MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:כמה פעמים ב15 שנים האחרונות לא הגענו להצלבה? כמה פעמים ב15 שנים האחרונות לא לקחנו אליפות? מדובר בעונה ממוצעת לחלוטין. מכבי שנה שעברה שיחקה כדורסל בנאלי ואפור. זה שניצחנו את אפס פעמיים זה הישג יפה( למרות שהם לא הגיעו לשום דבר), אבל לא מעיד בשיט על היכולת. בלאט מעולם לא נחשב למאמן התקפה טוב, ובשנה וחצי האחרונות מקבלים הוכחה לכך.
כמה פעמים ב- 15 השנה האחרונות הייתה למכבי קבוצה בלי אפילו זר אחד ברמת יורוליג? הסגלים שבלאט מקבל לעבוד איתם הם בדיחה. אי אפשר להשוות את זה לקבוצות קודמות של מכבי.
שנה שעברה לא היה אף זר ברמת יורוליג?
לא דרשתי פיינל פור, או אפילו הצלבה, אבל גם קבוצות הרבה פחות מוכשרות מאיתנו מציגות כדורסל הרבה יותר טוב.
בלאט לא אשם בקמצנות של פדרמן, אבל להיראות ככה? גם עם הסגל של אשקלון אנחנו לא אמורים להיראות כל כך גרוע. כל כך כואב לך להודות שבלאט מציג השנה רמת אימון נמוכה? כשליאור לא מקבל בדיוק את מספר הדקות שאתה חושב שמגיע לו, או כשעברו שתי התקפות ולא מסרו לו איפה שהוא אוהב לקבל את הכדור, אתה כבר קופץ, אבל מעבר לזה? נאדה.
צפריר אמר בערך כל מה שרציתי להגיד. יש לי ביקורת על ניהול המשחק של בלאט לעיתים - אני לא מבין את סיפור הדקות של אליהו, אני לא מבין את סיפור מלקולם תומאס ואי היכולת לנצל את שארמדיני, אבל בשורה התחתונה, אני לא מאמין שיש מאמן בעולם שהיה מוציא יותר מהסגל העלוב הזה.