כדורסל ישראלי (חוץ ממכבי): משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי (חוץ ממכבי): משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 יוני 2011, 13:06

מ.כ. הבקעה, הקבוצה השניה שלי (משחקים צמוד לבתי הספר בהם גדלתי) עושה בינתיים כמה החתמות מאד אפורות. את ברנר ודאוול עוד אפשר לקבל אבל יחד עם ניר כהן וגור פורת נראה ששני הזרים הנוספים שיביאו (בנוסף לדילייני, שנראה שאשכנזי בונה עליו- ולאור התצוגות בלאומית ובנהריה כנראה שבצדק) יהיו חייבים להביא את הספארק שחסר בקבוצה הזאת. לא מן הנמנע שנראה יכולות משודרגות מדאוול, אבל קשה לי להאמין שמישהו באמת בנה על זה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2011, 13:09

החציל האצטקי כתב:מ.כ. הבקעה, הקבוצה השניה שלי (משחקים צמוד לבתי הספר בהם גדלתי) עושה בינתיים כמה החתמות מאד אפורות. את ברנר ודאוול עוד אפשר לקבל אבל יחד עם ניר כהן וגור פורת נראה ששני הזרים הנוספים שיביאו (בנוסף לדילייני, שנראה שאשכנזי בונה עליו- ולאור התצוגות בלאומית ובנהריה כנראה שבצדק) יהיו חייבים להביא את הספארק שחסר בקבוצה הזאת. לא מן הנמנע שנראה יכולות משודרגות מדאוול, אבל קשה לי להאמין שמישהו באמת בנה על זה.

אשכנזי הביא יופי של זרים לחיפה וגם המשיך את המסורת בבקעה עם דילייני ובראדפורד..
אפשר לסמוך עליו שיעשה את הסקאוטינג הנכון(תלוי המון גם במשאבים שיינתנו לו)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ביבו » 29 יוני 2011, 13:11

כדיר שוחרר ממכבי הוא בדרך לירושלים.
ביבו

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 29 יוני 2011, 13:13

ולמה י-ם צריכה בדיוק 3 שחקנים באותה עמדה מס' 4 ? אן שכדיר וקוקיה הם סנטרים בגובה 1.98 ? קטש שוב חושב שלא צריך סנטר נורמלי ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2011, 13:14

טיקי חוזר כתב:ולמה י-ם צריכה בדיוק 3 שחקנים באותה עמדה מס' 4 ? אן שכדיר וקוקיה הם סנטרים בגובה 1.98 ? קטש שוב חושב שלא צריך סנטר נורמלי ?

הם כנראה ראו את העומס שהיה למכבי השנה ואמרו ''אהה!! ככה נוכל לשחק כדורסל אטרקטיבי''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 29 יוני 2011, 13:18

רק במכבי בעמדה 4 יש שחקנים "טיפה " יותר מגוונים אחד מהשני - אחד נייד , שני זורק ל3 לא רע בכלל, גובה של שחקן הכי נמוך היה 2.04 ולא 1.98 ..... עדיין היה סנטר אמתי וכו....
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2011, 13:21

טיקי חוזר כתב:רק במכבי בעמדה 4 יש שחקנים "טיפה " יותר מגוונים אחד מהשני - אחד נייד , שני זורק ל3 לא רע בכלל, גובה של שחקן הכי נמוך היה 2.04 ולא 1.98 ..... עדיין היה סנטר אמתי וכו....

אנחנו ליגת גמדים..זה ידוע שחוץ ממכבי לא הרבה קבוצות שואפות להתאים את עצמן לדרך הנכונה לשחק(זאת אומרת שהסנטר לא יהיה 2.00)..
אני יכולה גם להבין אותם קצת(לא הרבה,קצת)..
הם אומרים ''בליגה הזאת אני יכול להסתפק עם סנטר של 2.02,אז אני אביא פורוורד ולא סנטר,כי הרבה יותר קל למצוא כאלה,ואני אקבל גם שחקן יותר מגוון שיכול לקלוע מכל מיני מקומות ולא רק מתחת לסל''..
מעניין באמת למה הכדורסל הישראלי לא זז לשום מקום :rolleyes
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 29 יוני 2011, 13:25

למיטב זכרוני י-ם משתתפת גם ביורוקאפ אז אולי עדיין כדי לא להפסיד לצ'כים כדי לבנות קבוצה יותר נורמלית . כי גימיק שעבד במשחק ספציפי לא עובד לאורך העונה . כדיר עם כל הכבוד קיבל בזמנו גג מהסרטים מאיזה ילד ליטאי בשנה שעברה במשחק מול מכבי . שחקן בגובה של 2 מטר גג יכול להיות פורוורד . צ'רלס ברקלי היה רק אחד .... גם בן וולאס הם לא ....
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2011, 13:29

טיקי חוזר כתב:למיטב זכרוני י-ם משתתפת גם ביורוקאפ אז אולי עדיין כדי לא להפסיד לצ'כים כדי לבנות קבוצה יותר נורמלית . כי גימיק שעבד במשחק ספציפי לא עובד לאורך העונה . כדיר עם כל הכבוד קיבל בזמנו גג מהסרטים מאיזה ילד ליטאי בשנה שעברה במשחק מול מכבי . שחקן בגובה של 2 מטר גג יכול להיות פורוורד . צ'רלס ברקלי היה רק אחד .... גם בן וולאס הם לא ....

כל הקבוצות בארץ שמקבלות כרטיס לאירופה(ובאיזשהו נס לא מוותרות עליו)מתרצות את ההדחה שלהן ב''אנחנו לא רגילים לשחק פעמיים בשבוע''..ככה שהם ידעו שהם הולכים לעוף,והם בונים את הסגל יותר בשביל הליגה מאשר בשביל אירופה..ההפך ממכבי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ביבו » 29 יוני 2011, 13:29

בקיצור הם מתכננים על רנדל או על קוקיה כסנטר.
ד"א-מה קורה עם ידידנו לימונד וגרין האם הוזכר משהו לגביהם?
ביבו

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 29 יוני 2011, 13:31

אבל הכי חשוב זה לבכות ששריון של מכבי שם (זה כבר מזמן ליסנזיה A ) לא ספורטיבית .....
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2011, 13:36

טיקי חוזר כתב:אבל הכי חשוב זה לבכות ששריון של מכבי שם (זה כבר מזמן ליסנזיה A ) לא ספורטיבית .....

שייראו מה קורה בליגה הספרדית ואז ייבכו על שריון..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 29 יוני 2011, 13:40

שיחתימו את גרין ויפתחו סניף של הרשת 5 נגרים
טיקי חוזר

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 יוני 2011, 00:21

העניין הוא שעודד בכלל לא יודע לעבוד עם סנטרים מי יודע מה. כדיר ב4 ורנדל ב5 כבר עבד לו אז הוא ממשיך עם זה. יש מצב לא רע שי-ם בונה על 2 גבוהים ישראלים בכירים כי אחד הרכזים יברח לה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2011, 01:29

רק בעיה שבנגוד לשני גרדים על המדרש בו זמנית לכדיר וקוקיה אין מה לעשות במגרש ביחד , במיוחד לאור חוק החדש שמותר רק 4 זרים בלבד ....
עם כל הכבוד לרנדל שלח נפח אותו מעבר כל פרופןרציה אמתית .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Mta_atic » 30 יוני 2011, 04:31

אבנר קופל שוב מתנהג כמו פיל בחנות חרסינה.

הבוקר במעריב מסופר שקופל פנה לאדריאטית ואיים בתביעה משפטית אם הפיינל פור של האדריאטית יתקיים בארץ.
אני לתומי חשבתי שאחרי שמכבי זרקה לו עצם בהצבעה על השינויים בליגה, הבנאדם יתפכח ויפחית את האגו.

בקיצור, לעזעזל הכדורסל, לעזעזל עידוד התיירות העיקר שהפקטטה אירוע של קופל "יצליח".
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2011, 04:39

את האמת אני עדיין לא מצליח להבין מה קשר בין תחת ומחת ? פיינל פור בת"א של אדריאטת זה סוף אפריל , פיינל פור של של קופליה בסוף מאי . מה בעיה שלו בדיוק ? מכבי במקביל יכולה לתבוע את המנהלת ליגה על אותו סעיף בדיוק - אובדן הכנסות , רק במקרה של מכבי זה יהיה ממש ממשי ... אני במקום מכבי עושה הכל אבל הכל כדי לעזוב את הקרקס הזה ......
טיקי חוזר

הודעהעל ידי עפר » 30 יוני 2011, 05:02

לפי מה שהבנתי הטענה של קופל היא שהפיינל פור של ליגה אדריאטית צריך להיות במדינות האקס יוגוסלביות.
אם זה נכון אז מדוע לא טען קופל את אותו הדבר שהפיינל פור של היורוליג היה בת"א?
חוץ מזה מי קבע שמישהו בכלל יכול להתערב בשיקולי ליגת כדורסל מקצוענית ?
להערכתי קופל יכול להיות מתחרה רציני ליעקוב בוזגלו
עפר

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2011, 05:51

מה קשר לקופל וליגה אדריאטית , מי הוא שיחליט בשבילם איפו לקיים טורניר הזה ? הוא ממן אותו ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2011, 07:49

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/255/ ... =3&cat=620

העיקר פדרמן ומזרחי עזרו לקופל להעביר את ההחלטות המגוחכות שלו במינהלת...

אני מציע שראשי מכבי פשוט לא יאמרו דבר, אבל פשוט יחריבו את הליגה שלו על המגרש. מבחינתי לסיים במקום ה-7-8 ולשחק עם שחקנים צעירים, במיוחד במשחקים "מושכי הקהל ובעלי הרייטינג" נגד ירושלים, גליל וכד'. קופל לא יכול לאיים בשוט של החובה לשחק בהרכב החזק ביותר מאחר שהסגל של מכבי יכלול שחקנים חזקים אבל אי אפשר לומר לבלאט את מי לשתף ואיך לחלק את הדקות בין השחקנים. במצב שיווצר קופל יבין שאף אחד לא רוצה לפרסם את בליגה או לראות אותה והוא יאלץ לרדת מהעץ הגבוה אליו טיפס.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים