המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:למה בלאט מייבש את לוגאן?
למה לא לייבש את לוגאן כשיש לך על המגרש את ריק 'סטוקטון' היקמן ויוגב 'פול' אוחיון...
כן, ממש דיוויד ״מג׳יק״ לוגאן מחכה על הספסל..
jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:הוא לא רכז אבל הוא שחקן טוב מאוד והוא נותן היום משחק מצוין.
הוא שחקן שהורס את המשחק הקבוצתי והיום זאת עוד דוגמא טובה. אני לא זוכר שום מהלך טוב שלו
שבו הוא יצר משהו למישהו אחר.
אבל זה לא חשוב עכשיו.
מכבי בסוף עוד תסתבך במשחק הזה. הרמה ברבע הזה צנחה למטה. בלאט חייב לעשות חילופים.
השחקן היחיד שמשחק טוב הוא ג'יימס.
אליהו יותר טוב
מצטער אבל קשה לי להתמודד עם טיעון ברמה כזאת. זה הרבה מעבר למה שאני יודע.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:למה בלאט מייבש את לוגאן?
למה לא לייבש את לוגאן כשיש לך על המגרש את ריק 'סטוקטון' היקמן ויוגב 'פול' אוחיון...
אולי לא מג'יק, אבל לפחות קצת קולע.
MTA2311 כתב:פשוט כדורסל רע. עוד לא ראיתי התקפת כדורסל ראויה היום.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:הוא לא רכז אבל הוא שחקן טוב מאוד והוא נותן היום משחק מצוין.
הוא שחקן שהורס את המשחק הקבוצתי והיום זאת עוד דוגמא טובה. אני לא זוכר שום מהלך טוב שלו
שבו הוא יצר משהו למישהו אחר.
אבל זה לא חשוב עכשיו.
מכבי בסוף עוד תסתבך במשחק הזה. הרמה ברבע הזה צנחה למטה. בלאט חייב לעשות חילופים.
השחקן היחיד שמשחק טוב הוא ג'יימס.
אליהו יותר טוב
מצטער אבל קשה לי להתמודד עם טיעון ברמה כזאת. זה הרבה מעבר למה שאני יודע.
זה פשוט מאוד, ריקי בערך היחיד שמשחק, אתה יורד עליו בלי סוף, לעומת זאת אליהו חירב משחקים שלמים ומילה לא אמרת, אתה לא אובייקטיבי..
Holiday_Armadillo כתב:אמרתי לאמא שלי ''בסוף מקל יסיים עם 40 נקודות''..לא הייתי רצינית ועכשיו אני מתחרטת על האמירה הזאתjol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:למה בלאט מייבש את לוגאן?
אולי לא מג'יק, אבל לפחות קצת קולע.
ועד שהוא קולע?
כשהוא מקבל כדור פנוי והוא זורק אין אף אחד שיכול להתווכח על היכולות שלו
כשהוא מחזיק את הכדור 23 שניות ובסוף יוצא לו משהו מגעיל..גם עם התוצאות של זה אי אפשר להתווכח
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, עידן ו־42 אורחים