כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 פברואר 2013, 21:02

ערוץ הספורט ידוע בצבעו האדמדם אבל דניאל זילברשטיין בערוץ הספורט אמר משהו ממש נכון
''אם כל השנה מכבי עובדים להיות מקום ראשון ובסוף זה בכלל לא משנה אז לפחות שיתנו להם לשחק בבית''

לא שאכפת לי ממש איפה ננצח אבל זה נחמד לקבל תמיכה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 19 פברואר 2013, 21:52

http://www.one.co.il/Article/213221.html
כמה פתאטיים אפשר להיות, השחקן הישראלי הוא אולי השחקן המוגן בעולם והם עוד מתבכיינים, אין מה לעשות שלא צומחים פה שחקנים גדולים וזה ממש לא קשור למספר הזרים שמשחקים, ועצם הדיון הזה מראה כמה השחקנים הישראלים לא מאמינים ביכולתם.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי גל מקל » 19 פברואר 2013, 22:37

MTA2311 כתב:
גל מקל כתב:
ankram כתב:עם זאת זה מחדד את השאלה , מדוע בכלל לסיים ראשונים?
האם לקבוצה הכי טובה בארץ לא מגיע איזה צ'ופר על מקום ראשון?

תגיד תודה שנותנים לנו לשחק עם שתי הידיים חופשיות.
ואתה עוד מתלונן ??
שמעתי שההצעה לקשור לשחקני מכבי יד אחת מאחורי הגב כמעט ועברה (היה חסר קול אחד של נציג אליצור שבדיוק התפלל.)

וברצינות קופל בהחלטות המגוכחות שלו איבד כל זכות להחזיק באיזשהו תפקיד באיגוד ,אני מקווה שיבוא יום והוא יעוף לכל הרוחות,
עם ההחלטות המצחיקות נגד מכבי, פרוייקט האקדמייה המטומטם (שמזרחי מנסה לבטל בחוכמתו.), והמינוי המפא"יניקי של שיבק המוקיון למאמן.

מה הקשר לקופל?

אני דווקא מאושר מההחלטה הזאת. נמאס לי לשמוע את התלונות כל שנה, ומכבי אמורה לנצח כל קבוצה בארץ, בכל מגרש. אפילו השנה.

מה הכוונה "מה הקשר לקופל?".
הוא ב-5 שנים האחרונות המוביל בכל ה"חקיקה" לצמצום הפער.
כיו"ר האגוד וכמנהל המנהלת.
בדר"כ בשביל לקבל תשבוחות מהתקשורות.
וכנ"ל בהחלטה הזאת.

זה שמכבי אמורה זה נכון, אבל להפסיד ביום רע\שחקנים פצועים כל קבוצה יכולה, וגם מכבי חזקה יותר בשנים עברו תפסה ימים רעים.
גל מקל

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 פברואר 2013, 22:42

גל מקל כתב:
MTA2311 כתב:
גל מקל כתב:

ואתה עוד מתלונן ??
שמעתי שההצעה לקשור לשחקני מכבי יד אחת מאחורי הגב כמעט ועברה (היה חסר קול אחד של נציג אליצור שבדיוק התפלל.)

וברצינות קופל בהחלטות המגוכחות שלו איבד כל זכות להחזיק באיזשהו תפקיד באיגוד ,אני מקווה שיבוא יום והוא יעוף לכל הרוחות,
עם ההחלטות המצחיקות נגד מכבי, פרוייקט האקדמייה המטומטם (שמזרחי מנסה לבטל בחוכמתו.), והמינוי המפא"יניקי של שיבק המוקיון למאמן.

מה הקשר לקופל?

אני דווקא מאושר מההחלטה הזאת. נמאס לי לשמוע את התלונות כל שנה, ומכבי אמורה לנצח כל קבוצה בארץ, בכל מגרש. אפילו השנה.

וכנ"ל בהחלטה הזאת.

זה שמכבי אמורה זה נכון, אבל להפסיד ביום רע\שחקנים פצועים כל קבוצה יכולה, וגם מכבי חזקה יותר בשנים עברו תפסה ימים רעים.

הכוונה מאוד ברורה. ההחלטה הזאת התקבלה במנהלת, וקופל כבר לא חלק מהמנהלת. היו לכולנו מספיק שנים בשביל להתלונן על קופל, אבל עכשיו זה כבר לא רלוונטי.

אתה שומע את עצמך? אתה פשוט מצדיק את כל מה שאוהדי הפועל טוענים. היכולת של מכבי היא לא רלוונטית לסיפור בכלל. הגמר היה בנוקיה, כי הוא היה האולם הגדול ביותר ושם פוטנציאל ההכנסות היה הגדול ביותר. התקציב של מכבי גדול פי 20 משל רוב הקבוצות בליגה, ואם למנהלת לא אכפת לאבד את ההכנסות שנוקיה היה מביא לה, אז לאף אחד מאיתנו אין זכות להתלונן. עדיף שנשקיע את האנרגיות בתלונות על האליפות שהפכה לגביע, ולא על איפה המשחק יתקיים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 פברואר 2013, 22:49

תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 19 פברואר 2013, 23:47

MTA2311 כתב:אוי ואבוי: http://www.one.co.il/Article/213222.html

עצוב.
הלוואי והכל יהיה בסדר
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 19 פברואר 2013, 23:58

עמיר לונ כתב:לפי אתר ערוץ הספורט ואתרים נוספים, גמר הפלייאוף יערך בחיפה.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 37959.html

לפי דעתי זו הזדמנות טובה להשתיק את כולם ולהוכיח שעבור מכבי אין משמעות לאולם בו יערך הגמר.

בדיוק. מצוין! וחבל שההנהלה שלנו בכלל נלחמה בזה במקום לתמוך מראש. הגיע הזמן לסתום לכולם את הפה ולהראות להם שלא משנה מה יקשקשו בחוץ או בבית למכבי אין הבדל. הרי זה כבר קרה, הזיכרון פשוט קצר. ניסו את השטות הזאת בגביע דני קליין וחבריו, גילו אחרי 3 שנים שזה לא הביא אותם לכלום והחליטו להחזיר את הגמר לנוקיה ביוזמתם (כי היה חוק הרי שזה לא באולם הביתי של אחת הקבוצות).

מכבי מגיעה טוב יותר וחדה יותר למשחקי חוץ, גמר ברוממה יביא את הקבוצה רק הרבה יותר טוב למשחק הזה. בעוד בבית הלחץ יהיה עלינו, ולא אחת כבר ראינו שזה מקשה ושובר אותנו בסוף. דווקא משחק חוץ משחק לטובתנו בסופו של יום.

איפה היו המשחקים הקשים שלנו השנה? בבית. איפה הפסדנו גביעים? בבית. איפה הפסדנו אליפות? בבית.

אם הקבוצות היריבות נהנות להגדיל את הסיכוי שלנו לנצח אז למה שנפריע להם? להפך, היינו צריכים לתמוך בזה מהרגע הראשון.
NY boy

הודעהעל ידי גל מקל » 20 פברואר 2013, 00:00

MTA2311 כתב:
גל מקל כתב:
MTA2311 כתב:
גל מקל כתב:

ואתה עוד מתלונן ??

מה הקשר לקופל?

וכנ"ל בהחלטה הזאת.

הכוונה מאוד ברורה. ההחלטה הזאת התקבלה במנהלת, וקופל כבר לא חלק מהמנהלת. היו לכולנו מספיק שנים בשביל להתלונן על קופל, אבל עכשיו זה כבר לא רלוונטי.

אתה שומע את עצמך? אתה פשוט מצדיק את כל מה שאוהדי הפועל טוענים. היכולת של מכבי היא לא רלוונטית לסיפור בכלל. הגמר היה בנוקיה, כי הוא היה האולם הגדול ביותר ושם פוטנציאל ההכנסות היה הגדול ביותר. התקציב של מכבי גדול פי 20 משל רוב הקבוצות בליגה, ואם למנהלת לא אכפת לאבד את ההכנסות שנוקיה היה מביא לה, אז לאף אחד מאיתנו אין זכות להתלונן. עדיף שנשקיע את האנרגיות בתלונות על האליפות שהפכה לגביע, ולא על איפה המשחק יתקיים.

אני עדיין לא מצליח להבין איך אפשר לא להבין את הקשר של קופל להחלטה,
הרי זה ברור לכל מי שעוקב אחרי העניינים שהוא בשנים האחרונות האיש החזק בכדורסל, ומוביל את ה"חקיקה" האגרסיבית נגד מכבי.
זה שהוא השתתף או לא בהצבעה האחרונה זה בכלל לא משמעותי, מכיוון שברור לכל שהוא זה שהביא לה (בעידוד אנשי הפועל ת"א ועיתונאי החצר שלהם בערוץ 5).

גם זה ששמעון מזרחי הוריד פרופיל ולא נלחם בהחלטה משיקולים טקטים (לבטל את הפיינל פור מהשנה הבאה.) לא מוריד כלום מהעובדה שמנסים לחבל באגודה בעזרת
הליכים תקנוניים.
אגב זה לא סוד גדול או איזה תובנה מיוחדת שלי, קופל הצהיר ומצהיר תחת כל עץ רענן שרצונו "להגביר תחרות" בליגה ,והוא גאה בכך.
אם כי לאחרונה הוריד פרופיל בגלל כל החקירות וההסתבכות שלו.
ולא משנה שאף אחד לא היה שומע על הליגה הישראלית בלי מכבי ת"א, ושבמדינה כל כך קטנה אם מזרחי ושמלוק לא היו מצליחם לגייס את כל המשאבים לקבוצת דגל
אז מעולם לא הייתה קבוצה ישראלית מתמודדת על תואר אירופאי כלשהו.

לטענות של אוהדי הפועל אין שום משמעות כי הם באים מתוך קנאה וצרות עין, שיטה שאין בה שום תמורה לאליפות העונה הסדירה היא מעוותת,
אגב זה גם לא טוב לכדורסל הישראלי, מה יצא לאיגוד מזה שהפועל חולון או גליל גנבו אליפויות במשחק בודד?? איזה היישגים הם הביאו לכדורסל ??
הרי בסופו של דבר השקר יוצא לאור והאלופות המדומות הללו מתרסקות מול קבוצות אירופאיות חזקות.
גל מקל

הודעהעל ידי מכביסט24 » 20 פברואר 2013, 01:42

אני בעד ההחלטה הזאת לגמרי.
למכבי יש הזדמנות ענקית לסתום לכולם את הפיות ולהראות שהיא יודעת לקחת אליפות בכל מקום. גם בעונה המסריחה הזאת לא צריכים להיות יותר מדי קשיים בדרך לתואר בארץ, אם רק נגיע מוכנים ורעבים.
ובלי קשר אני חושב שהאולם בחיפה יותר מראוי לארח אירועים גדולים.
הלוואי שמכבי חיפה תגיע איתנו לגמר ושניקח את האליפות ״מהידיים״ שלה באולם שלה. זה התסריט הכי מענג.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי felix_r » 20 פברואר 2013, 11:51

מכביסט28 כתב:אני בעד ההחלטה הזאת לגמרי.
למכבי יש הזדמנות ענקית לסתום לכולם את הפיות ולהראות שהיא יודעת לקחת אליפות בכל מקום. גם בעונה המסריחה הזאת לא צריכים להיות יותר מדי קשיים בדרך לתואר בארץ, אם רק נגיע מוכנים ורעבים.
ובלי קשר אני חושב שהאולם בחיפה יותר מראוי לארח אירועים גדולים.
הלוואי שמכבי חיפה תגיע איתנו לגמר ושניקח את האליפות ״מהידיים״ שלה באולם שלה. זה התסריט הכי מענג.

אתם כל כך נאיביים!
הרי זה ברור שלא משנה מה מכבי תעשה, תמיד ימצאו במה לאשים את מכבי, פשוט כי זה הרבה יותר קל לאשים את מכבי מאשר להודות שאתה דפוק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 20 פברואר 2013, 12:42

אמר את זה שאקיל אוניל פעם "אף אחד לא אוהב את הענק" או משהו בסגנון. מכבי היא ענק , היא מטרה גדולה מסומנת , שקל לפגוע בה.
כל השנים בוכים שלמכבי יש כסף והיא "דורסת" את הליגה. במקום לנסות לארגן כסף יושבים ובוכים שאין ומצד שני יושבים ומקללים.כל שנה משנים 4 פעמים חוקים בהפוך על הפוך כולל הפרת חוזים ,בנסיון נואש לדפוק את מכבי ת"א.
מי צריך את הפיאסקו הזה?? מינו את שמוליק פרנקל ליו"ר המנהלת במטרה שידפוק את מכבי. מה שקופל ניסה וכמעט הצליח, פרנקל באיוולתו מנסה להצליח יותר כאילו כדי להיות יותר צדיק מהאפיפיור.
לאלו שגורסים ש"בואו נביא את הקבוצות לרמה של מכבי , במקום להוריד את מכבי לרמת הקבוצות" , זה לא יתפוס כי אז בעלי הקבוצות באמת יאלצו להשקיע מכספם וזמנם, והשכונה שיש היום תיגמר. היום הגישה היא לחסוך בהוצאות כמה שיותר ולקבץ נדבות מהעיריות/מועצות ומאיגוד הכדורסל. אין פה השקעה בנוער, הזרים מביכים, רוב המגרשים בארץ הם אפילו לא ברמה של מתנ"סים, ובעלי הקבוצות/יו"ר אלו אנשים שבקושי יודעים את לוח הכפל. הגישה שלהם אומרת שלא צריך לעבוד קשה ולהשקיע, אלא להוריד את הסטנדרט לרמה שלהם.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 פברואר 2013, 14:32

MTA2311 כתב:אוי ואבוי: http://www.one.co.il/Article/213222.html

איזה חדשות נהדרות
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 37985.html

זה נראה ממש רע אתמול(מבחינת הרגשה שלי)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 פברואר 2013, 23:10

מישהו ראה את הפרומו של ערוץ הספורט לפורים? חג'ג' כבלרינה עם פאה בלונדינית :laugh3
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 פברואר 2013, 23:52

Holiday_Armadillo כתב:מישהו ראה את הפרומו של ערוץ הספורט לפורים? חג'ג' כבלרינה עם פאה בלונדינית :laugh3

הוא כזה מכוערת אלוהים ישמור.
בחיים לא ראיתי כזאת כונפה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 פברואר 2013, 00:29

תגידו, מה רוצה יונה יהב??
אין לו איזה עיר לטפל בה שיש לו זמן להיטפל לשמעון?
הוא ניצח, הגמר יהיה אצלו בחיפה אז מה הוא רוצה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 פברואר 2013, 22:09

אני די בטוחה שמקומו של מוסינזון במוסד לחולי נפש
כמה ברגים השתחררו לו מאז שפרש וחזר
http://www.one.co.il/Article/213508.html
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 38269.html
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 פברואר 2013, 22:23

אני מת עליו
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי or163 » 25 פברואר 2013, 22:57

Holiday_Armadillo כתב:אני די בטוחה שמקומו של מוסינזון במוסד לחולי נפש

אני כבר מרחם עליו מרוב שהוא שרוט, ואם הוא מתעמת ומרביץ לצוות המקצועי של היריבה מצבו קשה מאוד.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי גל מקל » 25 פברואר 2013, 23:53

מצער מאד הניצחון של ירושלים אל קודס באשקלון, חוץ מזה שאני מתעב אותם ואשקלון קבוצה סימפטית.
זה כנראה ישאיר את חבורת הזבל, ההומלסים האדומים בליגה. (אם כי עוד יש תקווה...בכל מקרה בדרבי - "שלום לך הפועל").

אפרופו אשקלון, אחד הדברים שמוזרים לי בליגת העל, זה הסגל הישראלי של קבוצות כמו אשקלון (שימריז), אשדוד (חג'ג,מזרחי עם כל הכבוד),חולון (??),נתניה.
לדעתי יש בלאומית שחקנים הרבה יותר טובים משלהן , זליבקוביץ מנהריה עדיף על שימריז, איתי גרינבויים על חג'ג, או שולמן ,ויש עוד הרבה דוגמאות כאלו.

צוברוביץ' היה היום טוב בדקות המעטות ששיחק הראה התמצאות טובה בצבע , היום שוכנעתי סופית שדונטה סמית בינוני בסה"כ למרות האתלטיות והיד מבחוץ,
יש לו יכולת קבלת החלטות של לינזי דוהן . וכשקלאטיס מוריד פרופיל הם קבוצה פחות טובה מהרגיל.
גל מקל

הודעהעל ידי felix_r » 26 פברואר 2013, 01:00

Holiday_Armadillo כתב:אני די בטוחה שמקומו של מוסינזון במוסד לחולי נפש

מתערבים שהעונש שלו יהיה קטן יותר מזה של פניני?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מקאדו 3 ו־12 אורחים