המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:בלאט חוזר עוד פעם על השטויות מעונה שעברה , כשהגארדים שלך לא מפעילים את הגבוה תעיף אותם החוצה ולא את האמלל שמחכה שעה בפנים לכדור.
MTA2311 כתב:השילוב של הכדורסל שמכבי מציגה, ויכולת ההתבטאות של צביקה גורם לי לרצות לתקוע לעצמי עיפרון בעין.
jol9 כתב:יוסי22 כתב:בלאט חוזר עוד פעם על השטויות מעונה שעברה , כשהגארדים שלך לא מפעילים את הגבוה תעיף אותם החוצה ולא את האמלל שמחכה שעה בפנים לכדור.
עזוב. פלאניניץ' זה שחקן לאדריאטית... הניסוי הזה כבר נגמר.
jol9 כתב:יוסי22 כתב:בלאט חוזר עוד פעם על השטויות מעונה שעברה , כשהגארדים שלך לא מפעילים את הגבוה תעיף אותם החוצה ולא את האמלל שמחכה שעה בפנים לכדור.
Holiday_Armadillo כתב:מגניב איך הקהל של מכבי מתלהב מפניני
לא שכחו לו חסד נעורים
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מגניב איך הקהל של מכבי מתלהב מפניני
לא שכחו לו חסד נעורים
אבל גם לא שכחו להתלונן על זה שאוהדי הפועל זוכו אחרי השלט שלהם. לא מגניב אותי.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מגניב איך הקהל של מכבי מתלהב מפניני
לא שכחו לו חסד נעורים
אסור להם להתלונן?
כל בן אדם צריך להתלונן על זה בין אם הוא אוהד ספורט או לא
אם בית''ר היו עושים את זה היו מכפילים להם את העונש לא מזכים אותם
יוסי22 כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:בלאט חוזר עוד פעם על השטויות מעונה שעברה , כשהגארדים שלך לא מפעילים את הגבוה תעיף אותם החוצה ולא את האמלל שמחכה שעה בפנים לכדור.
הוא ילד שרק מתחיל להתבשל , עם כזה חוסר סבלנות לא נגיע לשום מקום.
וחוסר הסבלנות של בלאט זו הבעיה המרכזית בכל הסיפור .
מעבר לחוסר הסבלנות כל העונה הגארדים של מכבי לא מסוגלים להפעיל גבוה בצורה נורמלית ככה שיכול להיות שהבעיה בכלל לא בפלאניניץ'.
והיקמן על הדרך בעוד משחק מצוין , נראה לי שהגיע הזמן לרדת ממנו.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מגניב איך הקהל של מכבי מתלהב מפניני
לא שכחו לו חסד נעורים
אסור להם להתלונן?
כל בן אדם צריך להתלונן על זה בין אם הוא אוהד ספורט או לא
אם בית''ר היו עושים את זה היו מכפילים להם את העונש לא מזכים אותם
מותר להם להתלונן על אוהדי הפועל שמאחלים לשחקן\לקהל שואה, ובאותה נשימה להלל שחקן שקרא לשחקן אחר נאצי במהלך משחק? באמת כרמל. לא מתאים לך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], felix_r, Gevaudan, Google [Bot] ו־19 אורחים