המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:זיזיס אחלה שחקן אבל אני בספק אם הוא הבנאדם שיתאים למכבי. מסכים איתך שמה שצריכים זה נוכחות פיזית ואתלטית יותר מחכמת משחק ויציבות.
אני בגדול בעד להמשיך עם דורון, לא יודע למה האופציה הזאת כבר לא על הפרק.
החציל האצטקי כתב:מי אמר שהוא לא יהיה חצי עונה?
הוא אמור לחזור לכל המאוחר בדצמבר, להבנתי. כשיש לך את שייר, הלפרין, פארגו, בורשטיין וסמית' מסביב אז אפשר להסתדר גם בלי פרק כמה חודשים.
הוא אמור לחזור לכל המאוחר בדצמבר, להבנתי. כשיש לך את שייר, הלפרין, פארגו, בורשטיין וסמית' מסביב אז אפשר להסתדר גם בלי פרק כמה חודשים.
6 לב צהוב כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/399/1836698
כך מכבי תיראה שנה הבאה ?
כתבה נחמדה על מכבי .
אתם חושבים כמוהו ? שנה הבאה נראה מכבי יותר התקפית מאשר הגנתיית ולוחצת כמו השנה ?
asafb96 כתב:מה אתם אומרים על סאשה ווצ'יץ'? יביא את מריה שארפובה (ארוסתו) לארץ
Chen כתב:מה לגבי Keith Langford? הוא ממשיך בחימקי? מה אתם אומרים עליו? אולי הוא לא קומבו אבל לדעתי הוא אחלה שחקן..
yzafrir כתב:Chen כתב:מה לגבי Keith Langford? הוא ממשיך בחימקי? מה אתם אומרים עליו? אולי הוא לא קומבו אבל לדעתי הוא אחלה שחקן..
האריך את החוזה בחימקי בשנתיים ביותר מ-2 מליון יורו לעונה....
where is the love? כתב:אגב אני חושב שמכבי יחתימו שחקן אחרי שיקבלו את ההגרלה, במידה ונקבל גם את צסק"א מדרג נמוך ואולי אפילו ברצלונה, לדעתי מכבי תהיה חייבת להביא שחקן טוב.
where is the love? כתב:אגב אני חושב שמכבי יחתימו שחקן אחרי שיקבלו את ההגרלה, במידה ונקבל גם את צסק"א מדרג נמוך ואולי אפילו ברצלונה, לדעתי מכבי תהיה חייבת להביא שחקן טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים