02 מרץ 2013, 02:10
שחף כתב:לוגאן מאוד מאוד סטריקי. אני לא חושב שהוא סתם עולה מהספסל. בחלק מהמשחקים הוא לא פוגע בכלל. להשאיר שחקן כזה על תקן שחקן ספסל זה פריבליגיה שיש לקבוצות עם התקציב של צסק''א, לא למכבי.
02 מרץ 2013, 02:15
שחף כתב:לוגאן מאוד מאוד סטריקי. אני לא חושב שהוא סתם עולה מהספסל. בחלק מהמשחקים הוא לא פוגע בכלל. להשאיר שחקן כזה על תקן שחקן ספסל זה פריבליגיה שיש לקבוצות עם התקציב של צסק''א, לא למכבי.
02 מרץ 2013, 02:42
toja27 כתב:שחף כתב:לוגאן מאוד מאוד סטריקי. אני לא חושב שהוא סתם עולה מהספסל. בחלק מהמשחקים הוא לא פוגע בכלל. להשאיר שחקן כזה על תקן שחקן ספסל זה פריבליגיה שיש לקבוצות עם התקציב של צסק''א, לא למכבי.
חצי מיליון דולר זה לא סכום כל כך גבוה גם בשביל שחקן ספסל לא צריך להגזים, מכבי יכולה להרשות אותו לעצמה בסכום כזה.
02 מרץ 2013, 11:05
02 מרץ 2013, 11:07
MTA2311 כתב:toja27 כתב:שחף כתב:לוגאן מאוד מאוד סטריקי. אני לא חושב שהוא סתם עולה מהספסל. בחלק מהמשחקים הוא לא פוגע בכלל. להשאיר שחקן כזה על תקן שחקן ספסל זה פריבליגיה שיש לקבוצות עם התקציב של צסק''א, לא למכבי.
חצי מיליון דולר זה לא סכום כל כך גבוה גם בשביל שחקן ספסל לא צריך להגזים, מכבי יכולה להרשות אותו לעצמה בסכום כזה.
אחרי ששארמדיני עזב, רק קיינר מדלי( ואולי סמית') מרוויח יותר ממנו, אז איך בדיוק זה לא סכום כל כך גבוה?
02 מרץ 2013, 13:49
jol9 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:שחף כתב:לוגאן מאוד מאוד סטריקי. אני לא חושב שהוא סתם עולה מהספסל. בחלק מהמשחקים הוא לא פוגע בכלל. להשאיר שחקן כזה על תקן שחקן ספסל זה פריבליגיה שיש לקבוצות עם התקציב של צסק''א, לא למכבי.
אחרי ששארמדיני עזב, רק קיינר מדלי( ואולי סמית') מרוויח יותר ממנו, אז איך בדיוק זה לא סכום כל כך גבוה?
אז תגידו את זה אחרת - זה משהו שהוא גדול על פדרמן, אבל בהחלט לא על מכבי.
יש המון קבוצות באירופה שמחזיקות שחקנים יקרים יותר מלוגאן על הספסל, ולא קוראים להן צסקא, בארסה או ריאל.
ד"א גם אליהו ופניני מרוויחים יותר מלוגאן (בברוטו).
02 מרץ 2013, 14:53
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:שחף כתב:לוגאן מאוד מאוד סטריקי. אני לא חושב שהוא סתם עולה מהספסל. בחלק מהמשחקים הוא לא פוגע בכלל. להשאיר שחקן כזה על תקן שחקן ספסל זה פריבליגיה שיש לקבוצות עם התקציב של צסק''א, לא למכבי.
אז תגידו את זה אחרת - זה משהו שהוא גדול על פדרמן, אבל בהחלט לא על מכבי.
יש המון קבוצות באירופה שמחזיקות שחקנים יקרים יותר מלוגאן על הספסל, ולא קוראים להן צסקא, בארסה או ריאל.
ד"א גם אליהו ופניני מרוויחים יותר מלוגאן (בברוטו).
דיברתי על המשכורות של הזרים.
וברור שדיברתי על מכבי. העובדה שלא מעט קבוצות באירופה יכולות להחזיק שחקנים בסכומים האלה על הספסל לא כל כך מעניינת אותי.
02 מרץ 2013, 15:43
02 מרץ 2013, 20:09
jol9 כתב:.
גארדים: גארד מוביל (1 או 2), אוחיון, לוגאן, לנדסברג/הלפרין
SF: סמית' ופניני (אם פניני יעזוב או יועזב אז לאנדסברג)
PF: ליאור וקאנגור (או טיוס)
C: ג'יימס וסנטר טוב כמו באראץ', וויוקאס, מאריץ' או מישהו בסגנון.
אפשר כמובן לשחק לכאן או לכאן, ולוותר על לוגאן בשביל להשקיע עוד כסף בעמדה 1 או 5, אבל זה הבסיס בערך.
02 מרץ 2013, 20:59
חנו'ש כתב:jol9 כתב:.
גארדים: גארד מוביל (1 או 2), אוחיון, לוגאן, לנדסברג/הלפרין
SF: סמית' ופניני (אם פניני יעזוב או יועזב אז לאנדסברג)
PF: ליאור וקאנגור (או טיוס)
C: ג'יימס וסנטר טוב כמו באראץ', וויוקאס, מאריץ' או מישהו בסגנון.
אפשר כמובן לשחק לכאן או לכאן, ולוותר על לוגאן בשביל להשקיע עוד כסף בעמדה 1 או 5, אבל זה הבסיס בערך.
איך זה מסתדר עם הרצון שלך לסגל קצר עם 5 זרים מקסימום??
יש כאן בין 6 ל-7 זרים.
לדעתי יש מבחר לא רע של גארדים ישראלים שיכולים לשמש אותנו מהספסל לדקות ספורות.
אוחיון, הלפרין, מקל, נעימי, הזזת לאנדסברג לעמדה 2, אפילו רוט.
לעומת זאת אין חיה כזו סנטר ישראלי. ופורוורד ישראלי שהוא לא אליהו יש רק את טיוס (אלא אם בלו מתכנן קאמבק) ואני לא יודעת אם זה מספיק או משלים את ליאור.
לכן אם הולכים על מיעוט של זרים והגדלת האיכות, צריך לצמצם את אלה שעולים מהספסל לעמדות שאין לנו ברירה (סנטר וכנראה גם פורוורד).
בעמדות הגארדים אפשר לוותר על זרים מהספסל ולהשקיע את מיטב כספינו ב-2 זרים מובילים לעמדות 1-2, וסנטר שישלים את ג'יימס.
02 מרץ 2013, 22:55
02 מרץ 2013, 23:15
02 מרץ 2013, 23:18
felix_r כתב:מי שחושב, שיהיו פה שני גארדים ברמה, פשוט חולם. אני חותם שלא יהיה פה אפילו גארד אחד ברמת יורוליג גבוהה.
וזה לא רק בגלל הקמצנות של פדרמנים, אלא גם בגל השוק הדל. כמעט ואין רכזים טובים ביורוליג וכל אחד שווה זהב
02 מרץ 2013, 23:26
חנו'ש כתב:felix_r כתב:מי שחושב, שיהיו פה שני גארדים ברמה, פשוט חולם. אני חותם שלא יהיה פה אפילו גארד אחד ברמת יורוליג גבוהה.
וזה לא רק בגלל הקמצנות של פדרמנים, אלא גם בגל השוק הדל. כמעט ואין רכזים טובים ביורוליג וכל אחד שווה זהב
אז מה נעשה? נוותר וניתן את המושכות לאוחיון ולמקל??
03 מרץ 2013, 00:04
03 מרץ 2013, 00:05
jol9 כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:מי שחושב, שיהיו פה שני גארדים ברמה, פשוט חולם. אני חותם שלא יהיה פה אפילו גארד אחד ברמת יורוליג גבוהה.
אז מה נעשה? נוותר וניתן את המושכות לאוחיון ולמקל??
זה לא משנה מה ננסה לעשות, כמו שפליקס אמר, לא נוכל להמציא רכז.
לדעתי מה שמכבי תעשה בעונה הבאה זה תביא שחקן אחד יחסית יקר ומוכח, שלדעתי לא יהיה רכז אלא SG (אולי תחזיר את לאנגפורד),
ותהמר על הגארד השני ותקווה שתפגע בגרסה נוספת של פארגו.
אני בסה"כ אומר שיוגב הוא שחקן טוב ורכז סביר מאוד. לצד לאנגפורד, ועם לוגאן ונניח הלפרין או מקל מהספסל תהיה כאן רביעייה לא רעה בכלל בקו האחורי.
03 מרץ 2013, 00:06
felix_r כתב:לדעתי, במקרה הכי טוב, אולי נצליח לקבל את ארון ג'קסון, כי מסינה לא ממש מחזיק ממנו (אחרת הוא לא היה מחתים את פאפאלוקס הקשיש). אם כי אני ממש לא בטוח שג'קסון יהפוך במכבי לרכז מוביל. הוא עדיין לא עשה כלום בחיים שלו חוץ מעונה אחת נחמדה בבילבאו. הוא לא מנהל משחק ברמה כל כך גבוהה, וגם לא קולע מבחוץ באחוזים גבוהים (הוא יותר סלאשר מקלעי). שחקן נחמד, לא יותר מזה...
03 מרץ 2013, 00:08
03 מרץ 2013, 00:09
LIAV10 כתב:felix_r כתב:לדעתי, במקרה הכי טוב, אולי נצליח לקבל את ארון ג'קסון, כי מסינה לא ממש מחזיק ממנו (אחרת הוא לא היה מחתים את פאפאלוקס הקשיש). אם כי אני ממש לא בטוח שג'קסון יהפוך במכבי לרכז מוביל. הוא עדיין לא עשה כלום בחיים שלו חוץ מעונה אחת נחמדה בבילבאו. הוא לא מנהל משחק ברמה כל כך גבוהה, וגם לא קולע מבחוץ באחוזים גבוהים (הוא יותר סלאשר מקלעי). שחקן נחמד, לא יותר מזה...
לדעתי דווקא מנהל משחק טוב, יכול לפרוח פה עם שוטינג ברמה גבוהה.
03 מרץ 2013, 00:10
שחף כתב:אני חושב שהשנה אנחנו רואים למה אוחיון הוא לא רכז ראשון ביורוליג. לפחות לא בקבוצה ששואפת רחוק. זאת תהיה טעות להשאיר אותו שם. אם מביאים מישהו, אז שיהיה רכז שאולי אוחיון יוכל לשחק לידו(נניח פלאניניץ' שהוא 2 מטר ויכול לשמור גם על מספרי 2 ו-3)