felix_r כתב:קטע גדול מאליפות רוסיה, שיוכיח לכם, שיש עוד שחקנים טיפשים בעולם, ולא כולם חתמו העונה במכבי
![]()

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:קטע גדול מאליפות רוסיה, שיוכיח לכם, שיש עוד שחקנים טיפשים בעולם, ולא כולם חתמו העונה במכבי
![]()
rc4991 כתב:felix_r כתב:קטע גדול מאליפות רוסיה, שיוכיח לכם, שיש עוד שחקנים טיפשים בעולם, ולא כולם חתמו העונה במכבי
![]()
MTA2311 כתב:אני בטוח שצפריר יהיה מוכן להחליף את המועדדות שלנו ב10 מוסלמיות עם בורקה מטייבה בשביל שיחתום כאן.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:אני בטוח שצפריר יהיה מוכן להחליף את המועדדות שלנו ב10 מוסלמיות עם בורקה מטייבה בשביל שיחתום כאן.
ואני ההפך: מוכן לתת לליטא 1000 ערביות על מנת שהמעודדות של ז'לגיריס ירקדו כאן
MTA2311 כתב:אני בטוח שצפריר יהיה מוכן להחליף את המועדדות שלנו ב10 מוסלמיות עם בורקה מטייבה בשביל שיחתום כאן.
rc4991 כתב:פיק טוען שאולימפיאקוס מחפש רכז ומעוניינת בכריס קווין ובחברנו פארגו
http://www.sportando.net/eng/europe/gre ... pargo.html
אם הם יכולים להחתים אותו אין סיבה שאנחנו לא נעשה את זה,אם לא בשביל השנה אז בשביל השנים הבאות(ובבקשה תחסכו בדיחות ציניות על הסיפור איתו)
אין ספק שהוא שחקן על ולדעתי אחד הגארדים הטובים באירופה,אם מכבי תשכיל לנצל את המצב ולחרוג מהתקציב השנה(פחחח כאילו באמת חרגנו ממנו השנה)בשביל השנים הבאות היא תצא גדולה
מקובי כתב:rc4991 כתב:פיק טוען שאולימפיאקוס מחפש רכז ומעוניינת בכריס קווין ובחברנו פארגו
http://www.sportando.net/eng/europe/gre ... pargo.html
אם הם יכולים להחתים אותו אין סיבה שאנחנו לא נעשה את זה,אם לא בשביל השנה אז בשביל השנים הבאות(ובבקשה תחסכו בדיחות ציניות על הסיפור איתו)
אין ספק שהוא שחקן על ולדעתי אחד הגארדים הטובים באירופה,אם מכבי תשכיל לנצל את המצב ולחרוג מהתקציב השנה(פחחח כאילו באמת חרגנו ממנו השנה)בשביל השנים הבאות היא תצא גדולה
לא ריאלי.
החתמת זר העונה זה אומר שהוא יוכל לשחק רק 7 משחקים בשלב השני ביורוליג ולאחר מכן הוא מסיים את העונה כי בליגה הוא לא יוכל לשחק.
כך שזה חסר סיכוי לדעתי.
misha כתב:
יהיה שמח בשבוע הבא.
misha כתב:
יהיה שמח בשבוע הבא.
jol9 כתב:misha כתב:
יהיה שמח בשבוע הבא.
תלוי למי...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים