16 פברואר 2013, 18:28
er79 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:הבעלים של מכבי מגיעים בקיץ לפרשת דרכים. הם צריכים להחליט אם הם ממשיכים לשקוע בבינוניות ולהיראות כמו לובליאנה, או שמשקיעים יותר/מוכרים את חלקם לבעלים חדש/מוסיפים עוד בעלים. אני מקווה שבקיץ יהיה שינוי, ואם לא - אני מאוד מקווה שיהיה חרם מינויים הקיץ. אם לא יבואו קליברים כמו פארגו ולנגפורד, אפשר לסגור את הבאסטה ולעבור להתמודד ביורוקאפ (גם אותו לא ניקח עם תקציב כזה).
אתה צריך להבין שאין לפדרמן אפשרות להביא כרגע כסף מהבית. לפחות לא סכומים משמעותיים.
פדרמן ג'וניור עדיין לא רק שנשמע יהיה ושבטחונו לא נפגע, אלא שהוא יהיר מתמיד. הוא עדיין מאמין בסיפור הזה של קבוצה בשקל וחצי שתגיע להצלבה ואולי תגנוב איזה פיינל פור. לא שום חרם מנויים ולא נפילה בזכויות השידור (שתגיע לא משנה מה יעשו) ישנו את דעתו. רק תהליך ארוך של כמה שנים שבסופו נוקיה יהיה חצי ריק בימי חמישי יפיל את האסימון. אנחנו עדיין רחוקים משם.
ומה יביא לחצי אולם ריק אם לא חרם מנויים?
זה תהליך של כמה שנים. זה לא יקרה בין לילה.
לא מסכים, לקהל יש יותר כח להצביע ברגליים ממה שאתה חושב. זה בהחלט אפשרי לקבל החלטה על חרם מנויים מהיום למחר, שתפעיל לחץ על הבעלים.
16 פברואר 2013, 19:17
16 פברואר 2013, 19:18
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:שתי כתבות מעניינות בוואלה.
אחת של גרינוולד שבה הוא אומר בערך את כל מה שאנחנו אומרים כאו
ובשתי מילים שההנהלה מרמה אותנו.
השניה שבה דני פדרמן טוען שהכסף זאת לא הבעיה ושהאוהדים של מכבי
בכלל לא היו רוצים כאן הרבה שחקנים טובים ויקרים...
זו פעם שניה שאני שומע את דני פדרמן רומז שהתקציב עוד יקוצץ. החלד הזה הוא משהו מיוחד.
ובלי בושה הוא מתיימר לקבוע מה האוהדים רוצים, ומה לא. כזה חוצפן אפס... חייבים להעיף אותו מכאן.
16 פברואר 2013, 20:31
Chen כתב:אם קלעי טוב אז יש גם את Chris Douglas Roberts קלעי מצוין וגם חופשי בשוק.. אבל לא עדיף עוד שחקן הגנה טוב להגנת לחץ? אפשר להוריד את בוורלי מהרשימה, קיבל חוזה ביוסטון עד 2015 עם בייאוט של 600K.. איזה עוד שחקני הגנה טובים יש?
16 פברואר 2013, 20:44
16 פברואר 2013, 20:51
16 פברואר 2013, 21:19
16 פברואר 2013, 21:22
16 פברואר 2013, 21:26
16 פברואר 2013, 21:31
rc4991 כתב:הלוואי שמכבי תביא את פארגו מה גם שמבחינה כספית זה די אפשרי ואני מאמין שהוא יסכים לבוא תמורת החוזה הקודם שהציעו לו
היתרון בפארגו זה שהוא נותן שני אלמנטים מאוד חשובים בקבוצה ועוד ברמות הגבהות ביותר,אני מדבר כמובן על ניהול משחק ויצירת נקודות
אם אנחנו מביאים את פארגו נוכל באמת להביא שחקנים שיתרמו בעוד תחומים של המשחק כמו קליעה והגנה.
הסגל שלי לעונה הבאה:
1.פארגו,אוחיון/מקל/רוט(תלוי בתקציב)
2.היקמן או גארד אחר(רצוי הגנתי),נעימי
3.ואסילידיס,לאנדסברג
4.אליהו,גיסט/ג'פרסון או שחור אתלט אחר עם קליעה
5.בורוסיס,ג'יימס
16 פברואר 2013, 21:32
NY boy כתב:ברור ששיקולים כספיים הם הגורם העיקרי והחזק ביותר. בהנהלה לא מעוניינים להפסיד כסף, וזה מוביל את ההחלטות. אם היה באר נפט ותקציב שאין בעיה שיהיה גרעוני אז השחקנים המובילים כולם היו נשארים ולא עוזבים.
התקציב המוגבל מוביל לספר עדיפויות מסויים שמוביל לתהליך קבלת ההחלטות.
16 פברואר 2013, 21:38
16 פברואר 2013, 21:46
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:הלוואי שמכבי תביא את פארגו מה גם שמבחינה כספית זה די אפשרי ואני מאמין שהוא יסכים לבוא תמורת החוזה הקודם שהציעו לו
היתרון בפארגו זה שהוא נותן שני אלמנטים מאוד חשובים בקבוצה ועוד ברמות הגבהות ביותר,אני מדבר כמובן על ניהול משחק ויצירת נקודות
אם אנחנו מביאים את פארגו נוכל באמת להביא שחקנים שיתרמו בעוד תחומים של המשחק כמו קליעה והגנה.
הסגל שלי לעונה הבאה:
1.פארגו,אוחיון/מקל/רוט(תלוי בתקציב)
2.היקמן או גארד אחר(רצוי הגנתי),נעימי
3.ואסילידיס,לאנדסברג
4.אליהו,גיסט/ג'פרסון או שחור אתלט אחר עם קליעה
5.בורוסיס,ג'יימס
הייתי לוקח סגל כזה בשתי ידיים, אבל בדיחה טובה, הצחקת את פדרמן..
לא רק שלא ננחית פה את פארגו ובוריסיס, אפילו גם גיסט וואסילידיס הם לא ריאלים
16 פברואר 2013, 21:48
NY boy כתב:נכון, אבל כשאין תקציב מספיק גבוה כשעושים טעויות מרגישים אותם הרבה הרבה יותר חזק. וזה מה שקורה. נעשים הרבה מאד טעויות ומרגישים אותם טוב טוב.
שאלת אם היה תקציב כמו צסק"א או ברצלונה הניהול היה יותר טוב? והתשובה לזה היא חד משמעית כן. כי הטעויות הרבות של הניהול נעשות בגלל הרצון של האנשים שמקבלים החלטות להעמיד תקציב שהוא לא גרועני והרצון שלהם לא להפסיד כסף או להביא כסף מהבית. אם השיקול הזה ירד מקבלת ההחלטות אין לי ספק שהניהול ישתפר פלאים, כי כשמביאים שחקנים של מיליון דולר + יש הרבה פחות חילוקים דעות, כי כשלהשאיר שחקן מוצלח אין בעיה (כי כספית אתה יכול להציע לו בדיוק מה שהוא רוצה) יש פחות חילוקים דעות. רוב הטעויות הניהוליות ורוב הוויכויח והריבים והבעיות נובעות בשורש מהתקציב של הקבוצה. אם נוריד את הבעיה התקציבים רובם הגדול יפתר מעצמו.
וכל זה לא סותר את העובדה שיש מיליון טעויות ניהוליות שגרמו למצב של הקבוצה השנה ושאם היו מתנהלים טוב יותר ברור שאפשר היה לעשות הרבה יותר. אבל השורש של הכל זה כסף וכסף מדבר קודם כל וראשית כל.
16 פברואר 2013, 22:15
חנו'ש כתב:הטור האחרון של גרינוולד גרם לי להעלות תהייה,
אתם חושבים שאילו באורח נס פדרמן היה מגלה באר נפט בחצר האחורית שלו ואותה הנהלה היתה מעמידה תקציב בסדר גודל של בארסה או צסקא, האם אז קבלת ההחלטות של הקבוצה היתה משתפרת?
כלומר, מה הבעיה הקריטית ביותר כיום במועדון? התקציב הנמוך או הנהלה מלאת אגו, נפוטיזם, חוסר כבוד לרצונות המאמן, קרבות פוליטיים פנימיים, וכל מיני חישובים כלכליים ויחצניים שעולים על השיקולים המקצועיים??
האם תקציב גבוה היה משפר במשהו את הניהול הלקוי של המועדון הזה? כי ראינו מקרים רבים מאוד של קבוצות עשירות מאוד שעם כל הכסף שלהם לא עושות כלום בשל ניהול לקוי (מילאנו, הטורקיות).
האם גם מכבי הגיעה למצב הזה??
16 פברואר 2013, 22:16
16 פברואר 2013, 22:37
16 פברואר 2013, 22:40
16 פברואר 2013, 23:04
שחף כתב:בשנה היחידה שלמכבי היה תקציב בטופ של היורוליג הגיעו לפה שאראס ופארקר וניצחנו גמר יורוליג ב-44 הפרש. זה לא אומר שהיינו חוזרים על זה גם הפעם, אבל לא צריך לקנות את הקישקושים של גרינוולד כאילו ברצלונה יודעת להתנהל יותר טוב עם כסף או משהו כזה. לורבק עולה כמו כל החמישייה של מכבי. ואם הוא חושב שמכבי הייתה מביאה היקמנים ותומאסים עם תקציב של 25 מיליון יורו הוא חי בסרט. הבעיה שדני פדרמן חושב שכל שנה אפשר למצוא את הפארגו והמוריס החדשים, ולא לשלם לאף אחד מעל 500K. ככה אי אפשר להצליח לאורך זמן. הבעיה השנייה היא שמכבי חושבת שזרים ישארו פה בשביל חוף הים של ת''א, גם אם יציעו להם חצי ממה שהם יכולים להרוויח במקום אחר. זה בדיחה.
כדי לקחת גביע אירופה היום צריך 25 מיליון יורו, או פוקס מארץ הפוקסים כמו אולימפיאקוס בשנה שעברה. אולי פדרמן בונה על האופציה השניה.
16 פברואר 2013, 23:12
שחף כתב:בשנה היחידה שלמכבי היה תקציב בטופ של היורוליג הגיעו לפה שאראס ופארקר וניצחנו גמר יורוליג ב-44 הפרש. זה לא אומר שהיינו חוזרים על זה גם הפעם, אבל לא צריך לקנות את הקישקושים של גרינוולד כאילו ברצלונה יודעת להתנהל יותר טוב עם כסף או משהו כזה. לורבק עולה כמו כל החמישייה של מכבי. ואם הוא חושב שמכבי הייתה מביאה היקמנים ותומאסים עם תקציב של 25 מיליון יורו הוא חי בסרט. הבעיה שדני פדרמן חושב שכל שנה אפשר למצוא את הפארגו והמוריס החדשים, ולא לשלם לאף אחד מעל 500K. ככה אי אפשר להצליח לאורך זמן. הבעיה השנייה היא שמכבי חושבת שזרים ישארו פה בשביל חוף הים של ת''א, גם אם יציעו להם חצי ממה שהם יכולים להרוויח במקום אחר. זה בדיחה.
כדי לקחת גביע אירופה היום צריך 25 מיליון יורו, או פוקס מארץ הפוקסים כמו אולימפיאקוס בשנה שעברה. אולי פדרמן בונה על האופציה השניה.