוצת יורוקאפ הוא יכול לתת גם בקבוצה אירופית בסדר גודל של מכבי..אבל כמו שבלאט אמר ''אני לא מאמין במזל,אני חושבת שמזל זה כשהכנה פוגשת הזדמנות''..
סמית' צריך את ההזדמנות הנכונה ואז לקחת אותה בשתי ידיים..ואין הזדמנות יותר טובה בשבילו מאשר בלאט..כי בפנר ציפו ממנו להיות סופרסטאר ולקחת את כל הקבוצה על הכתפיים שלו..
כשהקבוצה לא מתפקדת אז הוא יעשה את כל הסלים ויחזיר אותה למשחק..הוא פשוט לא שחקן כזה..ואין מאמן שמבין את זה יותר טוב מבלאט,שהביא אותו למכבי בשביל להיות חלק מהפאזל,בשביל להיות השחקן החכם שעושה גם עבודה שחורה(ריבאונדים,הגנה,מנהיגות וכו')..
אני אישית חושבת שהוא יצליח..
אני לא חושבת שהוא ישבור את רף ה''כוכבות''..אבל אם מכבי תהיה קבוצה טובה אז יש מצב שיתנו לו המון קרדיט כי הוא ייראה יותר טוב בזכות הקבוצתיות של מכבי(כמו כל השחקנים של מכבי השנה)

מה שמדאיג אותי(ואולי בגלל זה העדפתי את ריברס עליו)זה באמת מה שאמרת..ל-2 הוא מאוד מאוד יציב..ל-3 יש לו ימים זוועתיים לפעמים..
אני מקווה שבמכבי הוא פשוט יידע לא לקחת את זה עליו,כי יש לנו מספיק קלעי שלשות בקבוצה..
ואם הוא לא יידע לא לקחת את זה עליו..אז בלאט יידע להוריד אותו לספסל(לא בכעס..פשוט..''צירוף מקרים'')
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 29 יוני 2011, 14:35

קודי אני מאוד מסכים איתך, לסיינה יש תקציב נמוך משל מכבי לפחות ככה אמרו, לא יכול להיות מצב שהם יכולים להחתים את דיוויד אנדרסון להציע על ניקולאס ועוד יש להם שחקנים ששווים בין מיליון דולר לבין 2 מיליון דולר, לא יכול להיות שהם יכולים ואנחנו לא.

אורי, מה שאמרת על סיינה שהיא מנצלת את המצב היטב, בדיוק לזה אני מתכוון.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים