המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:or163 כתב:סוף סוף אפשר לראות משחק של מכבי וגם ליהנות,
המשחק הזה סוגר שבוע ספורטיבי מושלם מבחינתי (חבל שווימבלדון לא השבוע).
באמת חבל. היה מתאים לי לחגוג את השלישי.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:or163 כתב:סוף סוף אפשר לראות משחק של מכבי וגם ליהנות,
וואלה? היה מתאים לך ווימבלדון השבוע? הסיכוי שרפא היה לוקח, הוא בערך כמו הסיכוי שמדלי יקלע סל ביורוליג.
or163 כתב:jol9 כתב:or163 כתב:סוף סוף אפשר לראות משחק של מכבי וגם ליהנות,
יש יותר סבירות שאיזה רוסול יגיח שוב מאשר השלישי, לפחות כך אני מקווה![]()
אך לשמיני ההיסטורי יש סיכוי רב. (בוודאי שאם היה מתרחש השבוע שהכל הולך)
jol9 כתב:or163 כתב:jol9 כתב:or163 כתב:סוף סוף אפשר לראות משחק של מכבי וגם ליהנות,
סיכוי רב יותר שהוא יצטרך ילד שיעזור לו לעבור את הכביש, או מסכת חמצן במשחק נגד החומה הסרבית או הקוסם הסקוטי
or163 כתב:פתאום אפילו לוגאן חודר.
felix_r כתב:or163 כתב:פתאום אפילו לוגאן חודר.
לוגאן טוב כבר חודש לפחות.
הוא גם שומר הכי טוב מהגארדים שלנו, עובר בחסימות, נדבק לשחקן כמו שצריך
felix_r כתב:or163 כתב:פתאום אפילו לוגאן חודר.
or163 כתב:felix_r כתב:or163 כתב:פתאום אפילו לוגאן חודר.
הוא באמת השתפר בחודש האחרון, אבל אני דיברתי על חדירות שהוא בדר"כ לא מנסה לחדור, והיום הוא חדר כמה פעמים בהצלחה.
or163 כתב:jol9 כתב:or163 כתב:jol9 כתב:or163 כתב:סוף סוף אפשר לראות משחק של מכבי וגם ליהנות,
סיכוי רב יותר שהוא יצטרך ילד שיעזור לו לעבור את הכביש, או מסכת חמצן במשחק נגד החומה הסרבית או הקוסם הסקוטי
כשהיסטוריה מונחת על הכף לא הייתי מהמר נגד פדרר.
למרות כל הנסיבות ולמרות שהוא נראה ברוטרדאם מזעזע.
MTA2311 כתב:Mta_atic כתב:jol9 כתב:גיא פניני הוא השחקן המצטיין היום. למה? כי ב23 דקות משחק הוא נמצא ב +37 במדד ה+/- (!!!!!)
לך תספר את זה לגרינוולד שכבר הספיק לשים לו ולאליהו כוונת על הראש.
בכזאת קלות הוא קנה אצלך חוזה ב400 אלף דולר? לא מוכן להתחייב על זה, אבל נראה לי שגם אני מסוגל לתת משחק טוב ביורוליג, פעם ב20 משחקים.
jol9 כתב:חנו'ש כתב:יוני, אני יכולה להבין ולהסכים איתך לגבי ג'יימס ופלאניניץ'.
אבל אז אני כל הזמן חושבת על אותם שחקנים נהדרים שנראו כמו כלום ושום דבר כשהיו ילדים (ואגב, לא צריך ללכת רחוק, אפשר להיזכר בג'יימס של שנה שעברה... והוא בכלל לא היה ילד...)
אנחנו כנראה לעולם לא נזכה לראות את הילדים הללו פורשים כנפיים במכבי, כי או שלא תהיה סובלנות כלפיהם, או שהם יגדלו ויפרצו במקום אחר ואנחנו נוכל רק לחלום עליהם.
יש בזה משהו, אם כי ניצוצות וכשרון אפשר היה לראות לדעתי גם ככה.
Mta_atic כתב:MTA2311 כתב:Mta_atic כתב:jol9 כתב:גיא פניני הוא השחקן המצטיין היום. למה? כי ב23 דקות משחק הוא נמצא ב +37 במדד ה+/- (!!!!!)
בכזאת קלות הוא קנה אצלך חוזה ב400 אלף דולר? לא מוכן להתחייב על זה, אבל נראה לי שגם אני מסוגל לתת משחק טוב ביורוליג, פעם ב20 משחקים.
את החוזה שלו הוא כבר קנה ובצדק. הוא נתן עונה יפה מאד לפני שנתיים, קיבל הצעה מאולימפיאקוס ובסוף נשאר במכבי ולא בכסף גדול במונחים אירופיים.
הבעיה היא שרכילאים סוג ד' כמו גרינוולד מציעים הצעות מטומטמות. כאילו אנחנו לא מכירים את גיא פניני וכאילו איזה ישראלים יגיעו למכבי בדיוק במקומו ובמקום אליהו - כדיר? קוקיה? אולי שוטבין?
חנו'ש כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:יוני, אני יכולה להבין ולהסכים איתך לגבי ג'יימס ופלאניניץ'.
אבל אז אני כל הזמן חושבת על אותם שחקנים נהדרים שנראו כמו כלום ושום דבר כשהיו ילדים (ואגב, לא צריך ללכת רחוק, אפשר להיזכר בג'יימס של שנה שעברה... והוא בכלל לא היה ילד...)
אנחנו כנראה לעולם לא נזכה לראות את הילדים הללו פורשים כנפיים במכבי, כי או שלא תהיה סובלנות כלפיהם, או שהם יגדלו ויפרצו במקום אחר ואנחנו נוכל רק לחלום עליהם.
אולי, אבל מעניין כמה ניצוצות ראו מלורבק כשקלע 3.5 נק' ב-10 דקות בממוצע בעונתו הראשונה ביורוליג.
או באראץ' עם ה-4 נק' שלו ב-12 דקות בעונתו הראשונה.
או קרסטיץ' עם 4.8 נק' ב-15 דקות בעונה הראשונה שלו (שעוד היתה בקבוצה כמו פרטיזן...)
אז אולי פלאניניץ' עם ה-4.5 נק' שלו ב-9 דקות אחרי שהגיע באמצע העונה לקבוצה עם גארדים מטומטמים, נמצא דווקא בחברה טובה.
אני לא אומרת כמובן שהוא יגיע אי פעם לרמה של החברה למעלה, ובהחלט יכול להיות שהוא פלופ, אבל אני לא חושבת שניתן לדעת את זה מהעונה הנוכחית.
jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:יוני, אני יכולה להבין ולהסכים איתך לגבי ג'יימס ופלאניניץ'.
אולי, אבל מעניין כמה ניצוצות ראו מלורבק כשקלע 3.5 נק' ב-10 דקות בממוצע בעונתו הראשונה ביורוליג.
או באראץ' עם ה-4 נק' שלו ב-12 דקות בעונתו הראשונה.
או קרסטיץ' עם 4.8 נק' ב-15 דקות בעונה הראשונה שלו (שעוד היתה בקבוצה כמו פרטיזן...)
אז אולי פלאניניץ' עם ה-4.5 נק' שלו ב-9 דקות אחרי שהגיע באמצע העונה לקבוצה עם גארדים מטומטמים, נמצא דווקא בחברה טובה.
אני לא אומרת כמובן שהוא יגיע אי פעם לרמה של החברה למעלה, ובהחלט יכול להיות שהוא פלופ, אבל אני לא חושבת שניתן לדעת את זה מהעונה הנוכחית.
אוקיי. נחכה ונראה. אני לא מאמין שהוא יהיה במכבי בעונה הבאה...
MTA2311 כתב:Mta_atic כתב:MTA2311 כתב:Mta_atic כתב:jol9 כתב:גיא פניני הוא השחקן המצטיין היום. למה? כי ב23 דקות משחק הוא נמצא ב +37 במדד ה+/- (!!!!!)
את החוזה שלו הוא כבר קנה ובצדק. הוא נתן עונה יפה מאד לפני שנתיים, קיבל הצעה מאולימפיאקוס ובסוף נשאר במכבי ולא בכסף גדול במונחים אירופיים.
הבעיה היא שרכילאים סוג ד' כמו גרינוולד מציעים הצעות מטומטמות. כאילו אנחנו לא מכירים את גיא פניני וכאילו איזה ישראלים יגיעו למכבי בדיוק במקומו ובמקום אליהו - כדיר? קוקיה? אולי שוטבין?
ומאז הוא נותן שנתיים רעות. זאת ההוכחה שלא צריך לתת לכל שחקן שנותן כמה משחקים טובים חוזה כפול.
איזה ישראלים יגיעו? טיוס, נעימי, מקל, בן רייס, יותם.
חוזה כפול ממה? מהפרוטות שהוא ממילא הרוויח לפני כן?
שחקנים במכבי מרוויחים כסף קטן בהתחלה אז זה ש"מכפילים" להם את החוזה לא אומר הרבה.
לגבי השחקנים - זה ממש להחליף פרה בחמור.
אני חושב שאליהו לבד עדיף על כל השמות שהבאת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], felix_r, Gevaudan ו־18 אורחים