BIG sofo כתב:Holiday_Armadillo
מעניינת אותי הדעה שלך לגבי ההחתמה האחרונה של מכבי - דווין סמית'.
אני מודה שלא יצא לי לראות אותו משחק, אבל לפי הסטס' שלו ועל פי הקטעים ביוטיוב נראה שמדובר בשחקן די אפור. הוא לא מצטיין בדבר מסויים. הוא קלעי טוב(יום אסל,יום בסל - יש ימים שהוא יכול לסיים משחק עם 1-7 לשלוש ויש ימים של 5-7 לשלוש). הוא לא מוליך כדור טוב. הוא ריבאונדר די טוב לעמדה שלו(5 ריבאונדים למשחק).שומר נחמד .הוא בגיל שהוא כבר לא יכול להשתנות הרבה מן הקצה אל הקצה והיכולות שלו פחות או יותר ידועות. השאלה אם זה השחקן שמתאים לפאזל? ואל תגידי לי שבגלל שבלאט בחר אותו את סומכת עליו... אני שואל אותך על סמך היכולות שלו. ברור שההחתמה הזאת יכולה להסתמך כהחתמה טובה. אבל שוב, אני מדבר על סמך היכולות שלו עד עכשיו.
הדעה שלי בקשר לדווין סמית' היא שהוא יכול להיות ''אחד מאלה ש..''
אני מדברת על הקבוצה של השחקנים שתמיד אמרו שיש להם מספיק כישרון,אבל תמיד נשארו ברמה של יורוקאפ ומעולם לא הצליחו לעשות את הצעד הנוסף בשביל להיחשב כשחקנים ברמה גבוהה..
אני אישית חושבת שאת אותן יכולות שהוא נתן בקבוצת יורוקאפ הוא יכול לתת גם בקבוצה אירופית בסדר גודל של מכבי..אבל כמו שבלאט אמר ''אני לא מאמין במזל,אני חושבת שמזל זה כשהכנה פוגשת הזדמנות''..
סמית' צריך את ההזדמנות הנכונה ואז לקחת אותה בשתי ידיים..ואין הזדמנות יותר טובה בשבילו מאשר בלאט..כי בפנר ציפו ממנו להיות סופרסטאר ולקחת את כל הקבוצה על הכתפיים שלו..
כשהקבוצה לא מתפקדת אז הוא יעשה את כל הסלים ויחזיר אותה למשחק..הוא פשוט לא שחקן כזה..ואין מאמן שמבין את זה יותר טוב מבלאט,שהביא אותו למכבי בשביל להיות חלק מהפאזל,בשביל להיות השחקן החכם שעושה גם עבודה שחורה(ריבאונדים,הגנה,מנהיגות וכו')..
אני אישית חושבת שהוא יצליח..
אני לא חושבת שהוא ישבור את רף ה''כוכבות''..אבל אם מכבי תהיה קבוצה טובה אז יש מצב שיתנו לו המון קרדיט כי הוא ייראה יותר טוב בזכות הקבוצתיות של מכבי(כמו כל השחקנים של מכבי השנה)
מה שמדאיג אותי(ואולי בגלל זה העדפתי את ריברס עליו)זה באמת מה שאמרת..ל-2 הוא מאוד מאוד יציב..ל-3 יש לו ימים זוועתיים לפעמים..
אני מקווה שבמכבי הוא פשוט יידע לא לקחת את זה עליו,כי יש לנו מספיק קלעי שלשות בקבוצה..
ואם הוא לא יידע לא לקחת את זה עליו..אז בלאט יידע להוריד אותו לספסל(לא בכעס..פשוט..''צירוף מקרים'')