itai7 כתב:כדיר שיחרר לנו 300 אלף דולר, עכשיו לשחרר גם את פוט מאיתנו ולהוסיף את זה לכסף לאדריאטית ולחשוב על SG ברמה.
מעניין אותי אם מה שישתחרר משניהם יילך לזר או לבעיית המס של הלפרין..
אם זה יילך לבעיית המס..אני אתעצבן
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:כדיר שיחרר לנו 300 אלף דולר, עכשיו לשחרר גם את פוט מאיתנו ולהוסיף את זה לכסף לאדריאטית ולחשוב על SG ברמה.
rc4991 כתב:כרמל את מוכנה לפרט בבקשה על כריס קווין?
Chen כתב:זה רק אני או שהם הסירו את הפרסום?
Chen כתב:מישהו מוכן להגיד לי מה מרשים אצלו?
http://www.draftexpress.com/profile/Chris-Quinn-1013/
מצד שני מדובר רק ב7.2 דקות משחק...
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:כרמל את מוכנה לפרט בבקשה על כריס קווין?
אתה יכול להשוות אותו לשייר משודרג..
הוא גם קלעי שעשו ממנו רכז..
הוא קלעי יותר טוב ויציב משייר(לא שחסר משהו לשייר,וזה אומר הרבה)
ומוסר נפלא פשוט..
שומר הכי טוב בעולם? לא.
אבל ההגנה של בלאט עובדת הרבה על קבוצתיות ותיאום ולאו דווקא על אגרסיביות אישית(חוץ מפרקינס)..אז הוא יוכל להתאיםChen כתב:זה רק אני או שהם הסירו את הפרסום?
חחחח כן..
כנראה בגלל שרשמתי להם שהוא לא שחקן חופשי באינטרבאסקט
יש לו את הקליעה של קארול?
Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:מישהו מוכן להגיד לי מה מרשים אצלו?
הנתונים האלה לא אומרים עליו כלום..השנה הזאת היא לא שנה שהוא ירצה לזכור..
מה שמרשים אצלו זה בעיקר הקליעה שלו מחוץ לקשת,שרוב הקריירה הייתה על יותר מ-40%,והיכולת שלו למסור את הכדור
Chen כתב:Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:מישהו מוכן להגיד לי מה מרשים אצלו?
הנתונים האלה לא אומרים עליו כלום..השנה הזאת היא לא שנה שהוא ירצה לזכור..
מה שמרשים אצלו זה בעיקר הקליעה שלו מחוץ לקשת,שרוב הקריירה הייתה על יותר מ-40%,והיכולת שלו למסור את הכדור
http://www.usbasket.com/player.asp?Cntr ... Stats=2009
לפי הנתונים האלה הוא רק יודע לקלוע...
משחק עם 5 אסיסטים נגד פילדלפיה,ב-17 דקות
5 אסיסטים נגד הטרייל בלייזרס
6 אסיסטים ב-18 דקות נגד יוטה
7 אסיסטים נגד הלייקרס
7 אסיסטים נגד אטלנטה
5 אסיסטים נגד דטרויט
Chen כתב:משחק עם 5 אסיסטים נגד פילדלפיה,ב-17 דקות
7 אסיסטים נגד הלייקרס
7 אסיסטים נגד אטלנטה
5 אסיסטים נגד דטרויט
ובכל זאת הממוצע הוא 2 אסיסטים שזה לא מרשים אותי. שישאירו את פרקינס וזהו!!
Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:משחק עם 5 אסיסטים נגד פילדלפיה,ב-17 דקות
7 אסיסטים נגד הלייקרס
7 אסיסטים נגד אטלנטה
5 אסיסטים נגד דטרויט
ובכל זאת הממוצע הוא 2 אסיסטים שזה לא מרשים אותי. שישאירו את פרקינס וזהו!!
2 אסיסטים ב-NBA..
הוא לא כוכב ב-NBA אבל הוא כן יכול להיות שחקן ברמה הכי גבוהה שיש באירופה
גם לדיוויד אנדרסן יש 3 נקודות ו-2 ריבאונדים למשחק ב-12 דקות..אז אתה אומר שהוא החתמה חרא לסיינה?
אפשר למצוא שחקנים יותר טובים באירופה שנתנו עונה טובות... אבל אין צורך! יש פרקינס! אני לא מבין למה שוברים את הראש
Holiday_Armadillo כתב:אפשר למצוא שחקנים יותר טובים באירופה שנתנו עונה טובות... אבל אין צורך! יש פרקינס! אני לא מבין למה שוברים את הראש
כי הפרקינס הזה לא ישחק חצי עונה ואתה לא יכול להבטיח איך הוא יחזור בכלל..זה למה
וכי הוא לא מוכן לבוא לקראת מכבי עם השכר שלו..מתנהג כמו איזה כפוי טובה
Chen כתב:Holiday_Armadillo כתב:אפשר למצוא שחקנים יותר טובים באירופה שנתנו עונה טובות... אבל אין צורך! יש פרקינס! אני לא מבין למה שוברים את הראש
כי הפרקינס הזה לא ישחק חצי עונה ואתה לא יכול להבטיח איך הוא יחזור בכלל..זה למה
וכי הוא לא מוכן לבוא לקראת מכבי עם השכר שלו..מתנהג כמו איזה כפוי טובה
פרקינס נפצע ברגל,לא בראש! הוא עדין ישאר חכם ויביא ממוצע אסיסטים יותר טוב מ2 וינהל את המשחק טוב,הקליעה זה כבר משהו אחר.. אבל אני לא רואה סיבה שהוא לא ישמור על ההשגים שלו...
לדעתי מכבי צריכה להילחם עליו כמו שהיא נלחמת להביא את הלפרין, נראה לא ניסתה מספיק וויתרה מהר מידי, אני בטוח שאפשר למצוא פתרון טוב שכולם יהיו מרוצים ממנו. רק אסור לוותר!
Chen כתב:Holiday_Armadillo כתב:אפשר למצוא שחקנים יותר טובים באירופה שנתנו עונה טובות... אבל אין צורך! יש פרקינס! אני לא מבין למה שוברים את הראש
פרקינס נפצע ברגל,לא בראש! הוא עדיין ישאר חכם ויביא ממוצע אסיסטים יותר טוב מ2 וינהל את המשחק טוב,הקליעה זה כבר משהו אחר.. אבל אני לא רואה סיבה שהוא לא ישמור על ההשגים שלו...
לדעתי מכבי צריכה להילחם עליו כמו שהיא נלחמת להביא את הלפרין, נראה לא ניסתה מספיק וויתרה מהר מידי, אני בטוח שאפשר למצוא פתרון טוב שכולם יהיו מרוצים ממנו. רק אסור לוותר!
where is the love? כתב:אגב ועוד דבר, זה שפרקינס רוצה כסף, זה ככה זה כל השחקנים, גם הלפרין גם פארגו וגם כולם, וגם אידסון, זה עצוב , אבל זה החיים שלהם.
כל הזמן פה שמדברים על התקציב של מכבי ומבקרים מדוע הם לא מביאים שחקנים או משהו, אז הרוב אומרים וזה נכון שאנחנו לא יכולים לדעת מה קורה בדיוק בתקציב, וההתנהלות של מכבי שפויה ויציבה ועל כל מגיע שאפו.
אבל למה שפרקינס רוצה כסף, אז פתאום כולם יודעים כמה שהוא רוצה, ופתאום כפוי טובה, אני באמת לא מבין את זה....
זה נכון שפרקינס רוצה כסף, אבל במה הוא שונה מפארגו או בכל שחקן אחר? זה החיים שלו, הוא לא התחתן עם מכבי כמונו האוהדים!
גם פארגו יכול ללכת , גם סופו יכול ללכת עוד שנה, אז אוקיי היה מקרה מוזר עם פרקינס, אבל לא צריך לעשות ממנו כפוי טובה.
שנתיים אני מנוי למכבי וראיתי אותו עולה לכל משחק עם המון מוטיבציה, עם המון לחימה, אין המון שחקנים כאלו, נכון אז הוא רוצה כסף, אבל ככה זה כל השחקנים,
עדיין מבחנתי הוא לא כפוי טובה, זה דעתי בכל אופן, אני לא מנסה לעצבן כאן אף אחד, הדיעה שלי הוא שצריך להשאיר אותו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־12 אורחים