על ידי אדם » 05 פברואר 2013, 11:01
אני בחר ליתערב והגיב
אני כנראה גם לא אזכה לתגובה אבל בכל זאת.
מי שאומר וטוען שליאור יכול לשחק בכל קבוצה באירופה ושהוא יחסר למכבי עקב הפציעה ,או שהוא הזוי או עיוור או חי בסרט,יש פה נטיה להיות עיוורים בקשר לשחקנים מסוימים דוגמת ליאור והלפרין,אלה שחקנים שאם לא השמות להם לא משחקים במכבי בכלל,איך אפשר להגיד שליאור יחסר ותותח והכי טוב בקבוצה?מה הוא תורם בכל אספקט של המשחק??????.אלוהים ישמור,אני לא מדבר על יכולת,אלא על הבנת המשחק ,לשחקן הזה אין מושג איך לעמוד בהגנה ובמגרש בכלל ולקרוא תמשחק בצורה נכונה.
השחקן הזה ה4 בין הטובים באירופה,ראה שבוע אחרי שבוע איך שחקני 4 לא מוכרים מקבוצות פחות טובות וברמתנו עושים לו בית ספר,איך אפשר להגיד שהוא ה4 בין הטובים,והשחקן הכי טוב במכבי?מה אתם עיוורים"?אתם לא רואים,הוא לא מוביל אותנו לשום מקום ,לא יעיל,ולא הביא אותנו ללכלום גם לא בתור משלים,עובדהה.
נגד קבוצות חלשות יש הרבה שחקנים שיהיו טובים,למרות שליאור גם נגד בינוניות אם חקנים גבוהים נעלם,ובמיוחד במשחקים הגדולים והרצינים,אז על מה מדברים פה בכלל????השחקן לא מסוגל כלום
אי אפשר להיתעלם מסטטיסטיקה של 4 שנים
אלה עובדות
,גם נגד ירושלים במשחק קובע הוא נעלם,מכבי לא תרגיש בחסרונו ,והלוואי שהיו משחררים אותו,ואפילו שמדלי פח,אני מעדיף אותו ולא תבחור הזה,לא לדבר בכלל שנתנו ללוזר חסר כריזמה חסר מנהיגות יכולת
ווינריות ,להיות קפטן
אבל הקהל שותק כולם מקבלים בהבנה,הרי קפטן זה תפקיד מרכזי ,לא כל אחד יכול להיות וזה תפקיד חשוב,תאמינו לי שקפטן אחר במשחקים מסוימים,יכול לתרום ואני לא מדבר על נקודות אלא שיחות מנהיגות ביטחון,לא ראיתי אותו עושה כלום במשחק משחק בתור קפטן,
בטח שנראה עדר ללא רועה.
אני באמת ובמים
לא מבין מה אתם רואים שכולם לא רואים אצל הבחור הזה,
במקרה הטוב שחקן בינוני מינוס,בזבוז כסף,הכי מצחיק זה לראות קבוצות שלמות משחקות תתרגילים להם כדי להגיע אליו,ולראות איך שחקני יריבה מעיפים אותו דורכים עליו חודרים דרכו,והוא עומד מקופל כמו ילדה שזרקו לה כדור ומפחדת כי זה חזק,עצוב אבל זאת האמת זה מצולם.
באמת מקווה שתצאו מהעיורון ותראו במה מדובר ,זה לא שחקן כדורסל לגיטימי שתורם וניתן להיתווכח לגביו,במקרה הזה אין מה לדבר,רואים בשטח.
מילא להיתווכח על שחקן כמו היקמן,או אלן אנדרסון,או סמית או אידסון,ולהגיד שחקנים טובים יודעים לשחק,וכל אחד זכותו להגיד מתאים לקבוצה לא מתאים,אפשר יותר טוב או לא,אבל אין שאלה על יכולת,אבל במקרה אליהו ,כל זר בינוני שיקבל תכמות דקות שלו,כןן כןן אפילו מדלי יתנו תפוקה.
כל 4 אפילו מבשיקטאש נראה שחקן ליד אליהו