אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

הודעהעל ידי asafb96 » 30 יוני 2011, 09:49

חן, בדיוק זה מה שאני רציתי להגיד.
יש מו"מ עם כל שחקנים מוזר שדווקא לפרקינס מתייחסים כאילו הוא חוצפן, לשחן הזה יש לב, ואני כל כך מקווה שיחזור לשחק במכבי, נכון שפרקינס רוצה כסף, אבל לדעתי עושים לו עוול שמדברים עליו כחוצפן.
גם ככה אין שחקן להביא לעמדה, שישאירו אותו ודי....

למה רק אליו מתייחסים כחוצפן? כי הוא פצוע ודורש סכומים שרק אולי היה מקבל אם היה בריא
ברור לכולם, וגם לפרקינס, שאם הוא לא היה נפצע, הוא היה עוזב את מכבי לכסף הגדול. עכשיו, שאין לו ביקוש, הוא רוצה להישאר במכבי, בסכומים מטרופים יחסית לשחקן שיהיה חצי עונה פצעוה, ולא ברור איך יחזור
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 יוני 2011, 09:59

פליקס צודק לחלוטין.
הנקודה היא שהוא אומר דברים שהם כנראה לא כל-כך פופלריים; איך מישהו יכול לבקר שחקן כה לוחמני ומסור שהאוהדים והפרשנים כ"כ אוהבים?

אז נכון, בתחילת העונה פרקינס היה שחקן משמעותי מאוד והיה חתום על כמה נצחונות, אבל ככל שהוענה התקדמה, התלות בפרקינס ירדה ומכבי נראתה בכלל לא רע. אפילו ההגנה לא נפגעה בהרבה וההתקפה השתדרגה בכמה דרגות.
אחת הסיבות לכך שמכבי היתה תלויה בפרקינס בתחילת העונה, היתה העובדה שמכבי פשוט עוד לא היתה מחוברת; פארגו היה חסר בטחון, הנדריקס לא מצא את עצמו, פניני התקשה להכנס לעניינים ובלו לא פגע.
כאשר הזמן חלף והפאזל התחבר, כל שחקן מצא את מקומו והתלות בפרקינס הלכה וירדה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 30 יוני 2011, 10:05

חביב אורנג'ד כתב:פליקס צודק לחלוטין.
הנקודה היא שהוא אומר דברים שהם כנראה לא כל-כך פופלריים; איך מישהו יכול לבקר שחקן כה לוחמני ומסור שהאוהדים והפרשנים כ"כ אוהבים?

אז נכון, בתחילת העונה פרקינס היה שחקן משמעותי מאוד והיה חתום על כמה נצחונות, אבל ככל שהוענה התקדמה, התלות בפרקינס ירדה ומכבי נראתה בכלל לא רע. אפילו ההגנה לא נפגעה בהרבה וההתקפה השתדרגה בכמה דרגות.
אחת הסיבות לכך שמכבי היתה תלויה בפרקינס בתחילת העונה, היתה העובדה שמכבי פשוט עוד לא היתה מחוברת; פארגו היה חסר בטחון, הנדריקס לא מצא את עצמו, פניני התקשה להכנס לעניינים ובלו לא פגע.
כאשר הזמן חלף והפאזל התחבר, כל שחקן מצא את מקומו והתלות בפרקינס הלכה וירדה.

נכון מאוד. מה גם שמבחינת כדרוסל, הוא לא איזה עילוי גדול, בהתקפה הוא ממש לא משהו. הוא שחקן שנלחם ומביא הגנה טובה, אבל לא מעבר
הדבר היחיד שיכאב אם יעזוב, זה שהוא שחקן עם לב גדול שמביא לחימה בלתי מתפשרת, וספק אם מכבי ימצאו שחקן כזה
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 30 יוני 2011, 11:38

http://sports.walla.co.il/?w=/151/1836647

סופו סיכם לעוד עונה עם אופציה לעונה נוספת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי refael » 30 יוני 2011, 11:45

Chen כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/1836647

סופו סיכם לעוד עונה עם אופציה לעונה נוספת.

הוא סיכם לעונה הקרובה מה שמקנה אופציה שהוא ישאר גם אחריה לפי הסיכום בין הקבוצה לשחקן
תמונה
refael

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יוני 2011, 11:52

שתי שאלות עולות לי מהכתבה הזאת:
מי מהם יכול לממש את האופציה?
האם יכול להיות שסופו יישאר במכבי לאחר העונה הזאת?(למרות שאני חושב שהוא מעדיף לשחק ביוון)אולי זה בגלל המשבר של אולימפיאקוס כי נראה לי שאם הוא לא ישחק ביוון הוא כנראה יישאר פה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 30 יוני 2011, 11:55

אוקיי, אני מבין שרבים נטפלו לפרקינס וחושבים שהוא חוצפן, אבל להגיד שהוא רק שחקן עם לב בהגנה , זה פשוט לא נכון....

כמו שמישהו אמר פה חבל שהרשמים של הפורום ההוא כבר אינם, הייתם יכולים לראות כמה מפרגנים לפרקינס, אבל יש כאן זכרון קצר...

ואני כבר מפחד לכתוב משהו על פרקינס, שלא יהיה עלי עליהום
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יוני 2011, 12:01

ג'ון שאייר יגיע השבת לארץ
זה ממש מוקדם,לא?(אפילו לבדיקות)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי עפר » 30 יוני 2011, 12:07

rc4991 כתב:ג'ון שאייר יגיע השבת לארץ
זה ממש מוקדם,לא?(אפילו לבדיקות)

בדיקות רפואיות והגשת בקשה אזרחות ע"פ חוק השבות
עפר

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 יוני 2011, 12:25

where is the love? כתב:אוקיי, אני מבין שרבים נטפלו לפרקינס וחושבים שהוא חוצפן, אבל להגיד שהוא רק שחקן עם לב בהגנה , זה פשוט לא נכון....

כמו שמישהו אמר פה חבל שהרשמים של הפורום ההוא כבר אינם, הייתם יכולים לראות כמה מפרגנים לפרקינס, אבל יש כאן זכרון קצר...

ואני כבר מפחד לכתוב משהו על פרקינס, שלא יהיה עלי עליהום

אני לא יודע מי אילו הרבים שחושבים שהוא חוצפן.
רוב הביקורת כאן גם בכלל לא מופנת כלפיו, אלא על התאמתו למכבי והשפעתו עליה.
אני חושב שגם רוב האנשים ציינו כאן שפרקינס כן היה שחקן חשוב למכבי (בעיקר בתחילת העונה), רק שהחשיבות שיוחסה לו היתה מוגמזת.
לדעתי, הביקורת הזאת היא נכונה וזה ממש לא חשוב מה היה רשום בפורום הישן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 30 יוני 2011, 12:37

מה שמעניין בכתבה זה האופציה לעונה נוספת. אני מקווה שסופו ישאר במכבי גם אחריה, אין מאמן שיעבוד איתו כמו דייויד בלאט.
שחף

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2011, 12:44

אז בסופו של דבר מכבי גם פתחה חוזה לסופו והוסיפה לפי מה שידוע לי עוד 100 אלף דולר נטו לשכר שלו ואופציה לעוד עונה . יצא מרווח מכל הצדים , שיחק , הגיע לשיא הכושר בקריירה וגם קיבל שכר בלי בעיות ובזמן בנגוד לחברים שלו באולי ....
נו ננהל דיון האם הוא מסוגל לשחק יותר מ15 דק' ולא לצאת ב5 עבירות ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי קובי » 30 יוני 2011, 12:51

חבר'ה, בבקשה - הפסיקו להתקמצן על פתיחת אשכולות בפורום... אשכול המלפפונים זה לא בור של כל הנושאים שאפשר לדבר עליהם.

למה יש פה פורום ?!

ממשיכים מפה בבקשה:
viewtopic.php?f=2&t=346
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי itay92 » 30 יוני 2011, 13:17

קובי כתב:חבר'ה, בבקשה - הפסיקו להתקמצן על פתיחת אשכולות בפורום... אשכול המלפפונים זה לא בור של כל הנושאים שאפשר לדבר עליהם.

למה יש פה פורום ?!

ממשיכים מפה בבקשה:
viewtopic.php?f=2&t=346

מאז ששמואל בצבא אין מי שיפתח דיונים על כל ידיעה
itay92

הודעהעל ידי misha » 30 יוני 2011, 17:19

החציל האצטקי כתב:לגבי כריס קווין. אייסי לואו וגוראן דראגיץ': השלישי הוא היחיד שמעניין ברשימה. שחקן נפלא. קווין שחקן בינוני להחריד, לא צריך לפאר את שמו ועם כל הכבוד לא ראיתי שהוא שיחק דקה באירופה כדי להוכיח שהוא טוב מפרקינס. לואו שחקן שחזו לו גדולות ונצורות אבל לא מימש דבר. שניהם קונוסים בהגנה והמחליף המתבקש לדורון, בהתחשב ברכש עד כה (יותם ושייר הבינוניים ומטה באספקט הזה של המשחק), חייב להיות קנון הגנתי. שני אלה לא כאלה, לדראגיץ' יש חוזה, אז אין על מה לדבר. כשזה מגיע לשמועות כל אחד יכול להפריח נוד ויכתבו על זה.

+1 :thumbup
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Chen » 01 יולי 2011, 10:41

טיקי חוזר כתב:לפרגו יש עוד 7 ימים בדיוק להציג חוזה חתום . עד ל1/7.

