המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ושחקנים כמו תומאס,מדלי,לוגאן ויוגב כן תואמים את רוח המועדון? ותבוסה ב20 הפרש לחימקי כן תואמת את רוח המועדון?
האוהדים יודעים שהקבוצה לא טובה מספיק, ההנהלה יודעת את זה, המאמן יודע את זה וגם השחקנים יודעים את זה. הראיונות האלה שלו סתם מוציאים אותו פתטי.
jol9 כתב:אני גם לא חושב שבלאט צריך להגיד פתוח את מה שהוא חושב בתקשורת (גם אין סכנה שהוא יעשה את זה, כי הוא לא עשה את זה מעולם), אבל מנגד אור צודק
שהאמירות מהסוג שנאמרו, מוציאות אותו מגוחך בעיני האוהדים.
אפשר היה לשנות מעט את האמירה ולהגיד שכולם יעשו הכל כדי שמכבי תעלה - זה היה נשמע יותר טוב ויותר אמין.
jol9 כתב:נכון.
הגורמים במכבי יודעים שיש מבין אוהדי מכבי, אנשים שמבינים כדורסל, והם צריכים לכבד את זה.
קודי כתב:jol9 כתב:נכון.
הגורמים במכבי יודעים שיש מבין אוהדי מכבי, אנשים שמבינים כדורסל, והם צריכים לכבד את זה.
ובדיוק בגלל זה לא ברור לי הציטוט המגוחך של שמעון מזרחי מהבוקר (באחד העיתונים, לא זוכר איזה) בו הוא טוען שהתבוסה נגרמה בעיקר בגלל אחוזי קליעה נוראיים של מכבי, כאילו שמדובר בדבר חד פעמי בקבוצה עם אחוזי הקליעה משלוש הגרועים בטופ 16 (אשר במשחק הזה קלעה מעל הממוצע שלה בשלושת המשחקים ההקודמים) וכאילו ההגנה היתה מופלאה. בעיניי מדובר בזלזול באינטיליגנציה של האוהדים אבל זה לא חדש אצל מזרחי.
yzafrir כתב:קודי כתב:jol9 כתב:נכון.
ובדיוק בגלל זה לא ברור לי הציטוט המגוחך של שמעון מזרחי מהבוקר (באחד העיתונים, לא זוכר איזה) בו הוא טוען שהתבוסה נגרמה בעיקר בגלל אחוזי קליעה נוראיים של מכבי, כאילו שמדובר בדבר חד פעמי בקבוצה עם אחוזי הקליעה משלוש הגרועים בטופ 16 (אשר במשחק הזה קלעה מעל הממוצע שלה בשלושת המשחקים ההקודמים) וכאילו ההגנה היתה מופלאה. בעיניי מדובר בזלזול באינטיליגנציה של האוהדים אבל זה לא חדש אצל מזרחי.
הגיעה הזמן שנגיד את האמת בנושא הזה . שמעון מיזרחי אשם במצב הקבוצה לא פחות מפדרמן ומבחינה כלכלית הוא דווקא החולייה החלשה בבעלות הקבוצה .
קודי כתב:לא בטוח בכלל שהוא החוליה החלשה מבחינה כלכלית מאחר שהחלק שלו במועדון נתמך על ידי איזה איש עסקים מארה"ב (אם אינני טועה מדובר במישהו בשם סולומון). אני מבטיח לך שאם פדרמן היה רוצה להזרים כסף שום דבר לא היה עוצר אותו...
roy1000 כתב:קודי כתב:לא בטוח בכלל שהוא החוליה החלשה מבחינה כלכלית מאחר שהחלק שלו במועדון נתמך על ידי איזה איש עסקים מארה"ב (אם אינני טועה מדובר במישהו בשם סולומון). אני מבטיח לך שאם פדרמן היה רוצה להזרים כסף שום דבר לא היה עוצר אותו...
מישהו פה יכול להסביר לי את הסיפור של שמעון מזרחי? הרי אישתו ירשה את קרסו והוא אמור להיות פי כמה יותר עשיר מפדרמן (ששווה כרגע אפס). למה שמעון צריך אנשים שיעמדו מאחוריו?
קודי כתב:yzafrir כתב:קודי כתב:jol9 כתב:נכון.
הגיעה הזמן שנגיד את האמת בנושא הזה . שמעון מיזרחי אשם במצב הקבוצה לא פחות מפדרמן ומבחינה כלכלית הוא דווקא החולייה החלשה בבעלות הקבוצה .
לא בטוח בכלל שהוא החוליה החלשה מבחינה כלכלית מאחר שהחלק שלו במועדון נתמך על ידי איזה איש עסקים מארה"ב (אם אינני טועה מדובר במישהו בשם סולומון). אני מבטיח לך שאם פדרמן היה רוצה להזרים כסף שום דבר לא היה עוצר אותו...
roy1000 כתב:קודי כתב:לא בטוח בכלל שהוא החוליה החלשה מבחינה כלכלית מאחר שהחלק שלו במועדון נתמך על ידי איזה איש עסקים מארה"ב (אם אינני טועה מדובר במישהו בשם סולומון). אני מבטיח לך שאם פדרמן היה רוצה להזרים כסף שום דבר לא היה עוצר אותו...
מישהו פה יכול להסביר לי את הסיפור של שמעון מזרחי? הרי אישתו ירשה את קרסו והוא אמור להיות פי כמה יותר עשיר מפדרמן (ששווה כרגע אפס). למה שמעון צריך אנשים שיעמדו מאחוריו?
קודי כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:לא בטוח בכלל שהוא החוליה החלשה מבחינה כלכלית מאחר שהחלק שלו במועדון נתמך על ידי איזה איש עסקים מארה"ב (אם אינני טועה מדובר במישהו בשם סולומון). אני מבטיח לך שאם פדרמן היה רוצה להזרים כסף שום דבר לא היה עוצר אותו...
קל מאוד להסביר את זה - הוא התגרש מאשתו (יש לו עכשיו בת זוג צעירה ממנו בהרבה שהיא בכלל אשת קבע בצבא, כך שממנה אין לו ממש כסף).
yzafrir כתב:שמעון מחזיק 5.96% , דיויד סלומון 5.96% ופדקס 5.95% . שלושתם נקראים קבוצת ניוקו ספורט . 33.3% של רקאנטי , 33.3 של פדרמן ועוד מה שנותר של חברת מועדון הכדורסל מכבי תל אביב .
אין ספק שהקבוצה של שמעון מיזרחי היא החוליה החלשה גם בגלל שהיא מורכבת מכמה אנשים וגם בגלל שלא מדובר בחברה עשירים ברמות של משפחת רקאנטי או פדרמן (בטח לא שמעון...) .
אם כל אחד מבהעלים רוצה להזרים כסף אז כל שאר הבעלים צריכים להזרים כסף גם כן באותו יחס וכנראה שלא לכולם יש או מוכנים לכך . יכול להיות שפדרמן הוא לא היחיד פשוט אליו כל האש הולכת בגלל שנאת האוהדים...
roy1000 כתב:קודי כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:לא בטוח בכלל שהוא החוליה החלשה מבחינה כלכלית מאחר שהחלק שלו במועדון נתמך על ידי איזה איש עסקים מארה"ב (אם אינני טועה מדובר במישהו בשם סולומון). אני מבטיח לך שאם פדרמן היה רוצה להזרים כסף שום דבר לא היה עוצר אותו...
קל מאוד להסביר את זה - הוא התגרש מאשתו (יש לו עכשיו בת זוג צעירה ממנו בהרבה שהיא בכלל אשת קבע בצבא, כך שממנה אין לו ממש כסף).
כל אחד מהיורשים של קרסו קיבל איזה מליארד שקל. אתה רוצה להגיד לי שהוא יצא עם כלום מזה?
MTA2311 כתב:כשמדובר בעשירים בסדר גודל הזה, הכל הולך עם קרנות נאמנות והסכמי ממון. הוא לא קיבל שקל מהגירושים האלה.
ה-5 אחוז של שמעון לא מונעים מפדרמן להשקיע כסף.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:כשמדובר בעשירים בסדר גודל הזה, הכל הולך עם קרנות נאמנות והסכמי ממון. הוא לא קיבל שקל מהגירושים האלה.
ה-5 אחוז של שמעון לא מונעים מפדרמן להשקיע כסף.
הוא היה נשוי לה המון שנים לא? זה היה הרבה לפני שהיא ירשה את הכסף. נראה לי מוזר שהוא לא קיבל כלום, אבל לך תדע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים