המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:סיומת מצויינת של מכבי. באמת כדורסל מעולה סופסוף.
היקמן ולוגאן היו המנוע של הבריחה, וכמובן השחקן שאין לו תחליף - ג'יימס.
jol9 כתב:סיומת מצויינת של מכבי. באמת כדורסל מעולה סופסוף.
Allan Turing כתב:jol9 כתב:סיומת מצויינת של מכבי. באמת כדורסל מעולה סופסוף.
מול גבוהים כמו שיש לסיינה, הוא טוב. מול בארסה הוא בעיקר צבר גגות.
יוסי22 כתב:jol9 כתב:סיומת מצויינת של מכבי. באמת כדורסל מעולה סופסוף.
ומה עם סמית עם 7 נקודות בדקות הסיום ו-17 נקודות מדד?
http://live.euroleague.net/gamesjs.aspx ... M74C39&z=1
jol9 כתב:אור, תגיד מה היהודים עשו לך בעבר?
יש איזה ישראלי שאתה מחבב? (בכלל, לא רק במכבי).
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור, תגיד מה היהודים עשו לך בעבר?
כבר דיברנו על זה פעם.
נדב הנפלד הוא אחד השחקנים האהובים עליי, מאוד אהבתי את טל לאורך תקופה ארוכה וגם את יותם אני מאוד מעריך. זה שבמקרה אני לא מצליח להתחבר לישראלים הנוכחיים במכבי, לא בדיוק הופך אותי לעוכר ישראל.
ליאור- מרוויח פי 2 מהשווי שלו.
יוגב- הפר חוזה, כפוי טובה, אובר רייטד.
פניני- מרוויח פי 2 מהשווי שלו, איחל לשחקן אחר ולאבא שלו סרטן בראש, וקרא לו נאצי( באותו השבוע שהוא התבטא בחריפות כנגד שימוש של אוהדי הפועל בשואה).
אתה מתחבר לשלושתם? יופי. כיף לך. תאמין לי שגם אני הייתי רוצה להתחבר למשהו בקבוצה הזאת.
jol9 כתב:Allan Turing כתב:jol9 כתב:סיומת מצויינת של מכבי. באמת כדורסל מעולה סופסוף.
מול גבוהים כמו שיש לסיינה, הוא טוב. מול בארסה הוא בעיקר צבר גגות.
גם מול בארסה הוא היה השחקן מספר 1 על המגרש.
כבר דיברנו על זה פעם.
נדב הנפלד הוא אחד השחקנים האהובים עליי, מאוד אהבתי את טל לאורך תקופה ארוכה וגם את יותם אני מאוד מעריך. זה שבמקרה אני לא מצליח להתחבר לישראלים הנוכחיים במכבי, לא בדיוק הופך אותי לעוכר ישראל.
פניני- מרוויח פי 2 מהשווי שלו, איחל לשחקן אחר ולאבא שלו סרטן בראש, וקרא לו נאצי( באותו השבוע שהוא התבטא בחריפות כנגד שימוש של אוהדי הפועל בשואה).
אתה מתחבר לשלושתם? יופי. כיף לך. תאמין לי שגם אני הייתי רוצה להתחבר למשהו בקבוצה הזאת.
כבר דיברנו על זה פעם.
חנו'ש כתב:יוני, אני יכולה להבין ולהסכים איתך לגבי ג'יימס ופלאניניץ'.
אבל אז אני כל הזמן חושבת על אותם שחקנים נהדרים שנראו כמו כלום ושום דבר כשהיו ילדים (ואגב, לא צריך ללכת רחוק, אפשר להיזכר בג'יימס של שנה שעברה... והוא בכלל לא היה ילד...)
אנחנו כנראה לעולם לא נזכה לראות את הילדים הללו פורשים כנפיים במכבי, כי או שלא תהיה סובלנות כלפיהם, או שהם יגדלו ויפרצו במקום אחר ואנחנו נוכל רק לחלום עליהם.
יוסי22 כתב:אולי שנה הבאה גם היקמן יהיה באנקר ... נראה לי שאתה קצת שבוי בקונספציה שבנית .
היקמן שחקן טוב , לא כוכב אבל שחקן טוב שנותן הרבה מעבר לעלות שלו .
עם היקמן , סמית וג'יימס שנמצאים פה כמעט בחינם אפשר להשקיע סכומים משמעותיים ברכז וסנטר , רק שהג'וניורים יפסיקו לחשוב שהם המציאו את המשחק.
חנו'ש כתב:יוני, אני יכולה להבין ולהסכים איתך לגבי ג'יימס ופלאניניץ'.
אבל אז אני כל הזמן חושבת על אותם שחקנים נהדרים שנראו כמו כלום ושום דבר כשהיו ילדים (ואגב, לא צריך ללכת רחוק, אפשר להיזכר בג'יימס של שנה שעברה... והוא בכלל לא היה ילד...)
אנחנו כנראה לעולם לא נזכה לראות את הילדים הללו פורשים כנפיים במכבי, כי או שלא תהיה סובלנות כלפיהם, או שהם יגדלו ויפרצו במקום אחר ואנחנו נוכל רק לחלום עליהם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים