אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2013, 19:42

לא תצליחו לשכנע אותי שזאת אבדה גדולה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2013, 20:09

Chen כתב:http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000828374&ref=sport5

צפוי, עכשיו לא רק שהם יירצו את אוחיון כרכז ראשון הם גם ישלמו פיצוי לקובאן..

פיב''א כבר קבעה שהחוזה שלו לא תקף, מה הם עושים שרירים?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2013, 20:11

Holiday_Armadillo כתב:

פיב"א קבעה שלא היה לו סעיף שחרור בקיץ. השנה יש לו, והם עמדו בסעיף הזה. יש להם קייס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 מרץ 2013, 20:14

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

פיב"א קבעה שלא היה לו סעיף שחרור בקיץ. השנה יש לו, והם עמדו בסעיף הזה. יש להם קייס.

האמת שהם עמדו בחוזה שלו באופן מדויק.
שילמו את הבייאאוט בתאריך הנקוב ומחכים לשחרור בתאריך שכתוב.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2013, 20:24

בסדר אז יילך
חסכנו מליון ברוטו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 מרץ 2013, 20:35

אני רוצה להבין משהו?
מכבי לא החזירה את ה-200 אלף לרוסים??
כלומר, הם העבירו למכבי את הכסף ומכבי פשוט שמרה את הכסף הזה ועכשיו חושבת שאין לה יותר על מה לדבר עם קובאן ושהסיפור גמור??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2013, 20:39

חנו'ש כתב:אני רוצה להבין משהו?
מכבי לא החזירה את ה-200 אלף לרוסים??
כלומר, הם העבירו למכבי את הכסף ומכבי פשוט שמרה את הכסף הזה ועכשיו חושבת שאין לה יותר על מה לדבר עם קובאן ושהסיפור גמור??

לפי כל הדיווחים זה היה בכלל אוחיון שהעביר את הכסף
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 60&lang=HE
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מרץ 2013, 20:44

מה זה חשוב? יש לו סעיף יציאה של 200 אלף דולר, הם שילמו אותו, הוא הסכים, מבחינתם הוא שחקן שלהם החל מהעונה הבאה. יש מצב לא רע שהם צודקים.
נצליח לשרוד גם בלעדיו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 10 מרץ 2013, 21:40

jol9 כתב:
er79 כתב:
jol9 כתב:
er79 כתב:על השאלה שמעתם? יש מספיק קבוצות פראייריות שישאילו אותו, וכך נחסוך בתקציב. לא תצליחו לשכנע אותי, הגנתית אליהו הוא חור, התקפית הוא שחקן טוב, אבל ניתן למצוא שחקנים בעמדה 4 שישלימו את הואקום עם אותו מס' נקודות כמו שאליהו נתן, ואף הגנה טובה יותר. ולגבי הזדהות עם קהל, לקהל חשוב הצלחה, לא האם יש יותר ישראלים מזרים. כרגע אין ישראלים טובים בשוק. קהל יודע גם להתחבר זרים, כמו סופו, פארקר, ושאראס. גם בלו קיבל לא פחות אהבה מהקהל מאליהו. דווקא השנה החיבור של הקהל עם הקבוצה בשפל המדרגה, עם אליהו ובלעדיו. אין אף שחקן שכבש את לב הקהל ושיביא אנרגיות. אני מעריך את אליהו בפן האישי, הוא הקריב הרבה כדי לחזור למכבי, אבל בפן המקצועי האימפקט על הקבוצה יהיה טוב יותר בלעדיו מאשר איתו, וראינו את זה בבירור בשלושת משחקי היורוליג האחרונים.

תזכיר לי מתי מכבי השאילה שחקן ישראלי מרכזי לקבוצה אחרת.בכלל הישראלי האחרון שהושאל אם אינני טועה, היה הלפרין, וזה היה כשהוא היה בן 18 או 19, או משהו בסגנון.

זה לא רלוונטי וזה לא יקרה.
אין שום קשר להזדהות עם הקהל. הוא הקפטן (הנוכחי), הוא ישראלי ויש לו חוזה. שלושת הדברים האלה, מספיקים בשביל להבטיח לו את סיום החוזה (פאקינג יניב גרין סיים חוזה
במכבי ועוד פעמיים).
בעונה שאחרי סיום החוזה, הוא מן הסתם יתבקש לחתום על חוזה נמוך בהרבה (משהו כמו 400-500K להערכתי) ואני מניח שזה גם יקרה.

מה שלא יהיה, את הכסף צריך לחפש במקומות אחרים, וגם בהקשר לעמדה הזאת, צריכים לפעול בחוכמה - להשתמש בכלים שכבר יש בקבוצה כמו סמית', וגם פניני, כדי להשלים
את הדקות החסרות בעמדה 4, או אפשרות נוספת, להביא את טיוס במחליף לגבוהים בשתי העמדות, אבל גם לקחת בחשבון, שהוא כנראה לא יוכל לתרום כ-4 ביורוליג.

קודם כל, תמיד יש פעם ראשונה. עם כל ההערכה שלי לבחור, הוא יותר נזק מתועלת העונה, וחבל לשמר שחקן כל כך יקר על חשבון תקציב נוסף לעמדות קריטיות. יבוא קפטן אחר במקומו, לא סוף העולם. גם ניתן להביא ישראלים במקומו, כמו בלו (לא בטוח שאפשרי, שווה לנסות) או טיוס. אני בעד שחרורו.

נדבקת לבלו הזה, כאילו אין יותר שחקנים בעולם.
טוב שאתה לא מציע את ג'מצ'י. הסיכוי שבלו יחזור לשחק כדורסל מקצועני במכבי ויהיה טוב, הוא נמוך מאוד.

זה ששחקן משחק יותר טוב או פחות טוב מהציפיות, לא אומר שלא צריך לכבד חוזים. השאלה זה משהו שעושים עם שחקן צעיר, שרוצים שיתפתח כדי שיוכל לעזור לקבוצה
ולא אחד שאתה כביכול רוצה לזרוק.

פרט לכך, אתם כל הזמן כ"כ בטוחים שאת המקום של ליאור יהיה קל למלא. לא זוכר כ"כ הרבה PFים זרים שעברו במכבי, והיו טובים יותר מליאור, וזה למרות שליאור ממצה
לא יותר מ50% מהיכולת האמיתית שלו.
אז בסדר, ליאור יעזוב, יתפנה קצת כסף, ויגיעו 2 שחקנים חדשים - אחד זר, ואחד איזה כדיר או טיוס. מבחינת עלויות זה יהיה אותו הדבר, ולא בטוח
שהתרומה תהיה גדולה יותר.

בלו הוא רק דוגמה. אני אכן אוהב אותו. אני גם לוקח את קאנגור או קלאתיס לפני אליהו. המציאות עגומה, אבל זו המציאות.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 10 מרץ 2013, 21:58

er79 כתב:בלו הוא רק דוגמה. אני אכן אוהב אותו. אני גם לוקח את קאנגור או קלאתיס לפני אליהו. המציאות עגומה, אבל זו המציאות.

מה זה "רק דוגמא"? אתה דוחף אותו לכל מקום. הוא שחקן לא פעיל - אל תשכח את זה. גם אם מכבי תשכנע אותו לחזור, רוב הסיכויים שהוא לא יחזור להיות אותו
השחקן שאנחנו זוכרים.

אני חושב שקל מאוד היום לשפוט את ליאור. נכון שהוא לא עושה את העבודה, והוא צריך להיות הרבה יותר טוב, ונכון שהוא מרוויח הרבה,
אבל זאת המציאות שנוצרה ונכפתה על כולם (חוזה יקר וארוך טווח, פציעה, היותו של ליאור ישראלי מוביל, חוסר אמון מהמאמן וכו'), ואין מה להתלונן ולהתבכיין על זה.

כשליאור יחזור לכושר ולביטחון, הוא יחזור לשחק טוב, ויהיה שחקן משמעותי לפחות במאבקי הליגה, שכרגע לא נראים סגורים לחלוטין, לאור החולשה של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 10 מרץ 2013, 22:07

jol9 כתב:
er79 כתב:בלו הוא רק דוגמה. אני אכן אוהב אותו. אני גם לוקח את קאנגור או קלאתיס לפני אליהו. המציאות עגומה, אבל זו המציאות.

מה זה "רק דוגמא"? אתה דוחף אותו לכל מקום. הוא שחקן לא פעיל - אל תשכח את זה. גם אם מכבי תשכנע אותו לחזור, רוב הסיכויים שהוא לא יחזור להיות אותו
השחקן שאנחנו זוכרים.

אני חושב שקל מאוד היום לשפוט את ליאור. נכון שהוא לא עושה את העבודה, והוא צריך להיות הרבה יותר טוב, ונכון שהוא מרוויח הרבה,
אבל זאת המציאות שנוצרה ונכפתה על כולם (חוזה יקר וארוך טווח, פציעה, היותו של ליאור ישראלי מוביל, חוסר אמון מהמאמן וכו'), ואין מה להתלונן ולהתבכיין על זה.

כשליאור יחזור לכושר ולביטחון, הוא יחזור לשחק טוב, ויהיה שחקן משמעותי לפחות במאבקי הליגה, שכרגע לא נראים סגורים לחלוטין, לאור החולשה של מכבי.

מציאות ניתן לשנות. ליאור, עם כל האהבה והרצון הטוב, רע למכבי. חלק מכם עדיין צריך לעכל ולהבין את זה. לגבי בלו, יכולות כמו שלו לא נעלמות בן יום. גם איבי ג'אבר נעדר לתקופה ארוכה וחזר (עד שפרש שוב) ונכנס לכושר לא רע די מהר. אם בלו ירצה, הוא גם יוכל לשחק בעונה הבאה, ואפילו טוב. אבל כן, בלו הוא דוגמא לעוד שחקן טוב יותר מאליהו. ישנן עוד דוגמאות. זה שאני אוהב את בלו, לא אומר שאני מקובע עליו. אבל הייתי מאוד שמח לראות אותו מתקמבק במכבי.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 מרץ 2013, 22:09

jol9 כתב:

השחקן שאנחנו זוכרים.

למה ההפסדים האחרונים הם אלה שגורמים לך לחשוש מאובדן ה"אליפות"??
אין שום השלכה של המשחקים האחרונים למה שיקרה במשחק הגמר.
מכבי יכולה גם לנצח את כל המשחקים בליגה ללא הפסד אחד וזה עדיין לא יסגור את זהות ה"אלופה" יותר מכשמכבי מפסידה כך וכך משחקים.

החולשה של מכבי במשחקים האחרונים בליגה לא שינתה במאום את מאבקי ה"אליפות".
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 11 מרץ 2013, 09:36

קצת הזוי הסיפור של אוחיון , לפי מה שאמרו בקיץ לאוחיון לא היה סעיף יציאה אחרי עונה אחת ולכן לקובאן אסור היה בכלל לנהל איתו מומ' אפילו לא לשנה אחרי זה .
היה כתוב שמכבי החזירה את הכסף ולכן אין משמעות לחוזה שאוחיון חתם שם כי הוא היה תחת חוזה מחייב .
לדעתי קובאן חיים בסרט ופיבא בחיים לא תפסוק נגד מכבי ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 11 מרץ 2013, 11:17

אם אני לא טועה, הפסיקה של פיב"א הייתה שאוחיון יהיה שחקן של מכבי בעונה הזו ושהחוזה שלו עם קובאן ייכנס לתוקף בעונה הבאה, ככה שקובאן די צודקים בטענות שלהם.

אין לי בעיה לשלוח את אוחיון לשם. מקל יותר טוב ממנו לדעתי.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 11 מרץ 2013, 11:43

מקל השנה מתעלה עליו בקופליג מבחינה התקפית, מצד שני קופליג זה לא יורוליג, ובנוסף אוחיון שחקן הגנה הרבה יותר טוב ממקל. מבחינת ניהול משחק הם די שווים, מקל קולע טוב יותר, אוחיון שומר טוב יותר. די 50-50, או 60-40 לאוחיון לדעתי. אבל מקל בהחלט יכול לבוא במקומו אם אוחיון עוזב, בתנאי שיבוא רכז בכיר.
er79

הודעהעל ידי גל גל » 11 מרץ 2013, 14:09

er79 כתב:מקל השנה מתעלה עליו בקופליג מבחינה התקפית, מצד שני קופליג זה לא יורוליג, ובנוסף אוחיון שחקן הגנה הרבה יותר טוב ממקל. מבחינת ניהול משחק הם די שווים, מקל קולע טוב יותר, אוחיון שומר טוב יותר. די 50-50, או 60-40 לאוחיון לדעתי. אבל מקל בהחלט יכול לבוא במקומו אם אוחיון עוזב, בתנאי שיבוא רכז בכיר.

האמת לפי מה שראיתי מקל עושה הכל יותר טוב מאוחיון הוא הרבה יותר רכז ממנו וגם שומר אחד על אחד יותר טוב
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי yzafrir » 11 מרץ 2013, 14:59

עם מקל אין לי בעיה מבחינה מקצועית , זה האופי הבכייני שלו שמעצבן אותי . כל הסיפור שהיה בקאדנציה הקודמת שלו במכבי כשעוד לא פרם שרוך בנעל וכבר חשב שמגיע לו להיות שחקן משמעותי בסגל....
היום אני רוצה לקוות שהוא התבגר והוא גם מגיע מעמדה אחרת מבחינת ניסיון מקצועי ולכן יכול לשמש תחלופה טובה ליוגב . גם נעימי יכול לבוא בחשבון אם כי אני חושב שהוא יהיה יקר מידי ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 11 מרץ 2013, 16:21

yzafrir כתב:עם מקל אין לי בעיה מבחינה מקצועית , זה האופי הבכייני שלו שמעצבן אותי . כל הסיפור שהיה בקאדנציה הקודמת שלו במכבי כשעוד לא פרם שרוך בנעל וכבר חשב שמגיע לו להיות שחקן משמעותי בסגל....
היום אני רוצה לקוות שהוא התבגר והוא גם מגיע מעמדה אחרת מבחינת ניסיון מקצועי ולכן יכול לשמש תחלופה טובה ליוגב . גם נעימי יכול לבוא בחשבון אם כי אני חושב שהוא יהיה יקר מידי ...

מבחינת אופי ומוסר עבודה, אוחיון מתאים יותר משניהם. מבחינת יכולות פיזיות והגנתיות, כנ"ל.
נעימי עולה על אוחיון בקליעה, ולמקל יש פרמטרים "רכזיים" בהם הוא יותר טוב מיוגב.

בסה"כ יוגי לא נתן את הפריצה שקיווינו לה, אבל הוא גם לא נותן עונה רעה.
אני אישית מקווה שהוא יישאר, ואולי מאחורי שחקן איכותי יותר ממה שיש במכבי היום, הוא יוכל להצליח ולהתקדם טוב יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 11 מרץ 2013, 17:42

סמית' ב-800K לשנתיים?
http://sports.walla.co.il/?w=%2F7%2F2624086
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Chen » 11 מרץ 2013, 18:39

800K זה הרבה בשבילו. אני כבר רואה את זה איך בעונה הבאה משאירים את סמית ואת אוחיון וגומרים על זה את כל הכסף ומביאים עוד שחקנים זולים להשלמת הסגל, רק שהפעם זה גם יהיה סגל קצר יותר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־13 אורחים