פלאניניץ'' בתפקיד חוסיין בשוק?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:גם אם ננצח, מה יתרון על ויטוריה יעזור לנו? הם בסך הכל במקום החמישי. זה רק יעזור לפדרמן למכור לנו שהיינו קרובים לעלות.
jol9 כתב:זה לא משנה מה הניצחון יעזור או לא, ולא איכפת לי מה פדרמן ימכור לנו אח"כ.
אני קודם כל רוצה שמכבי תנצח. אח"כ אם אפשר ביותר מ-2 נק'.
jol9 כתב:זה לא משנה מה הניצחון יעזור או לא, ולא איכפת לי מה פדרמן ימכור לנו אח"כ.
אח"כ נחשוב לגבי ההמשך. רק בארסה היא לא בליגה של מכבי. כל שאר הקבוצות הן כאלה שניתן להתמודד מולן. למכבי יהיה משחק בית מול חימקי, ומול בשיקטאש ובשבוע הבא
מול פנר. אם מכבי מצליחה לנצח גם בויטוריה וגם באיסטנבול, אז לדעתי, היא חוזרת למשחק ובגדול.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:זה לא משנה מה הניצחון יעזור או לא, ולא איכפת לי מה פדרמן ימכור לנו אח"כ.
אח"כ נחשוב לגבי ההמשך. רק בארסה היא לא בליגה של מכבי. כל שאר הקבוצות הן כאלה שניתן להתמודד מולן. למכבי יהיה משחק בית מול חימקי, ומול בשיקטאש ובשבוע הבא
מול פנר. אם מכבי מצליחה לנצח גם בויטוריה וגם באיסטנבול, אז לדעתי, היא חוזרת למשחק ובגדול.
יכול להיות שזה לא משנה לך, אבל התחושה פה בפורום, בתקשורת ואצל אנשי מכבי, היא שניצחון ישנה את העונה הזאת מקצה לקצה. אז לא, ויטוריה בסך הכל במקום החמישי, וניצחון שם לא ישנה משמעותית את תמונת הסיכויים שלנו. אולי רק ידחה את הקץ בעוד שבוע.
חימקי דפקה לך לך 21 הפרש בחוץ. על סמך אתה אומר שניתן להתמודד איתה? אולימפיאקוס ניצחה אותך בבית ויש לה מגרש סופר ביתי, איך אתה יכול להגיד שאנחנו באותה הליגה?
גם אם ננצח בויטוריה ובאיסטנבול, לא נהיה תלויים בעצמנו.
המשחק נגד קאחה הרבה פחות קריטי ממה שמצטייר בתקשורת.
ankram כתב:הספסל של קאחה מתרוקן לאט לאט.
אחרי העזיבה של אולסן גם קאבסז עוזב
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2620011 ... f=obinsite
er79 כתב:ואוחיון סובב את הקרסול. לא ברור אם ישחק. כל העונה הזאת היא ביש מזל אחד גדול.
Allan Turing כתב:ככה זה אוהדי ספורט... אופטימסטים חסרי תקנה. סיכוי לעלות? על מה אנחנו מדברים פה? get real!
נ.ב. הלוואי ובעוד חודשיים תצטטו אותי ואצטרך לאכול את הכובע.
jol9 כתב:Allan Turing כתב:ככה זה אוהדי ספורט... אופטימסטים חסרי תקנה. סיכוי לעלות? על מה אנחנו מדברים פה? get real!
נ.ב. הלוואי ובעוד חודשיים תצטטו אותי ואצטרך לאכול את הכובע.
מה זה get real?
מה אנחנו מדברים כאן על שחר פאר מול סרינה וויליאמס??
זה בכל זאת מכבי, ומנגד עומדות קבוצות שבחלקן הגדול הן אנדראצ'יבריות (וסיינה הוכיחה את זה נהדר בשבוע שעבר).
אז נכון שהעונה הכל הולך הפוך, וזאת לא באמת מכבי הגדולה, אבל עדיין לא הייתי פוסל אותה, בטח לא 6 מחזורים לסיום.