MTA2311 כתב:למה אתה מעוות אבל את מה שאני אומר?
אמרתי משהו על התארים בליגה? אתה באמת חושב שאני יושב ומקווה שמכבי תפסיד בשביל לקבל עוד היקמן? לא, אני רוצה שלפדרמן לא תהיה לגיטימציה להשאיר פה גם את ההיקמן שכבר קיים פה.
סבבה, אתה רואה בניצחון על סיינה, ובעלייה להצלבה כאיזה הישג( גם פדרמן), ואני לא. מבחינתי הגעה להצלבה( לא שאנחנו בכלל קרובים לזה), אחרי עונה נוראית, זה לא הישג.
לא רוצה 30 מיליון יורו, אבל מה עוד יכול לגרום לפדרמן לשנות תפיסה, אם לא כישלון מקצועי?
זה דווקא נחמד שאתה מסוגל להישאר אופטימי אחרי מה שהעבירו אותנו העונה. בלי הדיונים האלה היו פה אולי 2 הודעות בשבוע.
היה כאן מישהו שאמר משהו בסגנון שהכעס הכי גדול על פדרמן, זה שבעצם הוא המאיס את מכבי, את ימי חמישי ואפילו את הדיונים בפורום, עלינו האוהדים.
אני מאוד מסכים עם זה, ושום ניצחון על סיינה, ועליה להצלבה לא יישנו את זה.
אבל יחד עם זה, אני אוהד של מכבי - הקבוצה, ושל דייויד, ליאור, יוגב, שון, דווין ואחרים ואני כן רוצה שהם יצליחו כי הם לא אשמים בכלום.
אני כמובן יודע שאתה לא יושב ומקווה שמכבי תפסיד, אלא פשוט מתוסכל מהקבוצה הזאת. אבל מה שאני מנסה להגיד זה שלדעתי, כשלון מקצועי לא יזיז את ההנהלה הנוכחית
מהדרך הנוכחית שלה. מצד שני, יש מצב שהאסימון נפל, ושהבינו שם שדברים צריכים להשתנות. אלה לפחות הקולות שיוצאים לתקשורת משם.
האם תהיה לזה אחיזה במציאות? את זה נראה בקיץ, אבל אישית אני מאמין שלפחות לעונה אחת נזכה לראות סגל קצת יותר מהודק, פחות זרים, ופחות בינוניות.
ד"א - הניצחון הגדול על סיינה, שהיה המשחק הכי טוב של מכבי העונה by far, היה עם 9 שחקנים בסגל, ולמעשה עם 8 אם מוציאים לרגע את מדלי הנזק המהלך.
זה מה שקבוצה מקצוענית עם התקציב והיומרות של מכבי צריכה. יותר מזה, ואנחנו חוזרים להיקמנים ולתומאסים בסגל.