עולם הטניס - נובאק סלאם? עונת החימר יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס - ווימבלדון יצא לדרך

הודעהעל ידי misha » 03 יולי 2011, 14:44

כל הכבוד לנובאק, ניצחון מוצדק לגמרי. זו פשוט השנה שלו, אין מה לעשות. חגג את העלייה למקום הראשון בדירוג בסטייל.

מתפתח איזה מחסומון קטן? ניצחון חמישי רצוף שלו על נדאל.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 03 יולי 2011, 14:57

סנסציה! נולה אלוף ווימבלדון!
לראשונה מאז 03' יש אלוף ווימבלדון שהוא לא פדרר או נדאל.
לראשונה מאז 08' יש אלוף ווימבלדון שהוא לא האלוף המכהן של הרולאן גארוס.

ג'וקוביץ' היה מדהים בשתי המערכות הראשונות. הוא הוריד הילוך בשלישית (בה נדאל חזר בגדול) וגם ברביעית, אבל זה הספיק. הוא ניצח את רפא על המגרש הכי חלש שלו, ובכך בעצם הוכיח שהוא מסוגל לנצח את הספרדי על כל משטח ובכל טורניר.

אם אוסטרליה לא הייתה נקודת מפנה בטניס העולמי, זו בהחלט כן. האיכות שנולה הפגין בשתי המערכות הראשונות היא הטובה ביותר שראיתי בכמה שנים האחרונות מאיזשהו שחקן טניס. העובדה שהוא לא הרשים לאורך רוב הטורניר רק מחזקת את התחושה שהוא נמצא ברמה הכי גבוה של הטניס כדי להישאר, ושהגראנד סלאם הזה הוא אחד מעוד הרבה שיגיעו.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 03 יולי 2011, 15:30

yiffy כתב:אם אוסטרליה לא הייתה נקודת מפנה בטניס העולמי, זו בהחלט כן. האיכות שנולה הפגין בשתי המערכות הראשונות היא הטובה ביותר שראיתי בכמה שנים האחרונות מאיזשהו שחקן טניס. העובדה שהוא לא הרשים לאורך רוב הטורניר רק מחזקת את התחושה שהוא נמצא ברמה הכי גבוה של הטניס כדי להישאר, ושהגראנד סלאם הזה הוא אחד מעוד הרבה שיגיעו.

לגמרי וטוב שכך. אני מעדיף שתהיה תחרות בין כמה שחקנים בטופ מאשר שלטון יחיד, שזה מה שהיינו מקבלים אם נובאק לא היה פורץ השנה. אני יותר נהנה לראות את נובאק מאשר את רפא.

תמונה
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

Re: עולם הטניס - דג'וקוביץ' אלוף ווימבלדון

הודעהעל ידי yiffy » 03 יולי 2011, 15:56

אני איתך מישה. בכלל, לא מן הנמנע שג'וקוביץ' יהפוך להיות עבור נדאל מה שנדאל היה עבור פדרר. היריב הדומיננטי יותר, זה שנושף בעורף, זה שככל שהזמן עובר, זה רק נראה קשה יותר לנצח אותו.

אולי גם לא - אבל בכל מקרה זו תהיה יריבות נהדרת שאמורה להימשך גם לשנים הבאות.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 04 יולי 2011, 06:18

כל הכבוד לג'וקו שעושה עונה פשוט מדהימה ומגיע לשיא בלי פיק ברכיים גם מול ראפא הגדול ובבימת הגמר הגדול מכולם - ווימבלדון.

גם טניסאי משובח, גם אדם נחמד. תענוג. שאפו ענק.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 05 יולי 2011, 04:24

אחרי שהדכאון קצת נשכח אפשר באמת לברך את נובאק על הזכיה. אני לא יכול להגיד שהוא היה הטניסאי הטוב בטורניר הזה
לכל אורכו, אבל הוא בהחלט עשה את העבודה מתי שהיה צריך.
לצערי רפא עזר לו ונתן לו במתנה שתי מערכות. מבור כזה היה קשה מדי לחזור.

היום ברור שרפא לא יודע להתמודד מול נובאק. אין לו את הכלים הדרושים כרגע, למרות שהוא לא מצוי בכושר רע. פשוט ככה זה.
רפא יצטרך לחכות עד יעבור זעם. זה יכול לקרות בעוד חודשיים, חצי שנה, שנה, או 4 שנים.
מבחינת רפא הוא צריך להיות כל הזמן שם ולערוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 05 יולי 2011, 05:28

יוני, אני איתך. אני חושב שהמפח הנפש שהרגשת דומה במשהו לזה שהרגשנו כאוהדי פדרר אחרי ווימבלדון 08' (לי אישית כאב ממש גם ההפסד לדל פוטרו בגמר בפלאשינג מדו, אבל הוא היה פחות חשוב). אם זה מעודד אותך, אני חושב שגם במתכונת הנוכחית של רפא, זו שלא מצליחה להתמודד עם נולה רוב הזמן, הוא יזכה בתארים וגראנד סלאמים. זה פשוט יהיה בלתי אפשרי מבחינתו של נובאק לטרוף הכל בבת אחת. הוא רק מתחיל להסתגל למעמד של טניסאי שזוכה בכמה גראנד סלאמים בשנה.

נפלה עליי הבנה מבאסת. הטורניר המעניין הבא בסבב (אם מוציאים את מפגשי הדיוויס קאפ שאותי אישית פחות מרגשים) הוא רק ב-18.7! וזה עוד טורניר המבורג, שסביר מאוד להניח שהרבה מהטניסאים הבכירים בכלל לא ישתתפו בו. הפרק הזמן הזה הוא ממש כמו פגרה שנייה!
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 06 יולי 2011, 18:35

yiffy כתב:יוני, אני איתך. אני חושב שהמפח הנפש שהרגשת דומה במשהו לזה שהרגשנו כאוהדי פדרר אחרי ווימבלדון 08' (לי אישית כאב ממש גם ההפסד לדל פוטרו בגמר בפלאשינג מדו, אבל הוא היה פחות חשוב). אם זה מעודד אותך, אני חושב שגם במתכונת הנוכחית של רפא, זו שלא מצליחה להתמודד עם נולה רוב הזמן, הוא יזכה בתארים וגראנד סלאמים. זה פשוט יהיה בלתי אפשרי מבחינתו של נובאק לטרוף הכל בבת אחת. הוא רק מתחיל להסתגל למעמד של טניסאי שזוכה בכמה גראנד סלאמים בשנה.

נפלה עליי הבנה מבאסת. הטורניר המעניין הבא בסבב (אם מוציאים את מפגשי הדיוויס קאפ שאותי אישית פחות מרגשים) הוא רק ב-18.7! וזה עוד טורניר המבורג, שסביר מאוד להניח שהרבה מהטניסאים הבכירים בכלל לא ישתתפו בו. הפרק הזמן הזה הוא ממש כמו פגרה שנייה!

תודה על המילים החמות.
זה לגמרי מזכיר את מה שקרה עם פדרר ונדאל. העניין הוא שכשרפא הגיח לעולם הטניס, פדרר היה השליט הבלעדי ורפא ילד צעיר. לקח לו זמן להתחיל להיות דומיננטי על משטחים שונים.
במקרה הזה, נובאק נמצא בסבב כבר הרבה שנים, והוא מנוסה וחזק. הנפילה שלו, אם תגיע, תפתח שוב את הפתח לנדאל, אבל אני חושב שנדאל שמשחק טוב, לא נופל מדג'וקוביץ'.
ההבדל בינהם הוא לחלוטין מנטלי. רפא פשוט לא חזק בראש מולו, וזה ממש מפתיע אותי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 06 יולי 2011, 21:09

הדעה האישית שלי היא שהבעיות הן לא בראש. יש לרפא בעיה טכנית אמיתית מול נולה - הוא לא התעורר בוקר אחד והתחיל לשקשק כשעלה מולו לשחק. רפא לא שוגה באופן פסיכי הרבה יותר מבד"כ מול נולה בכמות הטעויות הבלתי מחויבות. הוא פשוט מובס "במגרש שלו".

עד עתה רפא היה הולך לדו-קרב חפירות מהבייס-ליין מול כל שחקן בידיעה שינצח ב-95% מהמקרים. עכשיו יש שחקן יותר אתלטי ממנו (אם כי עם פחות סיבולת לב ריאה) שמסוגל יהיה לגבור עליו. הטופ-ספינים של נדאל הקשו על יריבים לשחרר פורהנדים עוצמתיים ועזרו לו להפוך הגנות להתקפות. נולה נעזר בטופ ספינים הללו יותר מכל כדי לשחרר את הבק-הנד החזק שלו, ובאמת היה ניתן לראות שרפא ממתן משמעותית את גובה הכדורים שהוא מחזיר מולו בגמר.

אני חושב שנדאל הוכיח לעולם שהוא מסוגל להכניס שינויים ולהפוך כל פעם לטניסאי טוב יותר ואלה החדשות הטובות. החדשות הרעות הן שעד שהוא יעשה זאת, הוא נחות מנולה, ולהערכתי יפסיד אחד מתוך כל חמישה משחקים ביניהם על כל משטח.

אגב - אתה ועוד רבים מדברים על המעידה של נולה לכשתבוא, אבל צריך להסתכל גם על הזווית ההפוכה. הוא זכה בשני גראנד-סלאמים השנה והיד עוד נטויה. אם וכאשר הוא יגיע למשהו כמו 5 סלאמים (מספר שממנו כבר מתחילים לכוון לדפי ההיסטוריה), הביטחון שלו רק ילך ויגדל ואז התקווה למעידה תהיה עוד פחות רלוונטית. לכן, אם אני רפא, אני הייתי משקיע את המאמצים שלי בלגוון ולשפר את עצמי, ולא בלחכות בצד שנולה ימעד (אל אף עשוי לקרות מדי פעם).
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2011, 09:13

yiffy כתב:הדעה האישית שלי היא שהבעיות הן לא בראש. יש לרפא בעיה טכנית אמיתית מול נולה - הוא לא התעורר בוקר אחד והתחיל לשקשק כשעלה מולו לשחק. רפא לא שוגה באופן פסיכי הרבה יותר מבד"כ מול נולה בכמות הטעויות הבלתי מחויבות. הוא פשוט מובס "במגרש שלו".

עד עתה רפא היה הולך לדו-קרב חפירות מהבייס-ליין מול כל שחקן בידיעה שינצח ב-95% מהמקרים. עכשיו יש שחקן יותר אתלטי ממנו (אם כי עם פחות סיבולת לב ריאה) שמסוגל יהיה לגבור עליו. הטופ-ספינים של נדאל הקשו על יריבים לשחרר פורהנדים עוצמתיים ועזרו לו להפוך הגנות להתקפות. נולה נעזר בטופ ספינים הללו יותר מכל כדי לשחרר את הבק-הנד החזק שלו, ובאמת היה ניתן לראות שרפא ממתן משמעותית את גובה הכדורים שהוא מחזיר מולו בגמר.

אני חושב שנדאל הוכיח לעולם שהוא מסוגל להכניס שינויים ולהפוך כל פעם לטניסאי טוב יותר ואלה החדשות הטובות. החדשות הרעות הן שעד שהוא יעשה זאת, הוא נחות מנולה, ולהערכתי יפסיד אחד מתוך כל חמישה משחקים ביניהם על כל משטח.

אגב - אתה ועוד רבים מדברים על המעידה של נולה לכשתבוא, אבל צריך להסתכל גם על הזווית ההפוכה. הוא זכה בשני גראנד-סלאמים השנה והיד עוד נטויה. אם וכאשר הוא יגיע למשהו כמו 5 סלאמים (מספר שממנו כבר מתחילים לכוון לדפי ההיסטוריה), הביטחון שלו רק ילך ויגדל ואז התקווה למעידה תהיה עוד פחות רלוונטית. לכן, אם אני רפא, אני הייתי משקיע את המאמצים שלי בלגוון ולשפר את עצמי, ולא בלחכות בצד שנולה ימעד (אל אף עשוי לקרות מדי פעם).

אני גם חושב שלרפא יש בעיות אמיתיות מול נובאק, אבל זה לא משהו, שטניס אמיץ ואגרסיבי, במיוחד בדשא של לונדון, לא היה אמור לפתור.
נדאל שיחק הרבה יותר טוב מנובאק כל הטורניר, ודווקא מולו הוא נתן משחק חלש ונרפה.

לגבי עניין השיפור - אתה צודק. אני בטוח שרפא ימצא את הדרך לתקוף ולנצח את הסרבי. בעצם יש כאן שני שחקנים בלי חולשה אמיתית (הסרב של שניהם למען האמת לא מבריק, אבל גם לא גרוע מדי).

לגבי עניין המעידה - אני כאוהד יכול כמובן לייחל למעידה של נובאק. בשבילי זה קל יותר בתפיסה להאמין שנובאק יחזור למקומו הטבעי אחרי הפריצה שלו השנה.
רפא והקבוצה שלו חייבים להתייחס להכל בצורה מקצועית, ולחפש דרכים איך להתמודד עם האיום הזה. זה לא יהיה קל, ואולי זה יקרה רק בשנה הבאה, אבל אני בטוח
שרפא יחזור לעצמו ולזכיות בטורנירים הגדולים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 07 יולי 2011, 12:48

jol9 כתב:נדאל שיחק הרבה יותר טוב מנובאק כל הטורניר, ודווקא מולו הוא נתן משחק חלש ונרפה.

השאילה היא האם נדאל היה ביום רע ונתן משחק חלש או שהטניס של נובאק גורם לו להיראות ככה. זאת לא הפעם הראשונה שרפא נראה חסר אונים מול נובאק העונה.אומנם בפעמים הקודמות זה היה במאסטרסים, אבל עדיין רואים פה מגמה, ונדאל חייב למצוא פתרונות ומהר כדי שזה לא יהפוך לעוד יותר גדול עם הזמן.

קטע מבלוג נחמד בוואלה:
איך גורמים לנדאל להיראות בינוני?

באחת מאלפי הפעמים שנשאל דג'וקוביץ' מה גרם לשינוי האדיר בין השחקן משנה שעברה לזה של השנה, הוא בחר לא לענות בקלישאה סתמית ואמר שבחר להתמקד בחבטות שלו לאורך הקו. הוא הסביר שזה מה ששובר שוויון בשלבים המכריעים ועוזר לו לשבור את קצב המשחק של היריב, כשזה מנסה להוציא אותו מריכוז עם חבטות אלכסוניות. במשחק מול נדאל, הג'וקר הוכיח את החשיבות האדירה שיש לחבטות שהוא מוציא לאורך הקו. נדאל פשוט לא מצא לזה תשובות, וראה את נולה מוצא את הקו פעם אחר פעם ופשוט מוציא אותו מכליו ומריכוז.

שתי המערכות הראשונות בגמר היו תצוגת טניס ברמה הכי גבוהה שיש מבחינת דג'וקוביץ', שהבין את גודל המעמד גם דרך התקשורת הסרבית והעובדה שנשיא המדינה, בוריס טאדיץ', הגיע לעודד אותו. הסרבי פשוט גרם לנדאל, הווינר הכי גדול בעולם ושחקן מהגדולים שידע המשחק, להיראות כמו שחקן בינוני ומטה ובעיקר להיות אובד עצות. השור ממאיורקה, באחת הפעמים הבודדות בקריירה שלו, נראה אבוד ולא ידע איך להתמודד עם השחקן שעומד מהצד השני של הרשת. באופן אישי, זה הזכיר לי את הפריצה הגדולה של נדאל בעבר והמפגשים שלו מול פדרר, שפתאום לא הצליח למצוא תשובות לספרדי הצעיר שהגיע לו משום מקום.

נולה הוא הטניסאי היחיד בעולם (וככל הנראה אחד הבודדים בהיסטוריה, אם בכלל), שיכול לגלות עליונות על נדאל במשחק מהקו האחורי. הראשון בעולם גילה סבלנות לאורך שתי המערכות הראשונות והיכה את נדאל בנשק שלו עם חבטות עמוקות במיוחד, כשהוא זוכה בכל ראלי שמתארך מעבר ל-10 חבטות פרט לאחד. זה אולי הנתון המדהים מכולם במשחק, מפני שבדרך כלל נקודות ארוכות הן הלחם והחמאה של הספרדי. אך הפעם המערכה היחידה שהוא הצליח לקחת הייתה דווקא זו בה שוחקו הנקודות הקצרות ביותר.

מעולם לא ראיתי מישהו שמצליח לשלוט בנדאל בצורה כזו ובעיקר נראה כל כך בטוח בעצמו מול המכונה הספרדית. נדאל פשוט איבד ביטחון לגמרי, ובטח לאחר שנאלץ לחבוט יותר בקהנד מכל חבטה אחרת, ואפילו הפורהנד שלו נראה פתאום רחוק מהשלמות שבדרך כלל מאפיינת אותו. נדאל אמנם שיפר את הסלייסים שלו והצליח להאט את הקצב מעט ולהוריד את הכדורים נמוך, אבל גם זה לא עזר לו מול דג'וקוביץ', שפשוט קרא אותו כמו ספר פתוח וראה כל מהלך כמה שניות לפניו.

דג'וקוביץ' גם הצליח לבצע בצורה מושלמת את מה שהוא עושה הכי טוב בעולם: חבטות ההחזרה להגשות. הסרבי ענה כמעט על כל סרב של נדאל עם כדור עמוק, שלא נתן לספרדי נקודות קלות במשחקונים שלו ביום הגשות אדיר מבחינתו (5 אייסים ו-78 אחוזי דיוק בהגשה הראשונה). דג'וקוביץ' הצליח לסמן וי גם על נקודה נוספת שהיה ברור שתהיה משמעותית מול נדאל וזו העלייה לרשת. נולה הגיע קדימה 26 פעמים במהלך המשחק וזכה ב-19 נקודות משם. אולי זה ייתן לו קצת ביטחון באזור הזה בעתיד והוא יגיע לשם יותר, מפני שמבחינה איכותית יש לו וולי נהדר ובעיקר טאץ' אדיר שכמעט ולא בא לידי ביטוי בשל העובדה שדג'וקוביץ' פשוט לא עולה לרשת הרבה.

כדי להבין את רמת האינטנסיביות והיכולת האדירה של דג'וקוביץ' צריך לחזור דווקא למערכה השלישית. נולה ירד באופן טבעי ברמה שלו אחרי שהוביל כבר 4:6, 1:6. הספיקה ירידה קטנה מאוד באינטנסיביות של דג'וקוביץ' (אחת הגבוהות שנראו במשחק טניס בשנים האחרונות) כדי שנדאל יריח את הדם ויזכה במערכה במהירות עם 1:6.

אבל הסרבי מודל 2011 הוא מספיק ווינר כדי להתאושש אפילו ממערכה כזו. וגם נקודת שבירה לרעתו בתחילת המערכה הרביעית הפכה מהר מאוד ל-0:2 לזכותו. משם, נדאל כבר היה זקוק לנס כדי להיכנס לתחרות ולהפוך לראשון מאז 1927 שחוזר מפיגור שתי מערכות לניצחון בגמר ווימבלדון. ניסים לא קורים נגד הטניסאי הכי טוב בעולם.

http://sports.walla.co.il/?w=/152/1837471
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 09 אוגוסט 2011, 06:08

רוג'ר שלנו אתמול החליף קידומת. מזל טוב :party

טורניר מונטריאול יצא לדרך עם כל הגדולים. ישודר בצ'רלטון.

הגרלה: http://issuu.com/bugzi/docs/montreal2011
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 09 אוגוסט 2011, 06:15

misha כתב:רוג'ר שלנו אתמול החליף קידומת. מזל טוב :party

טורניר מונטריאול יצא לדרך עם כל הגדולים. ישודר בצ'רלטון.

הגרלה: http://issuu.com/bugzi/docs/montreal2011

ועל זה נאמר, שנהיה לג'ימי קונורס ולא לג'ון מקנרו :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 09 אוגוסט 2011, 06:20

yiffy כתב:ועל זה נאמר, שנהיה לג'ימי קונורס ולא לג'ון מקנרו :)

אין מה לדאוג בקטע הזה, רוג'רקה שלנו שמר את הגוף מפציעות באופן מרשים ביותר (במיוחד יחסית לזה שטניס באופן כללי נהיה יותר פיזי ותובעני אם השנים) והסגנון שלו יאפשר לו להיות בצמרת עוד כמה שנים טובות אם ירצה בכך ;)
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 10 אוגוסט 2011, 05:06

מארי ממשיך בחוסר היציבות שלו עם עוד הפסד מביך, הפעם לקווין אנדרסון 6-3, 6-1.

היום יהיה מעניין לראות את דוידנקו נגד נובאק.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 11 אוגוסט 2011, 10:19

רוג'ר ונולה בשלב הבא. נדאל לעומתם ממשיך מסורת של טורנירי הכנה לא מוצלחים ליו.אס.אופן בשנים האחרונות.
בשנה שעברה הוא לא היה זקוק ליכולת טובה במשחקים הללו על מנת להפגין יכולת שיא בארה"ב. יהיה מעניין לראות באיזה כושר הוא יגיע השנה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 11 אוגוסט 2011, 17:05

החצי הזה של מארי ורפא פתוח לגמרי עכשיו, שם נותרו רק 3 מדורגים בלבד (ברדיך, וורינקה ופיש). לפדרר, לעומת זאת, יש דרך קשה עד הגמר: הלילה צריך לנקום בטסונגה, ואחרי זה כנראה יחכו אלמגרו ונובאק.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 14 אוגוסט 2011, 20:49

פיש לקח את נובאק ל3 מערכות, אבל בסופו של דבר הסרבי זוכה בעוד תואר.

הגרלה של סינסינטי: http://issuu.com/bugzi/docs/cincinnati_mdraw_2011
נובאק ורוג'ר שוב באותו חצי :::
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 15 אוגוסט 2011, 07:29

הראשון שזוכה ב-5 מאסטרס בשנה, והיד עוד אחושילינג נטויה!
נשארו הטורנירים של סינסינטי, שנגחאי ופריז. שלושתם על המשטח המועדף על נובאק, וביכולת הנוכחית של רוג'ר ורפא לא נראה מה בדיוק אמור לעצור בעדו.

כאב לי הלב על ההפסד של פדרר. סינסינטי הוא אחד כנראה טורניר המאסטרס החביב עליו בסבב בשלב זה של הקריירה, ואני מקווה שהוא ינצח אותו כדי לחזור להשיג תואר שני העונה לקראת היו.אס.אופן.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 17 אוגוסט 2011, 06:01

ניצחון חשוב ומרשים לפדרר על דל פוטרו בשתי מערכות בסיבוב השני של סינסינטי.
yiffy
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים