LIAV10 כתב:ראיתם איזה מלך לברון עם זריקת 75,000$ ?
איזה סירטון אדיר..העלה לי חיוך על הפנים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:ראיתם איזה מלך לברון עם זריקת 75,000$ ?
misha כתב:איזה עונת נאחס מסריחה. כשלא הולך אז ממש לא הולך. בטח יחמיץ גם את תחילת העונה הבאה.
roy1000 כתב:misha כתב:איזה עונת נאחס מסריחה. כשלא הולך אז ממש לא הולך. בטח יחמיץ גם את תחילת העונה הבאה.
יש עוד 8 חודשים עד תחילת העונה הבאה, ככה שהוא אמור להיות מוכן. היו שמועות שאיינג' מחפש להבעיר אותו בטרייד, אבל זה עכשיו ירד מהפרק. בכלל לא בטוח שהסלטיקס יהיו פחות טובים בלעדיו כי הוא שיחק יותר בשביל עצמו בעונה הזו.
misha כתב:קליפרס בלי פול אז זה די מתקזז (פירס - מלך, ניצח את המשחק עם שלשה גדולה), מג'יק וקינגס בבית זאת לא חוכמה. בינתיים חלק מהשחקנים מתעלים אבל את החיסורים נרגיש בהמשך, כמה משחקים בעונה הרגילה לא ישנו את התמונה הגדולה לפה או לשם.
לא רק רונדו, גם סאלינג'ר גמר את העונה, אז אני מעדיף כבר שיפרקו את החבילה אם תהיה הזדמנות מתאימה. הפסד בסיבוב הראשון ממלא לא כזה תענוג גדול..
roy1000 כתב:misha כתב:קליפרס בלי פול אז זה די מתקזז (פירס - מלך, ניצח את המשחק עם שלשה גדולה), מג'יק וקינגס בבית זאת לא חוכמה. בינתיים חלק מהשחקנים מתעלים אבל את החיסורים נרגיש בהמשך, כמה משחקים בעונה הרגילה לא ישנו את התמונה הגדולה לפה או לשם.
לא רק רונדו, גם סאלינג'ר גמר את העונה, אז אני מעדיף כבר שיפרקו את החבילה אם תהיה הזדמנות מתאימה. הפסד בסיבוב הראשון ממלא לא כזה תענוג גדול..
יש דיבורים על טרייד של גארנט לקליפרס תמורת בלדסו ובאטלר. הבנתי שאיינג' שם את פירס בשוק, אבל אף אחד לא התעניין. אין לסלטיקס שום נכס משמעותי כרגע פרט לרונדו ואותו יהיה אפשר להעביר בטרייד רק בעונה הבאה.
misha כתב:לפני שבוע היו גם שמועות של פירס לקליפרס.. דווקא את פירס יהיה די קל להעביר בגלל החוזה שלו אם איינג' ירצה. השנה הוא מרוויח 16 מיליון אבל רק 4 מובטחים בעונה הבאה, ככה שלקבוצות שמתמודדות על אליפות זה משתלם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan ו־20 אורחים