22 ינואר 2013, 23:12
חנו'ש כתב:באמת תהיתי למה אין סימטריה בקטע הזה, למה יש ימין ויש מרכז - שמאל.
אבל ככה היה המצב....
אולי זה חולק יותר לפי הקטע של מי שתומך ב-2 מדינות וחזרה למו"מ לעומת מי שלא??
22 ינואר 2013, 23:14
jol9 כתב:אני חייב להגיד שאני לא לגמרי מאוכזב מהתוצאות.
1. בניגוד לבחירות הקודמות, שבה ביבי וציפי יכלו להקים באמת ממשלה רחבה מאוד על בסיס חילוני, אבל נכשלו לעשות זאת בגלל אגו ורצון של ציפי לרוטציה.
בתוצאות הללו אין הרבה שאלות. ביבי ויאיר חייבים לשבת באותה ממשלה, מה שייצר בסיס חילוני נרחב בממשלה הבאה.
2. אם הליכוד היה חזק יותר, ולפיד היה חלש יותר, אז היה סיכוי לא מבוטל לממשלה עם החרדים ובנט כשתכלס הם אלה ששולטים בכל מה שנעשה.
זה לא משהו שרוב הציבור היה רוצה. עם לפיד בכוחו הנוכחי, יש סיכוי לא רע שש"ס ויהדות התורה לא יישבו בקואליציה, ובמקומם ייכנסו בנט וציפי לבני,
ושוב - זוהי ממשלה חילונית שאמורה להוביל את הדברים שרובנו רוצים - שוויון בנטל, הקלה על מעמד הביניים, שינוי שיטת המשטר וכו'
3. הכשלון של העבודה אף הוא די משמח. יחימוביץ' לדעתי תפנה מאוד מהר את מקומה בראשות מפלגת העבודה, אחרי ש"זכתה" לקבל פחות מנדטים ממצנע
ומאמיר פרץ
בהינתן מפת המנדטים הנוכחית לפי המדגמים זה אמור להיות משהו כזה:
ליכוד - 31
לפיד - 19
בנט - 12
ציפי - 7
סה"כ 69 חברים בקואליציה. לא הכי רחב שאפשר, אבל עם בסיס משותף לא רע.
22 ינואר 2013, 23:20
Holiday_Armadillo כתב:אנקדוטה מעניינת לבנות שבפורום(שזה בעצם אני והאופטימטריסטית)
ביבי עם 7 נשים ב-31 מנדטים
יאיר עם 8 נשים ב-19 מנדטים
22 ינואר 2013, 23:21
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אנקדוטה מעניינת לבנות שבפורום(שזה בעצם אני והאופטימטריסטית)
וצהבת עם הרבה מאוד משתמשים ורק 2 נשים...
מה זה אומר??
22 ינואר 2013, 23:24
22 ינואר 2013, 23:25
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אנקדוטה מעניינת לבנות שבפורום(שזה בעצם אני והאופטימטריסטית)
מה זה אומר??
22 ינואר 2013, 23:27
חנו'ש כתב:דווקא אני מכירה בנות אוהדות מכבי שיותר כיף לי לדבר איתן מאשר עם גברים מסוימים (בעיקרון זה רק אחותי וחברה שלי....)
ומדלי באמת חתיך
22 ינואר 2013, 23:29
misha כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אנקדוטה מעניינת לבנות שבפורום(שזה בעצם אני והאופטימטריסטית)
מה זה אומר??
יש גם את ליאת (מתAMסרת), שקצת נעלמה לאחרונה.
Holiday_Armadillo כתב:מדלי חתיך..אמא שלי עדיין לא מצליחה להבדיל בינו לבין טל
22 ינואר 2013, 23:39
22 ינואר 2013, 23:39
חנו'ש כתב:באמת תהיתי למה אין סימטריה בקטע הזה, למה יש ימין ויש מרכז - שמאל.
אבל ככה היה המצב....
22 ינואר 2013, 23:40
חנו'ש כתב:ביבי ויאיר לא יכלו לתאם ביניהם את נאומי הניצחון??
22 ינואר 2013, 23:43
jol9 כתב:חנו'ש כתב:באמת תהיתי למה אין סימטריה בקטע הזה, למה יש ימין ויש מרכז - שמאל.
אבל ככה היה המצב....
אני חושב שהנושא המדיני הולך להיות כמו הקישוט על עוגת חתונה - הוא יפה ונראה טוב, אבל לא אוכלים אותו.
כלומר, ידברו על זה כי זה נראה יפה וחשוב, אבל שום קואליציה לא תקום ולא תיפול על הנושא הזה.
בכלל, לדעתי הנושא המדיני הולך להיות על סדר היום, לא לפני משהו כמו שנה - שנה וחצי. זה בערך יהיה הזמן שבו תתחיל ציפי לבני להתמרד ולקרוא קריאות.
עד אז, הכל כולל הכל יתעסקו בתקציב, בשינוי שיטת הממשל, בהסדרת גיוס החרדים ובדיור בר השגה.
אלה הדברים שעליהם הלכו יאיר וליברמן לבחירות. אלה דברים שגם בנט דיבר עליהם לא מעט, וביבי ירצה להתפאר בהישגים האלה לקראת ההמשך.
22 ינואר 2013, 23:44
22 ינואר 2013, 23:47
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:ביבי ויאיר לא יכלו לתאם ביניהם את נאומי הניצחון??
אני מניחה שזה מתואם
יאיר לא רוצה להיות לפני ביבי וביבי לא רוצה להיות לפני יאיר
22 ינואר 2013, 23:52
חנו'ש כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:באמת תהיתי למה אין סימטריה בקטע הזה, למה יש ימין ויש מרכז - שמאל.
אבל ככה היה המצב....
אני חושב שהנושא המדיני הולך להיות כמו הקישוט על עוגת חתונה - הוא יפה ונראה טוב, אבל לא אוכלים אותו.
כלומר, ידברו על זה כי זה נראה יפה וחשוב, אבל שום קואליציה לא תקום ולא תיפול על הנושא הזה.
בכלל, לדעתי הנושא המדיני הולך להיות על סדר היום, לא לפני משהו כמו שנה - שנה וחצי. זה בערך יהיה הזמן שבו תתחיל ציפי לבני להתמרד ולקרוא קריאות.
עד אז, הכל כולל הכל יתעסקו בתקציב, בשינוי שיטת הממשל, בהסדרת גיוס החרדים ובדיור בר השגה.
אלה הדברים שעליהם הלכו יאיר וליברמן לבחירות. אלה דברים שגם בנט דיבר עליהם לא מעט, וביבי ירצה להתפאר בהישגים האלה לקראת ההמשך.
הלוואי....
תאמין לי שלי לפחות, נשבר מהנושא המדיני בטחוני. טחנו אותו כבר מכל עבר....
הנושאים החברתיים כלכליים הרבה יותר חשובים לדעתי ואני הצבעתי אך ורק לפי זה.
22 ינואר 2013, 23:57
Holiday_Armadillo כתב:ועדיין אני מקווה שיהיה שינוי גדול בהתנהלות החוץ של ישראל כי כרגע המצב קטסטרופלי וממש לא מוצא חן בעיניי
23 ינואר 2013, 00:00
23 ינואר 2013, 00:01
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:באמת תהיתי למה אין סימטריה בקטע הזה, למה יש ימין ויש מרכז - שמאל.
אבל ככה היה המצב....
הלוואי....
תאמין לי שלי לפחות, נשבר מהנושא המדיני בטחוני. טחנו אותו כבר מכל עבר....
הנושאים החברתיים כלכליים הרבה יותר חשובים לדעתי ואני הצבעתי אך ורק לפי זה.
ועדיין אני מקווה שיהיה שינוי גדול בהתנהלות החוץ של ישראל כי כרגע המצב קטסטרופלי וממש לא מוצא חן בעיניי
23 ינואר 2013, 00:09
LIAV10 כתב:הוא יודע בכלל אנגלית?
23 ינואר 2013, 00:16