09 מרץ 2013, 15:05
er79 כתב:פרמאר הוא בדיוק ההבדל בין אנדולו אפס מקרטעת ומאכזבת כמו כל שנה, לבין אנדולו שהגיעה להצלבה, כנראה עם יתרון ביתיות. אני זעקתי בקיץ שמכבי חייבת להביא אותו בכל מחיר, גם על מחיר של פשרות בחלק מהעמדות. נותר לנו רק לאכול את הלב. יש לו אפשרות יציאה בחוזה רק לאנ.בי.איי, ולהערכתי הוא יחזור לשם כבר בעונה הבאה. תואר אירופי הוא לא ייקח, אבל יש סיכוי לא רע לפיינל פור, וזה רק בזכותו.
09 מרץ 2013, 15:16
09 מרץ 2013, 15:37
felix_r כתב:er79 כתב:פרמאר הוא בדיוק ההבדל בין אנדולו אפס מקרטעת ומאכזבת כמו כל שנה, לבין אנדולו שהגיעה להצלבה, כנראה עם יתרון ביתיות. אני זעקתי בקיץ שמכבי חייבת להביא אותו בכל מחיר, גם על מחיר של פשרות בחלק מהעמדות. נותר לנו רק לאכול את הלב. יש לו אפשרות יציאה בחוזה רק לאנ.בי.איי, ולהערכתי הוא יחזור לשם כבר בעונה הבאה. תואר אירופי הוא לא ייקח, אבל יש סיכוי לא רע לפיינל פור, וזה רק בזכותו.
אתה כותב לנו את זה בטור אחד שראה משחקים של אפס פילזן? אבל באמת?
09 מרץ 2013, 15:38
09 מרץ 2013, 15:43
yzafrir כתב:felix_r כתב:er79 כתב:פרמאר הוא בדיוק ההבדל בין אנדולו אפס מקרטעת ומאכזבת כמו כל שנה, לבין אנדולו שהגיעה להצלבה, כנראה עם יתרון ביתיות. אני זעקתי בקיץ שמכבי חייבת להביא אותו בכל מחיר, גם על מחיר של פשרות בחלק מהעמדות. נותר לנו רק לאכול את הלב. יש לו אפשרות יציאה בחוזה רק לאנ.בי.איי, ולהערכתי הוא יחזור לשם כבר בעונה הבאה. תואר אירופי הוא לא ייקח, אבל יש סיכוי לא רע לפיינל פור, וזה רק בזכותו.
האמת שראיתי כמה משחקים שלהם העונה והם ניראים לא בכלל...
לגבי פארמר , אפשר לצעוק כמה שרוצים על זה שמכבי לא החתימה אותו אבל העלות שלו היא כמו כל הזרים של מכבי (3.5 מליון דולר נטו ) כך שזה לא אפשרי בכל מקרה....
פליקס מסכים איתך לגבי זוריץ' , שחקן אחלה . מה שיותר אבסורד זה שהוא העמיד מספרים באדריאטית וכו' לא פחות טובים מטומיץ' וממילאן ומכבי הייתה צריכה סנטר אבל בכל זאת הלכה על מאצבן...
09 מרץ 2013, 16:14
09 מרץ 2013, 16:21
09 מרץ 2013, 16:35
09 מרץ 2013, 16:49
החציל האצטקי כתב:אני ממש לא מחזיק מסייבוטיס. גם לא מבראון שהוא אמנם שחקן אחד על אחד עצום אבל לא הרבה יותר.
השורה התחתונה מובנת לנו כבר עשור- מכבי צריכה להגדיל את התקציב ולהתחיל להלחם על שחקנים ברמה.
09 מרץ 2013, 17:52
yzafrir כתב:הייתם מביאים את סייבוטיס לעמדה 2 במכבי ?
אני מאוד אוהב אותו רק שלא החלטטי אם הוא 2 או 3 ....
09 מרץ 2013, 18:03
felix_r כתב:er79 כתב:פרמאר הוא בדיוק ההבדל בין אנדולו אפס מקרטעת ומאכזבת כמו כל שנה, לבין אנדולו שהגיעה להצלבה, כנראה עם יתרון ביתיות. אני זעקתי בקיץ שמכבי חייבת להביא אותו בכל מחיר, גם על מחיר של פשרות בחלק מהעמדות. נותר לנו רק לאכול את הלב. יש לו אפשרות יציאה בחוזה רק לאנ.בי.איי, ולהערכתי הוא יחזור לשם כבר בעונה הבאה. תואר אירופי הוא לא ייקח, אבל יש סיכוי לא רע לפיינל פור, וזה רק בזכותו.
09 מרץ 2013, 18:11
jol9 כתב:תראה, בראון עד לפני עונה באמת לא היה משהו לספר עליו הביתה, אבל העונה הוא שדרג את מעמדו, ומוביל קבוצה מאוד מוגבלת ובינונית למאזן מצויין ולהצלבה.
בהנחה והתקציב של מכבי לא יגדל, שחקנים כמו בראון, שהם דרגה מתחת לDD וספאנוליס, אבל גם דרגה מעל כל החברה האחרים שמועמדים למכבי (היקמן, פולן וכו'),
הם האופציה הטובה למכבי כמובן שזול זה לא יהיה, אבל מקצועית זה כנראה יהיה יותר מוצלח ממה שיש לנו עכשיו.
מילה לגבי לוגאן - אני מתחזק בדעה הזאת ממחזור למחזור, אבל אחרי שכל הצדדים הבינו מה הכי טוב לכולם, אנחנו מקבלים קלע חוץ ברמות הגבוהות ביותר,
שמנפק המון שלשות, ובאחוזים מרשימים.
למרות כל מה שנאמר עליו מתחילת העונה, לדעתי הוא מתאים כמו כפפה לקבוצה כמו מכבי, ומכבי לא תמצא שחקן ברמה שלו במחיר שלו כ"כ בקלות.
כן לוקסוס, לא לוקסוס, לא יקרה שום דבר אם על הספסל יישב שחקן אחד של חצי מליון דולר.
09 מרץ 2013, 18:20
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:תראה, בראון עד לפני עונה באמת לא היה משהו לספר עליו הביתה, אבל העונה הוא שדרג את מעמדו, ומוביל קבוצה מאוד מוגבלת ובינונית למאזן מצויין ולהצלבה.
בהנחה והתקציב של מכבי לא יגדל, שחקנים כמו בראון, שהם דרגה מתחת לDD וספאנוליס, אבל גם דרגה מעל כל החברה האחרים שמועמדים למכבי (היקמן, פולן וכו'),
הם האופציה הטובה למכבי כמובן שזול זה לא יהיה, אבל מקצועית זה כנראה יהיה יותר מוצלח ממה שיש לנו עכשיו.
מילה לגבי לוגאן - אני מתחזק בדעה הזאת ממחזור למחזור, אבל אחרי שכל הצדדים הבינו מה הכי טוב לכולם, אנחנו מקבלים קלע חוץ ברמות הגבוהות ביותר,
שמנפק המון שלשות, ובאחוזים מרשימים.
למרות כל מה שנאמר עליו מתחילת העונה, לדעתי הוא מתאים כמו כפפה לקבוצה כמו מכבי, ומכבי לא תמצא שחקן ברמה שלו במחיר שלו כ"כ בקלות.
כן לוקסוס, לא לוקסוס, לא יקרה שום דבר אם על הספסל יישב שחקן אחד של חצי מליון דולר.
שמע, לא אמרתי שבראון לא שחקן מצויין. אני פשוט לא מחזיק ממנו כי אני עדיין לא תופס ממנו מנהיג שיכול לסחוב קבוצה באופן קונסיסטנטי.
הוא לא איזה פארמר או תאודוסיץ' שהביא הצלחות לא משנה איפה שיחק.
אני גם מסכים לגבי לוגאן, הבחור נותן את נישת הדייויד בלו מעמדה שתיים בחודש-חודש וחצי האחרונים. קילר מחוץ לקשת שבא למאני טיים.
09 מרץ 2013, 19:37
10 מרץ 2013, 19:49
yzafrir כתב:הייתם מביאים את סייבוטיס לעמדה 2 במכבי ?
14 מרץ 2013, 00:22
Allan Turing כתב:yzafrir כתב:הייתם מביאים את סייבוטיס לעמדה 2 במכבי ?
כן. ובריטאס הוא שחק 1 הרבה דקות. עדיין מעצבנת אותי ההשלמה הגורפת של האוהדים עם המצב שמכבי "לא מתחרה על שחקנים יקרים".
הם יקרים כי הם טובים בד"כ. למה שמכבי לא תתחרה עליהם? למה אוהדים כאן משלימים אם זה בכזאת קלות?
האוהדים של מכבי (ואני ביניהם) משלמים הון על מנויים. למה שזה לא יתבטא בתקציב של הקבוצה?
המצב הזה לא יכול להימשך הרבה זמן, זה פשוט מתסכל.
14 מרץ 2013, 20:47
yellowaura כתב:Allan Turing כתב:yzafrir כתב:הייתם מביאים את סייבוטיס לעמדה 2 במכבי ?
כן. ובריטאס הוא שחק 1 הרבה דקות. עדיין מעצבנת אותי ההשלמה הגורפת של האוהדים עם המצב שמכבי "לא מתחרה על שחקנים יקרים".
הם יקרים כי הם טובים בד"כ. למה שמכבי לא תתחרה עליהם? למה אוהדים כאן משלימים אם זה בכזאת קלות?
האוהדים של מכבי (ואני ביניהם) משלמים הון על מנויים. למה שזה לא יתבטא בתקציב של הקבוצה?
המצב הזה לא יכול להימשך הרבה זמן, זה פשוט מתסכל.
רק מראה שפדרמן הצליח לכופף את האוהדים לרצונו
14 מרץ 2013, 20:54
14 מרץ 2013, 21:04
14 מרץ 2013, 21:21
MTA2311 כתב::throwup2