פארגו איתנו סופית?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 יולי 2011, 12:42

er79 כתב:כל אלו שאומרים שמכבי נראתה יותר טוב בלי פרקינס, קחו בחשבון שביורוליג מכבי שיחקה בלי פרקינס רק משחק וחצי נגד קאחה, משחק נגד ריאל ומשחק נגד פאו. משחק וחצי טוב נגד קאחה לא מעיד על כך שהקבוצה נראתה טוב יותר ללא פרקינס, אלא רק שהתרומה ההתקפית של כל שחקן, בחיפויו על פרקינס, הייתה 110 אחוז, ואולי גם שקאחה לא הייתה ערוכה מספיק לסגנון המשחק שהשתנה ללא פרקינס. ריאל היא פיקציה כי היא קבוצה פח. ונגד פאו ראינו לראשונה כמה פרקינס באמת היה חסר. הוא אולי השחקן היחיד שיכול היה למזער או למחוק את הנזקים שדיאמנטידיס עשה לנו. גם הליגה המקומית היא פיקציה ולכן לא אתייחס להיעדרותו של פרקינס בעניין זה. אתם אומרים שמבחינה התקפית מכבי נראתה טוב יותר, ברור שהיא נראתה טוב יותר אם פארגו, אידסון, פניני ובלו היו יותר דקות על הפרקט, אבל היה חסר לה עוגן הגנתי, מנהיג בדמותו של פרקינס, וזה הכי בא לידי ביטוי במשחק נגד פאו. דבר נוסף שאני יכול להעיד לטובתו של פרקינס, שבדיוק כמו פארגו, החל מאמצע העונה גם הקליעה שלו השתפרה. .

מה שאתה כותב כאן, פשוט לא נכון ברמה העובדתית.
מכבי נראתה פשוט מצויין ללא פריקנס לאורך כל התקופה בה הוא היה חסר וזאת לא היתה תקופה קצרה.
אדרבא, בניגוד לשנים עברו, מכבי לא גילתה שום חולשה או נפילת מתח לאחר הדחתה מהיורוליג והמשיכה לדרוס קבוצות בליגה בקלי קלות.
רק בעונה שעברה, עם פרקינס, מכבי כמעט ולא העפילה לפיינל-פור הישראלי.
איך שלא מסתכלים על זה, הצטיירה כאן תמונה שפרקינס הוא השחקן החשוב ביותר במכבי ולמכי יש תלות יוצאת דופן בו. עצם העובדה שמכבי המשיכה לראות טוב (ואולי אפילו טוב מאוד) בלעדיו, די מפריכה את כל הטיעונים הללו.

לגבי הגמר נגד פאו, אני בספק גדול כמה פרקינס היה מועיל.
פרקינס לא הראה שהוא מסוגל להתמודד עם הגארדים הגדולים של היבשת, ושחקנים כמו נבארו ולוגן (בחלק מהמשחקים) לא התקשו יותר מדי מולו ואני בספק כמה הוא יכול למזער את נזקיו של דיאמנטידיס. בכלל, הבעיה ההגנתית של מכבי לא היתה דיאמנטידיס, אלא דוקא באטיסט.
אישית, אני בכלל חושב שהבעיה במשחק מול פאו היתה התקפית. פאו הראתה הגנה קשחוה מאוד ולמכבי היה קשה לייצר מצבים. אני לא רואה איך פרקינס היה מועיל בתחום הזה, בטח לא ע"ח פניני.

גם ההשואה ביו פארגו לפרקינס בנושא הקליעה היא פשוט לא נכונה.
פארגו תמיד היה קלעי טוב, הוא פשוט פת חאת העונה לא טוב ולקח לו זמן לייצב את היד.
פרקינס לא היה ולא יהיה קלעי. זה שהיה איזה שיפור מזערי ביכולת הקליעה שלו, לא מעיד על שום דבר.

ועוד הערה לסיום, אני לא חושב שויטוריה וריאל הן קבוצות פח.
כולם פה מהללים את הליגה הספרדית, אבל לא יודעים לפרגן כאשר מכבי מפרקת קבוצות ספרדיות בכירות.
אם מכבי יכלה להביס קבוצות כאלו ועוד בלי פרקינס, כנראה שמכבי היא בכל-זאת קבוצה חזקה שלא תלויה רק בשחקן אחד.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 01 יולי 2011, 12:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mta_atic » 01 יולי 2011, 12:47

מוזר עד כמה שזה ישמע,
שמועה שרצה מדברת על כך שפישר בדרך החוצה מריאל מדריד, כאשר המועמדות לקלוט אותו הם
באיירן מינכן, ז'לגיריס קובנה או מכבי תל אביב
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2011, 12:49

Mta_atic כתב:מוזר עד כמה שזה ישמע,
שמועה שרצה מדברת על כך שפישר בדרך החוצה מריאל מדריד, כאשר המועמדות לקלוט אותו הם
באיירן מינכן, ז'לגיריס קובנה או מכבי תל אביב

לא רואה שום מצב שזה יקרה(גם לא רוצה שזה יקרה)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 יולי 2011, 12:59

ילך לבאיירן
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Cobra, felix_r, Google [Bot], Shay_uzan, yon1, גל גל, עידן ו־27 אורחים