10 ינואר 2013, 22:48
or163 כתב:מכביסט28 כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:WTF?!?!?!?
מכבי אשכרה הגיעה ל-90+ נקודות?! בטופ16?! עם כדורסל טוב?!?! כל כך הרבה פרטים פה לא מסתדרים
היקמן 29 נקודות, 22 נקודות,5 ריבאונדים, 5 אסיסטים
ג'יימס 29 דקות, 20 נקודות, 5 ריבאונדים
רוט 15 דקות, 8 נקודות, 6 אסיסטים, ביצים של שור
![]()
הוא שחקן כל כך רע,אני פשוט שונא אותו
אני יכול קצת להבין את אלה שלא מצליחים להתחבר להיקמן. אלה האנשים שמצפים ממנו להיות רכז-על, אחד שרואה שמונים מהלכים קדימה ומספק מסירות אלא-שאראס. אבל המציאות הא שראיית המשחק שלו אפסית והוא לעולם לא יהיה רכז אמיתי. צריך פשוט לדעת להפעיל את הצדדים החזקים שלו ויש לו כל כך הרבה כאלה - חטיפות, חדירה נפלאה, קליעה טובה, הגנה חזקה בקיצור כל מה שעושה 2 סולידי. היום זה עבד לו ביג טיים.
הוא אמנם לא רכז על אבל הוא 2 מצויין עם יכולת מסירה טובה בשביל 2, למשל יותר טובה משל לאנגפורד ולמען האמת זה אולי לא יהיה פופוליסטי לומר זאת,
אך אני מעדיף את היקמן באמת ובתמים על פני לאנגפורד, יש בו משהו שובה לב ואמיתי, הוא לא נראה שכיר חרב כמו לאנגפורד שרק חושב על החוזה הבא שלו.
אני חושב שהוא בהחלט מחובר למכבי ורואים את גרף ההתקדמות שלו ממשחק למשחק,
אני חושב שהיום הוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שהיה כשהגיע למכבי והא רק ממשיך להשתפר בקבלת החלטות.
10 ינואר 2013, 22:54
rc4991 כתב:or163 כתב:מכביסט28 כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:WTF?!?!?!?
מכבי אשכרה הגיעה ל-90+ נקודות?! בטופ16?! עם כדורסל טוב?!?! כל כך הרבה פרטים פה לא מסתדרים
![]()
אני יכול קצת להבין את אלה שלא מצליחים להתחבר להיקמן. אלה האנשים שמצפים ממנו להיות רכז-על, אחד שרואה שמונים מהלכים קדימה ומספק מסירות אלא-שאראס. אבל המציאות הא שראיית המשחק שלו אפסית והוא לעולם לא יהיה רכז אמיתי. צריך פשוט לדעת להפעיל את הצדדים החזקים שלו ויש לו כל כך הרבה כאלה - חטיפות, חדירה נפלאה, קליעה טובה, הגנה חזקה בקיצור כל מה שעושה 2 סולידי. היום זה עבד לו ביג טיים.
הוא אמנם לא רכז על אבל הוא 2 מצויין עם יכולת מסירה טובה בשביל 2, למשל יותר טובה משל לאנגפורד ולמען האמת זה אולי לא יהיה פופוליסטי לומר זאת,
אך אני מעדיף את היקמן באמת ובתמים על פני לאנגפורד, יש בו משהו שובה לב ואמיתי, הוא לא נראה שכיר חרב כמו לאנגפורד שרק חושב על החוזה הבא שלו.
אני חושב שהיום הוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שהיה כשהגיע למכבי והא רק ממשיך להשתפר בקבלת החלטות.
זה כבר היסחפות,הוא שחקן טוב אבל לא יותר מלאנגפורד
10 ינואר 2013, 22:57
10 ינואר 2013, 22:59
~Box & 1~ כתב:היקמן מגלה יכולות השנה שאין להרבה שחקנים ביורוליג, אם נדע להשתמש בהם נכון הוא עלול להיות 2 קטלני.
10 ינואר 2013, 23:00
Holiday_Armadillo כתב:~Box & 1~ כתב:היקמן מגלה יכולות השנה שאין להרבה שחקנים ביורוליג, אם נדע להשתמש בהם נכון הוא עלול להיות 2 קטלני.
