פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

07 מרץ 2013, 12:50

or163 כתב:http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/449/711.html?hp=3&cat=620
סמית': "חבל שלא הלכתי למכבי ת"א"

הסנטר רואה איך הפועל ירושלים מאבדת את העונה ולא יכול לשתוק עוד. "כשמביאים שחקן כמוני צריך לדעת לבנות סביבו. למה דרוקר הביא אותי אם הוא לא יודע להשתמש בי". וכן, הוא מודע להשלכות דבריו: "אני יודע שיכעסו עליי במועדון, אבל אולי אם אדבר בעיתון, משהו יזוז"

לדעתי, הוא טועה.

1) ממה שראיתי, דווקא הולכים עליו הרבה בירושלים. אולי לא כמו שהולכים על הכוכב של הקבוצה ב NBA, אבל באף קבוצה באירופה הכוכב לא זורק את מספר הזריקות שהכוכב זורק ב NBA.

2) אני ממש לא בטוח, שבמכבי היו בונים הרבה תרגילים בשבילו. במכבי של בלאט תפקידו של הגבוה זה בעיקר לקרוע את עצמו בהגנה (וההגנה של קרייג סמית' היא ממש לא משהוא לכתוב עליו הביתה)

נ.ב. ב NRG התחילו לכתוב את ה IP של הטוקבקים, אז רואים שם מתחת לכתבה איזה טמבל כותב משהו כמו 10 תגובות כל הזמן בשם אחר :laugh2

07 מרץ 2013, 13:39

כשדיברו על הטרייד עם ג'יימס , אז אני אמרתי שאני מעדיף שיתנו להם את מדלי תמורתו .
היום זה כמובן לא רלוונטי אבל אם זה היה קורה אני בטוח שהוא היה תורם יותר ממדלי למכבי (טוב זה לא כלכך קשה...)

07 מרץ 2013, 15:31

yzafrir כתב:כשדיברו על הטרייד עם ג'יימס , אז אני אמרתי שאני מעדיף שיתנו להם את מדלי תמורתו .
היום זה כמובן לא רלוונטי אבל אם זה היה קורה אני בטוח שהוא היה תורם יותר ממדלי למכבי (טוב זה לא כלכך קשה...)

הבעיה היחידה הייתה, שהם לא רצו את מדלי, אלא את ג'יימס. באותה מידה יכולת להציע להם את זלמנסון ;)

07 מרץ 2013, 15:54

מי אמר שמדלי היה מסכים בכלל?
בשביל לשחק בקבוצה עלובה כמו הפועל הוא כבר היה יכול להישאר בספרד, וגם אז הוא היה נשאר בקבוצה ברמה גבוהה יותר.
הרצון שלו היה להשתדרג....

08 מרץ 2013, 15:15

דרוקר מגיב לדברי סמית'
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2623280

"להחתים אותו הייתה הטעות הגדולה בקריירה שלי". "אין משחק חשוב אחד שהוא הופיע". "הוא מכנה את עצמו 'הקרנף'? תומאס קירנף אותו, וכולם חגגו עליו". מאמן הפועל ירושלים שרון דרוקר, במתקפה חסרת תקדים, מגלה הכול על החזית בינו לבין קרייג סמית'

זה נהיה כבר פתאטי, ממש כמו שני ילדים קטנים.
אך סמית' מבחינתו כנראה ניסה לייצר פרובוקציה שתשחרר אותו מירושלים ונראה שהוא מצליח בזה.

08 מרץ 2013, 18:44

אם אכן סמית' ישוחרר מירושלים, מכבי צריכה להחתים אותו.
כמדומני ביורוליג הוא כבר לא יכול לשחק, אך לפחות בליגה הישראלית הוא יכול לתרום הרבה. בנוסף, זו גם תהיה הזדמנות לבחון אותו לעונה הבאה.

08 מרץ 2013, 19:15

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פחחחחחחחחחחחחחחח

אין תגובה יותר מתאימה לזה. ואני מתנצל מראש.

08 מרץ 2013, 19:33

NY boy כתב:פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פחחחחחחחחחחחחחחח

אין תגובה יותר מתאימה לזה. ואני מתנצל מראש.

אלו גם היו התגובות כשהצעתי את טרנס מוריס למכבי, עוד כששיחק בירושלים.

08 מרץ 2013, 19:55

מצחיק, כי ההבדל העיקרי שמוריס היה הזר הכי טוב בליגה בערך. סמית הוא אחד הזרים הכי חלשים ששיחקו בירושלים בשנים האחרונות, ושיחקו שם הרבה זרים חלשים.

08 מרץ 2013, 19:56

מעבר לזה, למה לבזבז עוד כסף על העונה הזאת?

08 מרץ 2013, 20:59

NY boy כתב:מצחיק, כי ההבדל העיקרי שמוריס היה הזר הכי טוב בליגה בערך. סמית הוא אחד הזרים הכי חלשים ששיחקו בירושלים בשנים האחרונות, ושיחקו שם הרבה זרים חלשים.

מוריס בכלל לא היה זר בהכי טוב בליגה. אם כבר אתה משווה את העונה של מוריס בירושלים לזו של סמית', אז האחרון מציג יכולת ומספרים הרבה יותר מרשימים.

08 מרץ 2013, 21:32

גם אם מכבי יביאו את סמית' הוא לא יוכל לשחק בליגה, כי מכבי רשמו כבר 8 זרים העונה ואי אפשר לרשום עוד זר לליגה,
או אולי בגלל שהוא שיחק בירושלים העונה הוא כן יוכל להירשם?

09 מרץ 2013, 00:27

אתם באמת רוצים להמשיך לחזק את העונה הזאת?
מכבי לא תביא עכשיו שום שחקן ועדיף שכך.
גם הסגל מתחיל להתייצב (למרבה הפלא יותר ביורוליג ופחות בליגה) וגם חבל לבזבז עכשיו כסף שיוכל לשרת את בניית הקבוצה בעונה הבאה.
והנתון הכי חשוב - אי אפשר לרשום יותר שחקנים לליגה כי מכבי עברה את המכסה. נקסט.

10 מרץ 2013, 15:43

ארון מגי על הכוונת של הפועל ירושלים:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 39039.html

10 מרץ 2013, 23:40

אין שום סיכוי שמכבי יחתימו עוד זר העונה כך שזה בכלל לא רלוונטי .
את סמית היו צריכים להחתים בתחילת העונה במקום מדלי...

11 מרץ 2013, 07:14

פט קלאת׳ס שחקן נפלא. אם יש עמדה שבה ניתן לחסוך כסף משמעותי ולהחתים פרוספקט טוב זו עמדה 4, קלאת׳ס חוגג על הליגה.

11 מרץ 2013, 07:17

er79 כתב:פט קלאת׳ס שחקן נפלא. אם יש עמדה שבה ניתן לחסוך כסף משמעותי ולהחתים פרוספקט טוב זו עמדה 4, קלאת׳ס חוגג על הליגה.

הצעתי אותו לפני שנתיים ובקיץ האחרון וכולם ליגלגו עליי
זה לא קורה הרבה אבל כשאני צודקת זה יופי של תחושה :grin

11 מרץ 2013, 07:45

Holiday_Armadillo כתב:
er79 כתב:פט קלאת׳ס שחקן נפלא. אם יש עמדה שבה ניתן לחסוך כסף משמעותי ולהחתים פרוספקט טוב זו עמדה 4, קלאת׳ס חוגג על הליגה.

מתי הצעת אותו ? לא זוכר שהזכרת אותו אף פעם !!!
סתם בשביל להוריד לך את הביטחון... :grin

11 מרץ 2013, 07:52

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מתי הצעת אותו ? לא זוכר שהזכרת אותו אף פעם !!!
סתם בשביל להוריד לך את הביטחון... :grin

:grin :grin
viewtopic.php?p=79501#p79501

אני כל הזמן רושמת את שם המשפחה שלו אחרת אז לקח לי זמן למצוא :laugh2

11 מרץ 2013, 08:46

יש שם בעמוד 7 התערבות של יוני שמכבי לא תקלע השנה יותר מ-32-33% מהשלוש....בנתיים אנחנו עומדים על מעל 39%....

בקיצור , פאט קאלאטס יכול להיות המחליף לבלו , שחקן שיודע לשחק גם כ-3 וגם כ-4 , עם יכולת ריבאונד טובה יותר וקליע טובה מבחוץ . והכי חשוב , בזול !!!
נושא נעול