06 פברואר 2013, 10:31
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:לא רק שליאור לא זה שמפריע להביא זרים איכותיים (או לפחות בסכום גדול) , את הזר הכי יקר מכבי הביאה בעמדה שלו . זה שהוא נכשל פה זה כבר סיפור אחר...
אני בכלל חושב שאין קשר בין תקציב השחקנים הזרים לישראלים ולמרות שזה יוצא מאותו תקציב , בשביל להשאיר פה ישראלי איכותי ההנהלה תביא כסף מהבית , ולא קח בשביל שחקן זר...
זו גם הסיבה שפדרמן מסוגל להביא גימיק כמו כספי לשנה הבאה בסכום מטורף (דרך תורם חיצוני או מכיסו) וזה רק בשם הצביון הישראלי (שאני בטוח שיעלה שוב בקיץ...)
אין לך שום יכולת לקבוע את זה בכזאת ודאות.
יש תקציב שחקנים מסויים, וליאור לוקח חלק גדול ממנו.
ולפני שנתיים שהיתה קבוצה טובה וזרים טובים וחלקם כמו סופו ואיידסון לא היו כל כך זולים (בנוסף למאצבאן שהגיע באמצע העונה בעלות גבוהה), אז העלות של אליהו לא הפריעה לזרים??
06 פברואר 2013, 11:01
06 פברואר 2013, 11:54
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:לא רק שליאור לא זה שמפריע להביא זרים איכותיים (או לפחות בסכום גדול) , את הזר הכי יקר מכבי הביאה בעמדה שלו . זה שהוא נכשל פה זה כבר סיפור אחר...
אני בכלל חושב שאין קשר בין תקציב השחקנים הזרים לישראלים ולמרות שזה יוצא מאותו תקציב , בשביל להשאיר פה ישראלי איכותי ההנהלה תביא כסף מהבית , ולא קח בשביל שחקן זר...
זו גם הסיבה שפדרמן מסוגל להביא גימיק כמו כספי לשנה הבאה בסכום מטורף (דרך תורם חיצוני או מכיסו) וזה רק בשם הצביון הישראלי (שאני בטוח שיעלה שוב בקיץ...)
אין לך שום יכולת לקבוע את זה בכזאת ודאות.
יש תקציב שחקנים מסויים, וליאור לוקח חלק גדול ממנו.
06 פברואר 2013, 12:00
06 פברואר 2013, 12:03
06 פברואר 2013, 14:29
MTA2311 כתב:אתה מדבר איתי על עובדות, ואז זורק קונספירציות על קפיצים יותר מוכחים וגאנרים אחרים?
העובדה היא(בפעם ה1000), שליאור הוא השחקן הכי יקר בקבוצה, והתפוקה שלו ממש לא בהתאם לכך. למה מיליון ברוטו על 7 זרים, ולא על זר אחד? לא מספיק זר אחד ברמה גבוהה שלא נמצא פה כי ליאור מרוויח רבע מתקציב השחקנים?
אז יכול להיות שאם ליאור לא היה פה, ההנהלה הייתה ממשיכה באותו קו, אבל זה הניחוש, ולא מה שאני אומר.
06 פברואר 2013, 18:03
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אתה מדבר איתי על עובדות, ואז זורק קונספירציות על קפיצים יותר מוכחים וגאנרים אחרים?
העובדה היא(בפעם ה1000), שליאור הוא השחקן הכי יקר בקבוצה, והתפוקה של.מממש לא בהתאם לכך. למה מיליון ברוטו על 7 זרים, ולא על זר אחד? לא מספיק זר אחד ברמה גבוהה שלא נמצא פה כי ליאור מרוויח רבע מתקציב השחקנים?
אז יכול להיות שאם ליאור לא היה פה, ההנהלה הייתה ממשיכה באותו קו, אבל זה הניחוש, ולא מה שאני אומר.
העובדות הן שבמכבי יש 7 זרים שכולם בעלות בינונית ומטה. אליהו אחד לא היה משנה את הקונספט הזה - וזה לא ניחוש אלא חשבון כמו
שהראתי לך בהודעה הקודמת.
אתה טוען שעדיף היה להחזיק את כדיר בקבוצה ולתת למדלי לפתוח בחמישייה אם במקום היקמן היה לנו כאן איזשהו גארד טוב יותר כמו גורדון שהיה מועמד...
אני לא בטוח שאתה צודק, אבל על זה עוד אפשר להתווכח.
האם קבוצה עם גורדון במקום היקמן וכדיר במקום אליהו היתה טובה יותר מהקבוצה הנוכחית? די בטוח שלא.
06 פברואר 2013, 18:10
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אתה מדבר איתי על עובדות, ואז זורק קונספירציות על קפיצים יותר מוכחים וגאנרים אחרים?
העובדה היא(בפעם ה1000), שליאור הוא השחקן הכי יקר בקבוצה, והתפוקה של.מממש לא בהתאם לכך. למה מיליון ברוטו על 7 זרים, ולא על זר אחד? לא מספיק זר אחד ברמה גבוהה שלא נמצא פה כי ליאור מרוויח רבע מתקציב השחקנים?
העובדות הן שבמכבי יש 7 זרים שכולם בעלות בינונית ומטה. אליהו אחד לא היה משנה את הקונספט הזה - וזה לא ניחוש אלא חשבון כמו
שהראתי לך בהודעה הקודמת.
אתה טוען שעדיף היה להחזיק את כדיר בקבוצה ולתת למדלי לפתוח בחמישייה אם במקום היקמן היה לנו כאן איזשהו גארד טוב יותר כמו גורדון שהיה מועמד...
אני לא בטוח שאתה צודק, אבל על זה עוד אפשר להתווכח.
האם קבוצה עם גורדון במקום היקמן וכדיר במקום אליהו היתה טובה יותר מהקבוצה הנוכחית? די בטוח שלא.
זה חשבון שלך אולי. תסתכל כמה כסף הוציאו על זרים בעונת פיני האחרונה(שבה ליאור לא היה). אז הקבוצה באמת לא הצליחה, אבל תקציב השחקנים היה גדול בהרבה. אני קודם כל טוען, שליאור לא יילך לאף מקום כל כך מהר, גם אם יקצצו לו במשכורת.ואם הוא כן יילך יהיו לנו מיליון וחצי ברוטו להשקיע בשחקן מחליף, כשבעודף משתמשים לחיזוק שאר העמדות.
06 פברואר 2013, 18:34
06 פברואר 2013, 21:01
MTA2311 כתב:אם ההבדל היחיד בין התקופות, הוא שאז היה מאמן שיכל לגרום להנהלה להביא שחקנים יקרים, והיום אין כזה אז אולי המצב עם בלאט יותר בעייתי ממה שחשבתי.
לדעתי לא צריך יותר מ-4 ישראלים בקבוצה. לנדסברג זול וחתום פה לעוד כמה שנים, יוגב הוא עובדה מוגמרת והשניים האחרים יכולים להיות ליאור בפחות כסף+יותם/נעימי, או יותם/נעימי וגבוה ישראלי אחר, שמבחינתי יכול להיות רותבארט שנראה לא רע בכלל. זה ישאיר מספיק כסף בשביל להביא 4 אחר, ועוד לחזק עמדה אחת.
אני לא מאשים את המשכורת של ליאור בקמצנות של ההנהלה, אבל גם זה משפיע.
כמובן שמבחינתי מה שיותר חשוב, הוא העיקרון. השחקן הכי יקר בקבוצה, אמור להיות גם הכי טוב בקבוצה, או לפחות להיות שחקן שמגיע למאני טיים.
06 פברואר 2013, 23:06
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אם ההבדל היחיד בין התקופות, הוא שאז היה מאמן שיכל לגרום להנהלה להביא שחקנים יקרים, והיום אין כזה אז אולי המצב עם בלאט יותר בעייתי ממה שחשבתי.
לדעתי לא צריך יותר מ-4 ישראלים בקבוצה. לנדסברג זול וחתום פה לעוד כמה שנים, יוגב הוא עובדה מוגמרת והשניים האחרים יכולים להיות ליאור בפחות כסף+יותם/נעימי, או יותם/נעימי וגבוה ישראלי אחר, שמבחינתי יכול להיות רותבארט שנראה לא רע בכלל. זה ישאיר מספיק כסף בשביל להביא 4 אחר, ועוד לחזק עמדה אחת.
אני לא מאשים את המשכורת של ליאור בקמצנות של ההנהלה, אבל גם זה משפיע.
כמובן שמבחינתי מה שיותר חשוב, הוא העיקרון. השחקן הכי יקר בקבוצה, אמור להיות גם הכי טוב בקבוצה, או לפחות להיות שחקן שמגיע למאני טיים.
השורה התחתונה שלך היא נכונה באופן מסויים.
תראה, אני גם חושב שליאור לא ממצה את כל הפוטנציאל שלו, ושיש בו הרבה יותר ממה שהוא מראה בשנתיים-שלוש האחרונות.
אבל אי אפשר לתלות בו כל כך הרבה האשמות, כאילו מדובר באיזה קיינר-מדלי.
בסופו של דבר מדובר בשחקן כשרוני שמשחק בשביל הקבוצה, מחפש למסור ולהכניס אחרים למשחק, ונותן מעצמו הרבה מאוד.
אני מזכיר לך שליאור היה השחקן היחיד שמסר לגבוהים באופן עקבי. לידו שרמדיני ותומאס נראו כמו שחקני כדורסל, וג'יימס נותן עונת קריירה.
אצלי התלונה היחידה לליאור היא על ההגנה והריבאונד שלא לוקחים צעד קדימה, למרות שנראה שהוא מנסה.
07 פברואר 2013, 06:14
07 פברואר 2013, 10:09
MTA2311 כתב:נוצ'יוני ונאכבר הם פורוורדים רק כשצריך למצוא שחקנים שלוקחים פחות ריבאונדים מליאור אולי.
אנדרסן לוקח 3.6 ריבאונדים ב19 דקות, וליאור לוקח 3.6 ריבאונדים ב21 דקות.
הוא בהחלט אחד הגרועים.
נוצ'יוני ונאכבר הם פורוורדים
אנדרסן לוקח 3.6 ריבאונדים ב19 דקות, וליאור לוקח 3.6 ריבאונדים ב21 דקות.
07 פברואר 2013, 10:19
07 פברואר 2013, 10:27
MTA2311 כתב:תקרא את כל המשפט הראשון, אל תצטט רק מה שנוח לך.
07 פברואר 2013, 10:32
07 פברואר 2013, 10:53
MTA2311 כתב:הם 3, וליאור 4.
07 פברואר 2013, 11:26
07 פברואר 2013, 14:46
MTA2311 כתב:מצטער לאכזב אותך, אבל גם פניני שיחק 4 בעונת פיני האחרונה. זה הופך אותו ל4?
נאכבר הוא 3 שמשחק בעמדה הזאת ברוב הקריירה שלו.
אם אתה רוצה להשוות בין ליאור, לבין 3 שמשחק כ4 אז סבבה. רק תציין את זה.
07 פברואר 2013, 15:15