אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

הודעהעל ידי p&p » 29 יוני 2011, 21:10

felix_r כתב:אני חושב שתרומתו של פרקינס לקבוצה מוערכת באופן מוגזם (בעזרתו הנדיבה של עופר שלח, שפימפם את פרקינס בכל שניה במשך כל השנה).

אז בואו נקבל קצת פרופורציות. פרקינס תורם המון בהרבה אספקטים של המשחק, אבל כמו שהוא תורם, הוא גם פוגע בקבוצה בחלק מן האספקטים.

איך הוא פוגע? כי מצד אחד הוא דומיננטי מאוד, אבל מצד שני הוא לא בדיוק רכז והוא גם לא קלע בכלל. למה הוא לא בדיוק רכז? כי קבלת ההחלטות שלו בהתקפה העומדת היא איטית מאוד, ולכן עד שהוא מכניס את הכדור פנימה או מחליט סופסוף להניע את הכדור מסביב, עוברת כבר חצי התקפה, ההגנה מסתדרת, וכל האופציות בהתקפה כבר סגורות.

לאחר שפרקינס נפצע, כולם חשבו שזה הסוף (כי על פי עופר "המפמפם הרשמי של פרקינס" שלח כולם היו בטוחים, שפרקינס הוא השחקן הכי חשוב של מכבי), אבל להפתעת כולם התברר, שזה לא נכון בכלל. עובדה, שפארגו ואיידסון פתאום פרחו ונראו נהדר, מה שלא הצליחו לעשות לפני הפציעה של פרקינס. אפילו פניני נתן את המשחקים הכי טובים שלו ללא פרקינס. והכי חשוב, הקבוצה הצליחה! מה זה אומר? אלמנטרי - פרקינס הוא לא כזה חשוב. כמו שהוא תורם, הוא גם פוגע, ומונע משחקנים מוכשרים אחרים לתרום יותר.

ועוד משהו, שרציתי להגיד לכל אלה, שחושבים שפרקינס בריא הוא שחקן של מיליון דולר:
רבותי וגבירותי, בכל הקבוצות הגדולות לא יושבים אנשים טיפשים. כולם מבינים כדורסל לא פחות טוב מאיתנו, סביר להניח שאפילו יותר, כי זו העבודה שלהם. למרות זאת, אף אחד לא סס להחתים את פרקינס בקייץ שעבר, כשהיה אפשר להחתים אותו בכסף קטן. אף אחד! משום מה אנשים לא מייחסים חשיבות לעובדה הזאת, וחושבים שכולם באירופה מטומטמים. אני אגלה לכם סוד: אף מנהל/מאמן לא אוהב להשקיע בשחקן שאין לו עמדה ברורה במגרש. ופרקינס הוא כזה. גם בלו הוא שחקן ללא עמדה ברורה. ובדיוק בגלל זה בלו לא מקבל הרבה כסף למרות שהוא אחד מקלעי השלשות הכי טובים באירופה. זה לא ממש עוזר לו לקבל חוזה גבוה.

אז תפסיקו לדרוש מהנהלת מכבי לתת לפרקינס הפצוע 800 אלף. גם כשהוא בריא, אני לא בטוח ב 100% שהוא שווה את זה.

ואו כמות כזאת של שטויות לא קראתי הרבה זמן, בוא נתחיל מזה שפרקינס היה שחקן ההגנה הכי טוב ביורוליג והשאיר את כולם הרבה מאחוריו, הוא מנהיג אמיתי,ואם אתה לא זוכר היו הרבה משחקים שהוא החזיק את מכבי לבד על הגב, הוא שיפר המון את הקליעה וזה דבר שתמיד אפשר להשתפר בו(תראה את דריק רוז וג'ייסון קיד) ניהול המשחק שלו הפך להיות אחראי וטוב הוא פשוט שחקן שלא רואים כל יום.
זה שאתה מקשקש על שהקבוצות הגדולות שלא רצו אותו בכסף קטן אחרי העונה הראשונה במכבי זה פשוט שטויות כי בעונה הראשונה כבר מהתחלה יועד לו תפקיד קטן(המחליף של וישנייבסקי)והוא לא יכל להנהיג עם האגו הגדול שהיה באותו עונה ולא הראה מה הוא באמת שווה.
במהלך עונתו השניה במכבי אפילו ברצלונה "אחת מהקבוצות הגדולות שאתה מדבר עליהן" רצתה להחתים אותו אז אני הולך לפי מה שאתה אומר ומניח שהם מבינים משהו אחד או שניים לגבי כדורסל.
אני חושב שזו בושה שחלק מהפורום רושם הודעות רבות נגד פרקינס ,הבנאדם פשוט פנומן,זה לגיטימי שהשחקן שהנהיג את הקבוצה דורש כסף אז אל תנסו להמעיט מהתרומה האדירה שלו בגלל שהוא לא רוצה לחתום בסכום כזה או אחר.
p&p

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2011, 21:57

p&p כתב:
felix_r כתב:אני חושב שתרומתו של פרקינס לקבוצה מוערכת באופן מוגזם (בעזרתו הנדיבה של עופר שלח, שפימפם את פרקינס בכל שניה במשך כל השנה).

אז בואו נקבל קצת פרופורציות. פרקינס תורם המון בהרבה אספקטים של המשחק, אבל כמו שהוא תורם, הוא גם פוגע בקבוצה בחלק מן האספקטים.

איך הוא פוגע? כי מצד אחד הוא דומיננטי מאוד, אבל מצד שני הוא לא בדיוק רכז והוא גם לא קלע בכלל. למה הוא לא בדיוק רכז? כי קבלת ההחלטות שלו בהתקפה העומדת היא איטית מאוד, ולכן עד שהוא מכניס את הכדור פנימה או מחליט סופסוף להניע את הכדור מסביב, עוברת כבר חצי התקפה, ההגנה מסתדרת, וכל האופציות בהתקפה כבר סגורות.

לאחר שפרקינס נפצע, כולם חשבו שזה הסוף (כי על פי עופר "המפמפם הרשמי של פרקינס" שלח כולם היו בטוחים, שפרקינס הוא השחקן הכי חשוב של מכבי), אבל להפתעת כולם התברר, שזה לא נכון בכלל. עובדה, שפארגו ואיידסון פתאום פרחו ונראו נהדר, מה שלא הצליחו לעשות לפני הפציעה של פרקינס. אפילו פניני נתן את המשחקים הכי טובים שלו ללא פרקינס. והכי חשוב, הקבוצה הצליחה! מה זה אומר? אלמנטרי - פרקינס הוא לא כזה חשוב. כמו שהוא תורם, הוא גם פוגע, ומונע משחקנים מוכשרים אחרים לתרום יותר.

רבותי וגבירותי, בכל הקבוצות הגדולות לא יושבים אנשים טיפשים. כולם מבינים כדורסל לא פחות טוב מאיתנו, סביר להניח שאפילו יותר, כי זו העבודה שלהם. למרות זאת, אף אחד לא סס להחתים את פרקינס בקייץ שעבר, כשהיה אפשר להחתים אותו בכסף קטן. אף אחד! משום מה אנשים לא מייחסים חשיבות לעובדה הזאת, וחושבים שכולם באירופה מטומטמים. אני אגלה לכם סוד: אף מנהל/מאמן לא אוהב להשקיע בשחקן שאין לו עמדה ברורה במגרש. ופרקינס הוא כזה. גם בלו הוא שחקן ללא עמדה ברורה. ובדיוק בגלל זה בלו לא מקבל הרבה כסף למרות שהוא אחד מקלעי השלשות הכי טובים באירופה. זה לא ממש עוזר לו לקבל חוזה גבוה.

אז תפסיקו לדרוש מהנהלת מכבי לתת לפרקינס הפצוע 800 אלף. גם כשהוא בריא, אני לא בטוח ב 100% שהוא שווה את זה.

ואו כמות כזאת של שטויות לא קראתי הרבה זמן, בוא נתחיל מזה שפרקינס היה שחקן ההגנה הכי טוב ביורוליג והשאיר את כולם הרבה מאחוריו, הוא מנהיג אמיתי,ואם אתה לא זוכר היו הרבה משחקים שהוא החזיק את מכבי לבד על הגב, הוא שיפר המון את הקליעה וזה דבר שתמיד אפשר להשתפר בו(תראה את דריק רוז וג'ייסון קיד) ניהול המשחק שלו הפך להיות אחראי וטוב הוא פשוט שחקן שלא רואים כל יום.
זה שאתה מקשקש על שהקבוצות הגדולות שלא רצו אותו בכסף קטן אחרי העונה הראשונה במכבי זה פשוט שטויות כי בעונה הראשונה כבר מהתחלה יועד לו תפקיד קטן(המחליף של וישנייבסקי)והוא לא יכל להנהיג עם האגו הגדול שהיה באותו עונה ולא הראה מה הוא באמת שווה.
במהלך עונתו השניה במכבי אפילו ברצלונה "אחת מהקבוצות הגדולות שאתה מדבר עליהן" רצתה להחתים אותו אז אני הולך לפי מה שאתה אומר ומניח שהם מבינים משהו אחד או שניים לגבי כדורסל.
אני חושב שזו בושה שחלק מהפורום רושם הודעות רבות נגד פרקינס ,הבנאדם פשוט פנומן,זה לגיטימי שהשחקן שהנהיג את הקבוצה דורש כסף אז אל תנסו להמעיט מהתרומה האדירה שלו בגלל שהוא לא רוצה לחתום בסכום כזה או אחר.

קודם כל, אתה מדבר לא יפה.
זה שאתה לא מדבר יפה, עדיין לא מוכיח, שאתה צודק, ילדון.

חוץ מזה, אני ציינתי עובדות, כמו:
הצלחת הקבוצה ללא פרקינס, פריחת כל שחקני הקו הקידמי ללא פרקינס, אי רצון של קבוצות גדולות להחתים את פרקינס בכסף קטן.
אלו עובדות, ושום דמגוגיה לא תעזור להפריח אותן.

ואילו אתה ציינת בעיקר את ההרגשה האישית שלך, ולא הבאת שום עובדה שתתמוך בדברים שלך.

אני לא ארחיב על מה שאני חושב על האיזכור של ג'ייסון קיד ודריק רוז באותו המשפט עם פרקינס, כי זה פשוט פתטי.

מציע לך:
א) ללמוד לדבר בצורה מנומסת אם ברצונך להמשיך לדבר פה עם אנשים.
ב) ללמוד לבסס את הטענות שלך בעובדות, ולא רק בהרגשתך האישית. זה יעזור לך בחיים.
ג) גם ללמוד קצת כדורסל לא יזיק לפני שאתה כותב טקסט יותר ארוך מ-10 מילים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי p&p » 29 יוני 2011, 22:29

אני לא בא לריב פה עם אף אחד ואני מצטער אם ההודעה שלי פגעה בך , אתה צודק שרוב הדברים באים מהרגשה אישית מפני שזה די מפריע לי ששחקן שהיה אהוד כל כך ושתרם כל כך הרבה פתאום נהפך לשנוא ואחד שמתחילים להמעיט בערכו.
ואם להתייחס למה שרשמת , אני חושב שהאמירה שאף קבוצה לא רצתה את פרקינס זאת דמגוגיה כי איזה קבוצה תרצה שחקן אחרי עונה אחת שבא כמחליף וגם לפי מה שפירטתי,השאלה שלי היא כזאת, למה לא הזכרת את הקבוצות שהתענינו בו במהלך העונה השניה שלו במכבי?
עוד משהו הזכרתי את ג'ייסון קיד ודריק רוז במטרה להראות שאפשר להשתפר בקליעה,בשום צורה לא השוותי אותם לפרקינס.
הצעת לי המון דברים, לך אציע דבר אחד אל תזלזל באנשים שמבקרים אותך וגם לא בשחקני כדורסל בכזאת קלות.
p&p

הודעהעל ידי מקובי » 29 יוני 2011, 22:36

אני אוהב את פרקינס, והייתי שמח אם הוא היה נשאר.

אבל מכבי לא צריכה להשתגע עם החוזה שלו (כרגע הוא סוג של חתול בשק) ואין סיכוי לתת לו אופציית יציאה בסוף העונה.

לפי הפרסומים מכבי הציעה לו חוזה קטן השנה וחוזה משודרג בשנה הבאה אם הוא חוזר לעצמו (ואופציית יציאה לקבוצה אם לא) אני חושב שזה החוזה הכי הוגן לכל הצדדים. אם הוא חושב אחרת אז שילך לחפש לו קבוצה אחרת.
מקובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2011, 22:44

מקובי כתב:אבל מכבי לא צריכה להשתגע עם החוזה שלו (כרגע הוא סוג של חתול בשק) ואין סיכוי לתת לו אופציית יציאה בסוף העונה.

אם מישהו רואה המפץ הגדול,הדרך הכי טובה לתאר כרגע את פרקינס היא כ''החתול של שרדינגר''..

שים חתול בתוך קופסה עם בקבוק רעל שיכול להישבר בכל רגע ולהרוג את החתול.
כל עוד אתה לא פותח את הקופסה אתה לא יודע אם הרעל השתחרר והאם החתול מת או חי. ככה שכל עוד לא פתחת את הקופסה,החתול גם חי וגם מת.

כרגע אף אחד לא יודע איך פרקינס יחזור,ככה שכרגע הוא גם שחקן גמור וגם שחקן שחזר לעצמו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 29 יוני 2011, 23:36

p&p כתב:

פרקינס שחקן ההגנה הטוב ביורוליג? ממש לא, שחקן הגנה טוב ואפילו מצוין, אבל לא הכי טוב ביורוליג, בפירוש
שיפר את הקליעה? הוא קלע 25% מה3 ו65% מהקוו, זה לא אחוזים של גארד טופ יורוליג, עם כל הכבוד
ניהול המשחק שלו ממש לא טוב, וטעון שיפור אם הוא רוצה להגיע למועדונים הגדולים והעשירים. הוא פשוט לא מנהל משחק, הוא חייב עוד שחקן כמו אידסון או פארגו לידו, כי לבד הוא מתקשה
ברסה רצו אותו? מי אמר לך? גלדסטון הקשקשן? אם בארסה או כל מועדון אחר היו רוצים אותו בקיץ, הם היו לוקחים אותו, ועובדה שהוא נשאר במכבי עם שכר נמוך
בשורה התחתונה, פרקינס הוא שחקן שנלחם ונותן הכל, אבל מה שקבוצה מחפשת בגארד, זה קליעה, יכולת לייצר מצבים לעצמו ולאחרים, וניהול משחק, ואת זה עם כל הכבוד, לפרקינס אין. הוא שחקן הגנה מצוין, וריבאונדר מצוין ביחס לעמדה שלו, אבל אין לו את כל החבילה שקבוצות מחפשות בגארד (עם כל הכבוד, ריבאונד זה רק אקסטרה לרכז), והוא ממש לא שווה את הסכומים שמדברים כאן. בלי הפציעה, הוא שחקן של 700-800 אלף, יש כאלה שטוענים שהוא שווה את זה עם הפציעה, זה כנראה מה שהוא דורש, ומכבי לא מוכנה לשלם, ובצדק.
asafb96

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2011, 01:42

עם היד על הלב אהבתי יותר את המשחק של מכבי בלי פרקינס , הרבה יותר זורם , הרבה יותר ניצול מצבים לקלעים בעמדה 3-4 . שימו לב לסטיסטיקה - כל השנה דיברו ובצדק שחוסר קלעי בעמדה 2 , פרקינב נפצע , הוא גרד ואז אחוזים ל3 היו צריכות לרדת אבל קרה הפוך לגמרה :
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יוני 2011, 02:47

אם רק היה אפשר לראות שוב את הפורום הישן , הרבה כובעים היו נאכלים פה.....
אני בדעה של מקובי , פרקינס שחקן חשוב אבל בגלל מצבו כרגע הוא צריך להכנס לפרורפוציה ולהבין שהסכומים שהוא דורש מוגזמים ביותר...לדעתי ככל שנתקדם בעונת המלפפונים הוא גם יבין את ה וישאר פה .
אבל בכל מקרה חייבים להחתים עוד שחקן במקומו לעונה הזאת....

לגבי קווין , אחד השחקנים הכי אובררייטד פה בפורום ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

Re: כדורסל ישראלי (חוץ ממכבי): משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי עפר » 30 יוני 2011, 04:00

הכסף של כדיר צריך ללכת לישראלי בכיר- נניח אוחיון , שחקן ישראלי לגיטימי
במקרה הזה ביורוליג יתלבשו 7 הזרים + בלו,פניני,אליהו,שאייר,בורשטיין
ובמצב הזה אפשר להמתין להלפרין ל1.1.12
בליגת קופל אוחיון יוכל לשחק ללא בעיות עקב חוק 4 הזרים.
בארדיאטית זה לא משנה
ביורוליג בכל מקרה ההכרעות של העונה מתחילות בפברואר.
את הכסף שיתפנה מהלפרין (הרי לא ישלמו לו עונה שלמה) אפשר לצרף לכסף המתוכנן להביא קומבו איכותי
אפילו אפשר לקוות לתיאודושיץ.
עפר

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2011, 04:19

למה שהלפרין יסכים לשחק חצי עונה בקבוצה אחד וחצי שני במכבי ? אם הוא יצטרף זה יהיה מתחילת העונה עד סופה . מכבי צריכה הלפרין או גרד ישראלי אחר ועוד קומבו גרד אחד טוב . לא צריך עוד .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2011, 04:36

כל אלו שאומרים שמכבי נראתה יותר טוב בלי פרקינס, קחו בחשבון שביורוליג מכבי שיחקה בלי פרקינס רק משחק וחצי נגד קאחה, משחק נגד ריאל ומשחק נגד פאו. משחק וחצי טוב נגד קאחה לא מעיד על כך שהקבוצה נראתה טוב יותר ללא פרקינס, אלא רק שהתרומה ההתקפית של כל שחקן, בחיפויו על פרקינס, הייתה 110 אחוז, ואולי גם שקאחה לא הייתה ערוכה מספיק לסגנון המשחק שהשתנה ללא פרקינס. ריאל היא פיקציה כי היא קבוצה פח. ונגד פאו ראינו לראשונה כמה פרקינס באמת היה חסר. הוא אולי השחקן היחיד שיכול היה למזער או למחוק את הנזקים שדיאמנטידיס עשה לנו. גם הליגה המקומית היא פיקציה ולכן לא אתייחס להיעדרותו של פרקינס בעניין זה. אתם אומרים שמבחינה התקפית מכבי נראתה טוב יותר, ברור שהיא נראתה טוב יותר אם פארגו, אידסון, פניני ובלו היו יותר דקות על הפרקט, אבל היה חסר לה עוגן הגנתי, מנהיג בדמותו של פרקינס, וזה הכי בא לידי ביטוי במשחק נגד פאו. דבר נוסף שאני יכול להעיד לטובתו של פרקינס, שבדיוק כמו פארגו, החל מאמצע העונה גם הקליעה שלו השתפרה. להגיד שהוא רק הזיק לקבוצה זו שטות מוחלטת. מצד שני, אני מסכים שהוא יותר ממגזים בדרישות השכר שלו. שייתן לצוות הרפואי המסור של מכבי לשקם אותו, שיירד בדרישות השכר העונה, ואם ישוקם בעונה הבאה שכרו ישודרג. הצעה יותר טובה הוא לא יקבל העונה מאף קבוצה, ואם תימצא קבוצה כזאת היא פראיירית גדולה. אם לא מתאים לו- הוא מוזמן להזמין טיסה לאלסקה. אני חושב שהוא ראוי והוא שחקן סופר חשוב לקבוצה, אבל יש גבול לכל תעלול, ומכבי תוכל למצוא תחליף ראוי.
er79

הודעהעל ידי עפר » 30 יוני 2011, 05:04

טיקי חוזר כתב:למה שהלפרין יסכים לשחק חצי עונה בקבוצה אחד וחצי שני במכבי ? אם הוא יצטרף זה יהיה מתחילת העונה עד סופה . מכבי צריכה הלפרין או גרד ישראלי אחר ועוד קומבו גרד אחד טוב . לא צריך עוד .

בכל מקרה צריך עוד גארד.
לשחק ב 3 ליגות זה שוחק עד מאוד והעמוס עלול להביא פציעות.
במקרה של שחרור כדיר התפנה כסף וצריך לשם אותו על עוד גארד ישראלי וזאת בנוסף להלפרין או גארד אחר
עפר

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2011, 05:45

מכבי לא תשלם את המס על הלפרין גם כאשר עכסף התפנה .... למה לתת מתנה של מיליון ש"ח לשלטונות המס על השחקן ששיחק עבור אולי ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי where is the love? » 30 יוני 2011, 05:54

העניין הוא שאנחנו לא יודעים מתי תתקבל החלטה לגבי פרקינס והלפרין....בינתיים עד אז כנראה שלא יחתום פה בימבו
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Chen » 30 יוני 2011, 06:20

yzafrir כתב:אם רק היה אפשר לראות שוב את הפורום הישן , הרבה כובעים היו נאכלים פה.....
אני בדעה של מקובי , פרקינס שחקן חשוב אבל בגלל מצבו כרגע הוא צריך להכנס לפרורפוציה ולהבין שהסכומים שהוא דורש מוגזמים ביותר...לדעתי ככל שנתקדם בעונת המלפפונים הוא גם יבין את ה וישאר פה .
אבל בכל מקרה חייבים להחתים עוד שחקן במקומו לעונה הזאת....

לגבי קווין , אחד השחקנים הכי אובררייטד פה בפורום ....

אתה דיי צודק אבל הבעיה היא שלא ידוע מה קורה איתו ונראה שהקבוצה ויתרה עליו ועל המשא או מתן איתו שהם שמעו מה הוא ביקש,גם שחקנים אחרים ביקשו סכומים שמכבי לא הייתה מוכנה לשלם להם והם השיגו פשרה בסוף..
ובכללי זה מרגיש לי דיי מגעיל לוותר מהר על שחקן כי הוא סיים חוזה והוא פצוע. נראה לי שאם הוא לא היה פצוע מכבי היו מתאמצים להשאיר אותו לפחות כמו שהם התאמצו עם פארגו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יוני 2011, 06:37

חן , מה הכוונה להתאמץ כמו שהתאמצו להשאיר את פארגו ? לשלם לו את אותם סכומים ??
אני אומר שהמגמה צריכה להיות שמשאירים אותו אבל כמובן לא בכל תנאי .
העונה לפחות הוא צריך לקבל שכר נמוך (כמו בעונה הראשונה שלו בקבוצה ) ואם יחזור לעצמו בצורה מלאה אז עונה הבאה צריכה להיות אופציה חד צדדית של מכבי אבל בשכר גבוהה יותר אפילו ממה שהרוויח העונה . כך שלשתי עונות ההפסד הכספי של פרקינס יהיה קטן יחסית ומכבי עדיין תזכה לשרותו במחיר זול יחסית .

לגבי זה שהקבוצה שיחקה יותר טוב בלעדיו ופארגו השתחר ושיחק יותר טוב שכפרקינס לא היה ?
פארגו התעלה כבר בשלב הטופ 16 לצד פרקינס שגם כן היה מצויין בשלב הזה .
אפילו בשלב ההצלבה פרקינס היה מצוין עד שנפצע וכך גם פארגו שהמשיך ביכולת עד הסוף...לא סתם הדביקו להם את הכינוי התאומים ....הם אף פעם לא הפריעו אחד לשני . גם המדד שלהם בסוף העונה היה דומה עם יתרון לפרקינס
ללא פרקינס , הסגנון של הקבוצה מבחינת ההגנה יהיה שונה לגמרי ואני בספק אם יצליחו לשמר את אלמנט הלחץ שעשו בעונה האחרונה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Chen » 30 יוני 2011, 06:40

