אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 ינואר 2013, 14:20

yzafrir כתב:
jol9 כתב:צפריר, לדעתי אתה מפריז בכמות המנויים הקבועים.
אל תשכח גם שהתקופות השתנו, ושהיום זה כבר לא כמו פעם גם במיתוג של המועדון בעיני האוהדים וגם בעלות המנוי.

אני גם לא יודע כמה מתדפקים על דלתות המועדון ומתחננים לקנות מנויים. כל מי שאני מכיר שרצה לעשות מנוי, עשה זאת בלי הרבה בעיות.

אני ממש לא מגזים , למכבי יש כ-7000-8000 מנויים של שנים שלא יוותרו על המקום שלהם בחיים...
מנוי למכבי אף פעם לא היה זול וזה ידוע שהקהל של מכבי הוא בדרך כלל עמיד יותר מאשר של קבוצות אחרות . מדובר פה בעונה אחת לא טוב אחרי שתתי עונות טובות ( גמר וכמעט עליה לפיינל פור ללא יתרון ביתיות..) , גם עונה לפני זה עם פיני הייתה לא רעה יחסית...
המותג לא מאבד מכוחו יותר מידי בגלל עונה אחת כזאת . לפחות לא מבחינת המנויים .

אני מסכים.. כמו שכבר אמרתי לא פעם, לא תהיה פגיעה בכמות המנויים אחרי שנה אחת לא טובה( למרות שמבחינת כדורסל גם העונה שעברה הייתה לא טובה). דברים כאלה לוקחים הרבה זמן. גם מבחינת זכויות השידור, אני מאמין שהפגיעה לא תהיה כל כך גדולה. גם בעונות גרועות הממוצע נע סביב ה10%, וזה לא רע בשביל ערוץ 10 או ערוץ הספורט.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 31 ינואר 2013, 15:17

טוב, נותר לנו רק לחכות ולראות.
אני מאמין שבעונה הבאה נראה תקציב מקוצץ ביחס לעונה הזאת, וזאת תהיה נגזרת ישירה מהכנסות נמוכות יותר.

בטח יספרו לנו שההחתמה של פלאניניץ' גרמה לחריגה בתקציב ובגלל זה במקום קובי ברייאנט יגיע לכאן קובי אפללו או משהו כזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 31 ינואר 2013, 20:43

שנה הבאה נקבל את אובראדוביץ׳ ביחד עם:

פארגו, יוגב
היקמן, לאנדסברג, פניני
סמית׳, כספי
טלטוביץ׳, אליהו
ג׳יימס, פלאניניץ׳, טיוס
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 31 ינואר 2013, 22:46

אם אתה הולך כבר לפנטזיות, אז אובראדוביץ' לא ייקח בחיים מישהו כמו ג'רמי פארגו להיות הרכז שלו...
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 ינואר 2013, 22:53

שחף כתב:אם אתה הולך כבר לפנטזיות, אז אובראדוביץ' לא ייקח בחיים מישהו כמו ג'רמי פארגו להיות הרכז שלו...

אז אפשר להביא את דיאמנטידיס... :tongue3
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 02 פברואר 2013, 17:46

לא ידעתי איפה לכתוב את זה...
פדרמן ממשיך לעבוד על אנשים בעיניים:
http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/g ... ostume&c=0
מוכר מדים של מכבי בטענה שזו תחפושת :D

האמת שנראה לי שהשנה יש לנו כמה שחקנים שהם בכלל רק התחפשו לשחקני כדורסל :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 03 פברואר 2013, 10:51

LIAV10 כתב:שנה הבאה נקבל את אובראדוביץ׳ ביחד עם:

פארגו, יוגב
היקמן, לאנדסברג, פניני
סמית׳, כספי
טלטוביץ׳, אליהו
ג׳יימס, פלאניניץ׳, טיוס

לוקח כזה סגל בשתי ידיים רק לא נראה לי שהוא יבוא עם ז'לייקו אלא יותר עם בלאט... והאמת לא ראוה שום מצב בעולם לכזה סגל . כספי טלטוביץ' ופארגו זה תקציב של כל השחקנים העונה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 03 פברואר 2013, 11:05

מה שה הקשקושים האלו על טלטוביץ'? יש לו חוזה בנטס של 4 מליון דולר בעונה הבאה והוא לא הולך לשום מקום.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 03 פברואר 2013, 11:12

roy1000 כתב:מה שה הקשקושים האלו על טלטוביץ'? יש לו חוזה בנטס של 4 מליון דולר בעונה הבאה והוא לא הולך לשום מקום.

נראה לי שלא הבנת שהוא התכוון בצחוק וברור שאין סיכוי לכזה דבר....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי שחף » 08 פברואר 2013, 18:27

אחרי שנקבל בראש מברצלונה(בלאט בטח יספר שזה בגלל שאליהו לא נמצא....טוווווב) אפשר יהיה להתחיל רשמית בהכנות לעונה הבאה. אולי דני חסכני ילמד את הלקח שלו. ואולי לא.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 08 פברואר 2013, 20:36

שחף כתב:אחרי שנקבל בראש מברצלונה(בלאט בטח יספר שזה בגלל שאליהו לא נמצא....טוווווב) אפשר יהיה להתחיל רשמית בהכנות לעונה הבאה. אולי דני חסכני ילמד את הלקח שלו. ואולי לא.

הוא לא ממש עושה סימנים של למידה. להזכיר לך שבפגרה האחרונה באמצע העונה הוא הצליח בדרך פלא להחליש עוד יותר את הקבוצה, כשהסיא לכאן שחקן שהיום פחות טוב בשתי דרגות משרמדיני ואני בספק גדול אם אי פעם הוא יהיה טוב ממנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 פברואר 2013, 21:03

ההחתמה של פלניניץ' ממש לא החלישה את הקבוצה. פשוט החלפנו נון פאקטור בנון פאקטור. בקבוצה שבנויה על גארדים טיפשים, לא יציבים וחד גווניים כמו מכבי של השנה, רק סנטר כמו שון ג'יימס, שחי משאריות, יכול להצליח.
את פלניניץ' אנחנו נתחיל לשפוט שנה הבאה( למרות שאני לא מאמין שהוא יהיה במכבי), ונסיים לשפוט אותו עוד כמה שנים( כנראה שזה יהיה כשהוא יחזור להיכל וייתן למכבי בראש, כמו לא מעט אחרים).
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 08 פברואר 2013, 21:50

MTA2311 כתב:ההחתמה של פלניניץ' ממש לא החלישה את הקבוצה. פשוט החלפנו נון פאקטור בנון פאקטור. בקבוצה שבנויה על גארדים טיפשים, לא יציבים וחד גווניים כמו מכבי של השנה, רק סנטר כמו שון ג'יימס, שחי משאריות, יכול להצליח.
את פלניניץ' אנחנו נתחיל לשפוט שנה הבאה( למרות שאני לא מאמין שהוא יהיה במכבי), ונסיים לשפוט אותו עוד כמה שנים( כנראה שזה יהיה כשהוא יחזור להיכל וייתן למכבי בראש, כמו לא מעט אחרים).

אז אם כבר הבינו מי יכול ומי לא יכול להצליח במכבי העונה, היו צריכים לחפש שחקן בסגנון של ג'יימס.

ד"א, אני לא אוהב את הזלזול המסויים בג'יימס, שכן מדובר בשחקן איכותי מאוד והוא מוכיח את זה העונה, למרות שבאמת אין לידו שחקנים שיכולים להפעיל אותו כראוי
(פרט לליאור בימים הטובים שלו).
פישר למשל, גם היה חור הגנתי, וגם נהנה מזה ששיחק ליד ארויו, בראון ואליהו שהפעילו אותו נהדר.

לגבי פלאניניץ'... לא יודע. הוא נראה לי כמו עוד אחד מבין עשרות סנטרים צעירים שמסתובבים באירופה. יכול להיות שיצליח, ויכול להיות שלא.
כשלון של פלאניניץ', ולדעתי מחלקת הסקאוטינג חייבת להיסגר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 פברואר 2013, 22:03

כשהביאו לפה את תומאס , שעל הנייר הוא העתק של ג'יימס, כולם פה אמרו שהיו צריכים להביא שחקן שונה, ועכשיו כשהביאו סנטר אמיתי אז פתאום אומרים שהיו צריכים להביא עוד אמריקאי אתלט. אני אמרתי מההתחלה שאין שום טעם בהחתמת עוד גבוה, כי עם איך שמכבי משחקת העונה הוא לא יבוא לידי ביטוי.

אין פה שום זלזול בג'יימס. זה פשוט סוג השחקן שהוא. ריבאונדר התקפה טוב, פינישר מצויין שיכול מדי פעם גם לעשות סל מהפוסט(תלוי בשומר) . הוא נותן עונה מצויינת, אבל אני לא חושב שאפשר לבנות עליו כסנטר ראשון גם שנה הבאה. אתה כן?

כל שחקן שמחתימים כאן יכול להיות שיצליח, ויכול להיות שלא. לא כל כך הבנתי מה אתה מנסה להגיד.
אי אפשר להסיק לגביו מסקנות העונה. חבל על המאמץ שלכם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 08 פברואר 2013, 22:13

MTA2311 כתב:כשהביאו לפה את תומאס , שעל הנייר הוא העתק של ג'יימס, כולם פה אמרו שהיו צריכים להביא שחקן שונה, ועכשיו כשהביאו סנטר אמיתי אז פתאום אומרים שהיו צריכים להביא עוד אמריקאי אתלט. אני אמרתי מההתחלה שאין שום טעם בהחתמת עוד גבוה, כי עם איך שמכבי משחקת העונה הוא לא יבוא לידי ביטוי.

אין פה שום זלזול בג'יימס. זה פשוט סוג השחקן שהוא. ריבאונדר התקפה טוב, פינישר מצויין שיכול מדי פעם גם לעשות סל מהפוסט(תלוי בשומר) . הוא נותן עונה מצויינת, אבל אני לא חושב שאפשר לבנות עליו כסנטר ראשון גם שנה הבאה. אתה כן?

כל שחקן שמחתימים כאן יכול להיות שיצליח, ויכול להיות שלא. לא כל כך הבנתי מה אתה מנסה להגיד.
אי אפשר להסיק לגביו מסקנות העונה. חבל על המאמץ שלכם.

אור, מה שאמרתי לא מכוון אליך אלא אל מקבלי ההחלטות.
בשורה התחתונה יש כאן שחקן שהגיע והוא לא תורם, ולאו דווקא באשמתו. מכאן המסקנה היא שאם זה יימשך, אז הרי שזה עוד כשלון של מחלקת הסקאוטינג,
שצריכה להמליץ על שחקן שיצליח בתוך הקבוצה ולא בוואקום.

לגבי ג'יימס. לפני שנה לא הייתי אומר שאני רוצה אותו כסנטר הראשון, אבל אחרי שני פרמטרים חדשים שנכנסו למשוואה, והם ההצלחה של שון העונה,
והסבירות הגבוהה שהתחליף של ג'יימס יהיה פחות טוב ממנו בהרבה, אני כן נוטה לכיוון של לרצות את ג'יימס כסנטר ראשון בעונה הבאה.

עיקר ההשקעה צריך להיות בשחקני קו אחורי ובשחקנים יוצרים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 08 פברואר 2013, 23:21

הכל תלוי במה קורה בשאר העמדות, ובכל מקרה ג'יימס לא צריך להיות הגבוה הראשון בצורה בודדת כמו שהוא השנה. הוא יכול להיות סנטר ראשון שמחלק את הדקות עם עוד סנטר ראשון ברמתו לפחות (ושונה בסגנון). למשל שילוב של ג'יימס את סופו (שגם ככה לא יכול לשחק מעל 20 דקות) הוא קלאסי לעמדת הסנטר. בשביל זה אבל צריך מישהו שיבחר זרים כמו שצריך ויביא עוד גבוה טוב. או שפלאניניץ' יתפתח לכזה.

ועיקר השאלה זה כמובן הגארדים. אני חושב שאפשר לספור על יד אחת את כמות המשחקים ביורוליג השנה שהפסדנו בגלל נחיתות בצבע. 1-2 לא יותר (חימקי זה המשחק היחידי שעולה לי בראש). לעומת זאת הנחיתות בגארדים פשוט צועקת לשמיים כמעט בכל משחק שלנו. יותר מזה, חלק גדול מחוסר ההצלחה של גבוהים שנכשלו השנה במכבי כמו שארמדיני או פלאניניץ (עד עכשיו) נובע מזה שאין גארדים יוצרים וכאלה שמושכים אש. קל לשמור על הגארדים שלנו מאד, אין להם לא יכולת אישית לקליעה בעצמם וגם לא יכולת לייצר לאחרים כמעט. עם רכז זר וקלעי ברמה טובה, לא נראה לי שמישהו היה מדבר על הגבוהים שלנו בכלל, כי גם המספרים שלהם היו הרבה יותר טובים וגם הקבוצה הייתה מנצחת הרבה יותר.
NY boy

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 פברואר 2013, 00:00

NY boy כתב:הכל תלוי במה קורה בשאר העמדות, ובכל מקרה ג'יימס לא צריך להיות הגבוה הראשון בצורה בודדת כמו שהוא השנה. הוא יכול להיות סנטר ראשון שמחלק את הדקות עם עוד סנטר ראשון ברמתו לפחות (ושונה בסגנון). למשל שילוב של ג'יימס את סופו (שגם ככה לא יכול לשחק מעל 20 דקות) הוא קלאסי לעמדת הסנטר. בשביל זה אבל צריך מישהו שיבחר זרים כמו שצריך ויביא עוד גבוה טוב. או שפלאניניץ' יתפתח לכזה.

ועיקר השאלה זה כמובן הגארדים. אני חושב שאפשר לספור על יד אחת את כמות המשחקים ביורוליג השנה שהפסדנו בגלל נחיתות בצבע. 1-2 לא יותר (חימקי זה המשחק היחידי שעולה לי בראש). לעומת זאת הנחיתות בגארדים פשוט צועקת לשמיים כמעט בכל משחק שלנו. יותר מזה, חלק גדול מחוסר ההצלחה של גבוהים שנכשלו השנה במכבי כמו שארמדיני או פלאניניץ (עד עכשיו) נובע מזה שאין גארדים יוצרים וכאלה שמושכים אש. קל לשמור על הגארדים שלנו מאד, אין להם לא יכולת אישית לקליעה בעצמם וגם לא יכולת לייצר לאחרים כמעט. עם רכז זר וקלעי ברמה טובה, לא נראה לי שמישהו היה מדבר על הגבוהים שלנו בכלל, כי גם המספרים שלהם היו הרבה יותר טובים וגם הקבוצה הייתה מנצחת הרבה יותר.

אני מאוד מסכים עם מה שכתבת בפסקה הראשונה וגם אמרתי את זה בעבר.
ג'יימס הוא סנטר מצויין, אבל יש לו את המגבלות שלו, שנגד קבוצות ברמה של חימקי ובארסה יבואו לידי ביטוי. לכן הוא חייב לידו סנטר שישלים אותו. מאוד רציתי שזה יהיה פלניניץ', אבל בשביל שזה יקרה, חייבים לפתח אותו העונה( וזה מאוד אפשרי, כי עונת היורוליג גמורה).

עניין הגארדים זה כמובן השערורייה הכי גדולה מהקיץ. הייתה כאן אפשרות נדירה להחתים שחקן כמו לנגפורד, שהוא פרנצ'ייז פלייר, אבל החליטו לבחור בלוגאן הבינוני. בנוסף, מישהו חשב שאפשר לבנות על היקמן ויוגב כרכזים מובילים בקבוצת יורוליג.
אם היינו בכנסת כבר מזמן היו מקימים על הפארסה הזאת ועדת חקירה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 09 פברואר 2013, 17:57

לא יודע מה איתכם אבל אני ממש מחזיק מפלאניניץ'
מהמעט שראיתי ממנו נראה שיש לו יסודות טובים גם בהתקפה וגם בהגנה ובכלל יש לו נתונים פיזיים מרשימים
אני חושב שהוא לא פורץ בינתיים כי הקבוצה הזאת מפגרת ולא יודעת להפעיל גבוהים אבל עם רכז חכם(ג'קסון לדוגמה)ושחקנים עם שכל הוא יכול להיות בעוד שנה-שנתיים סנטר טופ יורוליג
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 פברואר 2013, 19:19

שי רקנאטי מנתח:" יש לנו בעיה בעונשין".
צודק ב100%, פותרים את הבעיה הזאת, והתואר בכיס. טוב שיש מישהו שמבין בדיוק מה הבעיות של המועדון הזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 09 פברואר 2013, 19:44

MTA2311 כתב:שי רקנאטי מנתח:" יש לנו בעיה בעונשין".
צודק ב100%, פותרים את הבעיה הזאת, והתואר בכיס. טוב שיש מישהו שמבין בדיוק מה הבעיות של המועדון הזה.

האיש פשוט מטומטם. לא ראיתי או שמעתי ראיון אינטיליגנטי אחד של הבחור, שאילולא אבא שלו היה שם כסף בקבוצה לא היה מקל את התפקיד של עמי ביטון. ביום חמישי האחרון הבעיה האחרונה היתה העונשין. הבעיה היותר גדולה היתה שעד אמצע הרבע הרביעי לא הצליחו להגיע לעונשין...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: liran ו־8 אורחים