טופ 16, מח' 9: קאחה לאבורל נגד מכבי - חמישי, 21:30, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16, מח' 9: קאחה לאבורל נגד מכבי - חמישי, 21:30, ערוץ

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 01 מרץ 2013, 00:13

LIAV10 כתב:השדרן מראיין את הפרשן או שצביקה השחקן המצטיין?

לא בטוח שהבנתי אותך, תסביר?
~Box & 1~

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 מרץ 2013, 02:14

ספורט5 בכותרת ''בלאט:סמית' סמל''
בתוך הכתבה ''דווין סמית' מסמל בשבילי יכולת, אישיות, מחויבות ונכונות לקחת אחריות ברגעים הגדולים, הוא שחקן יוצא מהכלל"
מחפשים בכוח כותרת
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי gliuk » 01 מרץ 2013, 02:24

לא, צריך לזרוק כולם
לא שחקנים..............................

איפו היינו היום בלי לוגן וסמית...

אבל הכי חשוב לקטר
gliuk

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 מרץ 2013, 02:35

~Box & 1~ כתב:
LIAV10 כתב:השדרן מראיין את הפרשן או שצביקה השחקן המצטיין?

לא בטוח שהבנתי אותך, תסביר?

רסקין וצביקה דיברו איפה שתמיד יש ראיון עם בלאט והשחקן המצטיין, זה היה נראה כאילו רסקין מעניק לצביקה פלזמה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 01 מרץ 2013, 02:54

הדבר היחיד הטוב שאפשר לקחת מהמשחק הזה הוא , שנשאר חלק קטן מאוד מהאופי המכביסטי שלא מוותר לעולם .
רק חבל שזה לא מגובה ביכולת מקצועית כי מכבי לא שיחק טוב היום ואי אפשק להתכחש לזה . זה הספיק מול קבוצה שלא נמצאת בכושר טוב (כשהיא בכושר טוב היא מנצחת אותנו בנוקיה) אבל זה לא יספיק מול אולימפיאקוס בחוץ ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 01 מרץ 2013, 03:27

yzafrir כתב:הדבר היחיד הטוב שאפשר לקחת מהמשחק הזה הוא , שנשאר חלק קטן מאוד מהאופי המכביסטי שלא מוותר לעולם .
רק חבל שזה לא מגובה ביכולת מקצועית כי מכבי לא שיחק טוב היום ואי אפשק להתכחש לזה . זה הספיק מול קבוצה שלא נמצאת בכושר טוב (כשהיא בכושר טוב היא מנצחת אותנו בנוקיה) אבל זה לא יספיק מול אולימפיאקוס בחוץ ....

תיקון: כשהיא בכושר טוב היא מנצחת אותנו כשאנחנו לא בכושר טוב עם סל בשניה האחרונה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 01 מרץ 2013, 03:34

Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הבעיה של מכבי היא ששיחקנו היום נגד קבוצה בינונית
בינונית טיפה יותר או טיפה פחות ממכבי זה לא משנה, מה שמשנה זה שכל קבוצה אחרת הייתה הורגת את מכבי ברגעים שהיא פשוט החליטה להפסיק לשחק
קבוצה שרוצה להיות בטופ או לפחות לנצח קבוצות יותר טובות ממנה צריכה להיות חדה כל המשחק ומכבי הוכיחו כמה פעמים העונה שהם לא מסוגלים לשחק משחק אחד בלי להיות 50% מהזמן דוקטור ג'קיל ו-50% מהזמן מיסטר הייד

דיי חאלס עם הביקורת התמידית הזאת והפסימיות הזאת שנמשכת כל השנה. אחרי ניצחון כזה אפשר להנות ולהתלהב גם בלי לדבר על הבינונית הזאת והבינונית ההיא.

כן, כי ממש מגיע למכבי שאני לא אבקר אותם אחרי הקבוצה שנבנתה פה השנה
סליחה באמת שאני לא פוצחת בהורה מטורפת

כן אבל אנחנו כולנו כבר יודעים שזה לא אחד הסגלים החזקים שנבנו כאן בשנים האחרונות, אבל מה עם להיות ולהתנהג קצת כמו אוהדים? את יודעת מאלו שבאמת מקווים ושמחים כשהקבוצה שלהם מנצחת ולא מאלה שמותחים ביקורת ומגמדים את הקבוצה היריבה כשמנצחים אותה. היום ניצחנו במגרש קשה בואי נהנה מזה אפילו לרגע.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 מרץ 2013, 04:52

toja27 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הבעיה של מכבי היא ששיחקנו היום נגד קבוצה בינונית
בינונית טיפה יותר או טיפה פחות ממכבי זה לא משנה, מה שמשנה זה שכל קבוצה אחרת הייתה הורגת את מכבי ברגעים שהיא פשוט החליטה להפסיק לשחק
קבוצה שרוצה להיות בטופ או לפחות לנצח קבוצות יותר טובות ממנה צריכה להיות חדה כל המשחק ומכבי הוכיחו כמה פעמים העונה שהם לא מסוגלים לשחק משחק אחד בלי להיות 50% מהזמן דוקטור ג'קיל ו-50% מהזמן מיסטר הייד

דיי חאלס עם הביקורת התמידית הזאת והפסימיות הזאת שנמשכת כל השנה. אחרי ניצחון כזה אפשר להנות ולהתלהב גם בלי לדבר על הבינונית הזאת והבינונית ההיא.

כן, כי ממש מגיע למכבי שאני לא אבקר אותם אחרי הקבוצה שנבנתה פה השנה
סליחה באמת שאני לא פוצחת בהורה מטורפת

כן אבל אנחנו כולנו כבר יודעים שזה לא אחד הסגלים החזקים שנבנו כאן בשנים האחרונות, אבל מה עם להיות ולהתנהג קצת כמו אוהדים? את יודעת מאלו שבאמת מקווים ושמחים כשהקבוצה שלהם מנצחת ולא מאלה שמותחים ביקורת ומגמדים את הקבוצה היריבה כשמנצחים אותה. היום ניצחנו במגרש קשה בואי נהנה מזה אפילו לרגע.

מכבי האכילו אותנו כל כך הרבה חרא השנה ואתה מצפה שאני פשוט אקום וארקוד? לא, מצטערת, אני מתקשה לשמוח על ניצחון בעונה עבודה כשאפילו לא הצלחנו לשחק טוב
אתה יכול לדבר אליי כאילו אני לא אוהדת אמיתית אבל זה שאני לא משנה את היחס שלי לקבוצה הזאת שאני לא מצליחה להתחבר אליה בין אם זה הפסד ובין אם זה ניצחון רק הופך אותי ללא צבועה

שמחתי ששמעו את הבאזר ומכבי קלעו יותר מקאחה? כן.
שאגתי משמחה וחגגתי כאילו פתאום הפכנו לקבוצת יורוליג לגיטימית? לא, יש לי עיניים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 01 מרץ 2013, 06:15

אנחנו אולי לא קבוצת יורוליג גדולה, אבל הרבה מעבר ללגיטימית אם כל הכבוד. זאת אולי לא קבוצה גדולה (לא אולי, בטוח) אבל היא נלחמת, היא מנסה ועושה את המקסימום. ואם כל הבינוניות והחולשה שלה היא עם סיכוי לא רע להגיע להצלבה, בדיוק אותו מקום שהיא הגיעה בשנה שעברה (ובשיטה הרבה הרבה יותר קלה). האהבה של חלק מהאנשים פה להוריד כל ניצחון לפח הזבל וכל הפסד לשיא השיאים של הבושה זה יותר גרוע ממה שהקבוצה הזאת מעבירה את האוהדים שלה השנה.

קבוצה שהיא לא קבוצת יורוליג ליגיטימית לא מביסה את סיינה ב30 הפרש ולא מנצחת בספרד. קבוצה שהיא לא ליגיטימית לא מועמדת לעלות שלב אחרי 9 משחקים שעברו בטופ 16. הבנו שזאת לא קבוצה גדולה, גם קבוצה טיפשה, ועשו מיליון טעויות. אבל זאת עדיין מכבי, עדיין קבוצה שנותנת 100% בכל משחק ועושה את המקסימום עם הכלים המוגבלים שלה, ועדיין קבוצה שיש לה סיכוי לעלות להצלבה. הקבוצה הזאת לא צריכה לסבול בגלל הטעויות שההנהלה עשו, השחקנים לא אשמים בזה. לקבוצה הזאת כן צריך להודות שהם עושים את המקסימום ולא מוותרים (כשהרבה אוהדים וויתרו מזמן), נלחמים, מנסים, גם שזה אבוד. ולהנהלה צריך לתת בראש שאנחנו רוצים לראות כדורסל הרבה יותר טוב.
NY boy

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 מרץ 2013, 06:45

NY boy כתב:אנחנו אולי לא קבוצת יורוליג גדולה, אבל הרבה מעבר ללגיטימית אם כל הכבוד. זאת אולי לא קבוצה גדולה (לא אולי, בטוח) אבל היא נלחמת, היא מנסה ועושה את המקסימום. ואם כל הבינוניות והחולשה שלה היא עם סיכוי לא רע להגיע להצלבה, בדיוק אותו מקום שהיא הגיעה בשנה שעברה (ובשיטה הרבה הרבה יותר קלה). האהבה של חלק מהאנשים פה להוריד כל ניצחון לפח הזבל וכל הפסד לשיא השיאים של הבושה זה יותר גרוע ממה שהקבוצה הזאת מעבירה את האוהדים שלה השנה.

קבוצה שהיא לא קבוצת יורוליג ליגיטימית לא מביסה את סיינה ב30 הפרש ולא מנצחת בספרד. קבוצה שהיא לא ליגיטימית לא מועמדת לעלות שלב אחרי 9 משחקים שעברו בטופ 16. הבנו שזאת לא קבוצה גדולה, גם קבוצה טיפשה, ועשו מיליון טעויות. אבל זאת עדיין מכבי, עדיין קבוצה שנותנת 100% בכל משחק ועושה את המקסימום עם הכלים המוגבלים שלה, ועדיין קבוצה שיש לה סיכוי לעלות להצלבה. הקבוצה הזאת לא צריכה לסבול בגלל הטעויות שההנהלה עשו, השחקנים לא אשמים בזה. לקבוצה הזאת כן צריך להודות שהם עושים את המקסימום ולא מוותרים (כשהרבה אוהדים וויתרו מזמן), נלחמים, מנסים, גם שזה אבוד. ולהנהלה צריך לתת בראש שאנחנו רוצים לראות כדורסל הרבה יותר טוב.

זהו שאם הם היו נלחמים עם אופי לא היה אכפת לי, אבל על כל משחק עם ''לחימה'' יש 10 משחקים שהם נשברו כבר ברבע השני
אם אתם לא קבוצה מוכשרת ובנוסף לזה גם לא מוכנים להילחם אז מה אתם עושים פה?

בשלב הבתים כבר נפתח פה ת'רד דיכאון ובכל ת'רד שני כתובים דברי נאצה נגד הקבוצה ונגד ההנהלה אבל פתאום שבן אדם אומר את זה גם בניצחון אז מתנפלים עליו? לפחות שאנשים יעמדו מאחור מה שהם אמרו כל השנה ולא ינטשו את זה רק בגלל שניצחו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 מרץ 2013, 10:00

NY boy כתב:אנחנו אולי לא קבוצת יורוליג גדולה, אבל הרבה מעבר ללגיטימית אם כל הכבוד. זאת אולי לא קבוצה גדולה (לא אולי, בטוח) אבל היא נלחמת, היא מנסה ועושה את המקסימום. ואם כל הבינוניות והחולשה שלה היא עם סיכוי לא רע להגיע להצלבה, בדיוק אותו מקום שהיא הגיעה בשנה שעברה (ובשיטה הרבה הרבה יותר קלה). האהבה של חלק מהאנשים פה להוריד כל ניצחון לפח הזבל וכל הפסד לשיא השיאים של הבושה זה יותר גרוע ממה שהקבוצה הזאת מעבירה את האוהדים שלה השנה.

תראה לאן הגענו.. אתה באמת מנסה במשך הודעה שלמה לשכנע אותנו שמכבי היא קבוצת יורוליג לגיטימית? אתה באמת מרגיש צורך לציין את זה שהשחקנים נותנים 100% כל משחק?( באמת תודה, זה רק הפרנסה שלכם)
הסיכוי שלנו לעלות להצלבה הוא עדיין נמוך, ולו רק מהסיבה שאנחנו לא תלויים בעצמנו.
אם אתה חושב שעונה שבה מכבי מציגה כדורסל נוראי ונגמרת בהצלבה, היא עונה טובה, אז אני מקנא בך. הלוואי והייתי יכול להסתפק בזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי or163 » 01 מרץ 2013, 10:24

MTA2311 כתב:

תראה לאן הגענו.. אתה באמת מנסה במשך הודעה שלמה לשכנע אותנו שמכבי היא קבוצת יורוליג לגיטימית? אתה באמת מרגיש צורך לציין את זה שהשחקנים נותנים 100% כל משחק?( באמת תודה, זה רק הפרנסה שלכם)
הסיכוי שלנו לעלות להצלבה הוא עדיין נמוך, ולו רק מהסיבה שאנחנו לא תלויים בעצמנו.
אם אתה חושב שעונה שבה מכבי מציגה כדורסל נוראי ונגמרת בהצלבה, היא עונה טובה, אז אני מקנא בך. הלוואי והייתי יכול להסתפק בזה.

למען האמת, אם ננצח את שלושת המשחקים הבאים, כנראה שנהיה בהצלבה.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי er79 » 01 מרץ 2013, 10:29

כל החכמים ש"העיפו" מפה את סמית' קיבלו שטוזה לפנים. ביי פאר השחקן הכי טוב במכבי היום ולאורך מרבית העונה. מי שחושב שאין לו מקום בקבוצה או שהוא יכול להישאר רק כמחליף מהספסל, אין לו מושג על מה הוא מדבר. אדון פדרמן חייב עכשיו להחתים את הבחור, כי בקיץ הספרדיות/יווניות/רוסיות/טורקיות, ירכשו אותו בשקט בתג מחיר של מליון יורו.
אגב, רק אני חושש מהמשחק נגד פנר שבוע הבא? מוקש גדול מאוד לדעתי.
er79

הודעהעל ידי or163 » 01 מרץ 2013, 11:38

ללא אליהו, מכבי עשתה את שני הניצחונות המשמעותיים שלה העונה.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 מרץ 2013, 12:14

er79 כתב:כל החכמים ש"העיפו" מפה את סמית' קיבלו שטוזה לפנים. ביי פאר השחקן הכי טוב במכבי היום ולאורך מרבית העונה. מי שחושב שאין לו מקום בקבוצה או שהוא יכול להישאר רק כמחליף מהספסל, אין לו מושג על מה הוא מדבר. אדון פדרמן חייב עכשיו להחתים את הבחור, כי בקיץ הספרדיות/יווניות/רוסיות/טורקיות, ירכשו אותו בשקט בתג מחיר של מליון יורו.

מסכים. חייבים להחתים אותו, ועכשיו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 מרץ 2013, 12:15

or163 כתב:ללא אליהו, מכבי עשתה את שני הניצחונות המשמעותיים שלה העונה.

לא חשבתי על זה אפילו... כנראה שהוא באמת לא כזה קריטי.
ובקשר לסיכויים להצלבה, מדובר פה במשחקים בטורקיה, מול חימקי וביוון. מה באמת הסיכויים שננצח את שלושתם?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי or163 » 01 מרץ 2013, 12:37

MTA2311 כתב:
or163 כתב:ללא אליהו, מכבי עשתה את שני הניצחונות המשמעותיים שלה העונה.

לא חשבתי על זה אפילו... כנראה שהוא באמת לא כזה קריטי.
ובקשר לסיכויים להצלבה, מדובר פה במשחקים בטורקיה, מול חימקי וביוון. מה באמת הסיכויים שננצח את שלושתם?

את שני הראשונים יש לנו סיכוי די טוב לנצח וזה גם עניין של מומנטום (ועכשיו הוא איתנו), המשחק שבסופו של דבר יכריע כנראה לטוב או לרע, זה המשחק בפיראוס.
אליהו חשוב מאוד למכבי בליגה הישראלית, אך ביורוליג הוא לא כזה קריטי מבחינת מכבי לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי jol9 » 01 מרץ 2013, 13:46

er79 כתב:כל החכמים ש"העיפו" מפה את סמית' קיבלו שטוזה לפנים. ביי פאר השחקן הכי טוב במכבי היום ולאורך מרבית העונה. מי שחושב שאין לו מקום בקבוצה או שהוא יכול להישאר רק כמחליף מהספסל, אין לו מושג על מה הוא מדבר. אדון פדרמן חייב עכשיו להחתים את הבחור, כי בקיץ הספרדיות/יווניות/רוסיות/טורקיות, ירכשו אותו בשקט בתג מחיר של מליון יורו.

סמית' וג'יימס הם זרים מצויינים, ומכבי לא תמצא להם תחליף בקלות.
גם אם מכבי תוכל להביא בעונה הבאה את כספי, הייתי משאיר כאן את סמית', אם כי זה כמובן הופך להיות די מסובך.

האמת שהיכולת של לוגאן אחרי שהוא התחבר לקבוצה והבין פחות או יותר מהרוצים ממנו, היא טובה מאוד, וכרול פלייר שהוא קלעי ברמה גבוהה מאוד
אני מאוד מאוד מרוצה ממנו.
הוא קלע שלשה אחת לפחות בכל המשחקים של מכבי העונה, פרט למשחק אחד, ויש לו אחוז עונתי מצויין 44% (מקום שלישי במספר השלשות ביורוליג, כשכל מי שבסביבה
שלו קולע באחוזים נמוכים יותר פרט למרקו פופוביץ', קנגור ונבארו).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 01 מרץ 2013, 14:41

אמרתי את זה בתחילת העונה שג'יימס וסמית חייבים להמשיך עם מכבי גם לשנים הבאות.מעבר לזה ששניהם שחקנים מוכשרים ואנשים עם אישיות בריאה לקבוצה זה גם עניין של המשכיות שחסרה למכבי. מסכים איתך יוני לגבי לוגאן אני מרוצה ממנו כרול פלייר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 מרץ 2013, 14:45

ממתי למכבי יש את הפריבילגיה להחתים רול פליירס ב500 אלף דולר? עדיף להשקיע בלנדסברג בתור הsg שעולה מהספסל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים