המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
BIG sofo כתב:אני לא יודע אם מכבי יצליחו להביא שחקן מהטופ האירופאי
אם שחקן כמו גורדון(אקס אולימפיאקוס) חתם בגלטסראיי תמורת 1.3 מיליון יורו, כנראה שעל שחקן מהטופ מכבי יצטרכו להוציא יותר כסף. אלא אם כן מכבי בונה על איזה שחקן צעיר מהמכללות או איזה שחקן צעיר שזאת העונה הראשונה או השנייה שלו באירופה
BIG sofo כתב:אני לא יודע אם מכבי יצליחו להביא שחקן מהטופ האירופאי
אם שחקן כמו גורדון(אקס אולימפיאקוס) חתם בגלטסראיי תמורת 1.3 מיליון יורו, כנראה שעל שחקן מהטופ מכבי יצטרכו להוציא יותר כסף. אלא אם כן מכבי בונה על איזה שחקן צעיר מהמכללות או איזה שחקן צעיר שזאת העונה הראשונה או השנייה שלו באירופה
Holiday_Armadillo כתב:BIG sofo כתב:אני לא יודע אם מכבי יצליחו להביא שחקן מהטופ האירופאי
איך הגעת ל-1.3 מליון יורו?
הוא מקבל 700 אלף יורו לשנתיים(חוזה משודרג)
BIG sofo כתב:Holiday_Armadillo כתב:BIG sofo כתב:אני לא יודע אם מכבי יצליחו להביא שחקן מהטופ האירופאי
איך הגעת ל-1.3 מליון יורו?
הוא מקבל 700 אלף יורו לשנתיים(חוזה משודרג)
ספורט 5
felix_r כתב:זה רק אני או שטל בורשטיין דומה לג'ייסון סטאתם?![]()
felix_r כתב:זה רק אני או שטל בורשטיין דומה לג'ייסון סטאתם?![]()
According to some agent talk, Nikos Zisis is on the top list of coach Blatt's notepad.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־31 אורחים