yzafrir כתב:חן , מה הכוונה להתאמץ כמו שהתאמצו להשאיר את פארגו ? לשלם לו את אותם סכומים ??
אני אומר שהמגמה צריכה להיות שמשאירים אותו אבל כמובן לא בכל תנאי .
העונה לפחות הוא צריך לקבל שכר נמוך (כמו בעונה הראשונה שלו בקבוצה ) ואם יחזור לעצמו בצורה מלאה אז עונה הבאה צריכה להיות אופציה חד צדדית של מכבי אבל בשכר גבוהה יותר אפילו ממה שהרוויח העונה . כך שלשתי עונות ההפסד הכספי של פרקינס יהיה קטן יחסית ומכבי עדיין תזכה לשרותו במחיר זול יחסית .

לגבי זה שהקבוצה שיחקה יותר טוב בלעדיו ופארגו השתחר ושיחק יותר טוב שכפרקינס לא היה ?
פארגו התעלה כבר בשלב הטופ 16 לצד פרקינס שגם כן היה מצויין בשלב הזה .
אפילו בשלב ההצלבה פרקינס היה מצוין עד שנפצע וכך גם פארגו שהמשיך ביכולת עד הסוף...לא סתם הדביקו להם את הכינוי התאומים ....הם אף פעם לא הפריעו אחד לשני .
ללא פרקינס , הסגנון של הקבוצה מבחינת ההגנה יהיה שונה לגמרי ואני בספק אם יצליחו לשמר את אלמנט הלחץ שעשו בעונה האחרונה .

להתאמץ הכוונה שלא ירדו ממנו כל כך מהר,שינסו להציע לו עוד דברים ושינסו למצוא דרך להגיע להסכם סביר שיכבד את השחקן ואת הקבוצה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יוני 2011, 06:48

אני מניח שמכבי מתעכבת לגביו מהסיבה שדי ברור שאין לו ביקוש כרגע וככל שהזמן יעבור הוא יעכל את המצב ויחתום . אני לא חושב שמכבי ירדו ממנו עדיין אבל חבל להם כרגע להשקיע זמן בנושא של פרקינס (שגם ככה לא יהיהפאקטור בחלק גדול של העונה ), מאשר להתעסק בסגירת הסגל לעונה .... כשייסיימו להחתים את הסגל הפעיל לעונה אז יתעסקו בנושא שלו , אבל אין ספק שעוד לא נאמרה המילה האחרונה בנושא הזה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Chen » 30 יוני 2011, 06:52

yzafrir כתב:אבל אין ספק שעוד לא נאמרה המילה האחרונה בנושא הזה...

אני מקווה מאוד שאתה צודק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי where is the love? » 30 יוני 2011, 08:20

אתה דיי צודק אבל הבעיה היא שלא ידוע מה קורה איתו ונראה שהקבוצה ויתרה עליו ועל המשא או מתן איתו שהם שמעו מה הוא ביקש,גם שחקנים אחרים ביקשו סכומים שמכבי לא הייתה מוכנה לשלם להם והם השיגו פשרה בסוף..
ובכללי זה מרגיש לי דיי מגעיל לוותר מהר על שחקן כי הוא סיים חוזה והוא פצוע. נראה לי שאם הוא לא היה פצוע מכבי היו מתאמצים להשאיר אותו לפחות כמו שהם התאמצו עם פארגו.[/quote]

חן, בדיוק זה מה שאני רציתי להגיד.
יש מו"מ עם כל שחקנים מוזר שדווקא לפרקינס מתייחסים כאילו הוא חוצפן, לשחן הזה יש לב, ואני כל כך מקווה שיחזור לשחק במכבי, נכון שפרקינס רוצה כסף, אבל לדעתי עושים לו עוול שמדברים עליו כחוצפן.
גם ככה אין שחקן להביא לעמדה, שישאירו אותו ודי....
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים