המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט28 כתב:סטול הזה כל כך שכונה.. מי הדביל שרוצה דבר כזה במכבי?!
מכביסט28 כתב:סטול הזה כל כך שכונה.. מי הדביל שרוצה דבר כזה במכבי?!
קודי כתב:אז מכבי כנראה תנצח ותיקח עוד גביע, אבל זה פשוט נראה רע ועלוב. מכבי משחקת נגד קבוצה גרועה עם כוכב על בשם גל מקל, עידו קוז׳יקרו הזקן ועוד ארבעה זרים פרועים. שתיגמר כבר העונה הזו...
מכביסט28 כתב:חנו'ש כתב:or163 כתב:איזה שיפוט הזוי.
סמית לא נגע בו, ממש סמית' של חיפה צריך ללכת להבימה.
הוא הכניס לו מרפק, אבל זה לא נחשב בשום אופן תוקף!!
אלה פגיעות בניסיון לשמור על הכדור, הם קורות לא מעט והן אף פעם לא מכוונות!!
אז זהו, שהמרפק הלא מכוון של דווין בכלל לא נגע בדונטה! זאת הייתה הצגה בכוונה תחילה לסחוט פאול..
יוסי22 כתב:אל תשכחי שבליגה אליהו מאוד מאוד חשוב ובנוסף מכבי כרגע עם הראש בטופ 16 , אם מישהו רצה לקחת תואר בליגה ממכבי זה הגביע.
יוסי22 כתב:האמת שלא יזיק לכמה אנשים פה לשתוק קצת....
תהנו פעם מהקבוצה במקום לקטר בלי סוף , אני לפחות נהנה, חבל שאתם לא.
jol9 כתב:קודי כתב:אז מכבי כנראה תנצח ותיקח עוד גביע, אבל זה פשוט נראה רע ועלוב. מכבי משחקת נגד קבוצה גרועה עם כוכב על בשם גל מקל, עידו קוז׳יקרו הזקן ועוד ארבעה זרים פרועים. שתיגמר כבר העונה הזו...
יובל, אתה לא בהיכל???
קודי כתב:jol9 כתב:קודי כתב:אז מכבי כנראה תנצח ותיקח עוד גביע, אבל זה פשוט נראה רע ועלוב. מכבי משחקת נגד קבוצה גרועה עם כוכב על בשם גל מקל, עידו קוז׳יקרו הזקן ועוד ארבעה זרים פרועים. שתיגמר כבר העונה הזו...
יובל, אתה לא בהיכל???
אמרתי כבר שאחרי 10 שנים שלא הפסדתי פיינל פור, גביע ופיינל פור אירופאי בו השתתפה מכבי, הפעם אפילו לא שקלתי לבוא. פשוט הקבוצה הזו לא שווה את זה. הגביע הזה אפילו לא מעלה חיוך על פניי. לא בגלל שלא עודדתי את מכבי כל המשחק וקיללתי את מקל והשופטים אלא כי זו פשוט לא הקבוצה שלי. זו הקבוצה של פדרמן וילדיו ששיחקו איתנו העונה במשחק הג׳נרל מנג׳ר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים