המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:מיודעינו קייל וויבר חזר לאנ.בי.אי והפציץ 19 נקודות במדי יוטה בהפסד מול סקרמנטו.
misha כתב:חביב אורנג'ד כתב:תראו את החסימה של איבקה על בלייק גריפין:
http://www.youtube.com/watch?v=oMZqKTlJ ... r_embedded
לא כל יום פורים
itai7 כתב:הסדרה המעניינת בפלייאוף - דנבר - אוקלהומה
נפיצה ביותר.
6 לב צהוב כתב:איך זה הולך 4 ראשונים מקבלים את הביתיות ?
הקבוצות מדורגות מ-1 עד 8 לצורך קביעת סדר המשחקים ביניהן. בכל מחוז 3 הקבוצות שזכו באליפות של הבתים שלהם וקבוצה נוספת בעלת המאזן הטוב ביותר במחוז, מדורגות מ-1 עד 4 לפי המאזנים שלהם. 4 קבוצות נוספות מכל מחוז מדורגות מ-5 עד 8 לפי המאזנים שלהם.
ברבע הגמר משחקת הקבוצה שמדורגת במקום הראשון באזור נגד הקבוצה שמדורגת במקום השמיני, השנייה משחקת נגד השביעית, השלישית נגד השישית והרביעית נגד החמישית. בחצי הגמר משחקת המנצחת במשחק בין הראשונה והשמינית לבין המנצחת במשחק בין הרביעית והחמישית. בחצי הגמר השני משחקת הקבוצה שניצחה במשחק בין השנייה לשביעית מול הקבוצה שניצחה במשחק בין השלישית לשישית. המנצחות בחצאי הגמר עולות לגמר אזורי, והמנצחות בו עולות לגמר ה-NBA.
itai7 כתב:משחק נהדר עכשיו בספורט 5+, שיקגו נגד אורלנדו
ממליץ לראות!
אחרי זה בוסטון-מיאמי בספורט 5
jol9 כתב:רוז שחקן מדהים. אני זוכר שהייתה ביקורת עצומה עליו בקיץ (נדמה לי שרוי1000 קרא לו בזמנו "השחקן הכי טיפש בעולם"), אבל הוא באמת עשה שדרוג מדהים למשחק שלו.
שיקאגו היא לא קבוצה של 60 ניצחונות, אבל עובדה...
misha כתב:jol9 כתב:רוז שחקן מדהים. אני זוכר שהייתה ביקורת עצומה עליו בקיץ (נדמה לי שרוי1000 קרא לו בזמנו "השחקן הכי טיפש בעולם"), אבל הוא באמת עשה שדרוג מדהים למשחק שלו.
כן, הוא ירד עליו בלי הפסקה. בין היתר הוא אמר שרוז יהיה גרסה חיוורת של מרבורי. ותראה מה קרה, רוז הולך להיות הMVP של הליגה![]()
זה היה פריוויו לחצי גמר המזרח, שם הקבוצות כנראה יפגשו. אורלנדו עמדה יפה אם מתחשבים בזה שהם שיחקו בלי DH.
jol9 כתב:misha כתב:jol9 כתב:רוז שחקן מדהים. אני זוכר שהייתה ביקורת עצומה עליו בקיץ (נדמה לי שרוי1000 קרא לו בזמנו "השחקן הכי טיפש בעולם"), אבל הוא באמת עשה שדרוג מדהים למשחק שלו.
כן, הוא ירד עליו בלי הפסקה. בין היתר הוא אמר שרוז יהיה גרסה חיוורת של מרבורי. ותראה מה קרה, רוז הולך להיות הMVP של הליגה![]()
זה היה פריוויו לחצי גמר המזרח, שם הקבוצות כנראה יפגשו. אורלנדו עמדה יפה אם מתחשבים בזה שהם שיחקו בלי DH.
לרוז יש צעד ראשון אייברסוני מדהים. קשה מאוד לעצור דבר כזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: BIG sofo, Google [Bot] ו־17 אורחים