המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:פליקס תודה רבה על העדכון הייתי בטוח שאנחנו דרג ראשון כי הגענו לפיינל פור וחשבתי שצסק"א בדרג אחר...
לגבי מה שאמרתי, מה שקורה הוא שנניח שיש לך הגרלה קשה או קלה, כך או כך מכבי צריכה להביא שחקן טוב, אבל ברור שאם תהיה הגרלה קשה עוד יותר, זה יוסיף לרצון של מכבי, לפחות בקצת.
טיקי חוזר כתב:ציפיתי לקיץ שקט יחסית אבל בנתייים שוק מלפפונים בקושי חי גם באירופה : צסק"א החתימה כמה אנשים , ברסא ומלגה גם כן , קזאן וחימקי טיפה , למכבי נשאר עוד גארד זר ואלי ישראלי נוסף במקום תורכיות וסיינה לקחו כל מה שנראה להם נוצץ וזז וזהו ... יווניות בקומא אמתית , ריאל לא ברור בדיוק כמו קחא ....
felix_r כתב:קאחה החתימה את לאמפה
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:קאחה החתימה את לאמפה
מעניין מי מת ראשון..
איבנוביץ' בגלל עורק שיתפוצץ לו במוח או לאמפה בגלל כסא שאיבנוביץ' יפוצץ לו במוח
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:קאחה החתימה את לאמפה
מעניין מי מת ראשון..
איבנוביץ' בגלל עורק שיתפוצץ לו במוח או לאמפה בגלל כסא שאיבנוביץ' יפוצץ לו במוח
איבנוביץ' דווקא אוהב מטילי שלשות
איבנוביץ' גם שונא חורים בהגנה.
מקווה בשבילו שלאמפה השתפר באספקט הזה מאז ימיו במכבי
טיקי חוזר כתב:אמרו שבועיים .... לדעתי שבוע הבא יהיו התפתחויות בנושא .........עדיין עד אוקטובר אני אמות משעמום ........ הקיץ משעמם פשוט ........בשנה שעברה בזמן הזה היה מלא אקשן , עדיין לא ידענו שום כלום .. השנה אפשר למות ..........![]()
![]()
felix_r כתב:טיקי חוזר כתב:אמרו שבועיים .... לדעתי שבוע הבא יהיו התפתחויות בנושא .........עדיין עד אוקטובר אני אמות משעמום ........ הקיץ משעמם פשוט ........בשנה שעברה בזמן הזה היה מלא אקשן , עדיין לא ידענו שום כלום .. השנה אפשר למות ..........![]()
![]()
כפי שאפשר לקרוא בין השורות בטור של פיני גרשון ב ONE, מכבי בכלל בונה על הלפרין בשנה הבאה, ולא ממש מתעקשת עליו העונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], גיא ו־22 אורחים