''עלול''![]()
חס וחלילה הוא עוד יהיה שחקן טוב
10 ינואר 2013, 23:03
זו דעתי האישית, איך שאני רואה את זה, היקמן שחקן שלם יותר שתורם בהרבה אספקטים של המשחק: נקודות, ריבאונד, אסיסטים, חטיפות
בעוד שלאנגפורד תורם בעיקר נקודות.
10 ינואר 2013, 23:05
10 ינואר 2013, 23:06
rc4991 כתב:זו דעתי האישית, איך שאני רואה את זה, היקמן שחקן שלם יותר שתורם בהרבה אספקטים של המשחק: נקודות, ריבאונד, אסיסטים, חטיפות
נכון,אבל זאת גם הבעיה שלו לדעתי
הוא עושה הכל אבל אין לו משהו אחד שהוא עושה ברמה גבוהה ולדעתי זה פחות מתאים לשחקן חמישיה או מתאים יותר לשחקן שיש לידו כמה שחקני על והוא עושה את העבודה השחורה
אני חושב ששחקן חמישה חייב להיות תותח בלפחות אספקט אחד כמו שלאנגפורד סקורר אדיר
אבל אם הוא ימשיך במגמה של הרבע האחרון ויציג יכולת סקור משובחת וישפר את הקליעה מרחוק אז הוא בהחלט שחקן חמישיה ואולי אפילו יותר טוב מלאנגפורד
10 ינואר 2013, 23:07
10 ינואר 2013, 23:09
or163 כתב:rc4991 כתב:זו דעתי האישית, איך שאני רואה את זה, היקמן שחקן שלם יותר שתורם בהרבה אספקטים של המשחק: נקודות, ריבאונד, אסיסטים, חטיפות
הוא עושה הכל אבל אין לו משהו אחד שהוא עושה ברמה גבוהה ולדעתי זה פחות מתאים לשחקן חמישיה או מתאים יותר לשחקן שיש לידו כמה שחקני על והוא עושה את העבודה השחורה
אבל אם הוא ימשיך במגמה של הרבע האחרון ויציג יכולת סקור משובחת וישפר את הקליעה מרחוק אז הוא בהחלט שחקן חמישיה ואולי אפילו יותר טוב מלאנגפורד
בינתיים , הוא מספק מספרים יותר טובים משל לאנגפורד כאשר היה במכבי, גם בנקודות אז אי אפשר להגיד עליו שהוא לא סקורר טוב.
ודרך אגב באופן יחסי, הוא מציג מספרים יותר טובים משל לאנגפורד השנה במילאנו, וגם הוא נמצא עכשיו בטופ 16 בזמן שלאנגפורד כבר בחוף הים.
or163 כתב:מכביסט28 כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:WTF?!?!?!?
![]()
10 ינואר 2013, 23:13
~Box & 1~ כתב:זה נראה כאילו שבמשחק הבא ג'יימס כבר יחזור ל-6 עד 10 נקודות אבל בכל פעם מחדש הוא גורם לנו להוריד את הכובע. המבחן שלו יהיה מול הגבוהים בכושר שיא ביורוליג.
10 ינואר 2013, 23:15
rc4991 כתב:or163 כתב:rc4991 כתב:זו דעתי האישית, איך שאני רואה את זה, היקמן שחקן שלם יותר שתורם בהרבה אספקטים של המשחק: נקודות, ריבאונד, אסיסטים, חטיפות
בינתיים , הוא מספק מספרים יותר טובים משל לאנגפורד כאשר היה במכבי, גם בנקודות אז אי אפשר להגיד עליו שהוא לא סקורר טוב.
ודרך אגב באופן יחסי, הוא מציג מספרים יותר טובים משל לאנגפורד השנה במילאנו, וגם הוא נמצא עכשיו בטופ 16 בזמן שלאנגפורד כבר בחוף הים.
הוא נותן בערך את אותם המספרים אבל אתה לא יכול להגיד שהוא מניה בטוחה לסל ושהוא גו טו גאי כמו לאנגפורד
10 ינואר 2013, 23:25
rc4991 כתב:אני מקווה שבלאט יבנה מעכשיו רוטציה קצרה שתתבבס על אוחיון,רוט,היקמן,לאנדסברג,סמית',אליהו,פלאניניץ' וג'יימס כשפניני,לוגן ותומאס סותמים חורים לפעמים
זה לפחות מה שאני מקווה שהוא יעשה כבר כמה חודשים כי אין ספק שרוט ולאנדסברג ראויים ליותר דקות
10 ינואר 2013, 23:27
10 ינואר 2013, 23:28
10 ינואר 2013, 23:29
or163 כתב:לתת את המספרים האלו בקבוצה כמו מכבי זה הרבה יותר קשה מאשר במילאנו כשהולכים אל שחקן אחד ואילו במכבי הסגל רחב וכל הקבוצה משתתפת במשחק ההתקפה, ואין שחקן אחד שלוקח הרבה יותר זריקות מהשאר, כך שקשה משמעותית להגיע למספרים הללו ולראיה תראה את המספרים של לאנגפורד במכבי, שהם נמוכים מהמספרים שלו בחימקי ומילאנו למשל.
10 ינואר 2013, 23:32
חנו'ש כתב:קלטתם את התמונה הראשית של אתר היורוליג??
10 ינואר 2013, 23:34
yzafrir כתב:rc4991 כתב:אני מקווה שבלאט יבנה מעכשיו רוטציה קצרה שתתבבס על אוחיון,רוט,היקמן,לאנדסברג,סמית',אליהו,פלאניניץ' וג'יימס כשפניני,לוגן ותומאס סותמים חורים לפעמים
זה לפחות מה שאני מקווה שהוא יעשה כבר כמה חודשים כי אין ספק שרוט ולאנדסברג ראויים ליותר דקות
אתה רציני ?? זה נראה לך יספיק מול ברצלונה אולימפיאקוס או חימקי ?
אם לחזור למציאות , מכבי ניצחה קבוצה שניראת כמו כלום ושום דבר . קבוצה שבנויה בחוסר איזון אפילו יותר ממכבי . גארדים מוכשרים מאוד ועמדות 4-5 ניראות כמו נגריה . מה עבר למאמן שלהם בראש כשהחתים את באטיסט ואנדרסון ? שהשנה היא 2004--2008 ?? שני סוסים מתים !!!
במשחק הקודם כתבתי שמה שהכי מצחיק זה שהדקות הכי טובות של מכבי היו כשהיא משחקת עם סמית' בעמדה 4 והיום המהלך הזה אפילו הביא לניצחון .
קשה לי להאמין שנראה את זה חוזר מול הבכירות בבית אבל זה מהלך שבלאט צריך לנסות גם במשחקים הבאים לדקות מסויימות...
היקמן באמת מראה שיפור בעיקר כשלא הוא זה שמנהל את ההתקפה . יש לו יכולת לשים נקודות די מגוונת והוא משקיע בהגנה ובריבאונד . ועדיין אני לא בטוח שהוא שחקן שהייתי רוצה שישאר פה . סמית' לעומתו גם כשיש לו משחקים רעים בהתקפה הוא לא פוגע בשתף הקבוצתי ואצל היקמן זה לא ככה ואני מקווה שישפר את הנושא הזה כי הוא נראה בחור מאוד חביב וגם די אינטילגנט .
ג'יימס בניגוד למשחק נגד קאחה פגש שחקנים שיש לו יתרון מסויים עליהם והראה יציבות ושיפור בטכניקה שלו לעמדת הסנטר אבל מה לעשות שיותר פיזי מזה הוא לא יהיה ולכן הוא לא יתן הופעות כאלו כל משחק .
לוגן ניכנס טוב משחק , חטף , קלע שלשה , עשה קצת מאומה בהתקפה וירד לספסל . אישית אני חושב שהוא צריך לפתוח בעמדה 2 כי הוא פשוט לא מתאים באופי לעלות מהספסל .
ליאור ממשיך את הכושר הלא טוב שלו ומראה שזה לא קשור ליריבות אלא למצב מסויים שהוא נמצא בו ואני מקווה שהוא יחזור לעצמו מהר . לי אין ספק שהוא שייך לרמות הגבוהות (בטח מבחינה התקפית) .
גם פלאנניץ' היה טוב בדקות המעטות ששיחק והראה שפיזית הוא יכול להתמודד מול כמעט כל שחקן . כל השאר יבוא עם הזמן כי את הכשרון והאופי יש לו .