המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בשנים האחרונות, מכבי לא העמידה סכומי כסף רבים לטובת בניית הקבוצה ולפיכך גם חוסר היכולת שלה לשחזר הישגי עבר גדולים, מתקופתו עתירת התקציב של כץ. כעת החליטו במכבי כי על מנת לחזור אל קדמת הבמה יהיה עליהם למכור חלק מהבעלות במועדון כדי שכסף נוסף יוזרם אל קופת הקבוצה ויאפשר להתנהל קצת אחרת מבחינת הניהול השוטף.
MTA2311 כתב:רק לי נראה שזה פשוט גרסא מתקדמת של הספינים הרגילים של פדרמן? כל קיץ פדרמן מדליף לתקשורת איזה שם גדול, בשביל להשתיק את הקהל. לא הייתי פוסל שמדובר פה בנסיון מרשים לעשות את אותו הדבר, רק עם משקיע, ולא עם שחקן.
MTA2311 כתב:רק לי נראה שזה פשוט גרסא מתקדמת של הספינים הרגילים של פדרמן? כל קיץ פדרמן מדליף לתקשורת איזה שם גדול, בשביל להשתיק את הקהל. לא הייתי פוסל שמדובר פה בנסיון מרשים לעשות את אותו הדבר, רק עם משקיע, ולא עם שחקן.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:רק לי נראה שזה פשוט גרסא מתקדמת של הספינים הרגילים של פדרמן? כל קיץ פדרמן מדליף לתקשורת איזה שם גדול, בשביל להשתיק את הקהל. לא הייתי פוסל שמדובר פה בנסיון מרשים לעשות את אותו הדבר, רק עם משקיע, ולא עם שחקן.
איך אתה תמיד מצליח לקחת את הטיפת אופטימיות שנשארה לי ולחנוק אותה למוות.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:רק לי נראה שזה פשוט גרסא מתקדמת של הספינים הרגילים של פדרמן? כל קיץ פדרמן מדליף לתקשורת איזה שם גדול, בשביל להשתיק את הקהל. לא הייתי פוסל שמדובר פה בנסיון מרשים לעשות את אותו הדבר, רק עם משקיע, ולא עם שחקן.
תאמין לי שעדיף להוריד ציפיות עכשיו, מאשר שנהיה בטוחים שיגיע לכאן איזה גולדהאר, ועוד חודש פדרמן יכנס מסיבת עיתונאים ויגיד:" רצינו להביא עוד משקיע שיעזור לנו להתמודד ברמות הגבוהות באירופה, אבל האופי שלו לא התאים למה שמשפחת מכבי תל אביב מייצגת".
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:רק לי נראה שזה פשוט גרסא מתקדמת של הספינים הרגילים של פדרמן? כל קיץ פדרמן מדליף לתקשורת איזה שם גדול, בשביל להשתיק את הקהל. לא הייתי פוסל שמדובר פה בנסיון מרשים לעשות את אותו הדבר, רק עם משקיע, ולא עם שחקן.
שחף כתב:אור, אני אוהב את הפדרמנים בדיוק כמוך, אבל מה לעזעזל זה מועיל להם כרגע להנפיץ שמועות כאלה? כאילו, זה יקדם את מכירת המנויים שתתחיל בעוד..3 חודשים?
misha כתב:http://www.israelhayom.co.il/article/79229התקציב עשוי לגדול בצורה מתונה בחמישה עד עשרה אחוזים.
misha כתב:http://www.israelhayom.co.il/article/79229התקציב עשוי לגדול בצורה מתונה בחמישה עד עשרה אחוזים.
גורם בקבוצה: "הגיע הזמן שפדרמן ורקנאטי לא יצטרכו להביא בכל שנה כסף מהבית"
or163 כתב:גורם בקבוצה: "הגיע הזמן שפדרמן ורקנאטי לא יצטרכו להביא בכל שנה כסף מהבית"
אז אל תהיו בעלים!!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־68 אורחים