המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אני חושב שכדי לייצר התעלות, פדרר יצטרך להגיע למיינד סט שבו נכון לעכשיו בשלב הזה של הקריירה שלו הוא נחות מדיוקוביץ' ונאדאל. זה משהו שכולם יודעים כרגע, אבל אני לא בטוח שהוא מאמין בזה. הדעיכה של פדרר בגלל האיכות העצומה שלו שונה משחקנים אחרים(הוא ממשיך להגיע לרבעי וחצאי גמר של סלאמים, סמפראס לא כל כך הגיע לזה בדימדומים של הקריירה שלו), וזה המינוס שבה. הוא לא חווה משהו שיגרום לו לייצר מוטיבציה מיוחדת. שלא לדבר על זה שאני פשוט לא רואה סרט שהוא לוקח גמר מול נאדאל.
yiffy כתב:אני זוכר משחק לפני חצי שנה שפדרר "אכל" את נדאל על המשטח הקשה של לונדון. זה היה גמר המאסטרס - הגראנד סלאם החמישי אם תרצה (גם מבחינת הניקוד).
אני גם לא חושב שהגמר בפריז היה לא מאוזן למעט המערכה האחרונה. במערכה השלישית פדרר פשוט ניפק נקודות מדהימות אחת אחרי השנייה ולנדאל לא היו תשובות.
אנחנו נצטרך לחכות לפחות עוד שני גראנד סלאמים לפני שניתן יהיה לקבוע בוודאות האם פדרר במורד שכבר לא ניתן לעלות ממנו או עדיין לא. מבחינתי, העובדה שפיזית הוא עדיין נראה מצויין זה סימן טוב, אבל אני לא נביא בעניין הזה.
נ.ב מתוך 8 גמרים, חמש היו על חימר. פדרר מוביל במפגשים הכלליים על דשא 2-1 ואם אני לא טועה יש שיוויון 4-4 על ההארד קורטס.
שחף כתב:מישה, תקרא בין השורות בתגובות של פדרר להפסד:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 14&Lang=he
האיש מדבר על זה שהייתה לו ''שנה לא רעה''. האמת שגם לשחקן בקליבר של אנדי מארי תואר אחד זה לא משהו בכלל. גם לגבי הסיכויים שלו לזכות בתואר נוסף ההתבטאות שלו מאוד זהירה יחסית למישהו שזכה ב-16 תארי גראנד סלאם. שום מילה על כישלון אגב, למרות שהוא עף ברבע הגמר בטורניר האהוב עליו. בשורה התחתונה, האיש פחות רעב.
yiffy כתב:מארי הוא אכן אחד מתוך שני היריבים שפדרר אף פעם לא ישמח לקבל. מול מארי באמת יש לא מעט נקודות בהן פדרר עלול להיות פגיע.
מול נדאל זה הרבה בראש, וגם העובדה שהכדורים הגבוהים של רפא הם קשים עבור מישהו בלי בק-הנד בשתי ידיים כמו פדרר. זו יכולה להיות סיבה לזה שג'וקוביץ' למשל מסתדר מצויין עם רפא השנה. הטופ ספין הגבוה הוא כמו ממתק לבקהנד העוצמתי של נולה.
yiffy כתב:ג'וקוביץ' עלה לגמר בפעם הראשונה בחייו לאחר משחק קשה וניצחון בארבע מערכות על טצונגה.
ראיתי את סוף המערכה השלישית ואת כל המערכה הרביעית. ג'וקוביץ' לא הרשים במיוחד, אבל חשוב לציין שטצונגה היה חזק ועיקש, והקשה על ג'וקוביץ' לבצע ביעילות מהלכים שהוא בד"כ מבצע באופן נקי.
בכל מקרה, חרף ההישג המרשים, התחושה האישית שלי הוא שנולה לא זז טוב על הדשא. הוא מפחד לבצע את אותם שפגאטים שהוא עושה על החימר והאספלט (ככה"נ בצדק) וגם החבטה שלו מרגישה פחות חזקה. אני מאמין שמי שינצח בחצי הגמר השני הוא פייבוריט מולו בגמר.
6 לב צהוב כתב:yiffy כתב:ג'וקוביץ' עלה לגמר בפעם הראשונה בחייו לאחר משחק קשה וניצחון בארבע מערכות על טצונגה.
ראיתי את סוף המערכה השלישית ואת כל המערכה הרביעית. ג'וקוביץ' לא הרשים במיוחד, אבל חשוב לציין שטצונגה היה חזק ועיקש, והקשה על ג'וקוביץ' לבצע ביעילות מהלכים שהוא בד"כ מבצע באופן נקי.
בכל מקרה, חרף ההישג המרשים, התחושה האישית שלי הוא שנולה לא זז טוב על הדשא. הוא מפחד לבצע את אותם שפגאטים שהוא עושה על החימר והאספלט (ככה"נ בצדק) וגם החבטה שלו מרגישה פחות חזקה. אני מאמין שמי שינצח בחצי הגמר השני הוא פייבוריט מולו בגמר.
היה פשוט שואו ענק המשחק הזה .
המקום של טצונגה הוא ללא ספק בעשרייה הראשונה(נדמה לי הוא מקום 13-15 )
בכל מקרה יהיה קרב ענקים בין הסרבי לספרדי
לג'וקוביץ' לדעתי יש יתרון קל בגלל שהשנה הוא הראה לא פעם שהוא יכול לנצח את רפא בנוסף לזה שיש לו רצף מדהים של 46-1 .
yiffy כתב:זה לא מעצבן טילים שהגמר רק ביום שני!!!
ממתי הבריטים אנשים כ"כ דתיים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים