דייויד בלאט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייויד בלאט

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ינואר 2013, 23:00

ושחקנים כמו תומאס,מדלי,לוגאן ויוגב כן תואמים את רוח המועדון? ותבוסה ב20 הפרש לחימקי כן תואמת את רוח המועדון?
האוהדים יודעים שהקבוצה לא טובה מספיק, ההנהלה יודעת את זה, המאמן יודע את זה וגם השחקנים יודעים את זה. הראיונות האלה שלו סתם מוציאים אותו פתטי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 ינואר 2013, 23:19

MTA2311 כתב:ושחקנים כמו תומאס,מדלי,לוגאן ויוגב כן תואמים את רוח המועדון? ותבוסה ב20 הפרש לחימקי כן תואמת את רוח המועדון?
האוהדים יודעים שהקבוצה לא טובה מספיק, ההנהלה יודעת את זה, המאמן יודע את זה וגם השחקנים יודעים את זה. הראיונות האלה שלו סתם מוציאים אותו פתטי.

מה אני אגיד לך?
אני מבינה מאיפה אתה בא, אבל אני יכולה להבין למה בלאט לא מסוגל לעמוד מול המצלמה ולהגיד שיש לו חרא קבוצה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 20 ינואר 2013, 07:09

לא רק שבלאט לא יכול לומר כזה דבר , אסור לו להגיד את זה כי זה יכול להוביל לכדור שלג שישפיע גם בקופל ליג .
מאמן חייב תמיד להראות לשחקנים כאילו שהוא עדיין מאמין שאפשר לעשות את זה ולא לוותר .

בלאט עושה טעויות תוך כדי משחקים אבל בסך הכל הכללי הוא מוציא מהסגל הזה קרוב ל-100% . זה שהיכולת הזו נמוכה ממה שהורגלנו עליה זו בעיה של חוסר כישרון בסגל הזה ולא ביכולת של בלאט למצות את היכולת של הסגל הזה .
בלאט הוא לא קוסם .
היום אני מבין שהקבוצה מלפני שנתיים שלפני תחילת העונה היו כאלו שקברו אותה , הייתה בעצם קבוצה שבלאט הוציא ממנה קרוב ל-100% מהפוטנציאל שלה ולא 150% אחוז כמו שחקשבתי אז . פשוט שם ה-100% פוטנציאל גבוהה הרבה יותר ממה שיש לנו היום .
שבוע שעבר ניצחנו את פנר' שעל הנייר יש סגל חזק משלנו בהרבה , והשבוע הובסנו בחימקי , זה מה שהסגל הזה במקסימום שלו מסוגל לעשות , לגנוב מידי פעם ניצחון מול יריבה עדיפה אבל לא לאורך זמן....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 20 ינואר 2013, 08:25

אני גם לא חושב שבלאט צריך להגיד פתוח את מה שהוא חושב בתקשורת (גם אין סכנה שהוא יעשה את זה, כי הוא לא עשה את זה מעולם), אבל מנגד אור צודק
שהאמירות מהסוג שנאמרו, מוציאות אותו מגוחך בעיני האוהדים.

אפשר היה לשנות מעט את האמירה ולהגיד שכולם יעשו הכל כדי שמכבי תעלה - זה היה נשמע יותר טוב ויותר אמין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 20 ינואר 2013, 09:28

jol9 כתב:אני גם לא חושב שבלאט צריך להגיד פתוח את מה שהוא חושב בתקשורת (גם אין סכנה שהוא יעשה את זה, כי הוא לא עשה את זה מעולם), אבל מנגד אור צודק
שהאמירות מהסוג שנאמרו, מוציאות אותו מגוחך בעיני האוהדים.

אפשר היה לשנות מעט את האמירה ולהגיד שכולם יעשו הכל כדי שמכבי תעלה - זה היה נשמע יותר טוב ויותר אמין.

טוב בלאט הוא לא אבשלום קור בעברית והכוונה שלו הייתה ברורה בכל זאת .
אני לא מצפה שיגיד כבר מעכשיו שאין סיכוי כי לא יהיה נעים לאף אחד לראות את נוקיה ריק במשחקים הבאים . הוא חייב לשדר כאילו הוא עדיין מאמין שאפשר לעלות , בטח בשלב די מוקדם של הטופ 16 כשחוץ מההפסד לחימקי , אין אף הפסד שהיפסדנו שנותן באמת יתרון ליריבה .
אפשר לנצח בקאחה ביותר מנוקדה ואפשר לנצח את סיינה בהפרש גבוהה ממה שעשינו שם . גם את פנר' אפשר לנצח גם בחוץ והתוצאה שלהם במשחק האחרון קצת מכניסה לפרופורציות את ניצחון החוץ של סיינה שהוא בעצם לא כזה ניצחון גדול מול קבוצה לא כזאת גדולה מסתבר...

ברור שלא נעלה אבל שהמאמן יגיד כבר עכשיו שאין סויכוי זה מוקדם מידי ומטופש .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 ינואר 2013, 09:43

יותר טיפשי להגיד אחרי תבוסה בחוץ לחימקי שהוא מאמין שנעלה. אפשר גם לא להגיד כלום, לא חייבים לצאת בהצהרות אחרי משחק כזה.
האמירה הזאת שלו מתווספת לאמירות כמו "יש לנו סגל טוב" ו"יש המון כישרון בקבוצה הזאת". אז הוא אולי לא צריך להגיד "יש לנו חרא קבוצה", אבל גם לא צריך לזיין לאוהדים את השכל בתקשורת. יש גם כאלה שמבינים קצת בכדורסל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 20 ינואר 2013, 11:21

נכון.
הגורמים במכבי יודעים שיש מבין אוהדי מכבי, אנשים שמבינים כדורסל, והם צריכים לכבד את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 20 ינואר 2013, 11:32

jol9 כתב:נכון.
הגורמים במכבי יודעים שיש מבין אוהדי מכבי, אנשים שמבינים כדורסל, והם צריכים לכבד את זה.

ובדיוק בגלל זה לא ברור לי הציטוט המגוחך של שמעון מזרחי מהבוקר (באחד העיתונים, לא זוכר איזה) בו הוא טוען שהתבוסה נגרמה בעיקר בגלל אחוזי קליעה נוראיים של מכבי, כאילו שמדובר בדבר חד פעמי בקבוצה עם אחוזי הקליעה משלוש הגרועים בטופ 16 (אשר במשחק הזה קלעה מעל הממוצע שלה בשלושת המשחקים ההקודמים) וכאילו ההגנה היתה מופלאה. בעיניי מדובר בזלזול באינטיליגנציה של האוהדים אבל זה לא חדש אצל מזרחי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 20 ינואר 2013, 13:20

קודי כתב:

ובדיוק בגלל זה לא ברור לי הציטוט המגוחך של שמעון מזרחי מהבוקר (באחד העיתונים, לא זוכר איזה) בו הוא טוען שהתבוסה נגרמה בעיקר בגלל אחוזי קליעה נוראיים של מכבי, כאילו שמדובר בדבר חד פעמי בקבוצה עם אחוזי הקליעה משלוש הגרועים בטופ 16 (אשר במשחק הזה קלעה מעל הממוצע שלה בשלושת המשחקים ההקודמים) וכאילו ההגנה היתה מופלאה. בעיניי מדובר בזלזול באינטיליגנציה של האוהדים אבל זה לא חדש אצל מזרחי.

הגיעה הזמן שנגיד את האמת בנושא הזה . שמעון מיזרחי אשם במצב הקבוצה לא פחות מפדרמן ומבחינה כלכלית הוא דווקא החולייה החלשה בבעלות הקבוצה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 20 ינואר 2013, 13:24

yzafrir כתב:
קודי כתב:

הגיעה הזמן שנגיד את האמת בנושא הזה . שמעון מיזרחי אשם במצב הקבוצה לא פחות מפדרמן ומבחינה כלכלית הוא דווקא החולייה החלשה בבעלות הקבוצה .

לא בטוח בכלל שהוא החוליה החלשה מבחינה כלכלית מאחר שהחלק שלו במועדון נתמך על ידי איזה איש עסקים מארה"ב (אם אינני טועה מדובר במישהו בשם סולומון). אני מבטיח לך שאם פדרמן היה רוצה להזרים כסף שום דבר לא היה עוצר אותו...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 20 ינואר 2013, 13:39

קודי כתב:לא בטוח בכלל שהוא החוליה החלשה מבחינה כלכלית מאחר שהחלק שלו במועדון נתמך על ידי איזה איש עסקים מארה"ב (אם אינני טועה מדובר במישהו בשם סולומון). אני מבטיח לך שאם פדרמן היה רוצה להזרים כסף שום דבר לא היה עוצר אותו...

מישהו פה יכול להסביר לי את הסיפור של שמעון מזרחי? הרי אישתו ירשה את קרסו והוא אמור להיות פי כמה יותר עשיר מפדרמן (ששווה כרגע אפס). למה שמעון צריך אנשים שיעמדו מאחוריו?
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 20 ינואר 2013, 13:41

roy1000 כתב:
קודי כתב:לא בטוח בכלל שהוא החוליה החלשה מבחינה כלכלית מאחר שהחלק שלו במועדון נתמך על ידי איזה איש עסקים מארה"ב (אם אינני טועה מדובר במישהו בשם סולומון). אני מבטיח לך שאם פדרמן היה רוצה להזרים כסף שום דבר לא היה עוצר אותו...

מישהו פה יכול להסביר לי את הסיפור של שמעון מזרחי? הרי אישתו ירשה את קרסו והוא אמור להיות פי כמה יותר עשיר מפדרמן (ששווה כרגע אפס). למה שמעון צריך אנשים שיעמדו מאחוריו?

קל מאוד להסביר את זה - הוא התגרש מאשתו (יש לו עכשיו בת זוג צעירה ממנו בהרבה שהיא בכלל אשת קבע בצבא, כך שממנה אין לו ממש כסף).
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 20 ינואר 2013, 13:41

קודי כתב:
yzafrir כתב:
קודי כתב:

לא בטוח בכלל שהוא החוליה החלשה מבחינה כלכלית מאחר שהחלק שלו במועדון נתמך על ידי איזה איש עסקים מארה"ב (אם אינני טועה מדובר במישהו בשם סולומון). אני מבטיח לך שאם פדרמן היה רוצה להזרים כסף שום דבר לא היה עוצר אותו...

שמעון מחזיק 5.96% , דיויד סלומון 5.96% ופדקס 5.95% . שלושתם נקראים קבוצת ניוקו ספורט . 33.3% של רקאנטי , 33.3 של פדרמן ועוד מה שנותר של חברת מועדון הכדורסל מכבי תל אביב .
אין ספק שהקבוצה של שמעון מיזרחי היא החוליה החלשה גם בגלל שהיא מורכבת מכמה אנשים וגם בגלל שלא מדובר בחברה עשירים ברמות של משפחת רקאנטי או פדרמן (בטח לא שמעון...) .
אם כל אחד מבהעלים רוצה להזרים כסף אז כל שאר הבעלים צריכים להזרים כסף גם כן באותו יחס וכנראה שלא לכולם יש או מוכנים לכך . יכול להיות שפדרמן הוא לא היחיד פשוט אליו כל האש הולכת בגלל שנאת האוהדים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 ינואר 2013, 13:45

roy1000 כתב:

אני שמעתי שהוא נפרד מאשתו וחי היום עם אשה שצעירה ממנו בכ20 שנה...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 20 ינואר 2013, 13:45

קודי כתב:
roy1000 כתב:

קל מאוד להסביר את זה - הוא התגרש מאשתו (יש לו עכשיו בת זוג צעירה ממנו בהרבה שהיא בכלל אשת קבע בצבא, כך שממנה אין לו ממש כסף).

כל אחד מהיורשים של קרסו קיבל איזה מליארד שקל. אתה רוצה להגיד לי שהוא יצא עם כלום מזה?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 20 ינואר 2013, 13:47

yzafrir כתב:שמעון מחזיק 5.96% , דיויד סלומון 5.96% ופדקס 5.95% . שלושתם נקראים קבוצת ניוקו ספורט . 33.3% של רקאנטי , 33.3 של פדרמן ועוד מה שנותר של חברת מועדון הכדורסל מכבי תל אביב .
אין ספק שהקבוצה של שמעון מיזרחי היא החוליה החלשה גם בגלל שהיא מורכבת מכמה אנשים וגם בגלל שלא מדובר בחברה עשירים ברמות של משפחת רקאנטי או פדרמן (בטח לא שמעון...) .
אם כל אחד מבהעלים רוצה להזרים כסף אז כל שאר הבעלים צריכים להזרים כסף גם כן באותו יחס וכנראה שלא לכולם יש או מוכנים לכך . יכול להיות שפדרמן הוא לא היחיד פשוט אליו כל האש הולכת בגלל שנאת האוהדים...

לפדרמן אין 20 אגורות. הוא שרף את כל ההון שלו על פטרוכימיים ואם נשאר משהו, זה יילך בהסדר חוב.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 20 ינואר 2013, 13:50

roy1000 כתב:
קודי כתב:
roy1000 כתב:

כל אחד מהיורשים של קרסו קיבל איזה מליארד שקל. אתה רוצה להגיד לי שהוא יצא עם כלום מזה?

מה הוא בדיוק אמור לקבל? מזונות? אין סיכוי שאחרי שהוא ניהל רומן ונזרק מהבית (אחרי שאשתו קראה במדור רכילות שהוא הסתובב יד ביד עם מישהי לפני משחק של מכבי באיטליה) הוא עוד ירוויח כסף מהנישואים האלה.
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 ינואר 2013, 14:07

כשמדובר בעשירים בסדר גודל הזה, הכל הולך עם קרנות נאמנות והסכמי ממון. הוא לא קיבל שקל מהגירושים האלה.
ה-5 אחוז של שמעון לא מונעים מפדרמן להשקיע כסף.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 20 ינואר 2013, 14:13

MTA2311 כתב:כשמדובר בעשירים בסדר גודל הזה, הכל הולך עם קרנות נאמנות והסכמי ממון. הוא לא קיבל שקל מהגירושים האלה.

הוא היה נשוי לה המון שנים לא? זה היה הרבה לפני שהיא ירשה את הכסף. נראה לי מוזר שהוא לא קיבל כלום, אבל לך תדע.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 ינואר 2013, 14:27

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:כשמדובר בעשירים בסדר גודל הזה, הכל הולך עם קרנות נאמנות והסכמי ממון. הוא לא קיבל שקל מהגירושים האלה.

הוא היה נשוי לה המון שנים לא? זה היה הרבה לפני שהיא ירשה את הכסף. נראה לי מוזר שהוא לא קיבל כלום, אבל לך תדע.

מה שיפה אצלם זה שהכסף אף פעם לא שייך לבן אדם אחד, אלא נמצא בקרנות למינהם בבעלות המשפחה. הם מוגנים מכל הכיוונים.
אני מאמין שגם היה פה הסכם ממון נחמד ליתר ביטחון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים