פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
14 פברואר 2013, 20:33
MTA2311 כתב:ראיתם את פלניניץ לעומת גיימס?
לא יודעת על מי אני מעדיפה להסתכל כרגע
14 פברואר 2013, 20:35
זה מתחיל להרגיש כמו המשחק מול חימקי.
שאראס...
והנה זה מתחיל..
שאראס אדיר, פשוט לא נגמר.
אני עדיין זוכר איך כל הפורום הזה קבר אותו לפני כמה שנים, ורק אני הגנתי עליו.
14 פברואר 2013, 20:42
מוזר שמכבי לא מנצלת את ההגנה החלשה של שאראס והוארטס לכניסות של הגארדים
14 פברואר 2013, 20:42
עוד מתבכיין נבארו...
14 פברואר 2013, 20:45
or163 כתב:עוד מתבכיין נבארו...
כן...בלתי ספורטיבית ברורה.
מכבי מצליחה להחזיק בינתיים מעמד.
14 פברואר 2013, 20:46
טוב אז בינתיים אנחנו מסרבים להתפרק כל הכבוד האמת
14 פברואר 2013, 20:46
שאראס יצא ומכבי חזרה,
עד עכשיו כל פעם שמכבי התקרבה, שאראס תפר איזו שלשה והרחיק אותנו,
נקווה שפסקוואל לא יחזיר אותו עכשיו.
14 פברואר 2013, 20:47
היקמן מפעיל מצויין את ג'יימס. זאת בדיוק הדרך.
סה"כ מכבי באמת משחקת טוב היום.
14 פברואר 2013, 20:54
מצחיק, אבל מכבי צריכה למצוא פיתרון לשאראס. כשהוא על המגרש ברצלונה רצה יפה, מאז שהוא יצא מכבי חזרה לעניינים..
14 פברואר 2013, 20:56
הדבר הכי חיובי שאני יכול לחשוב עליו,
שבמשחקי הבית העונה בטופ 16 הרבע השלישי של מכבי היה מצויין, בין אם זה במחיקת ההפרש מול קאחה ואולי' וביצירת ההפרש נגד אפס,
גם ככה עד עכשיו לא ירדנו למחצית בבית עם יתרון בטופ 16, אז מינוס 2 זה בהחלט סביר,
ואם מסורת הרבע ה3 של העונה בטופ 16 בבית תימשך,
אזי מכבי תנצח היום.
רק על זה ניתן להסתמך העונה במכבי
14 פברואר 2013, 20:57
טוב, אין מה להגיד. מחצית טובה של מכבי, אבל המשחק הזה מרגיש לי כמו המשחקים של מכבי בליגה, כשבארסה בתפקיד מכבי.
כלומר התחושה היא שהם יכולים לברוח בכל רגע, ושמכבי תרדוף תרדוף תרדוף ובסוף תפסיד ב-8 עם תחושה של החמצה...
אולי חסר לי קצת רוע על המגרש מצד שחקני מכבי (בקושי עשו עבירות בחצי הראשון).
14 פברואר 2013, 20:59
jol9 כתב:טוב, אין מה להגיד. מחצית טובה של מכבי, אבל המשחק הזה מרגיש לי כמו המשחקים של מכבי בליגה, כשבארסה בתפקיד מכבי.
כלומר התחושה היא שהם יכולים לברוח בכל רגע, ושמכבי תרדוף תרדוף תרדוף ובסוף תפסיד ב-8 עם תחושה של החמצה...
נשמע ניסוח ממש מדויק...אבל אתה יודע, גם בליגה פעם ב- מכבי מפסידים אז...אפשר לקוות...(פשוט הסיכוי ממש נמוך)
14 פברואר 2013, 21:03
מכביסט28 כתב:מצחיק, אבל מכבי צריכה למצוא פיתרון לשאראס. כשהוא על המגרש ברצלונה רצה יפה, מאז שהוא יצא מכבי חזרה לעניינים..
הפתרון הוא די פשוט: לתקוף אותו בהתקפה. דרך אגב, זה נכון לגבי כל הגארדים של בראסה חוץ מסאדה, שהוא שומר טוב יחסית.
14 פברואר 2013, 21:06
jol9 כתב:טוב, אין מה להגיד. מחצית טובה של מכבי, אבל המשחק הזה מרגיש לי כמו המשחקים של מכבי בליגה, כשבארסה בתפקיד מכבי.
דווקא זה ששחקני מכבי לא עשו הרבה עבירות נותן קצת תקווה לחצי השני. לבארסה סגל ארוך מאוד, וקבוצות שמשחקות מולה מרבות להכנס לבעית עבירות בחצי השני.
נקווה גם, שמכבי תמשיך לקלוע טוב מבחוץ גם בחצי השני, כי כמו שכולם זוכרים, גם בשני המשחקים האחרונים מכבי קלעה טוב מבחוץ בחצי הראשון, אבל נתקעה בחצי השני
14 פברואר 2013, 21:06
עידן כתב:jol9 כתב:טוב, אין מה להגיד. מחצית טובה של מכבי, אבל המשחק הזה מרגיש לי כמו המשחקים של מכבי בליגה, כשבארסה בתפקיד מכבי.
נשמע ניסוח ממש מדויק...אבל אתה יודע, גם בליגה פעם ב- מכבי מפסידים אז...אפשר לקוות...(פשוט הסיכוי ממש נמוך)
אכן... צריך שכמה שחקנים ייתנו משחק מדהים, כמו שקורה בדר"כ ליריבות שמנצחות אותנו.
14 פברואר 2013, 21:08
או שצריך פשוט שהמשחק ימשיך להתנהל כמו שהוא התנהל עד עכשיו , בלי משחק מדהים של אף אחד.
14 פברואר 2013, 21:14
וואו. קופמן נראה חצי מת.