07 פברואר 2013, 15:25
MTA2311 כתב:אין לך מושג מהחיים שלך. מסתבר שלא ראית משחקים שלו משנים קודמות, כי כל מי שמכיר את נאכבר, יודע שהוא 3, שבגלל הגובה שלו יכול לשחק גם כ4. זה היה ככה לאורך כל הקריירה שלו, ואתה מוזמן לראות משחקים שלו משנים קודמות( יש לך הרבה זמן פנוי, אתה עובד מהבית).
הדוגמה של פניני מדוייקת, והיא משקפת בדיוק את המצב המדובר. Sf שמשחק כpf מטעמים שונים.
07 פברואר 2013, 15:27
07 פברואר 2013, 15:32
jol9 כתב:עזבו את נאכבר רגע. עובדתית ליאור לא ריבאונדר מספיק טוב לגובה שלו וליכולת שכן יש לו לקחת ריבאונדים.
בעצם ליאור הוא השחקן שהכי טוב שייקח ריבאונד כי הוא חושב מהר, וגם יודע לצאת למתפרצות.
נראה לי שכולנו היינו מעדיפים, אם היה עושה את זה יותר, גם אם יש כמה שחקנים פחות טובים ממנו בתחום הזה ביורוליג.
07 פברואר 2013, 15:52
07 פברואר 2013, 16:11
MTA2311 כתב:פליקס יש לך הבנת הנקרא של ילד בן 10. הויכוח הוא לא על איפה הוא משחק השנה, אלא על מה העמדה הטבעית שלו.
שוב אתה מוכיח שהדוגמה שלי על פניני היא מדוייקת, כי גם הוא שיחק כל עונה ההיא 4.
אז כמו שאמרת, מצופה מבן אדם לבדוק לפני שהוא מתווכח, אז תעשה לעצמך טובה ותבדוק איפ. הוא שיחק רוב הקריירה.
07 פברואר 2013, 16:30
07 פברואר 2013, 17:21
MTA2311 כתב:לא בנבא. בשאר השנים שלו באירופה.
כמה דקות פניני שיחק באותה עונה? כמדומני זה היה קצת יותר מ5 דקות.
מי שבוחר להתווכח על משהו לא חשוב זה אתה. נתת דוגמאות לשחקנים שלוקחים פחות ריבאונדים מליאור, ולא מעט מהן היו לא רלוונטיות.
נאכבר לא 4, גם אם הוא משחק ככזה השנה.
07 פברואר 2013, 17:35
07 פברואר 2013, 17:53
MTA2311 כתב:בפילזן הוא שיחק רוב הזמן 3. הוא לא שיחק הרבה אמנם, אבל רוב הזמן הוא שיחק 3. יכול להיות שזה מה שאמרת, אבל זאת לא חוכמה להשוות שחקן שמשחק לא בעמדה הטבעית שלו, לליאור, גם אם הוא משחק בה כל העונה.
פניני שיחק 4 באופן קבוע. הוא היה המחליף היחיד של בלו, כשלאזמה ופישר חולקים את עמדה 5. כמעט ולא היה מצב שבו לאזמה ופישר שיחקו ביחד. אז נכון, הוא לא היה בדיוק שחקן מוביל, אבל הוא מהווה דוגמה לשחקן ששיחק לא בעמדה שלו לאורך עונה שלמה.
4 הוא התפקיד של נאכבר העונה. כמובן שהוא שיחק גם 4 בשנים קודמות( אין מה לעשות, הוא 2.06), אבל העמדה הטבעית שלו היא 3, התכונות שלו הן תכונות של 3 וזאת העמדה שהוא שיחק בה רוב הקריירה( גם כשהוא היה מועמד למכבי קיץ שעבר, זה היה בתור מחליף לאידסון).
ברור לי ששחקנים עוברים בין העמדות, בהתאם להשקפות של מאמנים, או מתוך אילוצים שונים, ולכן נתתי את פניני כדוגמה, ואפשר גם לתת את בלו ששיחק גם כ3 לא מעט זמן( בקבוצות אחרות בעיקר). מבחינתי נאכבר הוא 3, וככזה צריך לשפוט אותו. אתה רוצה להגיד שליאור ריבאונדר יותר טוב ממנו? סבבה. אם לשם אנחנו שואפים אז מצבו מצויין.
07 פברואר 2013, 18:19
07 פברואר 2013, 19:05
MTA2311 כתב:איך הוא שיחק 4 כששיחקו שם לפניו לורנס רוברטס וגונלום? גם ברוסיה עונה קודמת הוא שיחק בעיקר 3, וככה גם אצל דייויד בלאט( לא סגור על זה )
אני זוכר מצויין את העונה ההיא(לצערי). לאזמה בקושי שיחק 4, ופניני היה המחליף היחידי של בלו לאורך כל העונה( ובצורה יותר בולטת אחרי השחרור של לאמפה כמובן).
עזוב נו, ללא ספק מדובר בשחקן שיכול לשחק בשתי העמדות. השנה הוא משחק 4, בשנים קודמות הוא שיחק בעיקר 3, אבל זה לא באמת קריטי. ליאור ריבאונדר יותר טוב ממנו? כן. מה זה בדיוק אומר אני לא יודע, כי לא נראה לי שיש מישהו שהיה מביא את נאכבר למכבי כ4( כמו שאמרתי, קיץ שעבר הוא היה מועמד כמחליף לאידסון).
I was out of my position for both seasons; I played at power forward 99 percent of the time.
07 פברואר 2013, 19:10
07 פברואר 2013, 19:12
MTA2311 כתב:אז כנראה שגונלום או רוברטס שיחקו 3, כי שניהם שיחקו יותר מ20 דקות למשחק.