03 מרץ 2013, 23:32
אני אגדה כתב:שחקנים בושה וחרפה. לשלוח את כל הזרים האלו הביתה. מבזים את הסמל ואת כל מה שקשור במועדון.
להקיא.
ואני יודע מה אני אומר, אני אגדה.
מ.ש.ל
03 מרץ 2013, 23:34
yzafrir כתב:זה אחד מרגעי השפל הגדולים של העונה הבזיונית הזאת.
נמאס נמאס נמאס לי מהעונה הזאת ומהסגל העלוב הזה כבר.
קבוצה כמו מכבי נגד סגל עלוב כמו שיש להפועל לא צריכה להגיע למצב בכלל שלשופטים יש השפעה על התןצאה. מקסימום הם יכולים לעשות את ההבדל בין שלושים הפרש לעשרים אבל לא בין ניצחון להפסד....
03 מרץ 2013, 23:35
03 מרץ 2013, 23:37
03 מרץ 2013, 23:38
felix_r כתב:yzafrir כתב:זה אחד מרגעי השפל הגדולים של העונה הבזיונית הזאת.
קבוצה כמו מכבי נגד סגל עלוב כמו שיש להפועל לא צריכה להגיע למצב בכלל שלשופטים יש השפעה על התןצאה. מקסימום הם יכולים לעשות את ההבדל בין שלושים הפרש לעשרים אבל לא בין ניצחון להפסד....
תשמע, גם עם כל מה שאתה אומר הוא נכון, עדיין צריך לזכור, שמכבי משחקת משחקים מאוד קשים בסגל קצר ביורוליג והשחקנים מאוד עייפים. אז נכון, לא נעים להפסיד דווקא להפועל, אבל בכל זאת צריך לזכור שזה משחק לא חשוב בכלל. שים לב, שגם בארסה וגם צסקא הפסידו היום בליגה, קבוצות עם סגלים פי שנים עמוקים מזה של מכבי.
03 מרץ 2013, 23:40
misha כתב:להכין שקיות הקאה לימים הקרובים. תהיה פה חגיגה לא קטנה של התקשורת.
03 מרץ 2013, 23:40
03 מרץ 2013, 23:42
felix_r כתב:yzafrir כתב:זה אחד מרגעי השפל הגדולים של העונה הבזיונית הזאת.
תשמע, גם עם כל מה שאתה אומר הוא נכון, עדיין צריך לזכור, שמכבי משחקת משחקים מאוד קשים בסגל קצר ביורוליג והשחקנים מאוד עייפים. אז נכון, לא נעים להפסיד דווקא להפועל, אבל בכל זאת צריך לזכור שזה משחק לא חשוב בכלל. שים לב, שגם בארסה וגם צסקא הפסידו היום בליגה, קבוצות עם סגלים פי שנים עמוקים מזה של מכבי.
03 מרץ 2013, 23:42
03 מרץ 2013, 23:43
misha כתב:להכין שקיות הקאה לימים הקרובים. תהיה פה חגיגה לא קטנה של התקשורת.
03 מרץ 2013, 23:43
03 מרץ 2013, 23:44
מכביסט28 כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:זה אחד מרגעי השפל הגדולים של העונה הבזיונית הזאת.
לפי מיטב ידיעתי, בליגות של בארסה וצסק״א האליפות לא מוכרעת במשחק אחד. ופה הסכנה האמיתית..
אני לא רוצה כבר שום דבר שקשור לכדורסל נורמלי מהקבוצה האימפוטנטית שלנו השנה - רק שיביאו ת׳אליפות. אבל עם איך שאנחנו נראים, כל אחת יכולה לנצח אותנו במשחק אחד..
03 מרץ 2013, 23:45
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:זה אחד מרגעי השפל הגדולים של העונה הבזיונית הזאת.
פליקס אתה באמת מקבל את העייפות כתרוץ ? זו עונה ראשונה של מכבי בשני מסגרות ? מכל משחקי הליגה זה והדרבי בבית הם הכי חושבים. לא היה מפריע לי כל כך אם מכבי היו מפסידים לחיפה אבל להגועל ? בפעם האחרונה שזה קרה שברתי כיסא נדנדה עתיק בסלון (אני רציני)
מכביסט28 כתב:misha כתב:להכין שקיות הקאה לימים הקרובים. תהיה פה חגיגה לא קטנה של התקשורת.
אני מציע לכולם להפסיק להתרגש מהתקשורת. פעם הפסדים כאלה היו משפיעים עליי בצורה קשה, היום למדתי להתמודד עם זה..
תבינו שהתקשורת אדומה ושמחה לאיד, ככה היא תישאר ואין שום דבר שישנה את זה.
Holiday_Armadillo כתב:אפשר לחשוב שהפועל זכו באליפות
מראיינים את כל אנשי הפועל ואחותם
Holiday_Armadillo כתב:אפשר לחשוב שהפועל זכו באליפות
מראיינים את כל אנשי הפועל ואחותם
03 מרץ 2013, 23:47
Holiday_Armadillo כתב:לא, וואלה בכלל לא מאושרים
מכביסט28 כתב:misha כתב:להכין שקיות הקאה לימים הקרובים. תהיה פה חגיגה לא קטנה של התקשורת.
אני מציע לכולם להפסיק להתרגש מהתקשורת. פעם הפסדים כאלה היו משפיעים עליי בצורה קשה, היום למדתי להתמודד עם זה..
תבינו שהתקשורת אדומה ושמחה לאיד, ככה היא תישאר ואין שום דבר שישנה את זה.